ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohandes_ali

عضو جدید
به نظر من وقت خیلی مناسبی تا کنکور مونده
ولی اگه کسی خواد آزمون شرکت کنه(من میرم پارسه) فاصله زمانی آزمون ها خیلی کمه (هر دو هفته یه آزمون) و ما هم که این ترم کلاس هم داریم خب مسلما نمیرسی تو دو هفته بیست و پنج درصد مباحث رو بخونی ! پس به نظرم بهتره تو تابستون دو باکس رو مثلا سیالات و ریاضی رو بخونیم و تموم کنیم !

من فقط ازمون های جامع رو شرکت میکنم

ehsan esf

عضو جدید
منم با علي موافقم

بعضي بچه ها خيلييي دارن تند ميرن البته شايدم درست باشه من قضاوت نميكنم
من نظر اين دوستمون كه ميگه روي دوتا باكس تسلط داشته باشيم را خيلي قبول ندارم

برا اينكه يه موقع من سيالات و جامدات را حسابي ميخونم از شانس كوفت من يكيش را اون سال خيلي سخت ميدن

و از اون طرف گروه ديناميك اسووون و راحت

اين طوري همه ي ((اونايي كه خوندن )) اين درسا ميزنن و به راحتي ادم يه رتبه اي مياره كه ...

يكي از دوستان (كه فك كنم براي دكترا ميخوندن )) همون اولا اومدن و گفتن كه شماها رياضي يك و دو و استاتيك و مقاومت را توي تابستون بخونيد كافيه

فك كنم بهترين توصيه همين باشه
ازمون هم من فقط سه تاي اخر سنجش

من الان هفتاد درصد رياضي يك خوندم و همين مقدار استاتيك و يخورده كنترل

ehsan esf

عضو جدید
بچه ها به نظرتون بايد تستاي برق كنترل را هم بزنيم

چون خيلي تستاي اونا پيچيده تره و تستهاي مكانيك يخورده سبكتره

alisaadaty

عضو جدید
اره بزن به نظرم
اما نه سر این قضیه ایکه گفتی خیلی از تست های برق تو کنترل فقط یه تبدیل لاپلاسه معمولیه

hassan676767

عضو جدید
بچه ها خسته نباشید بنده به خاطر شاغل بودنم زود شروع کردم از ساعت 8 صبح تا 5 بعد از ظهر کارخونه هستم یعنی میانگین خیلی مفید بتونم بخونم 5 ساعته و بخاطر اینکه نزدیکه کنکور وقت کم نیارم 1 ماه آخر رو از الان هماهنگ کردم که مرخصی بگیرم واقعا سخته برام ولی دارم تمام داشته و نداشته هامو تو این راه میذارم خیلی دلم می خواست وقت بیشتری داشتم و این کنکورو می ترکوندم بچه ها از زمان هایی که در اختیارتون هست بهترین بهره رو ببرید تا بعدا خودتون رو سرزنش نکنین که جرا کم کاری کردین به امید روزای خوب برا همه کسایی که که واسه رسیدن به هدفشون تلاش می کنن خیلی دوست دارم این تاپیکو و بهم خیلی انگیزه می ده و پیشا پیش از همه تشکر می کنم

khorshid_mech

عضو جدید
بچه ها خسته نباشید بنده به خاطر شاغل بودنم زود شروع کردم از ساعت 8 صبح تا 5 بعد از ظهر کارخونه هستم یعنی میانگین خیلی مفید بتونم بخونم 5 ساعته و بخاطر اینکه نزدیکه کنکور وقت کم نیارم 1 ماه آخر رو از الان هماهنگ کردم که مرخصی بگیرم واقعا سخته برام ولی دارم تمام داشته و نداشته هامو تو این راه میذارم خیلی دلم می خواست وقت بیشتری داشتم و این کنکورو می ترکوندم بچه ها از زمان هایی که در اختیارتون هست بهترین بهره رو ببرید تا بعدا خودتون رو سرزنش نکنین که جرا کم کاری کردین به امید روزای خوب برا همه کسایی که که واسه رسیدن به هدفشون تلاش می کنن خیلی دوست دارم این تاپیکو و بهم خیلی انگیزه می ده و پیشا پیش از همه تشکر می کنم

:w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w10:

redr

عضو جدید
دوست عزیز من هم شرایط شما رو دارم.

mohandes_ali

عضو جدید

اتفاقا شما بهترین شرایط رو داری کار داشته باشی و ارشدم بخونی یعنی زدی تو خال.....اما مواظب باش بعد اون یکماه ک رفتی سرکار یکیو جات نذاشته باشنا
:Dمن یک هفته مرخصی گرفتم بعد یک هفته فقط ی جمله بهم گفتن :هفته دیگه بیا واسه تسویه

mohandes_ali

عضو جدید
بچه ها من رفتم دانشگاه امیرکبیر البته واسه پارساله این جریان..یکی از بچه ها رتبه تک رقمی بود باهاش صحبت کردم روانی کل کتاب مقاومت جانسون رو خونده بود
اینو گفتم که الکی نگیرید این کنکور رو ها ی کسایی دارن اساسی میخونن نمیخوام دلسرد بشیدا اما عمقی بخونبن طرف لیسانس امیرکبیر بوده حالا حساب کن قبول شدن براش خب
راحت تره نسبت به اما از طرفی هم ایمان معصومی دوست خوبمون پارسال رتبه عالی اورد نجف اباد میخونده لیسانس....زبونم مو دراورد از بس گفتم عمقی بخونید البته خودم هنوز شروع نکردما

:D

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز

بهتون تبریک میگم خیلی پشتکار خوبی دارین
من مطمئنم با همین شرایط اما پیوسته بخونین حتما نتیجه میگیرین
اتفاقا کسایی که سر کارن به نظرم برنامه دقیق تر و منسجم تری دارن و تکاپوی بیشتری چون فکر میکنن شرایطشون متفاوته پس از این موقعیت هم میشه نکات مثبت گرفت
موفق باشید;)

mech.shima

کاربر ممتاز
طبق برنامه ای که چیدم :
ریاضی دو و معادلات تا 20مردادحدود 80 درصدش تموم میشه(البته فقط درسنامه بدون تست آخر هرفصل)
استاتیک 50 درصد(فقط مثالای حل شده اش بدون تست)
کنترل هم حدود 80 درصد
همین
ایراد داشت خوشحال میشم بشنونم

mech.shima

کاربر ممتاز
برنامه من:
تا پایان مرداد:
اتمام ریاضی یک و دو (خوندن کتاب آقاسی و خلاصه برداری و حل تست های متن و آزمون های آخر فصل)
اتمام معادلات(مرور از روی جزوه استادمون و تکمیل اون با کتاب گاج و حل تست های گاج)
اتمام استاتیک(کتاب دکتر نائی و حل تست هاش و خلاصه نویسی)
اتمام مقاومت یک و دو ( کتاب دکتر نائی و خلاصه برداری)
اتمام ترمودینامیک1 و 2(کتاب بهزاد خداکرمی و خلاصه نویسی)
تا آخر شهریور:
اتمام ریاضی مهندسی(جزوه استاد و کتاب پارسه و خلاصه نویسی)
اتمام طراحی یک و دو (کتاب روح الله حسینی و خلاصه نویسی)
اتمام سیالات 1 و 2(کتاب راهیان ارشد و خلاصه نویسی)
اتمام انتقال حرارت(کتاب راهیان ارشدو خلاصه نویسی)

ساعت مطالعاتی: انشا الله از عید فطر روزی 8 ساعت به بالا(بعضی روزا بیشتر)

فک کنم اولین نفر تو تالار مکانیک هستم که برنامه مطالعاتیم رو به همراه منابع گذاشتم(خیلی ها حتی تو گفتن برنامشون هم خسیس بازی در میارن)
پس خواهشن هرکی خوند نظرش رو بگه تا اصلاحش کنم.
مرسی از همه

امیدوارم که بتونید واقعا با این برنامه پیش برید اما فکر نمیکنید فشرده اس؟!
اینکه ترم پاییز بخشی از وقتتون رو میگیره صحیح ولی اصلا اینطوری که فک کنید هیچ وقتی ندارید هم نیست
اتفاقا به نظرم خیلی پوئن مثبتی براتون که استاد و شاگرد زرنگا در دسترسن
کتابای تست رو با خودتون برید دانشگاه برید کتابخونه دانشگاه تا شب هم کلاسیای من با همین روند بهترین نتیجه رو گرفتن

یه نکته خیلی مهم:باید حواستون به ماه آخر باشه
دقیقا مثل دونده ای که بیشترین انرژیش دور آخره
واقعا مهمه
و دقیقا توی همون ماه چند برابر الان میشه نتیجه گرفت و بازدهی رو بالا برد
و شمام ماه آخر دیگه کاری ندارید

موفق باشید و پرانرژی

mohandes_ali

عضو جدید
اینکه ترم پاییز بخشی از وقتتون رو میگیره صحیح ولی اصلا اینطوری که فک کنید هیچ وقتی ندارید هم نیست
کتابای تست رو با خودتون برید دانشگاه برید کتابخونه دانشگاه تا شب هم کلاسیای من با همین روند بهترین نتیجه رو گرفتن

واقعا مهمه

موفق باشید و پرانرژی

با این امضات حس کردم راکی ام:D

hassan676767

عضو جدید
طبق برنامه ای که چیدم :
ریاضی دو و معادلات تا 20مردادحدود 80 درصدش تموم میشه(البته فقط درسنامه بدون تست آخر هرفصل)
کنترل هم حدود 80 درصد
همین
می شه بگید کنترل رو از چه منبعی می خونید؟؟

ehsan esf

عضو جدید
یاضی دو و معادلات تا 20مردادحدود 80 درصدش تموم میشه
رياضي يك تموم شد ؟؟

خود اقاي اقاسي توي سايتش گفته كه بعد تموم كردن قسمت هاي اول ميتونيد بريد سراغ جلداي دم

البته نميدونم ميخواي تستاي اخرم بزني يا نه

mech.shima

کاربر ممتاز
دوستان سوالتون رو کلی جواب میدم

ریاضی یک نخیر تموم نشده (یک دور کلی خوندمش اما دوباره از اول شروع کردم خلاصه نویسی(فقط فرمولای خاص)،بعدش هم تستای سطح اول و دوم هر فصل که با این روند فصل ششم )

ریاضی یک رو از روی پوران خوندم اما هرجوری که بشه،حتما آقاسی رو میخونم (البته فکر خودم اینه که جزوه آقاسی رو بخونم بعدش جلد دوم ریاضی یک رو از رو آقاسی نظرتون؟یه سوال دیگه اینکه به نظرتون بدون خوندن جلد اول آقاسی میشه فقط جلد دومش رو کار کرد؟یعنی منطقی هست؟جلد دومش پاسخ تشریحی درست حسابی داره؟

کنترل رو از رو آریاز میخونم من راضی ام،کسی هست ناراضی باشه؟میخوام بدونم منبع خیلی بهتر از آریاز هست
من که کنترل رو دوره دانشگاه اصلا درک نکردم با آریاز مشکلی ندارم اما اگه منبع بهتری باشه که خیلی عالیه

موفق باشید;)

mech.shima

کاربر ممتاز
بیاییم یکم در مورد ریاضی حرف بزنیم بچه ها فک می کنید ریاضی رو برا زدن درصد 30 به بالا چجوری خوند؟؟ کسی از کتاب نیکوکار ریاضی خونده؟؟

من فکر میکنم ریاضی درسیه که هرچی ام تلاش کنی باز هم اصلا نمیشه تضمین داد که تعداد سوال مشخصی رو جواب داد

اما منبع واقعا مهمه
به نظرم موفقیت توی ریاضیات درصد زیادیش به منبع مرتبطه

ریاضی یک از نظر من پوران اصلا کافی نیست
ریاضی دو به نظرم پوارن کافیه
معادلات گاج نخوندم اما آقاسی عالی بود (هرچند بسیار وقت گیر و خسته کننده و سرشار از فرمول !!!!)
از نظر شما گاج یا آقاسی برای معادلات؟
ریاضیات مهندسی هم مدرسان

از من میشنوین بیشتر از همه ریاضی ها رو معادلات وقت بذارید احتمال اینکه نتیجه بگیرید بیشتر از بقیه اس هرچند امسال معادلاتش واقعا سخت بود و کاملا متفاوت با سال های قبل

نظرتون چیه؟

Sable

عضو جدید
سلام بجه ها خسته نباشید
من تازه با این تاپیک آشنا شدم امیدوارم بتونیم با هم بهترین نتیجه رو بگیریم
یه سوال داشتم برا ریاضی 1و2 به نظرتون بهترین کتاب کدومه ؟ آقاسی یا یه کتاب دیگه
میدونم شاید اکثرتون بگید آقاسی ولی به نظر خودم حجمش خیلی زیاده یکم دلسردم میکنه که بتونم همشو تموم کنم ممنون میشم راهنمایی کنید بین آقاسی و گاج و مدرسان موندم :(

ehsan esf

عضو جدید
منم نظرتو قبول دارم و از معادلات ميشه بهتر نتيجه گرفت

هر چند به نظرم رياضي دو هم بد نيست

تستهاي مهندسي هم الب اغلب تكراريه

امسال هم تستهاش بيشتر شده لامصب نميشه ازش چشم پوشي كرد

شيما جان شما مدرسان ميخوني چه طور بوده ؟؟؟؟كتاب دكتر كريمي را هم ديدي ؟؟؟

saeedhashemi1371

عضو جدید

واقعا مهمه

موفق باشید و پرانرژی

مرسی از این که خوندین و نقد کردین.
در صورت بازنگری و یا نرسیدن به نتیجه دلخواه حتما تو همین تایپک اعلام میشه!!!!

saeedhashemi1371

عضو جدید
طبق برنامه ای که چیدم :
کنترل هم حدود 80 درصد
همین

یه سوال مهم پیش اومد برام:
چرا تست های استاتیک و ریاضی رو حل نمی کنید؟

saeedhashemi1371

عضو جدید
بیاییم یکم در مورد ریاضی حرف بزنیم بچه ها فک می کنید ریاضی رو برا زدن درصد 30 به بالا چجوری خوند؟؟ کسی از کتاب نیکوکار ریاضی خونده؟؟

هیچ کس نمیتونه تظمین بده که ریاضی سوالاش در چه حدی هستش
تو کنکور امسال من کسی رو میشناسم که تو هوا فضا درصدش بالای 75 بوده ولی تو ریاضی زیر بیست درصد...
سوالای ریاضی یه سال خیلی آسونه یه سال هم خیلی سخت
من کتاب آقاسی رو میخونم
خیلی نکته گفته ولی با نکته هایی که گفته همه تست های کتابش (جلد یک ریاضی یک)رو میشه حل کرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا