مناطق بود دیگه اولی، ولی فک نمیکنم رامین، احتمالا سهمیه هارو جدا کردن از ماها، الان نسبت 60 به 40 نیگا کنی تقریبا جور درمیاد با این تعداد، 72 نفر از بومیا 52 نفرم از ما روهم میشه دوبرابر ظرفیت که اعلام کرده بودن احتمالا، الان کسی از بچه ها که مناطق زده و بومی نیست بیاد بگه رتبه نفرو اخرو چن زده واسش ملوم میشه این تعداد مربوط به شرکته یا سهمیه ها جدا شدن ...خیلی خوب زدی خداییش.
منم ملی حفاری زدم آخرین نفر 52 بوده من شدم 28. اما اون علی کنکوری فکر کنم یجا دیگه زده اولین شرکتش رو. اون اولینه مهمه انگار
خدا رو شکر من هم قبول شدم
رتبه 24 اخرین فرد 76
ملی حفاری نفت
بدون سهمیه
به همه دوستان پایه فروم و همه کسانی که مثل خودم گه گاهی چیزی مینویسند ولی همه پست ها را میخوانند تبریک میگم و برای کسانی که قبول نشدند ارزوی قبولی در جایی بهتر را دارم.
مناطق بود دیگه اولی، ولی فک نمیکنم رامین، احتمالا سهمیه هارو جدا کردن از ماها، الان نسبت 60 به 40 نیگا کنی تقریبا جور درمیاد با این تعداد، 72 نفر از بومیا 52 نفرم از ما روهم میشه دوبرابر ظرفیت که اعلام کرده بودن احتمالا، الان کسی از بچه ها که مناطق زده و بومی نیست بیاد بگه رتبه نفرو اخرو چن زده واسش ملوم میشه این تعداد مربوط به شرکته یا سهمیه ها جدا شدن ...
مبارکهاحتمالا رسته شغلیت با ما فرق داشته که بومی نیستیو ملی حفاریم هستیو نفر اخر 76 اِ، کدوم شغل بودی ؟
آقاجون ما اومدیم استعدادمونو تو هنر پست مدرن محک بزنیم ضدحال می زنند خوآخه تو واقعا پست مدرن میفهمی یعنی چی؟؟؟ این چیزی که تو اینجا گذاشتی حتی مشخصات یه شعر سپید رو هم نداره و کلا یه متن ادبی خیلی ساده اس! اگه میخوای بفهمی پست مدرن یعنی چی برو یه سرچ بزن تا یه چیزایی گیرت بیاد. و البته باز هم بهت پیشنهاد میکنم که وارد بحث هنر و این چیزا نشی![]()
من اولویت اول انتخابیم شرکت ملی مناطق نفت خیز بودمن کلا گیج شدم !! نفهمیدم چه جوری حساب کتاب کردن !! یکی ملی حفاری بوده اخرین شده72 یکی مثل من 52 !
(هرچند تا اینجا تفسیره حامد درسته و باید گفت سهمیه هارو جدا کردن و تعداد نفرات تو هر سهمیه متفاوته)
سلام به همه
من هم شرکت نفت قبول شدم.حلا موندم که شرکت نفت برم یا گاز ازدوستان اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمک کنه
تبریک بچه ها، اکثرا قبول شدینهرچن واقعا اهمیت چندانی نداره، من خودم متنفرم از اهوار
انگار فرق میکرده رتبه اخرین نفر بره شرکتی که زدیم نه ؟ من عملیات بهره برداری بودم و شرکتمو ملی حفاری زده بودم اخرین نفرو زده 52، واسه چی بره علی زده 72 ؟ به خاطر سهمیشه یا شرکته؟
منم قبول شدم عمومی 647 تخصصی 785 شغلی هم 604 نمره کل 812 رتبمم شده 5 ....
ولی من شنیدم که میگن شرکت نفت برای کار یاد گرفتن بهتره اما اونجایی که من نفت قبول شدم حقوقش خیلی پایینهمیگن شرکت گاز بهتره...
آقا شرکت گاز دیروز واسه من اومدن تحقیق محلی....
طب صنعتی اگه بعده ماه رمضون شروع بشه، احتمالش هست تا وسط شهریور آموزشی شروع بشه یا به نظرتون طول میکشه؟
ولی من شنیدم که میگن شرکت نفت برای کار یاد گرفتن بهتره اما اونجایی که من نفت قبول شدم حقوقش خیلی پایینه
فکر نکنم اقلن تا 4ماه دیگه خبری از آموزشی باشه
راستی نمیدونم چرا هنوز برای تحقیقات محلی نیومدن واسم
حامد تبریک
یار میدوند ملی حفاری قبول شدی؟
یه مشاوره حتما ازش بیگیر![]()
ببین دوست عزیز بهترو بدتر نداریم بحثه اولویت هاس که بره هر فردی فرق میکنه ...
نیگا شرکت نفت الان باید بری اهواز، اهواز صریبش پایینتره نسبت به پارس جنوبی فک میکنم حدود 2.5 باشه حقوق نهایتن تا 1.5 میاد بالا فک میکنم البته اگه ملی حفاری باشی امکان داره بفرستن سره دکل که نمیدونم، اونوخ قضیه فرق میکنه و حقوق از پارس جنوبیم بالاتر میره، مزیت اهواز (مناطق نفت خیز) اینه که روز کاریه و اقماری نیست که البته این واسه یکی مثه من مزیت که نیس هیچی جهنمهینی اگه 6 میلم بهم بدن بگن روزکار بیا برو اهواز من یکی عمرا نمیرم سگه اقماری شرف داره واسم:دی ولی خیلیا خصوصا سن بالاترا و متاهلا مطمئنم شرایط روزکاری رو ترجیح میدن البته باید با حقوق پایینترشم بسازن، حالا ملی حفاری بره ماها عملیات بهره برداریا چجوری میخاد باشه نمیدونم اگه بخان بفرسن سره دکل که اقماری میشه و حقوقشم خیلی خوبه اونوخ به عنوان یه گزینه میشه بش فک کرد :دی
ازونور پارس جنوبی و شرکت گاز خب شرایط کاریشو دیگه همه میدونیم اقماریه با شریب حقوق حدود 4.5 که 2.5 این حدودا درمیاد. ولی از لحاط مزایای دیگه و باقی چیزا چون جفتشون تو چارچوب وزارت نفتن هیچ فرقی ندارن ...
تویی اویس؟؟ اینجا چیکا میکنی)) ؟ هاهااا بش بگم
) ؟
حامد تو این همه اطلاعاتو از کجا آوردی؟
همینجوری اتفاقی مسیرم افتاد به اینجا دیدم یکی از بچه ها نفتی نظر گذاشته(امین) که بعدش یه دفعه دیدم تو هم اینجایی
گفتم شاید یه سری اطلاعاتی اینجا باشه ما رو امیدوار کنه
اون فایل گزینش عقیدتی رو که گذاشتی دیروز گرفتم
کی میخواد اونا رو بخونه؟![]()
اونجوری که بچه ها امار گرفتن قراره از 15 مهر بفرسن واسه اموزشی و دیگه خیلی بعیده ما و شماها جدا باشیم از هم ...
خب مصاحبه عقدیتی احتمالا نداریم دیگه نیازی نیس :دی اگه از بدشانسیم به پستمون خورد دیگه مجبوریم دیگه![]()
735.95 | نمره کل آخرین فرد پذیرفته شده | 828.489 | نمره کل داوطلب |
10 | رتبه آخرین فرد پذیرفته شده | 1 | رتبه داوطلب |
قبول | : وضعیت نهایی در سهمیه سایر |
حامد رفتی اموزش جا ما رو هم خالی کن.ما یه غلطی کردیم ازمون ندادیم هی باید چوبشو بخوریم ما هنوز به گزینش هم نرسیدیم نمیدونی گیر چه اسکولایی افتادیم.کتاب کنکورامو دراوردم بشینم ارشد بخونم اصن چشم اب نمیخوره کار ما حالا حالاها تموم بشه.اونجوری که بچه ها امار گرفتن قراره از 15 مهر بفرسن واسه اموزشی و دیگه خیلی بعیده ما و شماها جدا باشیم از هم ...
خب مصاحبه عقدیتی احتمالا نداریم دیگه نیازی نیس :دی اگه از بدشانسیم به پستمون خورد دیگه مجبوریم دیگه
حامد رفتی اموزش جا ما رو هم خالی کن.ما یه غلطی کردیم ازمون ندادیم هی باید چوبشو بخوریم ما هنوز به گزینش هم نرسیدیم نمیدونی گیر چه اسکولایی افتادیم.کتاب کنکورامو دراوردم بشینم ارشد بخونم اصن چشم اب نمیخوره کار ما حالا حالاها تموم بشه.
سلام اویس!چه خبر؟
735.95 نمره کل آخرین فرد پذیرفته شده 828.489 نمره کل داوطلب 10 رتبه آخرین فرد پذیرفته شده 1 رتبه داوطلب
قبول : وضعیت نهایی در سهمیه سایر
بچه های دانشگاه نفت ترکوندن.رتبه 2 هم از دانشکده نفته. پرچم حامد هم که بالاس.حامد عسلویه از ملی حفاری هم بهتره.
حامد رفتی اموزش جا ما رو هم خالی کن.ما یه غلطی کردیم ازمون ندادیم هی باید چوبشو بخوریم ما هنوز به گزینش هم نرسیدیم نمیدونی گیر چه اسکولایی افتادیم.کتاب کنکورامو دراوردم بشینم ارشد بخونم اصن چشم اب نمیخوره کار ما حالا حالاها تموم بشه.
سلام اویس!چه خبر؟
آی گفتی
من خیلی وقت پیش به حامد اینا گفتم که کار شما از ما جلوتر افتاده اونا میگن نه
حالا اونا میرن آموزشی ما باید بریم دوره پژوهشی
موضوع پژوهشم علل به تاخیر افتادن جذب دانشجویان دانشکده نفت توسط شرکت گاز از دید مولکولی
خیلی خوب زدی خداییش.
منم ملی حفاری زدم آخرین نفر 52 بوده من شدم 28. اما اون علی کنکوری فکر کنم یجا دیگه زده اولین شرکتش رو. اون اولینه مهمه انگار
واووو ترکوندی که امین :دی من 812 شد کلم، اختصاصیت چن بود تو ؟ من 785 ...
هوس نکردی بری فلات :دی ؟
ملی حفاری خب شاید اقماری باشه همم ؟ اون موقه میشه بش فک کرد حداقل ...
بابا بیخیالمثه همیم دیگه، بره شما که نمیخاد دیرتر باشه، 90 ازمونیا با گروه اِیا یکی شدن ...
از مهر دیگه میریم شرکت گاز انصافا نظمش خوبه ولی نفت ! ملوم نی قبول شده ها این ازمون کی بتوونن برن اموزشی بهترین حالتش فک کنم 93 باشه!
حامد دوست داشتم این کارنامه من باشه ولی نیست.این برا رضا خوارزمیواووو ترکوندی که امین :دی من 812 شد کلم، اختصاصیت چن بود تو ؟ من 785 ...
هوس نکردی بری فلات :دی ؟
ملی حفاری خب شاید اقماری باشه همم ؟ اون موقه میشه بش فک کرد حداقل ...