کلن بی خیال از دین و خدا، بنظرم قبل از بوجود اومدنمون (اگر دنیا بر اساس عدالته و اگر خدایی وجود داره که عادله) قطعا از ما سوال پرسیدن که آیا این Opportunity (موقعیت) رو میخواید یا خیر که مثلا موقتن یه دوره ای تست میشید بعد اگر خوب بودید نهایت لذت رو فراهم میکنیم واستون؟ نسبت موفقیت هم گذاشتن 90 به 10 یعنی بیشتر به نفعتون هست کار بد کنید 1دونه نوشته میشه کار خوب 10تا !
اینکه الان یادمون نمیاد بخاطر اینه اون سوالات رو زمانی ازمون پرسیدن که مثلا میگم "روح" بودیم.یا یک جنس دیگه ای،بعد از مردنمون شاید یادمون بیاد
مثل وقتی از خواب پا میشی چیز زیادی یادت نمیاد،ولی فردا که میخوابی،اون خوابهایی که قبلا یادت نمیومدن یادت میان!!! خیلی واسه من اتفاق افتاده!! یا مثلا تو خواب میرم مرحله 2 یا 3 چون قبلا 1 رو رفتم،از موقعی که ذخیره شده ادامه می دم
بعد هم اینکه بریم تو آشغال دونی و بعدش هیچ و پوچه هم من قبول ندارم! اگر قرار بود هیچ و پوچ باشه، اصلا دلیلی وجود نداشت که قوانین فیزیک با این دقت در جهان نوشته بشه یا مثلا فاصله زمین از خورشید دقیقا مقداری باشه که با 2درصد جا به جای به کل حیات نابود می شد یا خیلی مسائل دیگه.مثل این میمونه که من (خالق) برم بهترین ماشین جهان رو بسازم که با بنزین کار کنه،ولی باک بنزین واسش نزارم کلا پمپ بنزین نزارم!! خو مگه نفهمم؟! مگه احمقم؟! (نامرده هرکی بگه آره هستی

)
واسه همین بعید میبینم یکی بیاد اینهمه جهان بسازه این همه دقت کنه تو ساختش این همه موجود بسازه واسه هیچ و پوچ.آخه واقعا جهان روی عدالت داره پیش میره.منظورم روابط بین انسان ها نیست.منظورم کل معادلات فیزیک و نجوم هستش واقعا طبق قانون هستن و نظم دارن هیچ چیز گوتره ای نیست!
خب اگر 1ذره اعتماد کنیم به اینکه ممکنه شاید یک درصد یکی باشه که عادل باشه، قطعا همینجوری ما رو گوتره ای نیافریده که بیایم زجر بکشیم بریم.چون اگر بیایم زجر بکشیم بریم عدالت خودش میره زیر سوال مگه الکیه؟!
شنیدین مثلا میگن حاکمی که شب رو سیر بخوابه ولی یک نفر از مردمش از گرسنگی بمیره،جوابگو هست و گناهی بر گردنشه، خب اگر خدایی وجود داره که گناهکاره و گذاشته عده ای بیان زجر بکشن و هیچ و پوچ بشن، خب این خدا گناهکار میشه! و یک انسان یا خدای ناقص توانایی ساختن جهانی رو نداره که بی نقص باشه.
یعنی شما نمیتونی با علم ناقص فیزیکت یک ماشین بی نقص بسازی.واسه همین میگم اگر هر مطلب از زیست یا فیزیک یا هرچیزی که دوست داری بخونید و رسیدید به ریشه و اصلش و در ریشه اش یک نظام بی نقص دیدید، مثل همین جهان که واقعا نظام مند هست، برای همین باید خالقی یا عادلی باشه که حتما بی نقص باشه.
پس قطعا نباید پوچی ای وجود داشته باشه.
مثل یک معادله ی ساده ی دیفرانسیل. اگر جواب 1-1 برابر پوچی (0) هست.پس چطور میشه جواب 2-3 بشه پوچی یا صفر؟
یعنی یک نفر اومد مثلا 5تا دونه زجر کشید ولی 1دونه خوشی اونهم ناقص بُرد، بعد مُرد و پوچ شد، معادلش میشه 1-5 = 0 !!!! خب معادله ناقصه و بهم میریزه! خب کسیکه توانایی ساختن یک معادله ساده از زندگی آدما نداره، که عادل و بی نقص نیست دیگه!!.خب کسیکه ناعادل و ناقص ـه چطور میتونه یک Universe Stable بسازه که داخلش 10تریلیون کهکشان هست و در هر کهکشان 100میلیارد ستاره هست یعنی در کل 100,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ستاره وجود داره که همگی بلا استثناء از قوانین حاکم بر فیزیک پیروی می کنند! خب اگر شاید یک درصد چنین شخصی وجود داره، پس فکر کنم میشه یکم بهش اعتماد کرد که بی نقص باشه و معادله ی زدگی ما آدم ها رو هم بی نقص و عادلانه بسازه.علاوه بر اینکه خودش در ادیان مختلف ادعا کرده که ما رو بیش از حد دوست داره، یک کار ثوابمون رو ده برابر پاداش میده، و اینجا فقط بصورت تستی هستیم و اصل لذت اون دنیاست... خب این ادعای خودش هست. اگر دوست داشتید به حرف هاش اعتماد کنید، پس ذره ای نگران این نباشید که اعمالتون پوچ و بی مصرف بشه یا اینکه ناعادلانه داره باهاتون برخورد میشه.کمی صبر کنید تا معادلتون با 10برابر به نفعتون، حل بشه.
این رو هم ساده بگم اگر دوست دارید بدونید
طرف چقدر باهوش هست؟ » واسه ساخت 1عدد پیچ اون هم با نسبت مثبت 20% استاندارد،به 4صفحه A4 محاسبات سخت ریاضیات و فیزیک لازمه، خودتون حساب کنید طرف چقدر باهوش بوده که تونسته اون همه ستاره بسازه ، بنظرتون چقدر محاسبه و ورق کاغذ و خودکار واسه ساخت اونها لازمه؟
چند نفر بودن یه جوون 25ساله دیدن با آی کیو 160 و فقط 8سال سابقه برنامه نویسی و چندسال تولیدی قطعات، اومدن
اعتماد کردن به این، تمام دار و ندارشون رو دادن سرمایه گذاری کردن واسه ایشون.شد
بیل گیتس، سرمایه گذارا میلیاردر شدن. یه استاد دانشگاه بود 2تا دانشجو داشت که داشتن رو یک برنامه نویسی Search جدید کار میکردن، بهشون اعتماد کرد از وقت و سرمایش زد، اون دو نفر صاحبان Google بودن که الآن قیمت گوگل 320میلیارد دلار (1100 هزار میلیارد تومن) برآورد شده.
شما چقدر میتونی به اون خالق اعتماد کنی با اون آی کیو و اون سابقه هایی که داره و زندگی و مرگ و آینده ات رو بهش بسپاری؟!
هدف من خدا باوری و الله پرستی نیست، فقط دارم یک برآورد ساده از هوش و سابقه یک نفر می کنم و اینکه آیا میشه زندگیمون رو سپرد دستش و بهش اعتماد کرد یا خیر؟ همین.قصدم اینه این شکلی بهتون امید بدم.