شما پسرین جای دختر ها نیستین .خانم ها اصولا به زیبایی و اینکه زیبا دیده بشن نیاز بیشتری نسبت به مرد ها دارن ...اما فلسفه ای در کار نیست ...همش جنبه روانی داره ...
توی ایران هم من فک میکنم به خاطر این که حجاب دور صورت ومو کمتر از صورت به چشم میاد صورت ارایش میشه که بعضی ها دیگه شورش کردن .خودشونو وشانشون رو زیر سوال بردن ...توی کشور های دیگه بر این اعتقادن که خانم های جوون به خاطر پوست خوب زیبا هستن و نیازی به ارایش ندارن ...
توی ایران هم من فک میکنم به خاطر این که حجاب دور صورت ومو کمتر از صورت به چشم میاد صورت ارایش میشه که بعضی ها دیگه شورش کردن .خودشونو وشانشون رو زیر سوال بردن ...توی کشور های دیگه بر این اعتقادن که خانم های جوون به خاطر پوست خوب زیبا هستن و نیازی به ارایش ندارن ...
،به شخصه آرایش کردن رو دوست دارم (البته ملایم نه اونطوری که بعضی ها شورش در می یارن)چون به نظرم بهتره که صورت شاداب باشه نه مثل مرده از گور در رفته
...اگه نه که.میشه گفت زیباتر شدن بد نیست هرکی با زیباتر شدن مخالفه حتما خودش یه مشکلی داره..
هرچند اونم به من و شما ربطی نداره کی چکار میکنه.والا ..زندگیتو بکن.تو واسه خودت برو بهشت بزار بقیه تو جهنم راحت باشن.یاد بگیریم به سلیقه های همدیگه احترام بزاریم.کسی که آرایش غلیظ میکنه{ بقول دوستان} هیچ ضرری به من و تو نمیرسونه عزیزم...