ariyadokht
عضو جدید
شما هم موفق باشینخيلي خوب بود اريا دخت
ممنون
نوش جونت دادا(دادا یعنی چی مهندس احسان؟؟ اینو من هی میخواستم ازتون بپرسم قبلنا.هی یادم میرفت میشه بگین مرسی)
شما هم موفق باشینخيلي خوب بود اريا دخت
ممنون
اگز سوالی بود بنده در خدمتم حتما بهتون سر می زنم
با آرزوی موفقیت برای شماسلام دوست عزیزبچه ها نیاز هست که سوالهای تکمیلی درسای استاتیک و مقاومت دکتر نایی رو خوند یا نه؟؟؟ سوالهای تکمیلی رو شما می خونید؟؟؟؟![]()

ممنون مهندس كه به فكر كوچيك تراي مكانيك هستين هههه
عاقا تونستين جزوه كنترل پارسه را دان كنيد و وقتي درايد تست ميزنيد يه نگاه بهش بندازين درس نامه ي خوبي داره و كمك خوبي ميكنه (برا من مفيد بود)
و بچه ها اگه پايه هستين كه جمعه ها كه اغلب روز استراحتشون هست دور هم دو ساعتيجمع بشيم اينجا
به نظرم بازده اش از دوساعت درس خوندن بيشتره چون واقعا روحيه امر مهميه
سلام دوست عزیزبچه ها تو باکس سیالات ترتیب سختی درسا چه جوریه؟
سلام دوست عزیز
به نظر بنده ترتیبش به این صورته : انتقال حرارت ، ترمودینامیک ، سیالات
معمولا ترمو و سیالات توی یه سطح اند
ولی معمولا سوال های انتقال راحترند
دوست عزیز تعداد تست ها مهم نیست بلکه میانگین درصد مهم هست و این همون معیار سازمان سنجشه . برا زیر 1000 ، 25% خوبههشتم تعتد تست لازم برای رتبه زیر 200 بیست هفت تست سالم هست که معمولا هرکسی 5 الی 6 تا غلط اداره لذا باید در هر ازمون توانایی حل بیش از 35 تست رو داشسته باشه برای زیر هزار هم 20 ذتست سالم کفایت است روزانه وشبنه هم تا 2500 جا داره ولی سعی کنید لااقل برای زیر هزار بخونید که ر بدترین حالت غیر از تهران اصفهان مشهد شیراز هر جای دیگه خواستاید قبول شید
نکات بعد بماند برای بعد
سلام اونایی که کنترل رو خوندند لطفا به اون تجربیاتی رو که رسیدن بزارن تاپیک مثلا کجاها بیشتر سوال میاد تو این سالها و ....
مرسی
http://arshad98.ir/2202/نمونه-کارنامه-کارشناسی-ارشد-مکانیک-93/دوست عزیز تعداد تست ها مهم نیست بلکه میانگین درصد مهم هست و این همون معیار سازمان سنجشه . برا زیر 1000 ، 25% خوبه
و یک نصحیت از قول یکی از دوستام که زیر 200 برا تبدیل اورده این بود که میگفت ایکاش زبانو سفید نمیزاشتم و ایکاش ریاضی رو کمتر وقت میزاشتم چون 7% زده بود و میانگین درصداشم تقریبا 30 بود و میگفت حتی یه بنده خدایی بعد جلسه بهم میگفت خوشبحالت که برا تخصصی ها بیشتر وقت گذاشتی. من اینو از خیلیا شنیدم که برا باکس ریاضی معمولا دیفرانسیل و مهندسی رو میخونن و 1 2 رو نمی خونن حالا نمیدونم چرا بچه ها اینجا دنبال خوندن اینا هستن!!
توی کارشناسی انتقال از همه سخت تره و تعداد افتاده ها تو ش بیشترن اما توی ازمون ارشد برعکس ساده ترین درس سوالات ارشد همین انتقاله علتشم به خاطر تستی بودن و نبودن ماشین حسابو فرمول های درهم برهم انتقال بیشتر سوالاش بر پایه مفاهیمه بعدش ترمو که خیلی شبیه فیزیک دبیرستان یعنی فرمولو یا علی مدد سیالات باز از این دو تا سخت تره هم مفهومیه هم محاسباتی دست طراح هم واسه سوال دادن باز تره شما اگر بخوای تبدیل بخونی باید 3 تاشو بخونی چون بعضی موقع ها یکی از اینا انقد سخته که شما رو بدردسر مینداره اکثرا هم یا ترمو یا سیالات یا هر دوشو سخت میدنیعنی شما میگید انتقال از سیالاتم راحتتره؟؟ مطمعنید سیالات با ترمو تو یک سطحن؟؟این طور من شنیدم معمولا سراغ ترمو نمیرن
بله انتقال از هر دوی این ها راحتره و میشه تست هاشو زد ( ایشالله جلوتر که رفتین متوجه میشین که راحتره )یعنی شما میگید انتقال از سیالاتم راحتتره؟؟ مطمعنید سیالات با ترمو تو یک سطحن؟؟این طور من شنیدم معمولا سراغ ترمو نمیرن
توی کارشناسی انتقال از همه سخت تره و تعداد افتاده ها تو ش بیشترن اما توی ازمون ارشد برعکس ساده ترین درس سوالات ارشد همین انتقاله علتشم به خاطر تستی بودن و نبودن ماشین حسابو فرمول های درهم برهم انتقال بیشتر سوالاش بر پایه مفاهیمه بعدش ترمو که خیلی شبیه فیزیک دبیرستان یعنی فرمولو یا علی مدد سیالات باز از این دو تا سخت تره هم مفهومیه هم محاسباتی دست طراح هم واسه سوال دادن باز تره شما اگر بخوای تبدیل بخونی باید 3 تاشو بخونی چون بعضی موقع ها یکی از اینا انقد سخته که شما رو بدردسر مینداره اکثرا هم یا ترمو یا سیالات یا هر دوشو سخت میدن
دوست عزیز اینی که شما میگید درست ولی یادتون باشه : معلوم نمی کنهدوست عزیز تعداد تست ها مهم نیست بلکه میانگین درصد مهم هست و این همون معیار سازمان سنجشه . برا زیر 1000 ، 25% خوبه
و یک نصحیت از قول یکی از دوستام که زیر 200 برا تبدیل اورده این بود که میگفت ایکاش زبانو سفید نمیزاشتم و ایکاش ریاضی رو کمتر وقت میزاشتم چون 7% زده بود و میانگین درصداشم تقریبا 30 بود و میگفت حتی یه بنده خدایی بعد جلسه بهم میگفت خوشبحالت که برا تخصصی ها بیشتر وقت گذاشتی. من اینو از خیلیا شنیدم که برا باکس ریاضی معمولا دیفرانسیل و مهندسی رو میخونن و 1 2 رو نمی خونن حالا نمیدونم چرا بچه ها اینجا دنبال خوندن اینا هستن!!
یعنی این همه داریم درس میخونیم بعد سوالا سخت بودن ولشون کنیم؟؟؟؟
دوست عزیز اینی که شما میگید درست ولی یادتون باشه : معلوم نمی کنه
یعنی کسی نمینونه حدس بزنه که فلان باکس کنکور امسال سخته!
بله شما میگید چرا ریاضی 1 و 2 میخونند... دوست منم کنکور 92 رتبه زیر 200 آورد ولی ریاضی رو کم زده بود و میگفت اگه ریاضی بیشتر خونده بودم الان زیر 50 میاوردم... چون سال 92 ریاضی بد نبود و میشد درصد خوبی رو گرفت ازش... ولی کنکور 93 چی ؟ سخت بود ... هیچکی هم فکرشو نمی کرد
پس اینطوری نیس که شما فکر میکنی
اونایی ضرر می کنند که سر جلسه از باکسی که غیر عادی سوال طرح شده دل نمیکنن و وقت زیادی رو صرفش می کنن
موفق باشی
اونایی ضرر می کنند که سر جلسه از باکسی که غیر عادی سوال طرح شده دل نمیکنن و وقت زیادی رو صرفش می کنن
سلام بر همه ی دوستان
یعنی چی؟؟؟یعنی این همه داریم درس میخونیم بعد سوالا سخت بودن ولشون کنیم؟؟؟؟
بعد معیار من تو گذشتن از یه سوال اینه که سوالو یه بار نگاه میکنم در اون لحظه اگه راه حل به نظرم رسید و میتونم حلش کنم حتی اگه5 دقیقه طول بکشه حلش میکنم در غیر این صورت نه ..یعنی تفکر من اشتباهه؟؟؟؟
راستی تشکر از شما دو ترم بالایی وسال بالایی که میاین تاپیک ما وتجربیات خوبتون را برای ما میگید آرزوی موفقیت برای شما
مرسی
سلام دوست عزیزاونایی ضرر می کنند که سر جلسه از باکسی که غیر عادی سوال طرح شده دل نمیکنن و وقت زیادی رو صرفش می کنن
سلام بر همه ی دوستان
یعنی چی؟؟؟یعنی این همه داریم درس میخونیم بعد سوالا سخت بودن ولشون کنیم؟؟؟؟
بعد معیار من تو گذشتن از یه سوال اینه که سوالو یه بار نگاه میکنم در اون لحظه اگه راه حل به نظرم رسید و میتونم حلش کنم حتی اگه5 دقیقه طول بکشه حلش میکنم در غیر این صورت نه ..یعنی تفکر من اشتباهه؟؟؟؟
راستی تشکر از شما دو ترم بالایی وسال بالایی که میاین تاپیک ما وتجربیات خوبتون را برای ما میگید آرزوی موفقیت برای شما
مرسی

سلام به همه
بچه ها من نمیدونم چم شده که یه روز 8 ساعت درس می خونم ولی دو روز اصلا حوصله درس خوندن ندارم؟؟؟؟؟؟![]()
چیکار کنم به نظرتون؟![]()
مشاهده پیوست 217278
متاسفانه زیر 50 نشدم ولی 51 تبدیل هست توش