JavadMessi
مدیر بازنشسته
میدونم ولی بسته به مکان و موقعیت یا تفکر و هدف آرایششون هم زمانی نداره.هم زشتا ارایش میکنن هم خوشگلا

میدونم ولی بسته به مکان و موقعیت یا تفکر و هدف آرایششون هم زمانی نداره.هم زشتا ارایش میکنن هم خوشگلا
[/QUOTE]ببخشید برادر آرایش زیبایی نمیاره تکمیل کننده زیباییه.آرایش واسه کسی هست که زیباست و میخواد زیبا تر بشه.QUOTE=JavadMessi;4208359]یه سوال:روم به دیفال شما یعنی بدون آرایش ظاهر خوبی ندارین؟
بله اسم این بازیگرا بدرد زنذگی ایندتون میخوره:دیاینا اسم بازیگر بود:دی
یکی از هدفهای آرایش شاید متمایز بودن باشه ولی با این جامعه ما فکر کنم آرایش نکردن میشه وجه تمایز!!!
عهه خب شمایی که تو خطش نیستی میدون رو بده به هفت خطاش تا اگه خدا بخواد هدفشون رو بفهمیم![]()
شرمندم ولی این واسه دل خود رو نمیتونم هضم کنمواسه دل خودت.چون انسان دوست داره همیشه بهترین و زیباترین باشه.
چند خطین شما مگه؟بله اسم این بازیگرا بدرد زنذگی ایندتون میخوره:دی
به نظرم اینکه بگند هدف از ارایش چیه خیلی سخته..شاید کاملا بی هدف باشه و صرفا بخاطر چشم و همچشمی و یا سرگرم کردن جوانها به مسائل اینچنینی و فکر نکردن در مورد اتفاقاتی که در اطراف و دنیامیگدره
وااااااااااااااا مگه میشه بدون من![]()
منظورم اینه مثلا تو جامعه و خونه و مهمونی و... زیباترین از لحاظ ظاهر باید باشیم؟؟؟سوالتون رو واضح تر بگید ممنون میشم.
کل فلسفه آرایش در همین یک جمله خلاصه میشه
"چه خوشگل، چه خوشگل، چه خوشگل شدی امشب!!" (2بار)
منظورم اینه مثلا تو جامعه و خونه و مهمونی و... زیباترین از لحاظ ظاهر باید باشیم؟؟؟
البته باشین:دی
پس یعنی شما تنها یا تو خونه یا تو جامعه همیشه آرایش دارین اونهم به یک اندازه؟!!!من که تو جوابای قبلیم خدمتتون عرض کردم زیبایی هم از لحاظ ظاهری هم از لحاظ باطن.
آدمی که دوست داره زیبا باشه طبیعتأ دوست داره همیشه وهمه جا زیبا باشه.اگر من نوعی فقط واسه بیرون اومدن آرایش کنم اون واسه دل خودم نیست واسه دل دیگرانه.
پس یعنی شما تنها یا تو خونه یا تو جامعه همیشه آرایش دارین اونهم به یک اندازه؟!!!
در کل من واسه دله خودم رو نمیتونم درک کنم چون آرایش طرف رو نه خودش میبینه نه ویتامینی به بدنش میرسونه!!!
خب بنده با آراستگی مخالفت نکردم حتی با آرایش گرچه دو مقوله جدا هستن و دوره زمانیشون هم متفاوتهببخشید ولی شما یه چیز میگیدا!!!!!!
قرار نیست که آرایشی رو که توی مهمونی میکنم توی دانشگاهم اون آرایش وداشته باشم.
نبینم؟؟؟؟؟!!!حکایت اینه که شما اصلا موهاتون و نچینید و مو وصورتتون و مرتب نکنید چون خودتون نمیبینید.
خب بنده با آراستگی مخالفت نکردم حتی با آرایش گرچه دو مقوله جدا هستن و دوره زمانیشون هم متفاوته![]()
خواهش میکنم مگه طناب پیچتون کرده بودم!!خوب خدا رو شکر. آرایش نوعی آراستگیه.
اچازه مرخصی میفرمایید؟
iهیچی ولی برام جالبه بدونم ارایش که تا چندی قبل فقط مختص خانمها بوده چی شده در اقایون استفاده میشهنک
fgi hsjthni ld;kl.!!!!!!!!!!!بله استفاده میکنم!!!!!!!چطو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/QU
ای بابا ایشون خانومند اما مثله اینکه این آواتر هم براشون دردسر شدهiهیچی ولی برام جالبه بدونم ارایش که تا چندی قبل فقط مختص خانمها بوده چی شده در اقایون استفاده میشه
شاید نمیدونم ممکنه هدف باشهچند خطین شما مگه؟![]()
![]()
ممکنه این باشه ولی خب نمیدونم چرا نمیشه قبول کرد که یه نفر هر روز قبل نماز صبح بلند بشه و 2 ساعت به کله مبارک و متعلقات ور بره اونم بی هدف!!:دی
اون چشم و هم چشمیه هم خودش میشه هدف!!!
جدی؟پس چرا اواتار پسرونهای بابا ایشون خانومند اما مثله اینکه این آواتر هم براشون دردسر شده![]()
خودشون اینطور میگند:دیجدی؟پس چرا اواتار پسرونه
درسته وی معمولا کاربران رو از اواتار جنسیتشون حدس زده میشهخودشون اینطور میگند:دی
خب این خواننده ها فقط طرفدار مرد ندارند که!!!
یه خواننده مثله میلیونها خواننده دیگه!!من از کجا بدونمدرسته وی معمولا کاربران رو از اواتار جنسیتشون حدس زده میشه
جالا این خواننده کی هست؟
موافقم در هر صورت یه مسئله شخصیه و هرکس خودش انتخاب میکنه چه جور باشه و باالطبع عواقب یا فوایدش رو هم خود اون شخص خواهد دید...منظور چه نوع ارایشی ست ؟
از اون آرایشای کیلوئی ؟ (از هر ماده آرایشی نیم کیلو)
یا آرایشهای ملایم دخترانه ؟
زن ذاتاً دوست دارد آرایش کند. و این جزء ذات زن است...
چرا هر وقت بحث آرایش یا حجاب میشه موضوع به گشت ارشاد و...میکشه!!!موافقم در هر صورت یه مسئله شخصیه و هرکس خودش انتخاب میکنه چه جور باشه و باالطبع عواقب یا فوایدش رو هم خود اون شخص خواهد دید...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
به نظر شما مهم ترین عامل فساد چیست؟ | گفتگوی آزاد | 22 | |
![]() |
نظر سنجی | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
علل افزایش درگیری و نزاع بین مردم از نظر شما ؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
آزاده نامداری ; نقض حریم خصوصی یا نفع عمومی .. ؟! نظر شما ؟ | گفتگوی آزاد | 83 | |
M | به نظر شما دخترای متولد کدوم ماه مهربون ترن؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 46 |