همونطور که گفتم بهتره بخاطر سهمیه بومی هر کسی شهر خودشو بزنه
دوستان کجا باید وارد کنی که بومی هستی ؟ من که جایی ندیدم واسه این گزینه .
ممنون
من چون سهمیه خوزستان هستم واسه بیدبلند دو دلم شما که نیستی واسه چی سر دوراهی؟؟
من اگه اصلا سهمیه نداشتم 100٪ عسلویه میزدم
عماد جان مرحله ی آخر ثبت نام یه جاییش هست که باید روی یه تیک مثه اون تیکایی هست که استانتو میخوای انتخاب کنی و تیک رو میزنی لیست همه ی استانا میاد برات!یه تیک داره میزنی لیست چیزایی که باید آپلود کنی میاد.
بعد یکی به یکی باروز میکنی و ارسال رو میزنی و برای احتیاط مشاهده رو هم بزن حتما.همینطور باید هرمدرکی که میخوای ارائه بدی رو بزنی.
واسه من که عیر بومی بودم اینا رو آپلود مردم:
1-تصویر صفحه ی اول شناسنامه.
2-تصویر روی اول کارت ملی.
3-تصویر روی دوم کارت ملی.
4-تصویر روی اول کارت وظیفه ی عمومی.
5-تصویر روی دوم کارت وظیفه ی عمومی.
6-تصویر آخرین مدرک تحصیلی.
7-تصویر فیش بانکی پرداخت شده.
اینا + عکس که مرحله ی اول آپلوود کردیم لازمه.
حالا واسه بومی بودن یا سهمیه ی فرزندانه شاهد و ایثارگر و جانباز و ....هم مدارکی لازمه آپلوود کرد که اگه هرکدوم از شرایط رو داشتی دوباره میری از همون منویی که بالایی هارو ادد کردی انتخاب میکنی و آپلوود میکنی.
سلام به بچه های ازمون استخدامی.من سال گذشته هم نفت شرکت کردم هم گاز /ازمون گاز سال گذشته خیلی اسون بود میتون بگم قیول شده های مهندسی شیمی 100% زدن/سال قبل جرم عملیات هم بود(امسال نیست)شیمی فیزیک با این که قرار بود باشه اما روز امتحان اصلا یک سوال هم نبود. اولویت هیچ معنی نداره همه چیز با خودشونه .
۱ – آیا برای آزمون دکترا که در تاریخ ۱۸/۱۲/۹۱ برگزار می شود تمهیداتی جهت داوطلبان مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد که متقاضی استخدام در شرکت گاز هستند اندیشیده شده است؟ |
انشاء الله با توجه به شرایط بوجود آمده تمامی تلاش ها در این است بتوانیم آزمون مقطع کارشناسی ارشد این شرکت را در روز پنج شنبه مورخ ۱۷/۱۲/۹۱ برگزار نماییم |
۲ – امکان استخدام در کدام یک از شرکتهای معرفی شده بیشتر است؟ |
مجتمع گاز پارس جنوبی(عسلویه) |
۳ – خدمت نظام وظیفه را انجام داده ام ولی کارتم هنوز صادر نشده است آیا با ارائه گواهی می توانم ثبت نام کنم؟ |
چنانچه مشخصات مندرج در کارت پایان خدمت/ معافیت در گواهی ارائه شده نیز درج گردد ثبت نام بلامانع می باشد. |
۴ – فارغ التحصیل شده ام ولی گواهی موقت فراغت از تحصیل هنوز صادر نگردیده است، آیا امکان ثبت نام وجود دارد؟ |
با ارائه گواهی معتبر ( مطابق مفاد آگهی استخدام ) که در آن مقطع، رشته، گرایش، معدل و تاریخ فراغت از تحصیل(روز/ماه/سال) ذکر شده باشد؛ ثبت نام بلامانع است. |
۵ – آیا با گرایش هایی غیر از نیازمندیهای درج شده در آگهی استخدام می توان در آزمون شرکت کرد؟ |
داوطلبان می بایست مطابق نیازمندیهای اعلام شده (جدول شماره ۱) در آزمون ثبت نام نمایند. |
۶ – آیا با یک مقطع تحصیلی بالاتر می توان در یک مقطع پایین تر شرکت نمود؟ |
داوطلبان استخدام بایستی با آخرین مدرک تحصیلی اخذ شده در آزمون¬های استخدامی شرکت نمایند. بدیهی است در صورتی که در هر یک از مراحل استخدام مشخص شود، فرد دارای مدرک تحصیلی بالاتر با تاریخ اخذ قبل از آزمون بوده، ادامه سایر اقدامات مربوط به جذب متوقف و موضوع استخدام منتفی خواهد شد. |
۷ – آیا می توان یک حوزه را به دلخواه جهت آزمون کتبی انتخاب نمود؟ |
داوطلبان می توانند یکی از شهرهای (اصفهان، اهواز، بندر عباس، بوشهر، تبریز، تهران، شیراز و مشهد) را به دلخواه به عنوان حوزه انتخابی جهت آزمون کتبی انتخاب نمایند. |
۸ – شرایط شرکت دانش آموختگان ممتاز در آزمون استخدامی چگونه است؟ |
داوطلبان استخدام در یکی از مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته¬های تحصیلی مورد نیاز جدول شماره ۱ که براساس دستورالعمل و ضوابط استخدام در صنعت نفت دارای مشخصه¬های ممتازی می¬باشند در صورت شرکت در آزمون کتبی، مصاحبه فنی و تخصصی و پذیرش نهایی از امتیازات ویژه ممتازان(مجری در زمان استخدام آنها) بهره¬مند خواهند شد. |
مهمترین سوالات درباره آزمون استخدام شرکت ملی گاز ایران ۹۱
۱ – آیا برای آزمون دکترا که در تاریخ ۱۸/۱۲/۹۱ برگزار می شود تمهیداتی جهت داوطلبان مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد که متقاضی استخدام در شرکت گاز هستند اندیشیده شده است؟ انشاء الله با توجه به شرایط بوجود آمده تمامی تلاش ها در این است بتوانیم آزمون مقطع کارشناسی ارشد این شرکت را در روز پنج شنبه مورخ ۱۷/۱۲/۹۱ برگزار نماییم ۲ – امکان استخدام در کدام یک از شرکتهای معرفی شده بیشتر است؟ مجتمع گاز پارس جنوبی(عسلویه) ۳ – خدمت نظام وظیفه را انجام داده ام ولی کارتم هنوز صادر نشده است آیا با ارائه گواهی می توانم ثبت نام کنم؟ چنانچه مشخصات مندرج در کارت پایان خدمت/ معافیت در گواهی ارائه شده نیز درج گردد ثبت نام بلامانع می باشد. ۴ – فارغ التحصیل شده ام ولی گواهی موقت فراغت از تحصیل هنوز صادر نگردیده است، آیا امکان ثبت نام وجود دارد؟ با ارائه گواهی معتبر ( مطابق مفاد آگهی استخدام ) که در آن مقطع، رشته، گرایش، معدل و تاریخ فراغت از تحصیل(روز/ماه/سال) ذکر شده باشد؛ ثبت نام بلامانع است. ۵ – آیا با گرایش هایی غیر از نیازمندیهای درج شده در آگهی استخدام می توان در آزمون شرکت کرد؟ داوطلبان می بایست مطابق نیازمندیهای اعلام شده (جدول شماره ۱) در آزمون ثبت نام نمایند. ۶ – آیا با یک مقطع تحصیلی بالاتر می توان در یک مقطع پایین تر شرکت نمود؟ داوطلبان استخدام بایستی با آخرین مدرک تحصیلی اخذ شده در آزمون¬های استخدامی شرکت نمایند. بدیهی است در صورتی که در هر یک از مراحل استخدام مشخص شود، فرد دارای مدرک تحصیلی بالاتر با تاریخ اخذ قبل از آزمون بوده، ادامه سایر اقدامات مربوط به جذب متوقف و موضوع استخدام منتفی خواهد شد. ۷ – آیا می توان یک حوزه را به دلخواه جهت آزمون کتبی انتخاب نمود؟ داوطلبان می توانند یکی از شهرهای (اصفهان، اهواز، بندر عباس، بوشهر، تبریز، تهران، شیراز و مشهد) را به دلخواه به عنوان حوزه انتخابی جهت آزمون کتبی انتخاب نمایند. ۸ – شرایط شرکت دانش آموختگان ممتاز در آزمون استخدامی چگونه است؟ داوطلبان استخدام در یکی از مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته¬های تحصیلی مورد نیاز جدول شماره ۱ که براساس دستورالعمل و ضوابط استخدام در صنعت نفت دارای مشخصه¬های ممتازی می¬باشند در صورت شرکت در آزمون کتبی، مصاحبه فنی و تخصصی و پذیرش نهایی از امتیازات ویژه ممتازان(مجری در زمان استخدام آنها) بهره¬مند خواهند شد.
طبق خبرهائی که به من رسیده گویا حدود 830 نفر نفر رو میخوان جذب کنن.
چون امسال شیمی فیزیک هم جز ازمون هست و اکثر بچه ها نمیدونن چی بخونن برای این درس, دوتا جزوه شیمی میذارم که امیدوارم مفید باشه.
موفق باشید بچه ها
بچه ها همگی سوالات اختصاصی گاز 90 رو دانلود کردین؟؟؟
http://arkha.persiangig.com/Eng._SHIMI_KARSHENASI.pdf
میخوام اگه حال داشتین حلشون کنیم.البته خیلی آسونن و به راحتی بدون قلم به دست گرفتن میشه حدود 90 % از سوالات هر درسیو حل کرد ولی چنتا سوالیش یکم مورد دارن!!!
عمومیاش فک کنم سخت تر باشن!!!:دی
عالی میشه! اگه بچه هایی که آماده ترن کمک کنن البته! من خودم هنوز یه دورم نزدم. استخدامی نفت هم که اصلا کمکی نکرد
فکر کنم بهتره یه تایپیک جدا براش باز کنی وحید جان
سلام دوستان
اوضاع چطوره ؟
در روزهایی که شما دارید درساتون دوره میکنید من تازه سیالات استارت زدم .
.............
آقا داشتم سوالات حرارت آزمون های قبل رو حل میکردم یهو به یه سوال رسیدم .چنان روحیه ای گرفتم .....
داداش آزمون 90 رو دیدی؟ بالای 90 درصد سوالا رو میشه با یه نگاه جواب داد
منم خیلی جلوتر نیستم ازت. این امتحان قرار بود یه آزمون آزمایشی برای نفت باشه برام! همین چند روزست فهمیدم چه کلایی رفته سرم : )))))
آره حرارت که دیدم یه ذره امیدوار شدم .
ترمو 1 تقریبا نصفش خوندم قبلا . اما یادم رفته .ترمو دو که اصلا نمیشه واردش بشی . خیلی بحثش گستردست . دیگه تو این زمان کم وقتش نیست بخونم .یه چیزایی خیلی ساده از فوگاسیته خوندم .اصلا ما تو دانشگاه ترمو دو رو open دادیم . فکر کنم همهجا open باشه . حالا فکرش کن ترمو دو رو بخوای حفظ کنی بری سر جلسه .کجاشو حفظ کنی آخه ؟؟؟!!!!
اما حرارت هم فکر میکردم یادم رفته باشه هرچی خوندم . وقتی سوالا رو نگاه کردم دیدم یه چیزایی یادم هست هنوز .
بچه هایی که خوب خوندن ( مثل وحید) بیاید اینجا 4 تا سوال تخصصی حل کنید . دمتون گرم
واسه ما ترمو 2 بسته بود. فکر کنم همون که تعاریف کلی رو بلد باشی بسه. وگرنه من اصلا فرمول نمیتونم حفظ کنم.
منم میگم امشب کل سوالای گاز 90 رو حل کنیم شاید یکم روحیه بگیریم![]()
میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی درباره تعاریف ترمو .اگه چیزی میدونی بگو ما هم همون کارو کنیم . tanx
من هنوز سوال آزمون 90 رو نتونستم دانلود کنم .نمیدونم سرعت نت من خرابه یا همه .سرعت دانلودم الان روی 2 کیلوبایته .بعد از نیم ساعت از 10 مگابایت / 6 مگابایت دانلود شده .
کسی از دوستان لینک دیگه ای از این فایل نداره ؟
ممنون
داداش آزمون 90 رو دیدی؟ بالای 90 درصد سوالا رو میشه با یه نگاه جواب داد
منم خیلی جلوتر نیستم ازت. این امتحان قرار بود یه آزمون آزمایشی برای نفت باشه برام! همین چند روزست فهمیدم چه کلایی رفته سرم : )))))
آره حرارت که دیدم یه ذره امیدوار شدم .
ترمو 1 تقریبا نصفش خوندم قبلا . اما یادم رفته .ترمو دو که اصلا نمیشه واردش بشی . خیلی بحثش گستردست . دیگه تو این زمان کم وقتش نیست بخونم .یه چیزایی خیلی ساده از فوگاسیته خوندم .اصلا ما تو دانشگاه ترمو دو رو open دادیم . فکر کنم همهجا open باشه . حالا فکرش کن ترمو دو رو بخوای حفظ کنی بری سر جلسه .کجاشو حفظ کنی آخه ؟؟؟!!!!
اما حرارت هم فکر میکردم یادم رفته باشه هرچی خوندم . وقتی سوالا رو نگاه کردم دیدم یه چیزایی یادم هست هنوز .
بچه هایی که خوب خوندن ( مثل وحید) بیاید اینجا 4 تا سوال تخصصی حل کنید . دمتون گرم
واسه ما ترمو 2 بسته بود. فکر کنم همون که تعاریف کلی رو بلد باشی بسه. وگرنه من اصلا فرمول نمیتونم حفظ کنم.
منم میگم امشب کل سوالای گاز 90 رو حل کنیم شاید یکم روحیه بگیریم![]()
وحید جان روحیه تو حفظ کن ...من دوبار آزمون علمی قبول شدم اما توی مصاحبه رد ام کردند......دوستام قبول شدن اما نمیدونم چجوری...اونورش هم نگاه کن ....من دوسال دارم شرکت می کنم تو 5 تا آزمون دوبار از مصاحبه رد شدم .......جالبه نه ؟ مرحله این تست ها متاسفانه فرمالیته است ....همه کلاه رفته سرشون...
بخدا تا آخر عمرم ازشون نمیگذرم.
میدونی اگه خدایی نکرده امسال با این اوضاع یه جا قبول نشیم چقدر بدبخت میشیم؟؟؟
باید یه سال دیگه صبر کنیم شاید یه آگهی بیاد بیرون!!که نمیاد