vahidmanu
عضو جدید
آره دیگه...
بساط منقلم براهه
من فقط تفریحی مصرف می کنم
آره دیگه...
بساط منقلم براهه
من فقط تفریحی مصرف می کنم
یه بار رفتم آزمایش اعتباد بدم رفتم توالت خلاصه هرچی اینبر اونبر نگاه کردن دیدم توالت عمومی نیست نگاه بالا سرم کردم دیدم بههههه مدار بسه بالا سرمه گفتم به مثل اینکه تو دوربین مخفیم خلاصه تموم کردیم گفتم حالا چجوری آب بریزم دیدم نمیشه یه چند دقیقه شلنگ بازی داشتم می کردم که یاروصداش اومد گفت چیکاری داری می کنی بیا بیرون بابا
یه بار رفتم آزمایش اعتباد بدم رفتم توالت خلاصه هرچی اینبر اونبر نگاه کردن دیدم توالت عمومی نیست نگاه بالا سرم کردم دیدم بههههه مدار بسه بالا سرمه گفتم به مثل اینکه تو دوربین مخفیم خلاصه تموم کردیم گفتم حالا چجوری آب بریزم دیدم نمیشه یه چند دقیقه شلنگ بازی داشتم می کردم که یاروصداش اومد گفت چیکاری داری می کنی بیا بیرون بابا
وحید جان جدی میگی؟
مشکل اصلی من مصرف مواد نیست (اون فرعیه ) مشکل اصلی من اینه که با سرپا.... اصلن ولش کن. میگم نون درآوردن هم چه کار سختیه! چه خفت هایی که نباید کشید واسه یه لقمه نون
(حالا جدای از شوخی، خیلیا از جمله من و شاید شما، اصولا نمیتونن سرپا کارشونو بکنن چون لباسشون نجس میشه. باید مفصل آب بریزیم همونجا. حالا ممکنه طرف گیر بده آب نریز بیا بیرون! یا اینکه اگه نشسته بخواییم نمونه بدیم طرف همه ی اونجاهایی رو که نباید ببینه رو هم میبینه!)
اصلا شک نکنید تو طب صنعتی خبری از معاینه دندون نیست.قطعا همه دوستان این pdf رو دیدن اگر نه حتما دانلود کنید.همون فایل مربوط به معاینات بدو استخدام هست:16 مین مورد رو دانلود بفرمائید.در مورد این مطلب هم من فکر می کردم طرف رفته طب صنعتی برای همین آزمون گاز وگر نه اگه می دونستم از خودش داره در میاره یا پارسال رفته که اصلن نمی گذاشتمش دوست من رفته بود طب صنعتی سال 90 نگاه به دندوناش نکردن حالا شاید همه مثل هم نباشن ولی بعید می دونم دیگه گیر دندونم بدن مشاهده پیوست 165526
مشکل اصلی من مصرف مواد نیست (اون فرعیه ) مشکل اصلی من اینه که با سرپا.... اصلن ولش کن. میگم نون درآوردن هم چه کار سختیه! چه خفت هایی که نباید کشید واسه یه لقمه نون
(حالا جدای از شوخی، خیلیا از جمله من و شاید شما، اصولا نمیتونن سرپا کارشونو بکنن چون لباسشون نجس میشه. باید مفصل آب بریزیم همونجا. حالا ممکنه طرف گیر بده آب نریز بیا بیرون! یا اینکه اگه نشسته بخواییم نمونه بدیم طرف همه ی اونجاهایی رو که نباید ببینه رو هم میبینه!)
اصلا شک نکنید تو طب صنعتی خبری از معاینه دندون نیست.قطعا همه دوستان این pdf رو دیدن اگر نه حتما دانلود کنید.همون فایل مربوط به معاینات بدو استخدام هست:16 مین مورد رو دانلود بفرمائید.
http://www.piho.ir/Global/Fa/StaticPages/Page.aspx?tid=432
شکسته نفسی میفرماییدآقا منم سرپایی بلد نیستم!
از کجا هستی؟کی بهت گفت منتفی شده؟سلام دوستان یه سوال داشتم اگه کسی براش نامه طب صنعتی بیاد یعنی دیگه تو تحقیقات و گزینش مشکلی نداشته؟ برای من نامه اومده 17 شهریور برم تهران . در ضمن اون قضییه که جنوبی ها برن شیراز واسه طب ، انگار منتفی شد خیلی ضد حاله. راستی من پارس جنوبیم
از بوشهر رشته شیمی اگه منتفی نشده پس چرا واسه من نامه اومده برم تهران!از کجا هستی؟کی بهت گفت منتفی شده؟ رشتت چی هس؟
اقا کجای بوشهری؟من بهمنی هستم اگه نزدیک هستی ببینمتاز بوشهر رشته شیمی اگه منتفی نشده پس چرا واسه من نامه اومده برم تهران!
زنگنه هم وزیر نفتی ها و گازی ها و پخش و پالایشی ها و پتروشیمی ها شد
ایشالا برا همه بسازه...
اقا کجای بوشهری؟من بهمنی هستم اگه نزدیک هستی ببینمت
تاریخ ارسال به پست واست چندم بوده؟
کی نامه اومده برات؟
اره منصورررررررررررررررررررر جمی هستم ولی مگه نگفتم بهت بوشهر خلیجمها....
فکر میکردم بچه جمی
آقا پس نامه ما کی میاد خو ما هم طب صنعتی میخاییم خو بیدبلند خووووووووووو
الان این دقیقا یعنی چی؟ یعنی خوش آمدم یا بد آمدم؟بازم بیام یا دیگه نیام؟یعنی ورود تازه واردا ممنوع یا مبارک؟ الان دقیقا موضعتو مشخص کن!!!!!! ولی معلومه شما هم مشتری دائم اون یکی سایتی ها!!!!سایت استخدامو به آشوب کشیدی بس نبود میگم به هادی هم بگو بیاد اینجا