ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hassan676767

عضو جدید
کسی نیست که از برنامه ریزیش اینجا صحبت کنه؟؟ الان دارین چی می خونین؟؟؟ برنامه مرداد ماه و شهریورتون چیه؟؟

hassan676767

عضو جدید
کسی دینامیک پارسه از دکتر رضا تیموری رو خونده؟؟می خواستم بدونم جطوره؟

hassan676767

عضو جدید
خدايي قربون تاپيك برم من.مثل خونه اموات ميمونه.بابا پارسال بچه ها خيلي فعال تر بودند.به نظرم يكي از دلايلي كه پارسال بچه ها وب نتيجه گرفتن اين بود كه اطلاعاتشونو باهم چك ميكردند.بابا يه نگاهي به دورو برتون بنداااازيد

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
خودت رو به کوچه علی چپ نزن

شما چی آپلود کردین؟ چرا کار بقیه را به نام خودتون ثبت می کنید؟ شما هزینه خرید آنها را نپرداخته و اسکن و آپلود آن ها را انجام نداده اید اما به همه می گویید که خودتان آن ها را آپلود کردید؟

لعنت بر دروغگو

فقط برای خاطر دوواژه لعنت میفرستید!!!!به همین سادگی؟!
کسی که نمیشناسینش،یه درصدم احتمال بدید اشتباه تایپی بوده!!!به همین راحتی لعنت میفرستید؟!
شما توی زندگیتون هیچ وقت چیزی رو اشتباه ننوشتید!حرفی رو بدون منظور یه جور دیگه نگفتید!کسی لعنتتون کرد؟!
لعنت فرستادن بر کسی انقدرام که شما راحت استفاده می کنید راحت نیست!
یعنی انقدر توی زندگیتون ریز میشید که کوچیکترین اشتباهی ،یا اصلا گناهی نکردید
انقدر به بنده های خدا سخت نگیرید چون خدا هم همین قدر برشما سخت میگیره
شما که انقدر مدعیه راستی هستید برای امربه معروف میتونستید پیغام خصوصی بدید و من رو نهی میکردید از دروغ گویی
هیچ کس با لعنت فرستادن بر شخصیتش راه راست رو پیدا نکرده که بر فرض، من دروغ گوپیدا کنم
اهیچ کدوم از راه های امربه معروف و نهی از منکر لعنت فرستان نبوده و نیست چون خوب بودن،خوبی کردن و خوبی رو یاد دادن بر پایه احترامه
شما که به خاطر بر فرض محال دروغ کسی اونم کسی که نمیشناسینش،فقط یه دروغ که 100درصد مطمئن نیستین و هیچ جای زندگی شما رو خدشه دار نکرده لعنت میفرستید وای به حال...
البت اون لعنت هزارن فرسنگ از من فاصله داره چون حداقل حداقلش به خاطر اینکه روزه م رو نگه دارم فعلا تو این ماه دروغ نمیگم

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
زیاد توضیح نمیدم دوستان فقط بدونید که اشتباه تایپی بود
میخواستم آدرس سایت رو همون موقع بگم که یادم اومد تبلیغات توی باشگاه برخلاف قوانینه
فقط چون یک سری از شماها با رمز مشکل داشتید دوباره از همون سایتی که این آقا لطف کردن اینجا گذاشته بودن و من میدونستم چه سایتیه لینک رو دوباره اینجا قرار دادم و منظورم این بود اگه کسی مشکل داشت بگه که از سیستم خودم دوباره آزمون ها رو آپلود کنم
عذر میخوام این حرف ها جاش همچین تاپیکی نیست ،اصلا یه جورایی خجالت میکشم اما چون همه شما در جریان حرف ها بودید مجبور شدم و الا شان این تاپیک خیلی ورای این حرف هاست
به جای اینکه همدیگرو تشویق کنیم و توی این تاپیک کنار هم دوستای خوبی باشیم و بتونیم این راه رو تا آخر پیش بریم بیشتر در این جهت داره پیش میره که شخص توی فعالیتش ،کمک گرفتن و کمک خواستن سرد بشه
برای همتون دوستای خوبم آرزوی موفقیت دارم
;)

mohandes_ali

عضو جدید
بچه ها ازمون اموزشگاها شرکت میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پارسال شرکت نکردم نمیدونم امسال برم یا نه

meko

کاربر فعال
لطفا یکی از با سابقه های فروم تاپیک رفع اشکال ارشد94 رو هم ایجاد کنن.

M.ARIABOY

عضو جدید
بچه ها من کاراموزیم شنبه تموم میشه برمیگردم خونمون شروع میکنم
یه سوال من سیالاتیم ریاضی با باکس سیالتو بخونم؟؟
یه سوال دیگه من کتاب اقاسی ندارم راهیان دارم اگه خیلی تاثیر داره برم بگیرم
ی سوال دیگه باز من هرروز سه تا درس بخونم دوتا بخونم پنج تا بخونم چندتا بخونم؟؟؟
زیان از رو چی میخونید؟

hassan676767

عضو جدید
بچه ها من کاراموزیم شنبه تموم میشه برمیگردم خونمون شروع میکنم
یه سوال دیگه من کتاب اقاسی ندارم راهیان دارم اگه خیلی تاثیر داره برم بگیرم
ی سوال دیگه باز من هرروز سه تا درس بخونم دوتا بخونم پنج تا بخونم چندتا بخونم؟؟؟
زیان از رو چی میخونید؟
کتاب ریاضیه راهیان رو نمی دونم چجوریه من خودم نیکوکار می خونم و راضیم
من از برنامه پارسه استفاده می کنم و درسامو پیش می برم ;)

آخرین ویرایش:

ehsan esf

عضو جدید
کسی نیست که از برنامه ریزیش اینجا صحبت کنه؟؟ الان دارین چی می خونین؟؟؟ برنامه مرداد ماه و شهریورتون چیه؟؟

من همان كاري را ميكنم كه يكي از بزرگاي همين تالار گفت

يعني تموم كردن رياضيات پايه+استاتيك+مقاومت در تابستون

و بعد از اون دوره كردنشون در ماه هاي بعدي

ولي خودم ميخوام اگه بشه و برسم كنترل و رياضي مهندسي را هم بتونم اضافه كنم

برنامه ي مطالعاتي هم كه براي بعد ماه رمضون ريختم طوريه كه بتونم توي طول روز 7 ساعت را حد اقل بخونم +باشگاهمم بتونم برم
((من خوندن زبان را جزو ساعات مطالعاتيم نميذارم چون زبان را عشقي ميخونم ))

بقيه بچه ها هم برنامه هاشون را لطفا بگن فك كنم حدااقل سودش اينه كه باعث روحيمون ميشه

ممنون

ehsan esf

عضو جدید
دوست عزيز باكس سيالات بيشتر حفظيه به نظرم وقتت را بذار روي بقيه درسايي كه مد نظر داري و اين باكس را بذار جزو اخريا تا كمتر فراموشت بشه

من اينو از بزرگتراي اين تالار شنيدم

موفق باشين

hassan676767

عضو جدید
منم گروه ریاضیات و جامدات رو دارم میخونم و به خاطر علاقه ای که به سیالات دارم اینم می خونمش به نظر من نکته خیلی خیلی مهم برای موفقیت تو کنکور خلاصه برداریه به هیچ عنوان فراموش نشه

maxy

عضو جدید
دوست عزيز باكس سيالات بيشتر حفظيه به نظرم وقتت را بذار روي بقيه درسايي كه مد نظر داري و اين باكس را بذار جزو اخريا تا كمتر فراموشت بشه

من اينو از بزرگتراي اين تالار شنيدم

موفق باشين
من هم نظر دوستمون رو تایید می کنم و و به نظرم اگر با جایی که آزمون می دید طبق برنامه ی اون آموزشگاه باکس سیالات رو جلو ببرید بهتره . چون باکس سیالات حفظی و مفهومی و نیاز به تکرار داره ... من هم می خوام باکس ریاضی و استاتیک و دینامیک ماشین رو تابستون تموم کنم و با خیال راحت دینامیک و اتعاشات (بغیر از فرکانس طبیعی) رو کنار گذاشتم .

saeedhashemi1371

عضو جدید
برنامه من:
تا پایان مرداد:
اتمام ریاضی یک و دو (خوندن کتاب آقاسی و خلاصه برداری و حل تست های متن و آزمون های آخر فصل)
اتمام معادلات(مرور از روی جزوه استادمون و تکمیل اون با کتاب گاج و حل تست های گاج)
اتمام استاتیک(کتاب دکتر نائی و حل تست هاش و خلاصه نویسی)
اتمام مقاومت یک و دو ( کتاب دکتر نائی و خلاصه برداری)
اتمام ترمودینامیک1 و 2(کتاب بهزاد خداکرمی و خلاصه نویسی)
تا آخر شهریور:
اتمام ریاضی مهندسی(جزوه استاد و کتاب پارسه و خلاصه نویسی)
اتمام طراحی یک و دو (کتاب روح الله حسینی و خلاصه نویسی)
اتمام سیالات 1 و 2(کتاب راهیان ارشد و خلاصه نویسی)
اتمام انتقال حرارت(کتاب راهیان ارشدو خلاصه نویسی)

ساعت مطالعاتی: انشا الله از عید فطر روزی 8 ساعت به بالا(بعضی روزا بیشتر)

فک کنم اولین نفر تو تالار مکانیک هستم که برنامه مطالعاتیم رو به همراه منابع گذاشتم(خیلی ها حتی تو گفتن برنامشون هم خسیس بازی در میارن)
پس خواهشن هرکی خوند نظرش رو بگه تا اصلاحش کنم.
مرسی از همه

mohandes_ali

عضو جدید
برنامه من:
تا پایان مرداد:
اتمام ریاضی یک و دو (خوندن کتاب آقاسی و خلاصه برداری و حل تست های متن و آزمون های آخر فصل)
اتمام معادلات(مرور از روی جزوه استادمون و تکمیل اون با کتاب گاج و حل تست های گاج)
اتمام استاتیک(کتاب دکتر نائی و حل تست هاش و خلاصه نویسی)
اتمام مقاومت یک و دو ( کتاب دکتر نائی و خلاصه برداری)
اتمام ترمودینامیک1 و 2(کتاب بهزاد خداکرمی و خلاصه نویسی)
تا آخر شهریور:
اتمام ریاضی مهندسی(جزوه استاد و کتاب پارسه و خلاصه نویسی)
اتمام طراحی یک و دو (کتاب روح الله حسینی و خلاصه نویسی)
اتمام سیالات 1 و 2(کتاب راهیان ارشد و خلاصه نویسی)
اتمام انتقال حرارت(کتاب راهیان ارشدو خلاصه نویسی)

ساعت مطالعاتی: انشا الله از عید فطر روزی 8 ساعت به بالا(بعضی روزا بیشتر)

فک کنم اولین نفر تو تالار مکانیک هستم که برنامه مطالعاتیم رو به همراه منابع گذاشتم(خیلی ها حتی تو گفتن برنامشون هم خسیس بازی در میارن)
پس خواهشن هرکی خوند نظرش رو بگه تا اصلاحش کنم.
مرسی از همه

مقاومت نایی که من دارم تک جلدیه:razz:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا