استخدام شرکت ملی گاز ایران [ آزمون کتبی + مصاحبه علمی + مصاحبه عقیدتی + طب صنعتی ]

almatra2

عضو جدید
این مواردی هست که در عسلویه ضریب رو تشکیل میده (البته مربوط به آخرین آیین نامه است که الات در حال اجرا است اما به میگن به زودی ضریب به طرز جالبی زیاد میشه و 25 درصد دولت هم بهش اضافه میشه.

عنوان
ضریب
پایه حقوق
1
فوق العاده بدی آب و هوا (25 درصد پایه حقوق)
0.25
فوق العاده ویژه (30 درصد حقوق پایه و بدی آب وهوا)
0.375
فوق العاده محرومیت از تسهیلات زندگی (28.4 درصد پایه و بدی آب و هوا)
0.355
جبران صرف وقت اضافی (15 درصد پایه و بدی آب و هوا)
0.188
فوق العاده ایاب و ذهاب (0.006 درصد پایه و بدی آب و هوا ضربدر 22 روز کاری)
0.165
فوق العاده صعوبت محیط کار و زندگی (30 درصد پایه و بدی آب و هوا)
0.375
فوق العاده مخصوص منطقه (25 درصد پایه و بدی آب و هوا)
0.313
دوری از خانواده (30 درصد پایه و بدی آب و هوا)
0375
اضافه کاری (41.6 درصد پایه و بدی آب و هوا و فوق العاده ویژه و کارگاهی)
0.728
فوق العاده کارگاهی
0.125
فوق العاده جذب (درصد پایه و بدی آب و هوا و فوق العاده ویژه) (بر مبنای پایه های سازمانی)
0.26
جمع کل ضرایب
4.509

علی کنکوری ببین جدول مناطق شرکتهای انتقال گاز رو نمیتونی پیدا کنی

abdol1987

عضو جدید

ااِ نفتیا چه زیاد شدیماا :دی 87 ایــ ؟ من حامد بهرامی اَم ;) نکنه بهنامی !؟؟؟

نه من 84 ای هستم. مهندسی نفتم. فوق مهندسی شیمی(دانشگاه تهران). منم امتحان ندادم و گروه B شدم. در عین بی عدالتی. الان هم POGC قراردادی هستم. برای رسمی شدن امتحان دادم.

وحیدوحید

عضو جدید

نیگا وحید من امدم تو نبودیاا یزید :)) اره منم فک میکنم براساسه بومی غیر بومی جدا کردن، واقعا شانس اوردیم با 120 هزارتا شرکت کننده که حداقل 10هزارتاش واسه همین عملیات بهره برداری بودن و 50 نفر فقط میخاسن!!!؟

آره واسه نبودنم کلی خودمو سرزنش کردم :)))
راست میگی خداییش! واسه قبول شدنمون باید به خودمون ببالیم! :D ولی حالا جدای از شوخی واسه این قبولی شانس خیلی دخیل نبود. نتیجه زحمت هایی بود که تک تکمون کشیدیم. دیگه نمره ها هم که هستن و معلومه هر کی چیکار کرده. وقتی دیدم رتبه ام 14 شده مطمئن بودم که تو 1 رقمی شدی :biggrin:

AEG32A

عضو جدید
زمان برگزاری دوره آموزشی پارس جنوبی در آزمون قبلی (6 خرداد 90)

گروه اول: 140 نفر در تاریخ 12 مهر 1390 در محمود آباد
گروه دوم: 185 نفر در تاریخ 23 مهر 1390 در
جهاد دانشگاهي واحد صنعتي اصفهان
گروه سوم: 80 نفر در تاریخ 14 آبان 1390 در شهر اصفهان
گروه چهارم: 83 نفر در تاریخ 26 فروردین 1391 در شیراز

با توجه به زمان برگزاری آزمون قبلی و دوره آموزشیا که تقریبا بعد 4-5 ما برگزار شدن احتمال برگزاری آموزشی ما تو مهر خیلی زیاده البته اگه خدا بخواد

AEG32A

عضو جدید

[/QUOTE]

حامد بهنام کیه؟فضلی رو میگی؟:D

ha_mi

عضو جدید
نه من 84 ای هستم. مهندسی نفتم. فوق مهندسی شیمی(دانشگاه تهران). منم امتحان ندادم و گروه B شدم. در عین بی عدالتی. الان هم POGC قراردادی هستم. برای رسمی شدن امتحان دادم.

اهاا پس نمیشناسیمت :( مگه ارشد بگیری بازم قضیه اِی و بی هس :( ؟ خداروشکر که قبول شدی پس :) گازم قبول شدی دیگه ؟

آره واسه نبودنم کلی خودمو سرزنش کردم :)))
راست میگی خداییش! واسه قبول شدنمون باید به خودمون ببالیم! :D ولی حالا جدای از شوخی واسه این قبولی شانس خیلی دخیل نبود. نتیجه زحمت هایی بود که تک تکمون کشیدیم. دیگه نمره ها هم که هستن و معلومه هر کی چیکار کرده. وقتی دیدم رتبه ام 14 شده مطمئن بودم که تو 1 رقمی شدی :biggrin:

:))) دیوونه :دی ولی واقعا اینکه 60% سهمیه بومیه خیلی بی انصافیه :( پست قبلیرو ادیت کردم دوباره نیگا کن دعوت به مبارزه کردمشون =)))

حامد بهنام کیه؟فضلی رو میگی؟:D[/QUOTE]

نه عمرا اگه حدس بزنی کدم بهنامو میگم :biggrin: اخه سره ازمون دیدیمش با امین و بچه ها چشام چارتا شد گفتم تو اینجا چیکا میکنی دهن سرویس بزا سهمیه به ما بدبخت بیچاره هام برسه :دی الان فک کنم بفمی کیو میگم :دی
اره چه خوب بود زمان برگزاریا انصافا شرکت گاز کارش با برنامس :)

Yadavaran

عضو جدید

با توجه به زمان برگزاری آزمون قبلی و دوره آموزشیا که تقریبا بعد 4-5 ما برگزار شدن احتمال برگزاری آموزشی ما تو مهر خیلی زیاده البته اگه خدا بخواد

آقاجون 90 آزمون گاز ونفت باهم متقارن شده بود انشالله امسال همون اوایل مهر شروع آموزشی خو.

AEG32A

عضو جدید

حامد بهنام کیه؟فضلی رو میگی؟:D
[/QUOTE]

نه عمرا اگه حدس بزنی کدم بهنامو میگم :biggrin: اخه سره ازمون دیدیمش با امین و بچه ها چشام چارتا شد گفتم تو اینجا چیکا میکنی دهن سرویس بزا سهمیه به ما بدبخت بیچاره هام برسه :دی الان فک کنم بفمی کیو میگم :دی
اره چه خوب بود زمان برگزاریا انصافا شرکت گاز کارش با برنامس :)
[/QUOTE]

خیلی به خودم فشار آوردم ولی فکر کنم اینه:smile:
تواق؟:surprised:

abdol1987

عضو جدید

اهاا پس نمیشناسیمت :( مگه ارشد بگیری بازم قضیه اِی و بی هس :( ؟ خداروشکر که قبول شدی پس :) گازم قبول شدی دیگه ؟

ارشد اگر دانشگاه نفت باشی A حساب میشی نه یه دانشگاه دیگه. من چهار سال A بودم ولی سال آخر امتحان ندادم و B شدم. گاز امتحان ندادم اصلا، عسلویه دیگه خستم کرده بود. میگن واسه قشم میخاد فلات.

AEG32A

عضو جدید
ارشد اگر دانشگاه نفت باشی A حساب میشی نه یه دانشگاه دیگه. من چهار سال A بودم ولی سال آخر امتحان ندادم و B شدم. گاز امتحان ندادم اصلا، عسلویه دیگه خستم کرده بود. میگن واسه قشم میخاد فلات.

مگه چطوری بود که خسته شدی؟

abdol1987

عضو جدید
مگه چطوری بود که خسته شدی؟
خستگی از لحاظ محیط کاری و آلودگیش میگم. داشتیم فسیل می شدیم. چون قراردادی هم بودیم وضع حقوقیمون خوب نبود و کلا از این عسلویه زده شده بودم. ماشالا دانشگاه نفتی ها بازم ترکوندن که. من آزمون وسط کارم بود، اصلا نشد درست و حسابی بخونم. همش سه روز :دی.

ha_mi

عضو جدید
اهاان :) خب فلاتم شرایطش مثه همون عسلویس که :( تازه بدترم فک کنم باشه، حقوقش ولی فک کنم خیلی خوبه اره ؟
راسی بچه تهرانی دیگه اره ؟ بینه 84 ایا از بچه ها تهران یادت نمیاد بچه ها سمپاد شهید بهشتی داشتیم یا نه ؟

mahdismh69

عضو جدید
مرسیییییییییی

مرسیییییییییی

این گروه بندی ها بر اساس چی هست؟
برق مشخص بوده کدوم گروه رفتن؟

آقا توروخدا تو این page دعوا نکنید و بچه ها به هم اطلاعات دسته اول بدیم که آدم دلش بخواد همه صفحاتو بخونه.....خواهشا جواب هرکی میاد و یه چیزی میپرونه ندید...بازم ممنونم

AEG32A

عضو جدید
خستگی از لحاظ محیط کاری و آلودگیش میگم. داشتیم فسیل می شدیم. چون قراردادی هم بودیم وضع حقوقیمون خوب نبود و کلا از این عسلویه زده شده بودم. ماشالا دانشگاه نفتی ها بازم ترکوندن که. من آزمون وسط کارم بود، اصلا نشد درست و حسابی بخونم. همش سه روز :دی.

دمت گرم بابا همش سه روز:surprised:
حقوق قراردادیا که میگن از استخدامیا بیشتره به خاطر نداشتم مزایا!
آره دانشگاه نفتیا که کلا تخصصشون ترکوندنه حالا هر چی میخواد باشه:smile:

همین الانش 4 تا دانشکده نفتی ریختن اینجا کی میشه اینجارم بترکونن:smile:

amin2x

عضو جدید
با توجه به اینکه محمود اباد شماله و اصفهان مرکز و شیراز جنوب از مسئولین درخواست میشه قبولیا به این صورت که بچه های استانهای شمالی محمود اباد استان های مرکزی اصفهان و جنوبیا شیراز بیوفتن.خیرشو ببینید

AEG32A

عضو جدید
این گروه بندی ها بر اساس چی هست؟
برق مشخص بوده کدوم گروه رفتن؟

آقا توروخدا تو این page دعوا نکنید و بچه ها به هم اطلاعات دسته اول بدیم که آدم دلش بخواد همه صفحاتو بخونه.....خواهشا جواب هرکی میاد و یه چیزی میپرونه ندید...بازم ممنونم

راستشو بخوای اینو دیگه نمیدونم بر چه اساسی بوده حالا یا الفبا بوده یا چیز دیگه
در مورد رشته هام نمیدونم :redface:

فقط اینو آوردم که تاریخا رو ببینیم و یه مقدار امیدوار بشیم همین:smile:

AEG32A

عضو جدید
با توجه به اینکه محمود اباد شماله و اصفهان مرکز و شیراز جنوب از مسئولین درخواست میشه قبولیا به این صورت که بچه های استانهای شمالی محمود اباد استان های مرکزی اصفهان و جنوبیا شیراز بیوفتن.خیرشو ببینید

حالا تو جزو کوما میشی؟
شمالی یا استانهای مرکزی؟

abdol1987

عضو جدید
دمت گرم بابا همش سه روز:surprised:
حقوق قراردادیا که میگن از استخدامیا بیشتره به خاطر نداشتم مزایا!
آره دانشگاه نفتیا که کلا تخصصشون ترکوندنه حالا هر چی میخواد باشه:smile:

همین الانش 4 تا دانشکده نفتی ریختن اینجا کی میشه اینجارم بترکونن:smile:
نه بابا، حقوقمون یه 300 تومنی پایینتر بود. نوع رفتارای مدیرا هم که عالی. دم به دقیقه تهدید به اخراج. بابا ناسلامتی ارشد بودم. ارشد 43 شدم توی مهندسی شیمی.

AEG32A

عضو جدید
نه بابا، حقوقمون یه 300 تومنی پایینتر بود. نوع رفتارای مدیرا هم که عالی. دم به دقیقه تهدید به اخراج. بابا ناسلامتی ارشد بودم. ارشد 43 شدم توی مهندسی شیمی.

عجب!
گفتم که دانشگاه نفتیه دیگه
همین پارسال تو ارشد مهندسی شیمی 3 تا تک رقمی داشتیم
حالا تو ارشد گاز بماند:D

mansour.mm20

عضو جدید

عزیزم اینکه آموزشی کجا بیفتیم تا حدودی بر اساس رشته دسته بندی میشه . شیمی ها به احتمال زیاد جم باشن

وحیدوحید

عضو جدید
عزیزم اینکه آموزشی کجا بیفتیم تا حدودی بر اساس رشته دسته بندی میشه . شیمی ها به احتمال زیاد جم باشن

به نظر من خیلی مهم نیست کجا بیفتیم؛ مهم اینه که اطرافیانمون بچه های باحالی باشن. حتی اگه عسلویه هم بیفتیم اگر بچه ها خوب باشن شرایط رو طوری فراهم میکنیم که بهمون خوش بگذره ;)

Yadavaran

عضو جدید
به همه کسایی که قبول شدند تبریک میگم... فقط شیرینی فراموش نشه

راستی کتاب خوب و مناسب واسه مصاحبه نفت ، هر کس دوست داشت برود به این لینک

کتاب جامع استخدامی شرکت های مرتبط با نفت و گاز و پتروشیمی و نیروگاه ها

vzshop.ir/ads-1.html

آقاجان ببخشید میگم این کتاب که شما معرفی می کنید استفاده ابزاری از وضعیت بعرنج اوضاع کارجوانان است متاسفانه درسالهای اخیر بعضا شاهد رشد قارج گونه این کتابها هستیم که در بساری ازموارد دارای کیفیت لازم نیستند خو.

Yadavaran

عضو جدید
نتايج بزرگترين آزمون استخدامي كشور اعلام شد/ دعوت از پذيرفته شدگان آزمون نفت براي مصاحبه نهايي

عباس خنيفر؛ مديرمنابع انساني شركت ملي نفت ايران در گفت و گو با خبرنگار NIOC گفت: نتايج آزمون كتبي استخدامي كه در ارديبهشت ماه امسال برگزار شد به ميزان 2 برابر نياز استخدامي اعلام شد و از طريق سايت آزمون به نشانيazmoon.nioc.ir قابل دسترسي است. وي تصريح كرد: اسامي پذيرفته شدگان نهايي پس از برگزاري مصاحبه هاي استخدامي اعلام خواهد شد.
خنيفر درباره تاريخ برگزاري مصاحبه هاي علمي و گزينشي نيز گفت: تاريخ هاي مذكور نيز از طريق سايت آزمون و نيز سايت مديريت منابع انساني شركت ملي نفت ايران اعلام خواهد شد. به گفته خنيفر، همزمان با اعلام نتايج پذيرفته شدگان در آزمون كتبي، كارنامه تمامي شركت كنندگان نيز منتشر خواهد شد و هر يك از شركت كنندگان از طريق وارد كردن كد رهگيري خود در سايت آزمون مي توانند نسبت به مشاهده نتيجه مقدماتي آزمون اقدام كنند.

فرايند جذب نيروي انساني در شركت ملي نفت ايران، شغل محور شد مدير منابع انساني شركت ملي نفت ايران با بيان اينكه فرايند جذب نيروي انساني در اين شركت، شغل محور شده است، افزود: اين تغيير فرايندي براي اولين بار در آزمون اخير استخدامي شركت ملي نفت ايران اعمال شده است. خنيفر توضيح داد: تا پيش از اين، جذب نيروي انساني متناسب با رشته تحصيلي افراد و بدون درنظر گرفتن علاقه و اولويت شغلي شركت كنندگان در آزمون صورت مي گرفت اما از امسال، فرايند جذب نيروي انساني به فرايندي شغل محور تبديل شده است. وي تصريح كرد: در فرايند شغل محور، شركت كنندگان در آزمون مي توانند با توجه به رشته تحصيلي خود، اولويت منطقه كاريشان را نيز مشخص كنند تا پس از جذب، با مشكلاتي كه منجر به نارضايتي شغلي مي شود، مواجه نشوند. خنيفر در خصوص آزمون استخدامي شركت ملي نفت ايران در سال جاري گفت: اين آزمون، بزرگ ترين آزمون استخدامي كل كشور بود كه در مجموع حدود 129 هزار نفر در آن ثبت نام و حدود 100 هزار نفر در آن شركت كردند.

گفتني است:
آزمون استخدامي شركت ملي نفت ايران پنجم و ششم ارديبهشت ماه امسال در هفت استان كشور و 9 حوزه آزمون برگزار شد .

با برگزاري اين آزمون و طي مراحل گزينشي در نهايت 2652 نيروي متخصص براي فعاليت در شركت هاي زير مجموعه شركت ملي نفت انتخاب مي شوند كه از اين تعداد 679 نفر سهميه فرزندان معظم شهدا و 134 نفر فارغ التحصيلان بورسيه دانشگاه صنعت نفت خواهند بود و نهايتا 1839 نفر از برگزيدگان آزمون اخير انتخاب مي شوند. اين آزمون بزرگترين آزمون استخدامي كشور محسوب مي شود و براي اين آزمون 340 هزار دفترچه آزمون به چاپ رسيده است. از ميان شركت هاي متقاضي نيروي كار، شركت ملي حفاري با جذب 835 تن بيشترين سهم استخدامي را به خود اختصاص داده و شركت نفت مناطق مركزي ايران نيز با جذب 751 داوطلب برگزيده در رتبه دوم جذب نيرو قرار گرفته است.

گفتني است: از شهريورماه مصاحبه استخدامي پذيرفته شدگان مرحله اول آزمون استخدامي به تعداد 2 برابر نياز معادل 3529 نفر آغاز خواهد شد و در نهايت مهرماه نتايج نهايي اعلام خواهند شد.

nimaza

اخراجی موقت
فروش کتاب صد شرف داره به گدایی

فروش کتاب صد شرف داره به گدایی

آقاجان ببخشید میگم این کتاب که شما معرفی می کنید استفاده ابزاری از وضعیت بعرنج اوضاع کارجوانان است متاسفانه درسالهای اخیر بعضا شاهد رشد قارج گونه این کتابها هستیم که در بساری ازموارد دارای کیفیت لازم نیستند خو.

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله Yadavaran http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
با عرض تشکر از عزیز یا عزیزانی که در فراخوان هفته قبل مارا یاری کردند اگرمیشود این هفته هم به این شماره کارت کمک کنید ممنون خو
راستی امشب اینترنتم قطع میشه من اینترنم وایمکس Wimax ایرانسله 44000 تومان بدهی دارم . توانایی پرداخت ندارم خووو . اگر کسی مرهمت کنه این مبلغ قرض بده. منم بعد از استخدام جبران میکنم شماره کارت بانک ملت 4478 2023 3372 6104 نیاز مند یاری سبزتان علی کنکوری خوو
-------------------------------------------------------

تبلیغ یک کتاب هرچند که کتاب پرباری نباشه چون یک کار فرهنگی صد شرف داره به گدایی کردن پول از مردم

عزیز من شما نخرید.... اجبار که نیست که....

هر کسی دوست نداره نخره........ کسایی که بخرند که فکر موفقیتشون هستند... حتی اگر مقدار کمی این کتاب بهشون کمک کنه... از افرادی که مثل شما فکر میکنند جلو میفتند

بالا