ارغوانم پاییزی شدنت مبارک

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تولدت مبارک..لطفا به تاپیک بغلی نرید..:cool:

sanaz_panel

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیدی نفهمیدی...این شکلک:))) رو دیگه نگذاشتم جلوی(تولدت مبارک)

مردود شدی...این خلاقیت بزرگم رو نمیبینی پس دیگه تو چی میبینی..
اینو دیدم
ولی خلاقیتت خیلی کم بود اصلا به چشمم نیومد.یعنی حسابش نکردم خو:w25:

دختر شرقی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش اومدی کوشولو :دی

ئــــــــه ارغو هم ک اومد .. عینوهو لشکر شکست خورده می مونین ها ، خو دس میدادین دس هم با هم یهویی میومدین دیه شومام !

ارغوانی میگمــــــــــــــــــــــــــــــــ :

الان قطعا من یه سوپرایزم تو تولدت و داری با خودت میگی این خل و چل دیه از کوژا شوت شده اینجا و چی داره میگه واس خوتش !

خوشالم این حسّو بت دادم !

مودونم نیمیشناسی منو ، اما من میشناسمت .. نه خعلــــــــی زیاد ولی خو همون یه نموره شیناخت هم واسم کافی بوده بدونم از موجودات باحالی ریفیخ

خوشالمون کردی خلاصه !

ینی تا این حدا :دی

sanaz_panel

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]خوش اومدی کوشولو :دی[/h]

ئــــــــه ارغو هم ک اومد .. عینوهو لشکر شکست خورده می مونین ها ، خو دس میدادین دس هم با هم یهویی میومدین دیه شومام !

ارغوانی میگمـــــــــــــــــــــ ـــــــــــ :

الان قطعا من یه سوپرایزم تو تولدت و داری با خودت میگی این خل و چل دیه از کوژا شوت شده اینجا و چی داره میگه واس خوتش !

مودونم نیمیشناسی منو ، اما من میشناسمت .. نه خعلــــــــی زیاد ولی خو همون یه نموره شیناخت هم واسم کافی بوده بدونم از موجودات باحالی ریفیخ

خوشالمون کردی خلاصه !

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااااااااااااای توووووووولد ارغوووووووووو ئه... آخ جوووووووووون:w42:

اگه شكلات بودی شیرین ترین بودی ،
اگه عروسك بودی بغلی ترین بودی ،
اگه ستاره بودی روشن ترین بودی
و تا زمانی كه دوست منی عزیز ترینی
تولدت مبارك ارغووووو جوووون ...

ارغووووووو قدیمی ترین ریفیق از بازماندگان دوران شیطونی هامون توی باشگاهه اینکه بعد 5 سال هنوز اینجا میبینمش باهاش در ارتباطم خیلی حس خوب و دوست داشتنی ای بهم میده ... امیدوارم دوستی مون همچنان ادامه داشته باشه سالیان سال :w16:

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به به تولد ی تولد دیگههه
دوست گلم تولدت حسابی مبارک باشه ایشالا به ارزوهای قشنگت برسی

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
تولدت مبارک ارغوان جان:D
اینم کادو من ناقابله:redface:

:eek:یا خدا ..محسن ؟؟؟!این چیه دادی دس بچه
...نمیگی بلا ملا سره خودش حالا هیچی سره ما میاره ..

بابا اینو بزار تو جیبت ..تو اون کاره فرهنگی که قراره بریم با هم لازم میشه ...

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزمی
بابا مصوم مارو چه به تاپیک...دیگه گذشت ازمون..

گذشت چیه خاهر..:d..میبینی که ملودی میگه کسی نمیشناستت این یعنی یک شروع دوباره .:w34:....یعنی که تو میتونی از نو .دوباره طوفان بپا کنی
..اره .:w17:.
..
نمیدونی چقدر خوشحال شدم دیدم اومده بودی..اصن تولد بدون مصوم خوش نمیگذره...

فدات شم دلکم ....مگه میشه تولده تو باشه و من نیام ..

ای بابا مصوم جون..تاپیکُ هرکسی جز ملو میزد الان صفحه 24 ام بود..اره بابا همین مصوم واسه هفت پشت..هوم..نه چیززز...واسه من بسسسه...

ها؟؟ نه جرات داری همونی که میخاستیرو بوگوی..
..تا همینجا قرارداد کلمبیا رو امضا کنم و برم
.
:w02:.و تو بمونی و کوله بار غمو حسرت که قدرمو ندونستی ..

یادش بخیر مصوم..چه زود گذشت!..بهترین خاطرات من از اینجا ماله همون تابستون پاییز که دور هم بودیم...نه تو استعداد موندن تو وجودت بود..تقصیر من ننداز:d..

اولین تاپیک تولدمو مصوم زد..4 سال پیش این کافر خدانشناس نذاشت تیتر تاپیک خشک شه قفلش کرد..تولد که تموم شد بازش کرد:w04:..خوشحالم که هنوز تا حدی جمعمون جمعه..ممنون که هستی عشق:heart:
اخ اخ ..همون دیشبم که بهم گفتی کلی منو بردی به گذشته .. ..چه دوران طلائی بود ..

ممنونم مصوم جون..همچنین همه این آرزوهای خوب واسه خودت و خانوادت دارم..

یه دنیا ممنون واسه همه چی:w30: ببینم کادو چی آوردی:d...بعدا به شانی نشون بدم بره خودکشی:d

قابلتو نداشت ارغوان جونم خوشحالیو خوشبختیت ارزومه.
.
.اوه حرفه شانلی رو نزن که بزور مشغولش کردم بوئی نبره وگرنه بیاد ببنه قشقرق( قشقرغ) کدومشه ارغوان ...بپا میکنه . .
..هیس..
:Ph34r:
...................

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخخخخخ
(پیشته:D)*2 :دیییییییییییی
آینه رو شکستم:biggrin:
جیرنگی اول برو تولدمو تبریک بگو بعد:cool:

چخه بچه پررو:D...حالا ببینم تولدتو تبریک بگم کیکی چیزی مونده بدی یا نه همینجوری خشک و خالی توقع داری:whistle:

چرا نفهمیدی؟
خب شعر ناخدا ویکی بود(امیر حسین)همون dzzv_13:w25:

اها..پس همه این اسما یه نفرن:w05:...دیگه فهمیدمم

برای بار n ام ،بهنام جان خیلی ممنون:D...این کپی پیست هم خیلی ایده جالبیه ها..چرا به فکر من نرسید اینکار وقتی جوون بودم:w25:
تولدت مبارک:)

بهنام یکم خلاقیت خرج کن خو:دی

اره اصن خلاقیت نداره..ولی خوشم میاد خلاقیت تو بالاست :w12: بهش یاد بده..راه بیفته

تولدت مبارک

ساناز ببینم میتونی تشخیص بدی چه خلاقیتی انجام دادم:)

:w04: اقا عوض این خلاقیتا بیا کادوی مارو بده...بیچاره ملو چی میکشه از دست شماها:D

خخخخخخخخخ پیشته:D
این ارغوانی هیچی نبفهمه:دی:surprised:
تولدت مبارک ارغوانی:w25:

ای کوفت:biggrin:...کادو چی شد!..کیک!..شام!..بیام تاپیکت اینا نباشه به ملو میگم اخراجت کنه:D

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به..سلام خانومی:gol:

اره دیگه این ملو حسودیش شد..تا دید من اومدم نذاشت یه روز نفس بکشم سریع پرید بیرون:d..الان سالهاست دارم تحملش میکنم...تو که غریبه نیستی:w04:

ارغوانی میگمــــــــــــــــــــــــــــــــ :

چه نقاشی دل انگیزی:whistle:..دست پیکاسورو از پشت بستی ها:d.. نه شوخی میکنم خیلی هم دوست داشتنیه..شبیه خودمه اصن:D

:biggrin:ای جانم ..نه بابا این حرفا چیه..کلی سرفراز شدم اومدی..با این پیام پر انرژیت عشق:heart:

:razz:میگم این حسو ندادی میگه خوشحالم...بزنمت!:razz:

میشناسمت دخترم:D...مخصوصا این لحن نوشتاریت خیلی با مزست..یه بار یادمه با مصوم حرف میزدم ، صحبت باشگاه شد..گفت اره یکی هست خیلی با نمک حرف میزنه..
پیاماتم که میبینم تو پروف شادی و مصوم و بقیه...البته نه که بخونما...چشمم میخوره:whistle:..خلاصه دختر دوست داشتنی و شادی هستی..مرسی که اومدی عزیزم

خوشالمون کردی خلاصه !

تو بیشتر عزیزم

این اسکلت کدوم بخت برگشته ایه:biggrin:..بابا بذاره بره بخوابه..راضی نیستم به خدا

تو نقل قول جواب دادم...خیلی مرسی عسلک:heart:

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ملو همش نون سنگک می آورد..ولی تو همیشه تنوع رو د منوی غذاییمون رعایت میکردی

به قول شانی..آخجون "شربت"
...
مصوم خیلی ناراحتم که نبودم وقتی بودی..کلی شیطونی میکردیم..
من اصلا نون سنگک دوس داشتم که بگیرم؟!:w00:همه ش واسه اصرار تو بود!شب ،روز نون سنگک!
...گوشت به تن ما نذاشتی تو!

اصن میرم با شانلی شربت می خورم!

مسخره میکنی تیتر ملودی منو!!!...خیلی هم خوشگله

ولی خب راس میگه ها ملو..مثلا میتونستی بنویسی شکوفا شدنت در پاییز زندگانی مبارک..هوم ملو
هوم؟خو ارغو اینو همین طوری اولش نوشته بودم ...قرار نبود همین بمونه که!:w05:بعد دیگه یادم رفت عوضش کنم!!:w05:
در پاییز زندگانی که کسی شکوفا نمیشه!:w05:...پاییزِ خالی....

حالا فعلا" تولدته نمیخوام خشن شم...بعدا همون مسافت هارو طی میکنی پیدا میکنی..گفته باشم
ملو میگم بیا یه دوره فشرده بذاریم یادشون بدیم..صواب داره
هرجارو گشتم نبود!گفتن کلا منقرض شده

کار اینا از دوره گذشته ارغو...باید بکوبیمشون دوباره از نو بنا کنیم!!

نه واجب شد با ملو کلاس بذاریم واسه تو و ساناز
حالا من یه لیست تکمیلی دارم باید به این دو تا اضافه کنیم!:w22:

اِ مصوم نه به اینکه منو به کلمبیا میفروشی نه به رگ گردنت..آخه من کدومو باور کنم..من الان با ملو باشم بیام با تو..برم کلمبیا چه کنممم..تکلیف منو معلوم کن خب
تو فقط منُ باور کن!...بقیه ش بمونه برا کلمبیا...:دیییی

این بود!!!!..بابت این کیک میخواستی!!!..خشن!
یه شاسخینی...طلایی جواهری..والا...اینو کجای دلم بذارم:w04:...ملو این چه مهموناییه دعوت کردی اخه:w04:

تشکر که اووووه زیاد دارمممم...چقدر میخوای:w09:..بابا شما که مدیرین چرا محدودین..ما رو بگی یه چیزی
اینو واسه من آورده بود!هنوز بهش دست نزدم برداشته آورده اینجا!
..بدش خودم ارغو واسه سن تو مناسب نیست

قربونت عزیزم

پ.ن:بدتر از این نمیشه واسه تولد خودت و تولدی که استارتشو زدی تشکر نداشته باشی!!:w22:
بچه پررو..

الان یعنی میگی تبریک بگم؟ ..
نه بابا!تبریکِ چی؟نمی خواد!ولش کن!

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز

ارغوانی میگمـــــــــــــــــــــ ـــــــــــ :

خوشالمون کردی خلاصه !

عاشق این خلاقیتتم یعنی:biggrin:...باید یه دوره فشرده کلاس پیشت بگذرونم یاد بگیرم:redface:

وااااااااااااااای توووووووولد ارغوووووووووو ئه... آخ جوووووووووون:w42:

اگه شكلات بودی شیرین ترین بودی ،
اگه عروسك بودی بغلی ترین بودی ،
اگه ستاره بودی روشن ترین بودی
و تا زمانی كه دوست منی عزیز ترینی
تولدت مبارك ارغووووو جوووون ...

ارغووووووو قدیمی ترین ریفیق از بازماندگان دوران شیطونی هامون توی باشگاهه اینکه بعد 5 سال هنوز اینجا میبینمش باهاش در ارتباطم خیلی حس خوب و دوست داشتنی ای بهم میده ... امیدوارم دوستی مون همچنان ادامه داشته باشه سالیان سال :w16:

شادی همش پرید..کلی نوشتم دیتابیس ارور داد:w00:..الانم اصاب ندارم...تقصیر توئه دیگه..هیچ پیامی مشکل نداشت جز واسه تو:w00:

...
خب بیایید با یکدیگر مهربان باشم:w12:..ادامه میدهیم:

شادی خیلی میسی که اومدی:w40:...خوشحالم کردی ...ممنون بابت تبریکت..هرچند هیچ از این رنگ نارنجیه جیغ خوشم نمیاد ولی سعی کردم به مفهوم دقت کنم:whistle:

..
وای یادش بخیر شادی اون موقه ها تازه اومده بودم هیچی بلد نبودم تو واسه خودت یه پا پیش کسوت بودی:w16: ..خلاصه الگو قرارت دادم تا الان به این اینجا رسیدم...:w04:

برای منم قدیمی ترین دوست هستی...و خواهی بود..یاداور روزگار خوش قدیم...:w16:
خیلی هم خوشحالم که دوست خوب و مهربونی مثل تو دارم شادی جون..امیدوارم همیشه زندگی اونطور که میخوای پیش بره و به کامت باشه:w30:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز

گچشو همچین پر ملات و سفارشی زدما براااااااااااااات :whistle:

همین!..این که همشو ملو میخوره...اینجام که در ملا عام تقدیم کردی دیگه هیچی:w04:...کلا از دستم رفته..:w04:..حالا دستت درد نکنه..یه جوری با ملو کنار میام
به به تولد ی تولد دیگههه
دوست گلم تولدت حسابی مبارک باشه ایشالا به ارزوهای قشنگت برسی

ممنون دوست دوست خوبم...امیدوارم همیشه دلت شاد لبت خندون باشه:w30:

نغمه مهربونم یه دنیا ممنون که اومدی

خوشحالم کردی:w36:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز

همچنان مبهوت این خلاقیتم....

:eek:یا خدا ..محسن ؟؟؟!این چیه دادی دس بچه
...نمیگی بلا ملا سره خودش حالا هیچی سره ما میاره ..

بابا اینو بزار تو جیبت ..تو اون کاره فرهنگی که قراره بریم با هم لازم میشه ...

هوم!!..کار فرهنگی!!..کی کجا؟؟؟؟..مصوم و کار فرهنگی:whistle:!!!!! حالا مهم نیس اقا بگین هماهنگ کنم ...بالاخره یه چمدونی کیفی چیزی بردارم..
طرفای کلمبیا باشه خیلی زیاد خوشحال میشم..مصوم پس خبرش با تو:D

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاد باشید.....شاد باشید:)

بله اصن چه معنی داره تولد ما کسی شاد نباشه:w12:
بی استعداد
من موندم امیرحسین چجوری تورو گذاشته دست راستش

شاد باشید.....شاد باشید

من موندم این باشگاه با وجود کاربران وروجکی مث شماها چه جوری دووم آورده:D..خدا به آدمین صبر بده..آتیش پاره ها

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصلا نون سنگک دوس داشتم که بگیرم؟!:w00:همه ش واسه اصرار تو بود!شب ،روز نون سنگک!...گوشت به تن ما نذاشتی تو!

اصن میرم با شانلی شربت می خورم!

من شکر خوردم اگه اصرار کرده باشم:w00:...پول داشتی که چیز دیگه بخوریم!!:razz:..اوه شربت چیز نه..این شربتش فرق داره ها...به اندازه بخور پس..:whistle:..دیگه حالا از ما گفتن
هوم؟خو ارغو اینو همین طوری اولش نوشته بودم ...قرار نبود همین بمونه که!:w05:بعد دیگه یادم رفت عوضش کنم!!:w05:
در پاییز زندگانی که کسی شکوفا نمیشه!:w05:...پاییزِ خالی....

نه بابا شوخی کردم ملو...میدونی که من کلا" پاییز و با هیچ فصلی عوض نمیکنم..کلی هم تیترت جذاب و دوست داشتنیه:w40:..اصن همین که به یادم بودی یه دنیا ارزش داره برام..محسن سلیقه نداره اگه نه تیتر حرف نداره:redface:

هرجارو گشتم نبود!گفتن کلا منقرض شده

حالا میگردم پیدا کردم بهت میدم که برام بذاریش:D
کار اینا از دوره گذشته ارغو...باید بکوبیمشون دوباره از نو بنا کنیم!!

:w15: خوب گفتی...بابا اینا دیگه خیلی ورپریده ان:D..ولی با نمک و دوست داشتنی ان...خوب شد این تاپیک باعث شد باهاشون اشنا شم:w16:

تو فقط منُ باور کن!...بقیه ش بمونه برا کلمبیا...:دیییی

پس کلمبیا سر جاشه ..خب خیالم راحت شد..فک کردم مصومو میبری...اره بابا اصن تو تنها ستاره شب های تاریک زندگی منی ملو :D( مصوم مدیونی این جمله رو بخونی)

اینو واسه من آورده بود!هنوز بهش دست نزدم برداشته آورده اینجا!
..بدش خودم ارغو واسه سن تو مناسب نیست

قربونت عزیزم

پ.ن:بدتر از این نمیشه واسه تولد خودت و تولدی که استارتشو زدی تشکر نداشته باشی!!:w22:

تشکر فدای سرت ملو جون..خودت تشکری اصن:w36:
!

........