ازدواج و قسمت

sara_dadyar

عضو جدید
واقعاً ازدواج انتخاب از روی اختیار است یا قسمت؟ یا پنجاه- پنجاه؟ یعنی خدا محبت طرف مقابل را در دل شخص می اندازد تا او همان فرد را انتخاب کند. اینرا متأهلین که تجربه کرده اند راحت تر می توانند جواب دهند. دیدید طرف حتی خیلی سختگیر می گوید که با دیدن او زبانم قفل شد؟!یا در مورد آدمهایی که خیلی بد و خوب می کنند می گویند وقتی قسمتش بیاید زبانش بسته می شود؟! بالاخره ما قائل به انتخاب از روی اختیار باشیم یا قسمت ناشی از جبر؟؟؟

mmg11

عضو جدید
دوست عزیز سوال جالبی رو مطرح کردی

اگه معنی قسمت اینه که ما در تصمیم گیری هیچ کاره ایم ، به نظر من باید کاملا رد کرد.

راستش من خودم به قسمت اعتقاد دارم البته قسمت از روی اختیار.
شاید از حرفم تعجب کنید ولی ببین دوست عزیز این ما هستیم که قسمت رو تعیین می کنیم.

یه مثال می زنم ;
فرض کن یه پسر تهرانی بعد از کنکور علی رغم میل باطنی تهران قبول نمیشه و شهرستان
قبول میشه (که باید گفت به خاطر کم کاری خودش بوده).
بعد تو دانشگاه یا اون شهرستان با یک دختر آشنا میشه که این آشنایی منجر به ازدواج میشه.

حالا خودت قضاوت کن
علت اومدن به این شهرستان به خاطر درس نخوندن یا کم کاری بوده یا قسمت
باعثش شده

البته دوست عزیز من این مطلب رو گفتم ولی جواب دادن به این مسئله یه کم پیچیدست
و خیلی میشه در این مورد حرف زد.

Sourena_MSE

عضو جدید
سلام سارا عجب چیزی مطرح کردی
من که واقعا بد شانسم
هرکی و بهم معرفی میکنن و یا من خوشم میاد که برای ازدواج انتخابش کنم یا خدا میگیرتش یا بنده خدا
باور کن جدی میگم تا حالا چندتا از اونایی که انتخاب کردم قبل از اینکه برم خاستگاری مردن
حالا من موندم و تنهاییهام ...........

من که واقعا بد شانسم
هرکی و بهم معرفی میکنن و یا من خوشم میاد که برای ازدواج انتخابش کنم یا خدا میگیرتش یا بنده خدا
باور کن جدی میگم تا حالا چندتا از اونایی که انتخاب کردم قبل از اینکه برم خاستگاری مردن
این موضوع ربطی به تو نداره دوستم;)
یه خورده دیدتو عوض کنی بهتره
هم برای خودت هم برای دختری که دوست خواهی داشت
فیلم سکرت رو هم ببینی کمک خوبی بهت میکنه
تاپیکی هم برای این موضوع هست در گفتگوی آزاد

phalagh

مدیر بازنشسته
ازدواج جزو سرنوشته و قسمته و مصداق فردی که با آن ازدواج میکنیم نیز جز سرنوشته. اما منظور از سرنوشت یا قسمت:
سرنوشت انسانها یه سرنوشت صیاده،یه سرنوشت چندگزینه ایست.مثلا تو سرنوشت یه فرد اسم خیلی پسرها و خیلی دخترها رقم خورده که مثلا این فرد با یکی از این صد دختر یا صد پسر ازدواج خواهد کرد. شما بر اثر اعمالی که انجام میدین چه اعمال سابقتون و چه روش خواستگاریتون یکی از این سرنوشتها رو با اختیار خودتون انتخاب میکنید.
بله اینی که شما انتخاب میکنید جزو سرنوشتتون بوده، ولی چیزای دیگه هم جزو سرنوشتتون بوده، فرضا ده تا گزینه جزو سرنوشتتون بوده که هم میتونید بهترین گزینه رو انتخاب کنید و هم میتونید بدترین گزینه رو انتخاب کنید.
پس کسی که میگه این هرچی قسمته همون میشه، داره حرف الکی میزنه.
بله هرچی قسمت باشه همون میشه ولی قسمت ما یک چیز معین نیست مواردش متعدده ، خداوند بستگی به اختیار ما اون چیزی رو که انتخاب میکنیم رو جزو سرنوشتمون قرار میده.

sara_dadyar

عضو جدید
من که واقعا بد شانسم
سلام جناب سورنا. من خواهش می کنم شما به دخترا رحم کن! باور کن اگه همینطور پیش بری نسل ماها تموم میشه! شوخی کردم! برات آرزوی پیدا کردن همسری مناسب و زندگی توأم با خوشبختی می کنم.

بالا