سکوت و خلوت میکنم تا آروم شم ارتباط با بزرگتر از خودت رو دوست داری یا کوچیکترا
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:57 #4,501 سکوت و خلوت میکنم تا آروم شم ارتباط با بزرگتر از خودت رو دوست داری یا کوچیکترا
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 23:10 #4,502 بزرگتر و کوچکتر بودن مهم نیست مهم خوشت اومدن و دوست داشتن طرف مقابله،دوستش که داشته باشی بزرگتر بودن و کوچکتر بودن معنی پیدا نمی کنه از هم صحبتی با هر کدوم لذت میبری تولد کیو هیچ وقت فراموش نمی کنید؟
بزرگتر و کوچکتر بودن مهم نیست مهم خوشت اومدن و دوست داشتن طرف مقابله،دوستش که داشته باشی بزرگتر بودن و کوچکتر بودن معنی پیدا نمی کنه از هم صحبتی با هر کدوم لذت میبری تولد کیو هیچ وقت فراموش نمی کنید؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 23:17 #4,503 پسرم معلم کلاس چهارمت کی بود؟(قشنگ متوجه شدین سوال کم آوردم؟ )
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 23:35 #4,504 آقای فلاح من همه آدم های زندگیم رو یادمه شما چطور
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 23:38 #4,505 نه، مخصوصا که جدیدا حافظهم به شدت ضعیف شده. فردا غروب برنامهت چیه؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 23:39 #4,506 با چندتا از دخترای راهنمایی قراره نمایشنامه کار کنیم من صدای بارون رو خیلی دوست دارم شما چطور