جدی همش 1 تومن؟؟؟؟؟ کمه که!!! زندگی رو آدم تو شهر خودش ول کنه بره یه جای داغ!!! واسه 1 تومن...اشکان نرخو ببر بالا مشتری شیم!!!![]()
چه خوش اشتها! شما مثل اینکه بر اساس دلار حقوق خوتان را تنظیم نموده اید. زیاد دلتان را صابون نزنید. بیشترین حقوق شرکت نفت برای افراد جدید الاستخدام، البته غیر از سکوها، در همین حدود است. البته تمایل خاصی هم برای جذب خانمها متاسفانه یا خوشبختانه!، وجود ندارد. پس Setting خودتان را کمی دستکاری نمایید.
موفق باشید.
کی میدونه حقوق در فلات قاره در جزایر و روی سکوها چنده؟
بابا من پسرم!!!! بابا خرج بالاست با 1 تومن که جور نمیشه خرج زندگی....
کسی میدونه استخدام شرکت نفت فلات قاره چی شد؟ قرار بود6/7/87 تو سایت شرکت نفت شرایط استخدام رو بزنن، اما تا الان خبری نیست.
بلهشرکت نفت فلات قاره کجاست؟ حتما جنوبه؟
تو مگه بيكاري كه رشته عوض كني ؟ رشته به اين خوبي داري درس ميخوني ميخواي عوض كني ؟لطفا جواب بديد تا كار از كار نگذشته
اول يه چيزو بگم بار علمي واز اين جور چيزا برام مهم نيست.
دوستان من مهندسي شيمي صنايع گازو بچسبم يا ولش كنم برم مكانيك بخونم تنها چيزي هم كه برام مهمه اينه كه چهار پنج سال ديگه توي كمترين زمان ممكن استخدام شم .
بيشتر نظرم روي مهندسي شيميه چون الان همه جا مكانيك داره ولي شيمي هنوزم نوع جذبش كشوري توي ورودي دانشگاه ها
:
:
آقا جون مادرتون اين خيال ما رو راحت كنيد بريم تا بهمن صفا كنيم!![]()
کسی میدونه استخدام شرکت نفت فلات قاره چی شد؟ قرار بود6/7/87 تو سایت شرکت نفت شرایط استخدام رو بزنن، اما تا الان خبری نیست.
با سلام به شما دوست عزیز ....
در پی انتشار خبر غیر رسمی استخدام شرکت نفت فلات قاره در کازرون نیوز در مرداد ماه گذشته و مکاتبه علاقمندان پرشمار به استخدام در این شرکت، شرکت ملی نفت ایران سرانجام آگهی رسمی اسخدام دردو شرکت نفت فلات قاره ایران و شرکت نفت مناطق مرکزی ایران را منتشر کرد به گزارش کازرون نیوز شرکت ملی نفت ایران، به منظور تامین نیرو در شرکت نفت فلات قاره، و شرکت نفت مناطق مرکزی ایران از بین واجدین شرایط مرد،
سلام متقاضی زن رو نمی گیره؟؟؟![]()
با سلام به شما دوست عزیز ....
در پی انتشار خبر غیر رسمی استخدام شرکت نفت فلات قاره در کازرون نیوز در مرداد ماه گذشته و مکاتبه علاقمندان پرشمار به استخدام در این شرکت، شرکت ملی نفت ایران سرانجام آگهی رسمی اسخدام دردو شرکت نفت فلات قاره ایران و شرکت نفت مناطق مرکزی ایران را منتشر کرد به گزارش کازرون نیوز شرکت ملی نفت ایران، به منظور تامین نیرو در شرکت نفت فلات قاره، و شرکت نفت مناطق مرکزی ایران از بین واجدین شرایط مرد،
سلام متقاضی زن رو نمی گیره؟؟؟![]()
اینطور که معلومه فقط آقایون رو می گیرند ... هرچند فکر نمی کنم سکوها و جزایر خیلی جای مناسبی برای کار خانم ها باشه ...
جالبه هم وقت ميكنيد درس بخونيد واسه كنكور هم برين سركار ؟!دوستان سلام
بعنوان مشورت اگه كاري ميتونين برا يه مهندس شيمي فارغ التحصيل تهران يوني كه مشغول خوندن ارشدم هست پيشنهاد بدين، يشنهاد بدين!!!
جالبه هم وقت ميكنيد درس بخونيد واسه كنكور هم برين سركار ؟!
پایه حقوق همه جا یکیه.مقدارشو دقیقا نمیدونم.فکر کنم همون 300 که خودتون گفتین پایه حقوقه. اینکه شنیدی تو جنوب حقوق زیاده به خاطر اضافه حقوقیهاییه که به دلایل محتلف بهش میخوره.مثل آب وهوا،حق سکونت، حق ایاب و ذهاب و غیره...سلام
من تازه دورانسربازی رو تموم کردم و دنبال کار می گردم.گرایشم هم صنایع شیمیایی-معدنیه.
ممنون می شم اگه کسی کار سراغ داره ما رو هم خبر کنه.هر کجای ایران هم باشه فرق نمی کنه ولی جنوب بهتره
در مورد حقوق ها یه سوالی برام پیش اومده. اینجا همش حرف از میلیونه ولی من یکی دو جا برای مصاحبه رفتم به من گفتن طبق قانون کار میشه ماهی حداکثر 300000
این قضیش چیه؟؟؟؟؟؟
سلام مجدد
یه چیزی یادم رفت بگم
آقا این چهره اشکان خان فروتن خیلی برای من آشناست. نمی دونم کجا دیدمش
اشکان جان کجا دیدمت؟؟؟؟؟![]()
اشکان از مدیران این سایت و مدیر این بخش که در کوه پایه های سایت زندگی میکند، دسترسی به نت برایش مقدور نیست زمانی که عسلو تشریف دارند، ایشان فردی هستند که تازگی به کار رفته ولی کماکان برای ما شیرینی نگرفتند
بسیار مرموز و در عین حال شکست خورده از دست من و فراری میباشند
آیا ایشان را شناختید ؟
تا جایی که میدونم تحصیل در یک دانشگاه دولتی و همزمان با اون داشتن کار تمام وقت(فکر کنم دولتی) از نظر قانونی ممنوعه. و دانشگاه مربوطه چنین اجازه ای رو به شما نمیده.با سلام به همه دوستان
من یه سوال داشتم و اون اینکه شما فکر میکنید بشه هم توی یکی از شرکتهای عسلویه کار کرد و هم در شهری مثل شیراز دانشجوی فوق لیسانس بود؟
اگه کسی همچین تجربه ای داره ما رو هم در جریان کم و کیف کار قرار بده.
تا جایی که میدونم تحصیل در یک دانشگاه دولتی و همزمان با اون داشتن کار تمام وقت(فکر کنم دولتی) از نظر قانونی ممنوعه. و دانشگاه مربوطه چنین اجازه ای رو به شما نمیده.
خوب احتمالا اون شخص زیر آبی رفته.وگرنه دانشگاه همچین اجازه ای رو نیمده.کاملا ممکنه. یکی از دوستان خودم تو پتروشیمی بندرامام کار می کرد و همزمان در علم و صنعت فوق می خواند. البته باید توجه کنید که زمانبندی برای اینکار خیلی سخت است و شما باید شرایط کاری خودتان را بسنجی چون خیلی وقتها روسا با کارمندانی که در حین کار تحصیل می کنند میانه خوبی ندارند. در ضمن شما باید با همکارانتان تعامل خوبی داشته باشید که بتوانند روزهایی که سرکار نیستید را پوشش دهند. بهرحال انرژی زیادی می طلبد.