khorshid_mech
عضو جدید
مرسی ولی چند صفحه ی قبل کل اینارو ali26393قرار داده.
خودت رو به کوچه علی چپ نزن
شما چی آپلود کردین؟ چرا کار بقیه را به نام خودتون ثبت می کنید؟ شما هزینه خرید آنها را نپرداخته و اسکن و آپلود آن ها را انجام نداده اید اما به همه می گویید که خودتان آن ها را آپلود کردید؟
لعنت بر دروغگو
کسی نیست که از برنامه ریزیش اینجا صحبت کنه؟؟ الان دارین چی می خونین؟؟؟ برنامه مرداد ماه و شهریورتون چیه؟؟
کسی دینامیک پارسه از دکتر رضا تیموری رو خونده؟؟می خواستم بدونم جطوره؟
لطفا یکی از با سابقه های فروم تاپیک رفع اشکال ارشد94 رو هم ایجاد کنن.
سلام
من تاپیک رفع اشکال رو زدم فقط باید به تایید مدیر تالار برسه
موفق باشید
بچه ها ازمون اموزشگاها شرکت میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پارسال شرکت نکردم نمیدونم امسال برم یا نه
من حتما تو آزمونای آزمایشیه پارسه شرکت می کنم
آمار شرکت کنندگانش از بقیه موسسات خیلی بالاتره و خیلی از دوستانم که الان دارن ارشد می خونن این توصیه رو بهم کردنچرا پارسه؟
کتاب ریاضیه راهیان رو نمی دونم چجوریه من خودم نیکوکار می خونم و راضیمبچه ها من کاراموزیم شنبه تموم میشه برمیگردم خونمون شروع میکنم
یه سوال من سیالاتیم ریاضی با باکس سیالتو بخونم؟؟
یه سوال دیگه من کتاب اقاسی ندارم راهیان دارم اگه خیلی تاثیر داره برم بگیرم
ی سوال دیگه باز من هرروز سه تا درس بخونم دوتا بخونم پنج تا بخونم چندتا بخونم؟؟؟
زیان از رو چی میخونید؟
کسی نیست که از برنامه ریزیش اینجا صحبت کنه؟؟ الان دارین چی می خونین؟؟؟ برنامه مرداد ماه و شهریورتون چیه؟؟
دوست عزيز باكس سيالات بيشتر حفظيه به نظرم وقتت را بذار روي بقيه درسايي كه مد نظر داري و اين باكس را بذار جزو اخريا تا كمتر فراموشت بشهیه سوال من سیالاتیم ریاضی با باکس سیالتو بخونم؟؟
من هم نظر دوستمون رو تایید می کنم و و به نظرم اگر با جایی که آزمون می دید طبق برنامه ی اون آموزشگاه باکس سیالات رو جلو ببرید بهتره . چون باکس سیالات حفظی و مفهومی و نیاز به تکرار داره ... من هم می خوام باکس ریاضی و استاتیک و دینامیک ماشین رو تابستون تموم کنم و با خیال راحت دینامیک و اتعاشات (بغیر از فرکانس طبیعی) رو کنار گذاشتم .دوست عزيز باكس سيالات بيشتر حفظيه به نظرم وقتت را بذار روي بقيه درسايي كه مد نظر داري و اين باكس را بذار جزو اخريا تا كمتر فراموشت بشه
من اينو از بزرگتراي اين تالار شنيدم
موفق باشين
برنامه من:
تا پایان مرداد:
اتمام ریاضی یک و دو (خوندن کتاب آقاسی و خلاصه برداری و حل تست های متن و آزمون های آخر فصل)
اتمام معادلات(مرور از روی جزوه استادمون و تکمیل اون با کتاب گاج و حل تست های گاج)
اتمام استاتیک(کتاب دکتر نائی و حل تست هاش و خلاصه نویسی)
اتمام مقاومت یک و دو ( کتاب دکتر نائی و خلاصه برداری)
اتمام ترمودینامیک1 و 2(کتاب بهزاد خداکرمی و خلاصه نویسی)
تا آخر شهریور:
اتمام ریاضی مهندسی(جزوه استاد و کتاب پارسه و خلاصه نویسی)
اتمام طراحی یک و دو (کتاب روح الله حسینی و خلاصه نویسی)
اتمام سیالات 1 و 2(کتاب راهیان ارشد و خلاصه نویسی)
اتمام انتقال حرارت(کتاب راهیان ارشدو خلاصه نویسی)
ساعت مطالعاتی: انشا الله از عید فطر روزی 8 ساعت به بالا(بعضی روزا بیشتر)
فک کنم اولین نفر تو تالار مکانیک هستم که برنامه مطالعاتیم رو به همراه منابع گذاشتم(خیلی ها حتی تو گفتن برنامشون هم خسیس بازی در میارن)
پس خواهشن هرکی خوند نظرش رو بگه تا اصلاحش کنم.
مرسی از همه