استخدام شرکت ملی گاز ایران [ آزمون کتبی + مصاحبه علمی + مصاحبه عقیدتی + طب صنعتی ]

almatra2

عضو جدید
خدا رو شکر من هم قبول شدم
رتبه 24 اخرین فرد 76
ملی حفاری نفت
بدون سهمیه

به همه دوستان پایه فروم و همه کسانی که مثل خودم گه گاهی چیزی مینویسند ولی همه پست ها را میخوانند تبریک میگم و برای کسانی که قبول نشدند ارزوی قبولی در جایی بهتر را دارم.

ha_mi

عضو جدید
خیلی خوب زدی خداییش.
منم ملی حفاری زدم آخرین نفر 52 بوده من شدم 28. اما اون علی کنکوری فکر کنم یجا دیگه زده اولین شرکتش رو. اون اولینه مهمه انگار
مناطق بود دیگه اولی، ولی فک نمیکنم رامین، احتمالا سهمیه هارو جدا کردن از ماها، الان نسبت 60 به 40 نیگا کنی تقریبا جور درمیاد با این تعداد، 72 نفر از بومیا 52 نفرم از ما روهم میشه دوبرابر ظرفیت که اعلام کرده بودن احتمالا، الان کسی از بچه ها که مناطق زده و بومی نیست بیاد بگه رتبه نفرو اخرو چن زده واسش ملوم میشه این تعداد مربوط به شرکته یا سهمیه ها جدا شدن ...

خدا رو شکر من هم قبول شدم
رتبه 24 اخرین فرد 76
ملی حفاری نفت
بدون سهمیه

به همه دوستان پایه فروم و همه کسانی که مثل خودم گه گاهی چیزی مینویسند ولی همه پست ها را میخوانند تبریک میگم و برای کسانی که قبول نشدند ارزوی قبولی در جایی بهتر را دارم.

مبارکه :) احتمالا رسته شغلیت با ما فرق داشته که بومی نیستیو ملی حفاریم هستیو نفر اخر 76 اِ، کدوم شغل بودی ؟

آخرین ویرایش:

almatra2

عضو جدید
مناطق بود دیگه اولی، ولی فک نمیکنم رامین، احتمالا سهمیه هارو جدا کردن از ماها، الان نسبت 60 به 40 نیگا کنی تقریبا جور درمیاد با این تعداد، 72 نفر از بومیا 52 نفرم از ما روهم میشه دوبرابر ظرفیت که اعلام کرده بودن احتمالا، الان کسی از بچه ها که مناطق زده و بومی نیست بیاد بگه رتبه نفرو اخرو چن زده واسش ملوم میشه این تعداد مربوط به شرکته یا سهمیه ها جدا شدن ...

مبارکه :) احتمالا رسته شغلیت با ما فرق داشته که بومی نیستیو ملی حفاریم هستیو نفر اخر 76 اِ، کدوم شغل بودی ؟

به شما هم تبریک میگم رسته شغلی تو دفترچه زده بود مهندس مکانیک

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کلا گیج شدم !! نفهمیدم چه جوری حساب کتاب کردن !! یکی ملی حفاری بوده اخرین شده72 یکی مثل من 52 !

(هرچند تا اینجا تفسیره حامد درسته و باید گفت سهمیه هارو جدا کردن و تعداد نفرات تو هر سهمیه متفاوته)

Yadavaran

عضو جدید
آخه تو واقعا پست مدرن میفهمی یعنی چی؟؟؟ این چیزی که تو اینجا گذاشتی حتی مشخصات یه شعر سپید رو هم نداره و کلا یه متن ادبی خیلی ساده اس! اگه میخوای بفهمی پست مدرن یعنی چی برو یه سرچ بزن تا یه چیزایی گیرت بیاد. و البته باز هم بهت پیشنهاد میکنم که وارد بحث هنر و این چیزا نشی :D
آقاجون ما اومدیم استعدادمونو تو هنر پست مدرن محک بزنیم ضدحال می زنند خو

Yadavaran

عضو جدید
من کلا گیج شدم !! نفهمیدم چه جوری حساب کتاب کردن !! یکی ملی حفاری بوده اخرین شده72 یکی مثل من 52 !

(هرچند تا اینجا تفسیره حامد درسته و باید گفت سهمیه هارو جدا کردن و تعداد نفرات تو هر سهمیه متفاوته)
من اولویت اول انتخابیم شرکت ملی مناطق نفت خیز بود

HAMED A

عضو جدید
804.872نمره کل آخرین فرد پذیرفته شده 590.276نمره کل داوطلب
2رتبه آخرین فرد پذیرفته شده 96رتبه داوطلب

moheby25

عضو جدید
سلام به همه
من هم شرکت نفت قبول شدم.حلا موندم که شرکت نفت برم یا گاز ازدوستان اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمک کنه

mahdismh69

عضو جدید
سلام به همه
من هم شرکت نفت قبول شدم.حلا موندم که شرکت نفت برم یا گاز ازدوستان اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمک کنه

میگن شرکت گاز بهتره...
آقا شرکت گاز دیروز واسه من اومدن تحقیق محلی....
طب صنعتی اگه بعده ماه رمضون شروع بشه، احتمالش هست تا وسط شهریور آموزشی شروع بشه یا به نظرتون طول میکشه؟

AEG32A

عضو جدید
تبریک بچه ها، اکثرا قبول شدین :) هرچن واقعا اهمیت چندانی نداره، من خودم متنفرم از اهوار :(
انگار فرق میکرده رتبه اخرین نفر بره شرکتی که زدیم نه ؟ من عملیات بهره برداری بودم و شرکتمو ملی حفاری زده بودم اخرین نفرو زده 52، واسه چی بره علی زده 72 ؟ به خاطر سهمیشه یا شرکته؟
منم قبول شدم عمومی 647 تخصصی 785 شغلی هم 604 نمره کل 812 رتبمم شده 5 ....

حامد تبریک
یار میدوند ملی حفاری قبول شدی؟
یه مشاوره حتما ازش بیگیر:biggrin:

moheby25

عضو جدید
راستی کسی از وحید جرالد خبری نداره.خدا کنه قبول شده باشه و گرنه تا یک ماه باید بیاد هی پست بزاره که حقم رو خوردند و من نخبه بودمو از این حرفها....

moheby25

عضو جدید
میگن شرکت گاز بهتره...
آقا شرکت گاز دیروز واسه من اومدن تحقیق محلی....
طب صنعتی اگه بعده ماه رمضون شروع بشه، احتمالش هست تا وسط شهریور آموزشی شروع بشه یا به نظرتون طول میکشه؟
ولی من شنیدم که میگن شرکت نفت برای کار یاد گرفتن بهتره اما اونجایی که من نفت قبول شدم حقوقش خیلی پایینه
فکر نکنم اقلن تا 4ماه دیگه خبری از آموزشی باشه
راستی نمیدونم چرا هنوز برای تحقیقات محلی نیومدن واسم

ha_mi

عضو جدید
ولی من شنیدم که میگن شرکت نفت برای کار یاد گرفتن بهتره اما اونجایی که من نفت قبول شدم حقوقش خیلی پایینه
فکر نکنم اقلن تا 4ماه دیگه خبری از آموزشی باشه
راستی نمیدونم چرا هنوز برای تحقیقات محلی نیومدن واسم

ببین دوست عزیز بهترو بدتر نداریم بحثه اولویت هاس که بره هر فردی فرق میکنه ...
نیگا شرکت نفت الان باید بری اهواز، اهواز صریبش پایینتره نسبت به پارس جنوبی فک میکنم حدود 2.5 باشه حقوق نهایتن تا 1.5 میاد بالا فک میکنم البته اگه ملی حفاری باشی امکان داره بفرستن سره دکل که نمیدونم، اونوخ قضیه فرق میکنه و حقوق از پارس جنوبیم بالاتر میره، مزیت اهواز (مناطق نفت خیز) اینه که روز کاریه و اقماری نیست که البته این واسه یکی مثه من مزیت که نیس هیچی جهنمه :biggrin: ینی اگه 6 میلم بهم بدن بگن روزکار بیا برو اهواز من یکی عمرا نمیرم سگه اقماری شرف داره واسم:دی ولی خیلیا خصوصا سن بالاترا و متاهلا مطمئنم شرایط روزکاری رو ترجیح میدن البته باید با حقوق پایینترشم بسازن، حالا ملی حفاری بره ماها عملیات بهره برداریا چجوری میخاد باشه نمیدونم اگه بخان بفرسن سره دکل که اقماری میشه و حقوقشم خیلی خوبه اونوخ به عنوان یه گزینه میشه بش فک کرد :دی
ازونور پارس جنوبی و شرکت گاز خب شرایط کاریشو دیگه همه میدونیم اقماریه با ضریب حقوق حدود 4.5 که 2.5 این حدودا درمیاد. ولی از لحاط مزایای دیگه و باقی چیزا چون جفتشون تو چارچوب وزارت نفتن هیچ فرقی ندارن ...

حامد تبریک
یار میدوند ملی حفاری قبول شدی؟
یه مشاوره حتما ازش بیگیر:biggrin:

تویی اویس؟؟ اینجا چیکا میکنی :))) ؟ هاهااا بش بگم :)) ؟

الان بچه ها اونایی که نگفتن بیاید قشنگ بگید تو کدوم دسته بودین و کدوم شرکت رو انتخاب کردین و بومی هستین یا نه و رتبه قبولی اخرین نفریم که واستون زده بودو بنویسین که بفهمیم جداسازی براساس بومی غیر بومی بوده یا شرکت انتخابی .....

آخرین ویرایش:

AEG32A

عضو جدید

ببین دوست عزیز بهترو بدتر نداریم بحثه اولویت هاس که بره هر فردی فرق میکنه ...
نیگا شرکت نفت الان باید بری اهواز، اهواز صریبش پایینتره نسبت به پارس جنوبی فک میکنم حدود 2.5 باشه حقوق نهایتن تا 1.5 میاد بالا فک میکنم البته اگه ملی حفاری باشی امکان داره بفرستن سره دکل که نمیدونم، اونوخ قضیه فرق میکنه و حقوق از پارس جنوبیم بالاتر میره، مزیت اهواز (مناطق نفت خیز) اینه که روز کاریه و اقماری نیست که البته این واسه یکی مثه من مزیت که نیس هیچی جهنمه :biggrin: ینی اگه 6 میلم بهم بدن بگن روزکار بیا برو اهواز من یکی عمرا نمیرم سگه اقماری شرف داره واسم:دی ولی خیلیا خصوصا سن بالاترا و متاهلا مطمئنم شرایط روزکاری رو ترجیح میدن البته باید با حقوق پایینترشم بسازن، حالا ملی حفاری بره ماها عملیات بهره برداریا چجوری میخاد باشه نمیدونم اگه بخان بفرسن سره دکل که اقماری میشه و حقوقشم خیلی خوبه اونوخ به عنوان یه گزینه میشه بش فک کرد :دی
ازونور پارس جنوبی و شرکت گاز خب شرایط کاریشو دیگه همه میدونیم اقماریه با شریب حقوق حدود 4.5 که 2.5 این حدودا درمیاد. ولی از لحاط مزایای دیگه و باقی چیزا چون جفتشون تو چارچوب وزارت نفتن هیچ فرقی ندارن ...

تویی اویس؟؟ اینجا چیکا میکنی :))) ؟ هاهااا بش بگم :)) ؟

حامد تو این همه اطلاعاتو از کجا آوردی؟:smile:

همینجوری اتفاقی مسیرم افتاد به اینجا دیدم یکی از بچه ها نفتی نظر گذاشته(امین) که بعدش یه دفعه دیدم تو هم اینجایی
گفتم شاید یه سری اطلاعاتی اینجا باشه ما رو امیدوار کنه:smile:
اون فایل گزینش عقیدتی رو که گذاشتی دیروز گرفتم
کی میخواد اونا رو بخونه؟:surprised:

ha_mi

عضو جدید
حامد تو این همه اطلاعاتو از کجا آوردی؟:smile:

همینجوری اتفاقی مسیرم افتاد به اینجا دیدم یکی از بچه ها نفتی نظر گذاشته(امین) که بعدش یه دفعه دیدم تو هم اینجایی
گفتم شاید یه سری اطلاعاتی اینجا باشه ما رو امیدوار کنه:smile:
اون فایل گزینش عقیدتی رو که گذاشتی دیروز گرفتم
کی میخواد اونا رو بخونه؟:surprised:

اونجوری که بچه ها امار گرفتن قراره از 15 مهر بفرسن واسه اموزشی و دیگه خیلی بعیده ما و شماها جدا باشیم از هم ...
خب مصاحبه عقدیتی احتمالا نداریم دیگه نیازی نیس :دی اگه از بدشانسیم به پستمون خورد دیگه مجبوریم دیگه :(

AEG32A

عضو جدید
اونجوری که بچه ها امار گرفتن قراره از 15 مهر بفرسن واسه اموزشی و دیگه خیلی بعیده ما و شماها جدا باشیم از هم ...
خب مصاحبه عقدیتی احتمالا نداریم دیگه نیازی نیس :دی اگه از بدشانسیم به پستمون خورد دیگه مجبوریم دیگه :(

15 مهر؟مطمئنی؟میتونن طب صنعتی رو انجام بدن؟
ولی فکر کنم احتمالا اینکه از هم جدا باشیم زیاد با این تقسیم بندی دوره آموزشی تو گروهای مختلف و شهرای مختلف!
نمیدونم امیدوارم نداشته باشیم ولی ما که تحقیق محلی نداشتیم شاید مصاحبه عقیدتی رو دیگه ازمون بگیرن

راستی حامد واسه طب نمیدونی اول سمت میزنن بعد با توجه به سمت طب صنعتی انجام میشه یا اول آموزشیه بعد سمت میزنن؟

amin2x

عضو جدید
735.95نمره کل آخرین فرد پذیرفته شده828.489نمره کل داوطلب
10رتبه آخرین فرد پذیرفته شده1رتبه داوطلب
قبول: وضعیت نهایی در سهمیه سایر

بچه های دانشگاه نفت ترکوندن.رتبه 2 هم از دانشکده نفته. پرچم حامد هم که بالاس.حامد عسلویه از ملی حفاری هم بهتره.
راستی اشتب نشه این کارنامه من نیست برا دوستمه.

آخرین ویرایش:

amin2x

عضو جدید
خب مصاحبه عقدیتی احتمالا نداریم دیگه نیازی نیس :دی اگه از بدشانسیم به پستمون خورد دیگه مجبوریم دیگه
حامد رفتی اموزش جا ما رو هم خالی کن.ما یه غلطی کردیم ازمون ندادیم هی باید چوبشو بخوریم ما هنوز به گزینش هم نرسیدیم نمیدونی گیر چه اسکولایی افتادیم.کتاب کنکورامو دراوردم بشینم ارشد بخونم اصن چشم اب نمیخوره کار ما حالا حالاها تموم بشه.
سلام اویس!چه خبر؟

AEG32A

عضو جدید
حامد رفتی اموزش جا ما رو هم خالی کن.ما یه غلطی کردیم ازمون ندادیم هی باید چوبشو بخوریم ما هنوز به گزینش هم نرسیدیم نمیدونی گیر چه اسکولایی افتادیم.کتاب کنکورامو دراوردم بشینم ارشد بخونم اصن چشم اب نمیخوره کار ما حالا حالاها تموم بشه.
سلام اویس!چه خبر؟

آی گفتی
من خیلی وقت پیش به حامد اینا گفتم که کار شما از ما جلوتر افتاده اونا میگن نه
حالا اونا میرن آموزشی ما باید بریم دوره پژوهشی
موضوع پژوهشم علل به تاخیر افتادن جذب دانشجویان دانشکده نفت توسط شرکت گاز از دید مولکولی

ha_mi

عضو جدید

بچه های دانشگاه نفت ترکوندن.رتبه 2 هم از دانشکده نفته. پرچم حامد هم که بالاس.حامد عسلویه از ملی حفاری هم بهتره.

واووو ترکوندی که امین :دی من 812 شد کلم، اختصاصیت چن بود تو ؟ من 785 ...
هوس نکردی بری فلات :دی ؟
ملی حفاری خب شاید اقماری باشه همم ؟ اون موقه میشه بش فک کرد حداقل ...

سلام اویس!چه خبر؟

آی گفتی
من خیلی وقت پیش به حامد اینا گفتم که کار شما از ما جلوتر افتاده اونا میگن نه
حالا اونا میرن آموزشی ما باید بریم دوره پژوهشی
موضوع پژوهشم علل به تاخیر افتادن جذب دانشجویان دانشکده نفت توسط شرکت گاز از دید مولکولی

بابا بیخیال :( مثه همیم دیگه، بره شما که نمیخاد دیرتر باشه، 90 ازمونیا با گروه اِیا یکی شدن ...
از مهر دیگه میریم شرکت گاز انصافا نظمش خوبه ولی نفت ! ملوم نی قبول شده ها این ازمون کی بتوونن برن اموزشی بهترین حالتش فک کنم 93 باشه!

mansour.mm20

عضو جدید
مطمن نیستم ولی شرکت نفت دوره قبل این رشته هاشو فرستاده بوده محمود اباد برا اموزش .
مهنسی برق/مهندسی مکانیک/مهنسی نفت/بخش HSE.

وحیدوحید

عضو جدید
خیلی خوب زدی خداییش.
منم ملی حفاری زدم آخرین نفر 52 بوده من شدم 28. اما اون علی کنکوری فکر کنم یجا دیگه زده اولین شرکتش رو. اون اولینه مهمه انگار

آقا قضیه اینه که واسه ما توی بدون سهمیه ها بوده اما واسه اونا توی سهمیه بومی بوده. یعنی مثلا واسه ما که یه جا زدیم 52 نفر بدون سهمیه بودن حالا سهمیه بومی هم جدا حساب میشه

AEG32A

عضو جدید

بابا بیخیال :( مثه همیم دیگه، بره شما که نمیخاد دیرتر باشه، 90 ازمونیا با گروه اِیا یکی شدن ...
از مهر دیگه میریم شرکت گاز انصافا نظمش خوبه ولی نفت ! ملوم نی قبول شده ها این ازمون کی بتوونن برن اموزشی بهترین حالتش فک کنم 93 باشه!

حامد امیدوارم همینطوری که میگی باشه:smile:

amin2x

عضو جدید
حامد دوست داشتم این کارنامه من باشه ولی نیست.این برا رضا خوارزمی
من هم خوب دادم به دلایلی کارناممو نمیزارم من فقط استعدادو گند زدم شده 399.من نفت برو نیستم مجتمع پارس جنوبی جای پیشرفتش زیاده با توجه به پالایشگاه های فازهایی که تو اینده راه میوفتن

Yadavaran

عضو جدید
حامد امیدوارم همینطوری که میگی باشه:smile:

شماره صندلی :
کد رهگیری :

نام خانوادگی :

نام :
مرد جنسیت :

کد ملی :
توليد رسته شغلی : عمليات بهره‌برداري نفت و گاز - كارشناسي گروه شغلی انتخابی :
كارشناسي
مقطع تحصیلی : خوزستان استان انتخابی :

وضعیت نهایی داوطلب
قبول : وضعیت نهایی

وضعیت داوطلب در سهمیه بومی خوزستان
737.12 نمره کل آخرین فرد پذیرفته شده 899.095 نمره کل داوطلب
74
رتبه آخرین فرد پذیرفته شده 3
رتبه داوطلب
قبول : وضعیت نهایی در سهمیه بومی
کسب حد نصاب نمره حد نصاب نمره آزمون نوع آزمون
بلی 500 715.201 عمومی
بلی 500 756.138 تخصصی
- 531.011 شغلی
بلی : وضعیت کسب حد نصاب
داوطلب گرامی ضمن تشکر از جنابعالی جهت ابراز علاقه به خدمت در شرکت ملی نفت ایران به اطلاع می رساند با توجه به امتیاز کسب شده و تعداد نیاز، در سهمیه بومی پذیرفته شده اید.

توضیحات
1- کسب حد نصاب به معنای حداقل نمره مورد نیاز جهت راهیابی به فرآیند پردازش بوده و بمنزله قبولی قطعی داوطلب نمی باشد.
2- نمرات عمومی، تخصصی و شغلی داوطلبان در هر سهمیه پس از مقایسه نمره داوطلب با نمرات عملکرد کل داوطلبان همان سهمیه محاسبه گردیده که منجر به تفاوت نمرات داوطلب در سهمیه های مختلف می گردد.
3- كسب حدنصاب در هر سهميه مستلزم احراز توامان هر دو حدنصاب آزمونهاي عمومي و تخصصي مي باشد.
مکان و زمان مصاحبه استخدامی
جهت اطلاع از تاریخ و مکان مصاحبه خود مصاحبه از تاریخ .1392/05/20به همین پایگاه مراجعه نمایید.
اداره تامین نیروی انسانی شرکت ملی نفت ایران

AEG32A

عضو جدید
شماره صندلی : کد رهگیری :
نام خانوادگی : نام :
مرد جنسیت : کد ملی :
توليد رسته شغلی : عمليات بهره‌برداري نفت و گاز - كارشناسي گروه شغلی انتخابی :
كارشناسي مقطع تحصیلی : خوزستان استان انتخابی :
وضعیت نهایی داوطلب
قبول : وضعیت نهایی
وضعیت داوطلب در سهمیه بومی خوزستان
737.12 نمره کل آخرین فرد پذیرفته شده 899.095 نمره کل داوطلب
74 رتبه آخرین فرد پذیرفته شده 3 رتبه داوطلب
قبول : وضعیت نهایی در سهمیه بومی
کسب حد نصاب نمره حد نصاب نمره آزمون نوع آزمون
بلی 500 715.201 عمومی
بلی 500 756.138 تخصصی
- 531.011 شغلی
بلی : وضعیت کسب حد نصاب
داوطلب گرامی ضمن تشکر از جنابعالی جهت ابراز علاقه به خدمت در شرکت ملی نفت ایران به اطلاع می رساند با توجه به امتیاز کسب شده و تعداد نیاز، در سهمیه بومی پذیرفته شده اید.
توضیحات
1- کسب حد نصاب به معنای حداقل نمره مورد نیاز جهت راهیابی به فرآیند پردازش بوده و بمنزله قبولی قطعی داوطلب نمی باشد.
2- نمرات عمومی، تخصصی و شغلی داوطلبان در هر سهمیه پس از مقایسه نمره داوطلب با نمرات عملکرد کل داوطلبان همان سهمیه محاسبه گردیده که منجر به تفاوت نمرات داوطلب در سهمیه های مختلف می گردد.
3- كسب حدنصاب در هر سهميه مستلزم احراز توامان هر دو حدنصاب آزمونهاي عمومي و تخصصي مي باشد.
مکان و زمان مصاحبه استخدامی
جهت اطلاع از تاریخ و مکان مصاحبه خود مصاحبه از تاریخ .1392/05/20به همین پایگاه مراجعه نمایید.
اداره تامین نیروی انسانی شرکت ملی نفت ایران

عمو چرا پست منو نقل قول کردی؟

Yadavaran

عضو جدید
این مواردی هست که در عسلویه ضریب رو تشکیل میده (البته مربوط به آخرین آیین نامه است که الات در حال اجرا است اما به میگن به زودی ضریب به طرز جالبی زیاد میشه و 25 درصد دولت هم بهش اضافه میشه.

عنوانضریب
پایه حقوق1
فوق العاده بدی آب و هوا (25 درصد پایه حقوق)0.25
فوق العاده ویژه (30 درصد حقوق پایه و بدی آب وهوا)0.375
فوق العاده محرومیت از تسهیلات زندگی (28.4 درصد پایه و بدی آب و هوا)0.355
جبران صرف وقت اضافی (15 درصد پایه و بدی آب و هوا)0.188
فوق العاده ایاب و ذهاب (0.006 درصد پایه و بدی آب و هوا ضربدر 22 روز کاری)0.165
فوق العاده صعوبت محیط کار و زندگی (30 درصد پایه و بدی آب و هوا)0.375
فوق العاده مخصوص منطقه (25 درصد پایه و بدی آب و هوا)0.313
دوری از خانواده (30 درصد پایه و بدی آب و هوا)0375
اضافه کاری (41.6 درصد پایه و بدی آب و هوا و فوق العاده ویژه و کارگاهی)0.728
فوق العاده کارگاهی0.125
فوق العاده جذب (درصد پایه و بدی آب و هوا و فوق العاده ویژه) (بر مبنای پایه های سازمانی)0.26
جمع کل ضرایب4.509

abdol1987

عضو جدید

راستی اشتب نشه این کارنامه من نیست برا دوستمه.
داداش 6 هم من بودم. داشگاه نفتی هم هستم :دی. اولویت اولم فلات بوده.

ha_mi

عضو جدید
آقا قضیه اینه که واسه ما توی بدون سهمیه ها بوده اما واسه اونا توی سهمیه بومی بوده. یعنی مثلا واسه ما که یه جا زدیم 52 نفر بدون سهمیه بودن حالا سهمیه بومی هم جدا حساب میشه

نیگا وحید من امدم تو نبودیاا یزید :)) اره منم فک میکنم براساسه بومی غیر بومی جدا کردن، واقعا شانس اوردیم با 120 هزارتا شرکت کننده که حداقل 10هزارتاش واسه همین عملیات بهره برداری بودن و 50 نفر فقط میخاسن!!!؟
بیخیل توام دنبال دردسریاا، فقط میدونی یه چیز الان فقط دوس دارم ببینم وحید، بوشهریا که سره گاز انقد بحثمون شد و میگفتن ما خفنیم و اینا حقمونو خوردن و هممون اره، الان که مثه ماها حساب شدن و باهم فرقی نداریم بیان کارنامه هاشنو رو کنن ببینیم قضیه چن چنده! اصن چنتاشون قبـــــول شدن فقط؟!!!

حامد دوست داشتم این کارنامه من باشه ولی نیست.این برا رضا خوارزمی
من هم خوب دادم به دلایلی کارناممو نمیزارم من فقط استعدادو گند زدم شده 399.من نفت برو نیستم مجتمع پارس جنوبی جای پیشرفتش زیاده با توجه به پالایشگاه های فازهایی که تو اینده راه میوفتن

ااِ گفتم تو که بعده امتحان اخه گفتی همینجوری اومدی سر جلسه چجوری انقد خوب دادی پس :))) اره پارس جنوبی کلا یه فااازه دیگس :)

این مواردی هست که در عسلویه ضریب رو تشکیل میده (البته مربوط به آخرین آیین نامه است که الات در حال اجرا است اما به میگن به زودی ضریب به طرز جالبی زیاد میشه و 25 درصد دولت هم بهش اضافه میشه.
عنوانضریب
پایه حقوق1
فوق العاده بدی آب و هوا (25 درصد پایه حقوق)0.25
فوق العاده ویژه (30 درصد حقوق پایه و بدی آب وهوا)0.375
فوق العاده محرومیت از تسهیلات زندگی (28.4 درصد پایه و بدی آب و هوا)0.355
جبران صرف وقت اضافی (15 درصد پایه و بدی آب و هوا)0.188
فوق العاده ایاب و ذهاب (0.006 درصد پایه و بدی آب و هوا ضربدر 22 روز کاری)0.165
فوق العاده صعوبت محیط کار و زندگی (30 درصد پایه و بدی آب و هوا)0.375
فوق العاده مخصوص منطقه (25 درصد پایه و بدی آب و هوا)0.313
دوری از خانواده (30 درصد پایه و بدی آب و هوا)0375
اضافه کاری (41.6 درصد پایه و بدی آب و هوا و فوق العاده ویژه و کارگاهی)0.728
فوق العاده کارگاهی0.125
فوق العاده جذب (درصد پایه و بدی آب و هوا و فوق العاده ویژه) (بر مبنای پایه های سازمانی)0.26
جمع کل ضرایب4.509

ینی علی کنکوری بهترین پست کله دوران فعالیتت بوداا :دی فک کنم اولین باره از پستت تشکر میزنم یزید :))

داداش 6 هم من بودم. داشگاه نفتی هم هستم :دی. اولویت اولم فلات بوده.

ااِ نفتیا چه زیاد شدیماا :دی 87 ایــ ؟ من حامد بهرامی اَم ;) نکنه بهنامی !؟؟؟

آخرین ویرایش:
بالا