استخدام شرکت ملی گاز ایران [ آزمون کتبی + مصاحبه علمی + مصاحبه عقیدتی + طب صنعتی ]

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا رامین ... مهندس شرکت گاز رو انتخاب میکنی یا نفت؟
تا مصاحبه رفتن که مشکلی نداری..ولی اگه بخوای مهر بری و کد پرسنلی بخوری که خود به خود نفت می سوزه/...
مهندس من که دعا میکنم آموزشی گاز زودتر شروع بشه

سلام خوبی؟ اگر گاز جور شد انشالا همون گاز.
مصاحبه هم برای نفت میرم اما نه حوصله دارم چیزی بخونم براش نه دل و دماغ ! با همون اطلاعات قبلی احتمالا برم

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
وحید عبدل اون فایل رو گذاشت تازه یادم اومد چیکار کردم !!
من گروهم رو که عملیت بهره برداری زده بودم- بعد استان رو خوزستان زده بودم-بعد چون سه تا شرکت توش بود هر سه تارو به این ترتیب زده بودم:
1-شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب
2-ملی حفاری
3-اروندان

-حالا برداشتت چیه؟
-توهم مثل من زدی؟
-معلوم نیست کدوم یک از این 3 تا میوفتیم؟
-شرکت مناطق نفت خیز توی اهوازه؟ خوبه این یکی؟

moheby25

عضو جدید
سلام .کسی میدونه نمره آزمون چند درصد و نمره مصاحبه چند درصد نمره کل رو برای پذیرش تشکیل میده؟

moheby25

عضو جدید
سلام. بچه ها اگه کسی نمرش مثلا 800 بشه آیا در مقایسه با نمره هزار است یعنی اینکه نمره نفر اول 1000 شده؟؟؟؟

Yadavaran

عضو جدید
آقا جان یک سال از آنجاکه شرگتهای گاز واگذارمیشوند آیا بهتر نیست . نفت را دریابیم

Naft O Gaz

عضو جدید
ایشالله همه داخل نفت قبول بشید و کارمند بشید به امید خدا

اما اینو هم بگم نفت آش دهن سوزی هم نیست حالا میاید داخل متوجه میشید.... تا نیاید داخلش متوجه نمیشید..... بهر حال موفق باشید همتون

بابا بس کن دیگه حال آدمو بهم زدی ...اییدی خودتو

Yadavaran

عضو جدید
ایشالله همه داخل نفت قبول بشید و کارمند بشید به امید خدا

اما اینو هم بگم نفت آش دهن سوزی هم نیست حالا میاید داخل متوجه میشید.... تا نیاید داخلش متوجه نمیشید..... بهر حال موفق باشید همتون

میگم مهندس شما که نفتی هستی دیگه چرا از راه آب کردن کتاب زرد ملتو نقره داغ میکنی خو

Yadavaran

عضو جدید
آقاجان من میخام باتوجه به نمره بالا مکتسبه و احتمال خصوصی سازی پالایشگاها از ادامه بقیه مراحل گاز انصراف بدم خوو
در صورت واگذاري هر يك از شركت هاي متقاضي نيرو(محل هاي خدمتي) به بخش غيردولتي از تاريخ واگذاري، كارمند تابع مقررات شركت غيردولتي خواهد بود.

Yadavaran

عضو جدید
فضولیش به شما نیومده..........

ملت دوست دارند و میخرند... شما نخر.... وکیل وصی بقیه هم نشو........

من میدونم درد تو چیه ... از این ترس داری همه بخرند و از خودت از نظر علمی جلو تر بیفتند......حسادت ادمو به بد ورطه ای میکشونه داداش

با با جمع کن بساطتو خو این کتابت بدرد دستمال توالت هم نمیخوره فکردی ملت خرند خو

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقاجان من میخام باتوجه به نمره بالا مکتسبه و احتمال خصوصی سازی پالایشگاها از ادامه بقیه مراحل گاز انصراف بدم خوو
در صورت واگذاري هر يك از شركت هاي متقاضي نيرو(محل هاي خدمتي) به بخش غيردولتي از تاريخ واگذاري، كارمند تابع مقررات شركت غيردولتي خواهد بود.

کاره خوبی میکنی گاز به درده شما نمیخوره. در امان خدا.

Yadavaran

عضو جدید
ممنون تز لطفتون... براتون ارزو موفقیت دارم اگر سوالی هم داشتید به صورت خصوصی پیام بدید حتما اگر کاری از دسام بربیاد واسطون انجام میدم

خدایش خیلی باحالی عین این مشاورای قلم چی هستی نکنه بازاریاب این کتاب سبزه ای به جای این کتاب مضخرف حداقل کتابای مهندسی شیمی نشرارکانو نشر راهیان ارشدو تبلیغ میکردی خو:biggrin::w25:

mansour.mm20

عضو جدید
خدایش خیلی باحالی عین این مشاورای قلم چی هستی نکنه بازاریاب این کتاب سبزه ای به جای این کتاب مضخرف حداقل کتابای مهندسی شیمی نشرارکانو نشر راهیان ارشدو تبلیغ میکردی خو:biggrin::w25:
چه کارش داری خب .
کارش خیلیم کار خوبیه
از گدایی بهتره دیگه

mansour.mm20

عضو جدید
ادم های نادونی مثل تو می روند و واسه مصاحبه کتابهای ارشد رو میخونند...... نه این که کتاب ها خوب نیستند نه..... واسه مصاحبه بدرد نمیخورند... شما برو همون کتاب ها رو بخون...

داداش بی خیال این کلا رو عصاب همه است

وحیدوحید

عضو جدید
وحید عبدل اون فایل رو گذاشت تازه یادم اومد چیکار کردم !!
من گروهم رو که عملیت بهره برداری زده بودم- بعد استان رو خوزستان زده بودم-بعد چون سه تا شرکت توش بود هر سه تارو به این ترتیب زده بودم:
1-شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب
2-ملی حفاری
3-اروندان

-حالا برداشتت چیه؟
-توهم مثل من زدی؟
-معلوم نیست کدوم یک از این 3 تا میوفتیم؟
-شرکت مناطق نفت خیز توی اهوازه؟ خوبه این یکی؟

خب پس مثل من، همون نفت خیز جنوبی. ببین انتخاب شرکت ها مثل انتخاب رشته دانشگاه آزاده (منظورم انتخاب رشته 5 6 سال پیشه نه الان) انتخاب دوم و سوم یه جورایی الکیه.

mohsenv21

عضو جدید
سلام دوستان
یه سوال خیلی مهم در مورد نتیجه آزمون نفت
از اونجایی که توی آگهی گفته شده بود ضریب دروس تخصصی 2، دروس عمومی و استعداد شغلی 1 هست پس قاعدتاً نمره کل باید با این فرمول محاسبه بشه:
1.jpg

در مورد نمره خودم و چندتا دیگه از دوستام این فرمول کاملا صادقه

ولی در مورد دوتا از دوستانی که نمره هاشون رو اینجا نوشتن اصلا صادق نیست، قضیه چیه؟
:que::que::que:

نمرات یکی از دوستان که قبلا توی این تاپیک اعلام شد:
عمومی: 653.549
تخصصی: 660.778
شغلی: 634.274
نمره کل: 757.534
نمره کلی که با این فرمول بدست میاد: 652.344

نمرات علی کنکوری:
عمومی: 715.201
تخصصی: 756.138
شغلی: 531.011
نمره کل: 899.095
نمره کلی که با این فرمول بدست میاد: 689.622

شما هم لطف کنین نمرتون رو با این فرمول حساب کنید ببینید همون نمره کلتون بدست میاد یا نه؟

اگه واسه همه این فرمول درست باشه پس دوستان در مورد نمرشون خالی بستن در حد لالیگا...:w29:
اگر هم این فرمول درست نباشه باید بدونیم قضیه چیه؟:w18:

آخرین ویرایش:

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب پس مثل من، همون نفت خیز جنوبی. ببین انتخاب شرکت ها مثل انتخاب رشته دانشگاه آزاده (منظورم انتخاب رشته 5 6 سال پیشه نه الان) انتخاب دوم و سوم یه جورایی الکیه.

خب خوشتیپ بقیه سوالام رو هم بی جواب گذاشتی که ;)

ha_mi

عضو جدید

ااِ نفت خیز جنوب زده بودی وحید ؟ الان رتبه اخرین نفرو واست زده 52 ؟ اگه 52 زده پس همون بومی غیر بومیه ...
من چون روزکاری تو شهری غیره تهران نمیتونم دووم بیارم زدم ملی حفاری که حداقل مطمئن نبودم از روزکاریش و احتمال اقماریش هس ...

سلام دوستان
از اونجایی که توی آگهی گفته شده بود ضریب دروس تخصصی 2، دروس عمومی و استعداد شغلی 1 هست پس قاعدتا نمره کل باید با ای فرمول محاسبه بشه:

ولی در مورد دوتا از دوستانی که نمره هاشون رو اینجا نوشتن اصلا صادق نیست، قضیه چیه؟:que::que::que:

نمرات علی کنکوری:

شما هم لطف کنین نمرتون رو با این فرمول حساب کنید ببینید همون نمره کلتون بدست میاد یا نه؟

اگه واسه همه این فرمول درست باشه پس دوستان در مورد نمرشون خالی بستن در حد لالیگا...:w29:

ببین عزیز اون اولی فک کنم کارنامه abdol1987 ّکه دانشگا نفتیه و امتیاز 15% فک کنم داره و درست درمیاد بره منم همینجوری بود با امیتازم که 15% بود با همین فرمول درست درومد همونی که زدن تو کارنامه 812، علی کنکوریو والا نمیدونم چه امتیازی بش خورده که انقد امیتازش بالا رفته بعد تازه شغلیم تو فرمول نیس شغلی نتیجه دیگه میخاسن ازش بگیرن و تو نمره کل تاثیری نداره الان علی کنوکری حدود 740 در میاد نمرش حالا امتیازش چی بوده غیر از بومی بودنش نمیدونم هرچی بوده نزدیک 20% بوده ...

علی کنکوری توام شدی سعیدا قشنگ سرویس کردی تاپیکو ! بابا انقد نیا اینجا پست بزار دیگه! به قرعان اینترنت همش همین فروم مهندسان نیس کلی سایت دیگم دااااره!
بره توام نفت و گاز خیلی فرقی نمیکنه بری نفت میری مناطق نفت خیز یا اهوازی یا گچساران گازم که بیدبلندی که فک کنم نزدیکه اهوازه دقیق نمیدونم، حقوقاشون تو یه رنجه نزدیک 1.5 درمیاد، اختلافی ندارن پس خیلی فرقی واست نمیکنه کدوم بری فقط این گازه الان خیلی جلوتره مطمئن باش نفت اموزشی زودتر از 93 نیس ینی خیلی بعیده و اگه بخای با این شرایط یکسان نفت رو انتخاب کنی فقط 6-7 ماه خودتو عقب انداختی این پیشنهاد من بود .....

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
از اونجایی که توی آگهی گفته شده بود ضریب دروس تخصصی 2، دروس عمومی و استعداد شغلی 1 هست پس قاعدتاً نمره کل باید با این فرمول محاسبه بشه:
مشاهده پیوست 160635

ولی در مورد دوتا از دوستانی که نمره هاشون رو اینجا نوشتن اصلا صادق نیست، قضیه چیه؟

نمرات علی کنکوری:

محسن احتمالا سهم کارکنان و بومی و ... توش تاثیر گذاشته

وحیدوحید

عضو جدید
سلام دوستان
مشاهده پیوست 160635

نمرات علی کنکوری:

این فرمولی که شما گفتی درسته. اما بعضی ها امتیاز دارن؛ مثلا اگر فرزند کارکنان باشی اون نمره ای که از اون فرمول شما حساب میشه به اضافه 20٪ میشه (مثلا اگه نمره خام 600 باشه به اضافه 120 باید بشه) حالا یکی مثل علی کنکوری هم فرزند کارکنانه هم سابقه کار داره هم بومیه این امتیازها رو که اضافه کنی به همون 899 میرسی ;)

بالا