ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M.ARIABOY

عضو جدید
بچهها یکمی روحیه دهی دی
من الان ک.بحث ترمو شد حس میکنم خیلی چیزا یادم رفته, هی خدا چقد فرارن این.فرمولا

meko

کاربر فعال
بچهها یکمی روحیه دهی دی
من الان ک.بحث ترمو شد حس میکنم خیلی چیزا یادم رفته, هی خدا چقد فرارن این.فرمولا

نه دیگه ! این دیگه ته نامردیه در حق ترمو! کل ترمودینامیک ( کلاسیک ) سر جمع 10تا فرمول نداره!

یه بابایی روابط بکار رفته در ترمو رو جمع بندی کرده . 15صفحه هست ، روون و خوش خط هم و خوشگلم نوشته . امیدوارم به دردتون بخوره . اینجا : http://s5.picofile.com/file/8147323842/نکات_مهم_ترمو_یک.pdf.html

M.ARIABOY

عضو جدید
نه دیگه ! این دیگه ته نامردیه در حق ترمو! کل ترمودینامیک ( کلاسیک ) سر جمع 10تا فرمول نداره!

یه بابایی روابط بکار رفته در ترمو رو جمع بندی کرده . 15صفحه هست ، روون و خوش خط هم و خوشگلم نوشته . امیدوارم به دردتون بخوره . اینجا : http://s5.picofile.com/file/8147323842/نکات_مهم_ترمو_یک.pdf.html

اقا دمت بشدت گرم,یاشیای اوغلان:)
ترمو کاربردی و ترمو منظورم.بود,بعدض درسایی هستن ک پرنکته هستن,باید حواست باشه
بچهها من بااماری ک از بچههای یونی و نحوه قبولیشون گرفتم به این نتیجه رسیدم
اگه از باکسای زبان صفر ریاضی هفت تا سوال سیالات هفت تا و جامدات هفت تا و دینامیک صفر بزنی دانشگاه هایی مثل خواجه نصیر صنعتی اصفهان شهید بهشتی تهران قبولی
ولی اینا دانشگاههای سطح دوتهران هستن
راستی واسه سیالات همچین چیزی نداری؟

ریاضی.مهندسی از من ی ماه و ده روز حداقل زمان میگیره,اخرشم.حس میکنم یادم رفته, خیلی بدقلقه این درس

سارنیا

عضو جدید
سلام به همگی
آقایون وخانمای محترم لطفا لطفا لطفا از چند صفحه ی آخر استاتیک نائی ومقاومت نائی که مربوط به سوالای 91،92،93 هست با جواباشون عکس بندازین وبذارین اینجا مال من برای سال 90 پاییزشه واینارو نداره
خدا اجرتونو بده وبه مامان بزرگم میگم براتون دعا کنه زیر 10 بشین خیلی دعاهاش میگیره هاااااااااا وخودمم بی نهایت ممنونش میشم.
مرسی

r.mob

عضو جدید
اگه از باکسای زبان صفر ریاضی هفت تا سوال سیالات هفت تا و جامدات هفت تا و دینامیک صفر بزنی دانشگاه هایی مثل خواجه نصیر صنعتی اصفهان شهید بهشتی تهران قبولی
ولی اینا دانشگاههای سطح دوتهران هستن
راستی واسه سیالات همچین چیزی نداری؟

ریاضی.مهندسی از من ی ماه و ده روز حداقل زمان میگیره,اخرشم.حس میکنم یادم رفته, خیلی بدقلقه این درس

سلام هر سوال 5% میشه . یعنی 7 سوال ریاضی یعنی 35 % و جامدات 35% و دینامیک 35% و سیالات 35% .

این فایل رو دانلود کن نکات معادلات - مقاومت - سیالات - ریاضی توش هست . سیالاتش خیلی خوبه تمام نکات رو تو 10 صفحه با مثال گفته.
مشاهده پیوست Nasir_nokat_kelidi.rar

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام هر سوال 5% میشه . یعنی 7 سوال ریاضی یعنی 35 % و جامدات 35% و دینامیک 35% و سیالات 35% .

این فایل رو دانلود کن نکات معادلات - مقاومت - سیالات - ریاضی توش هست . سیالاتش خیلی خوبه تمام نکات رو تو 10 صفحه با مثال گفته.
مشاهده پیوست 224490
سلام
درسته که با هر جواب غلط 2 درصد منفی میاید؟ 2 درصد منفی رو از پارسه شنیدم
یعنی اگر 7 سوال ریاضی بزنیم 35 درصد میشه اگر یک سوال غلط بزنم میشه 33 درصد ؟

و سوالی دیگه اینکه مفاهیم حفظ میکنید تا چ حدی ؟ بیشتر وقتتون رو برای مفاهیم مثلا همین سیستم ایزوله انتالپی و یا حل مساله میذارید ؟
منبعی هست که مشخص بده از هر کدوم در هر سالی چطوری سوال اورده

ehsan esf

عضو جدید
سارينا تمام سوالات مقاومت سال 92 الا يكي از تست هاي سال قبل بوده و حتي اعداد هم همونه

اون اولي هم با خوندن همون تست هاي قبل به اب خوردن حل ميشه

ناراحت اونا نباش

ehsan esf

عضو جدید
بازم به همه توصيه ميكنم از الان فكر درصد و اين چيزها نباشين

سعي كنيد براي خيلي بهتر از اين درصدا اماده بشين فكر نتيجه كردن حساسيت درست ميكنه براتون و حساسيت هم اوني را سرتون مياره كه ازش ميترسيد

r.mob

عضو جدید
سلام به همگی
آقایون وخانمای محترم لطفا لطفا لطفا از چند صفحه ی آخر استاتیک نائی ومقاومت نائی که مربوط به سوالای 91،92،93 هست با جواباشون عکس بندازین وبذارین اینجا مال من برای سال 90 پاییزشه واینارو نداره
خدا اجرتونو بده وبه مامان بزرگم میگم براتون دعا کنه زیر 10 بشین خیلی دعاهاش میگیره هاااااااااا وخودمم بی نهایت ممنونش میشم.
مرسی
سلام

استاتیک نائی رو ندارم (استاتیک راهیان رو دارم) مقاومتم هم برای سال 92 هست . براتون سوالای سال 91 و 92 و 93 رو براتون با پاسخ تشریحی میزارم.

91 http://46.4.210.184:443/dl/1400ee281e5cfb28cf24e51e0a87fe83/544033ae/fa/sample%20exams/entrance%20exams/ma/1392.04.13%20arshad%20mechanic%2091-pasokhname%20tashrihi.zip

92 http://46.4.210.184:443/dl/951a8b25...08 arshad mechanic 92-pasokhname tashrihi.zip

93سوال http://www.parseh.ac.ir/sites/default/files/entrance_exam_books/104.pdf
93 جواب http://www.parseh.ac.ir/sites/default/files/entrance_exam_books/مهندسي مكانيك.pdf

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز

سعي كنيد براي خيلي بهتر از اين درصدا اماده بشين فكر نتيجه كردن حساسيت درست ميكنه براتون و حساسيت هم اوني را سرتون مياره كه ازش ميترسيد

اقا احسان حرفتون کاملا درسته . ولی این درصد منفی واقعا هر پاسخ منفی 2 درصد بدی میاره ؟

r.mob

عضو جدید
سلام
درسته که با هر جواب غلط 2 درصد منفی میاید؟ 2 درصد منفی رو از پارسه شنیدم
یعنی اگر 7 سوال ریاضی بزنیم 35 درصد میشه اگر یک سوال غلط بزنم میشه 33 درصد ؟

و سوالی دیگه اینکه مفاهیم حفظ میکنید تا چ حدی ؟ بیشتر وقتتون رو برای مفاهیم مثلا همین سیستم ایزوله انتالپی و یا حل مساله میذارید ؟
منبعی هست که مشخص بده از هر کدوم در هر سالی چطوری سوال اورده

سلام فرمول بدست آوردن درصد به این شکل هست :
100*((تعداد كل *3)/(تعداد غلط-(تعداد درست * 3)))
یعنی هر 3 تا سوال غلط یه سوال درست رو از بین میربه. یعنی 1/3 ام یه سوال درست تاثیرش منفیه . که به عبارتی یه سوال غلط 5/3 % ازت کم میکنه که حدودا میشه 2%
برای سوال بعدی هم . من هنوز ترمو نخوندم. اما برای مشخص شدن بارم سوالات میتونی از این استفاده کنی :

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=223423&d=1412874159

M.ARIABOY

عضو جدید

مشاهده پیوست 224490

دمت گرم
دینامیک صفر نه سی و پنج درصد
تو بند این درصد ها نباش,دینامیکو میشه زد سیالاتم بیش ازاین میشه زد
دمت گرم خیلی ممنون شما

M.ARIABOY

عضو جدید

خب منم اینو نگفتم ک بچهها ب این درصد ها راضی بشن
اینا برای بچههایی هست ک میگن دیره,یا میگن سخته و نمیشه

منظورت از اینکه سوالات مقاومت تغییری نکرده چیه؟
من کنکور ۹۱~۹۲~۹۳رو نگه داشتم ک ی ماه اخر از خودم ازمون بگیرم واس این درجریان نیستم

r.mob

عضو جدید

سلام
با این حرفت که نباید خودمون رو درگیر درصدها کنیم موافقم . ولی به نظرم یه نیم نگاهی به درصدا هم داشته باشیم بد نیست . مثلا به خودمون بگیم باید طوری بخونیم که مثلا ریاضی رو ۴۰٪ بزنیم .

سارنیا

عضو جدید
سوالای عمران چی؟؟:))
مرسی به مامان بزرگم اسمتونو میگم :)
ولی بی شوخی دمت گرم جناب مهندس ،برای این تاپیک حضورتون خیلی موثر ومفیده و مرسی بابت تمام زحماتتون:)
امیدوارم به بهترین ها برسید و آرزوی موفقیت برای تک تک لحظات زندگیتون

r.mob

عضو جدید
سوالای عمران چی؟؟:))
سلام

عمران فکر کنم اصلا استاتیک سوال نمیاد ازش . فقط مقاومت میاد که فعلا شما تستای مکانیک رو بزن تا بعدا به عمران برسی .

مرسی به مامان بزرگم اسمتونو میگم :)
ولی بی شوخی دمت گرم جناب مهندس ،برای این تاپیک حضورتون خیلی موثر ومفیده و مرسی بابت تمام زحماتتون:)
امیدوارم به بهترین ها برسید و آرزوی موفقیت برای تک تک لحظات زندگیتون

خواهش میکنم و ممنون از دعاتون :D

من هم آرزوی موفقیت برای شما و همه دوستان تو تاپیک رو دارم. :victory:

r7asmu7s

عضو جدید
سرماخوردگی بد روز قبل آزمون. سردرد و چشم درد رو هم اضافه کنیم یعنی به معنا واقعی کلمه آچمز شدم :|.

//

ehsan esf

عضو جدید
با این حرفت که نباید خودمون رو درگیر درصدها کنیم موافقم . ولی به نظرم یه نیم نگاهی به درصدا هم داشته باشیم بد نیست . مثلا به خودمون بگیم باید طوری بخونیم که مثلا ریاضی رو ۴۰٪ بزنیم .
درسته حرفت دادا اما اين فرق داره كه بگي اگه من فلان بزنم فلان بزنم ديگه حتما فلان دانشگاه قبولم

ولي منم برا خودم يه سري اهداف رو درسا دارم مثلا ميگم سيالات 70
منظورت از اینکه سوالات مقاومت تغییری نکرده چیه؟

سوالات مقاومت سال 92(من 93 را نديدم) دقيقا در سال هاي قبل تكرار شده ميتوني اخر مقاومت نايي را يه نگاه بندازي دستت مياد چي ميگم

khorshid_mech

عضو جدید
خب فردا آزمون دوم پارسه هستش
کیا آزمون دارن؟

آزمون اول نصیر هم هست.

//

سلام با آرزوی موفقیت برای همتون
لطفا جواب آزمونا که اومد درصدا ورتبه ها ی خودتون ونفر اول تو هر درس ونفر اول آزمونو هم بزارید مرسی

• Like
واکنش ها: meko

meko

کاربر فعال
گندترین آزمونی که تا حالا دیدم

معلوم نیست رفتیم آزمون تشریحی بدیم یا آزمون 4گزینه ای ِ تستی ! آخه سوالات تستی اینقد طولانی میشن طراح بیشعور؟ سوال تستی باید جوری باشه که کسی که مطلبو فهمیده درجا جواب بده ، کسی که نفهمیده زمین بره آسمون آسمون بیاد زمین نتونه جواب بده.

r.mob

عضو جدید

معلوم نیست رفتیم آزمون تشریحی بدیم یا آزمون 4گزینه ای ِ تستی ! آخه سوالات تستی اینقد طولانی میشن طراح بیشعور؟ سوال تستی باید جوری باشه که کسی که مطلبو فهمیده درجا جواب بده ، کسی که نفهمیده زمین بره آسمون آسمون بیاد زمین نتونه جواب بده.

خودتو ناراحت نکن رفیق .

آزمون های 25 % همینه . سوالاش از استاندارد خارجه . آماده آزمون 50% باش

peyman_beh

عضو جدید

این آزمون توو ریاضیات معادلات واقعا جور بقیه ریاضی ها رو کشید واسم، ولی انصافا این سوالش هیچ جوره مناسب نبود.

افسوس فقط که توو سیالات خیلی بی دقتی انجام دادم و سوال هایی که، راه حلش توو ذهنم بودن ولی موقع روو کاغذ آوردن . . . . . .

• Like
واکنش ها: meko

saeedhashemi1371

عضو جدید

بدترین آزمون عمرم بود
فوق العاده مزخرف
بزرگترین مشکل من سر ازمون فراموشی و شک در روابط هستش
اگه بتونم این مشکل رو حل کنم خیلی خوب میشه
یه نکته خیلی جالب
در مورد سوال 39 آزمون
اگه به یه نکته دقت می کردین زیر 10 ثانیه جواب میدادین!!!!!!!!!!

جمله غیر همگن دارای X و e^X هستش
از طرفی ریشه های معادله همگن 1 و 1 و -2 هستش
یعنی پایه های جواب دارای XE^X هستن
خب برای اینکه جواب خصوصی نسبت به اینا خطی نباشه باید جمله غیر همگن رو دو بار در X ضرب کنیم
یعنی جواب خصوصی حتما باید عامل X^3 رو داشته باشه
خب دیگه تنها گزینه ای که عامل X^3 رو داشت گزینه سه بود!!!!!!!!!
به همین راحتی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا