tirmah
عضو جدید
بابا این حرفا چیه قدمتون سرچشم
والا همه تلاش منم اینه که اونو راضی کنم تا از خر شیطون بیاد پایین
جون داداش نیان ناراحت میشم
سلام اقا داماد
من می یام ولی هر بلایی سرم امد تقصیر شما است اقا شهابچشم
بابا این حرفا چیه قدمتون سرچشم
والا همه تلاش منم اینه که اونو راضی کنم تا از خر شیطون بیاد پایین
جون داداش نیان ناراحت میشم
دوست عزیز زن و مردو خدا کامل نیافرید تا اونا کنار هم تکمیل بشن پس چه دلیلی دارهیه سوال دارم وجدانا راستشو بگو
آیا شما به زنا به چشم انسان نگاه می کنی یا مثل خیلی از آقایون .........
راستی اگه برا تنهایی داری ازدواج می کنی اینو هم بهت بگم زمانی میشه که می خوای تنها بشی
قدمتون سر چشمسلام اقا داماد
من می یام ولی هر بلایی سرم امد تقصیر شما است اقا شهابچشم
سلام دوست عزیزنکنی بهتره...
سلامحرف اینایی که میگن نکنی بهتره گوش نکن...
الان خودشون قصد ازدواج ندارن میگن بده اخه.
فردا خودشون عاشق پیشه شدن رفتن خواستگاری میان میگن خوبه ، سنت پیامبره،
اما افسوس که دیگه جوجوی تو پریده!!!
(حالا جدی خودت شرایطت رو در نظر بگیر فکر کن به نتیجه برس..برای مشورتم از اطرافیانت که شرایطت رو میدونن بپرس) موفق باشی
سلام زهرا خانمسلام شهاب جان...
ایشالا به سلامتی باشه و هر چی زودتر بتونی عقشتو پیدا کنی.....
توی زندگی مشترک همدلی بین زن و مرد خیلی خیلی مهمه....دو نفر اگه با هم همدل باشن میتونن سختی ها رو هم ولو خیلی شدید تحمل کنن، تحت هیچ شرایطی به هم دروغ نمی گن، روز به روز هم اتیش عشقشون بیشتر میشه..... پس دنبال دختری باش که با تو همدل باشه ...تو رو بفهمه و ....
از راهنماییتون ممنونمیه وقت این کار رو نکنی آزادی رو از خودت نگیر
از راهنماییتون ممنونم
اما میشه بپرسم تا کی باید گناه کنم تا کی باید حرف دلمو تو دلم نگر دارم بله شما صحیح میگید اگر من اشتباه کنم!
اما اگر درست انتخاب کنم یه نفرو خواهم داشت برای ارامش برای تکیه کردن برای خوشبخت بودن برای ارزوهایی که تو دلم داره قدیمی میشه....
سلاممنم یه روز طرز فکر تو رو داشتم اما وقتی به کسایی نگاه می کردم که به قول خودشون با عشقشون ازدواج کردن و حرف دلشون رو تو دلشون نگه نداشتن اینطورام که فکر می کردم رمانتیک نبود البته شاید من تنهایی رو دوست داشته باشم و شخصیتم طوری هست که حاضر نیستم با کسی کنار بیام در هر صورت هر وقت خواستی این اشتباه رو بکنی با کسی ازدواج کن که برات تب کنه نه تو برای اون تب کنی مهندس
ااااااااااهسلام
قصد کلکل با شما رو ندارم اما من کسی مد نظرم نیست برا همینه که شما دوستان رو به زحمت انداختم اخه اگه من یکی رو دوست میداشتم که وقتو تلف نمیکردم دوست داشتن من بر میگرده به 5 ساله پیش که روم نشد بهش ابراز کنم اونم ازدواج کردو رفت اگه میتونی برا الان که مثلا میخوام عقلانی پیش برم یه راهکار بده!!
پسر خوبمنم یه روز طرز فکر تو رو داشتم اما وقتی به کسایی نگاه می کردم که به قول خودشون با عشقشون ازدواج کردن و حرف دلشون رو تو دلشون نگه نداشتن اینطورام که فکر می کردم رمانتیک نبود البته شاید من تنهایی رو دوست داشته باشم و شخصیتم طوری هست که حاضر نیستم با کسی کنار بیام در هر صورت هر وقت خواستی این اشتباه رو بکنی با کسی ازدواج کن که برات تب کنه نه تو برای اون تب کنی مهندس
مهندس من پسرم اینی که میگی هر دو باید برای هم تب کنن درسته ولی وقی اونی که این بابا براش تب می کرده ازدواج کرده پس این شاداماد ما باید با یکی ازداج کنه که برای آقاپسر قصه ما تب کنه تا شاداماد هم غمای گذشته شو فراموش کنهپسر خوب
نمیدونم شاید دختر بودی
اصلا ربطی نداره ازدواج کردن به تب کردن تو یا طرفت
نمیخوام رو ابرا باشم ولی ازدواج یعنی اینه هر دو واسه هم تب کنید که البته تو بیشتر ازدواج ها این اصل تو طوفان های افراط و تفریط به سمت یکی بیشتر میره
روش یه خورده فکر
بله حق با شماست پسمهندس من پسرم اینی که میگی هر دو باید برای هم تب کنن درسته ولی وقی اونی که این بابا براش تب می کرده ازدواج کرده پس این شاداماد ما باید با یکی ازداج کنه که برای آقاپسر قصه ما تب کنه تا شاداماد هم غمای گذشته شو فراموش کنه
اللهیسلام
نه بابا اینا به فکر همه چیز هستند جز من!!
من مامان به این یه دنده ای ندیده بودم اون میگه فقط دختر خواهرم دیونم کرده بعضی وقتا میگم باید تسلیم بشم اما........... راستی دارم میرم سر کار اگه کاری داشتی پیام بذار شب ساعت 12 میخونم فعلا بایاللهی
بیا مامان من عاشق این کار هاست ولی داداشم بر عکس شما می گه ازداج زوده
چرا اگه بهشون مستقیم نگفتی
معمولا مادرها عاشق اینند که برای پسرشون برندخواستگاری
خوب شما چرا مخالید؟
من مامان به این یه دنده ای ندیده بودم اون میگه فقط دختر خواهرم دیونم کرده بعضی وقتا میگم باید تسلیم بشم اما........... راستی دارم میرم سر کار اگه کاری داشتی پیام بذار شب ساعت 12 میخونم فعلا بای
با نظرت موافقم ولي يادت رفت بگي دختراي اصفهاني بيشترسلام و پیشا پیش مبارک
ببین این اعضای به ظاهر دوست که می گند ازدواج نکن 2حالت دارند هرجا سر می زنند دختر بهشون نمی دند
یا 3 و4 نفر دختر دورو برشون می پلکه پس دلیلی برای ازدواج نمی بینند اونا معتقدند بدون دردسر دارند عشق می کنند زن می خواند چی کار
اما کمک در چه مورد کمک کنم خوب اگر عاشقی و معیار هاش را داری دیگه تموم
ولی 1 نکته میگم باور کن چون من هم اصفهان زندگی کردم هم تهران و کاشان و شیراز
همه دختر ها با تیپ فرهنگ
اصالت وضعیت مالی متفاوت در 1 نکته مشترک بودند
حاضرند برای همسرشون که دوستش دارند هر کاری کنند پس همون اول تیرتا بزن و تا اخر راحت باش
مبااارک
با نظرت موافقم ولي يادت رفت بگي دختراي اصفهاني بيشتر
ببین شهاب جان الان می تونم به احتمال زیاد بگم دختر خاله منتظره شماستسلام
حالا ببین یه نصف روز ما نبودیم چقدر نوشابه واسه هم باز کردن!!!
ناراحت نشین شوخی کردم
اما جواب خانم تیرماه:
نه با خودش مشکلی ندارم ولی با پدرش چرا
شوهر خالم خیلی پدر سالاره دوست داره تو همه کارا نظرش اعمال بشه از اونجایی که من
ادم بله قربان بگو نیستم فکر میکنم به مشکل بر بخورم بیچار داماد اولیه مثل موش دنبال
شوهرخالم تو مهمونیا یا مراسمای دیگه راه میفته لام تا کام حرف نمیزنه... دلم واسش
میسوزه حالا چی میگی شوهرخالمو ترور کنم
اما مشکل بعدی مسافته اخه اونا گلپایگان زندگی میکنن خودشم داره درس میخونهببین شهاب جان الان می تونم به احتمال زیاد بگم دختر خاله منتظره شماست
پس جدای از مادر با خودش صحبت کن و شرط و شروط بگذار و واقعیت را به خودش بگو اگه قبول کرد که چه خوب اگرم نه تموم
ولی به نظرم این خیلی خوبهاما مشکل بعدی مسافته اخه اونا گلپایگان زندگی میکنن خودشم داره درس میخونه
3 ساله دیگه باید بخونه تازه اینور قضیه : خود من اول مهر باید برم دانشگاه از صبح تا ظهر
بعدشم ناهار نخورده باید بدوم برم کارخانه شرایطم یه جوریه که فقط باید دنبال یه همشهری باشم!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
علت تاخیر افتادن در امر ازدواج جوانان چیست ؟ | گفتگوی آزاد | 0 | ||
A | ازدواج و اوضاع زمانه | گفتگوی آزاد | 51 | |
D | چطور هزینه های ازدواج را کاهش دهیم؟ | گفتگوی آزاد | 43 | |
ع | ازدواج | گفتگوی آزاد | 6 | |
امروز پسرها در ازدواج قابل اعتماد ترند یا دخترها؟ | گفتگوی آزاد | 97 |