khorshid_mech
عضو جدید
مقاومت نایی که من دارم تک جلدیه![]()
منظورش مقاومت مصالح 1و2 هست که همون تک جلدیه شماست!!!

مقاومت نایی که من دارم تک جلدیه![]()
منظورش مقاومت مصالح 1و2 هست که همون تک جلدیه شماست!!!![]()
در تایید حرف ایشون منظور من هم درس مقاومت 1 و 2 هستش که تو کنکور ازش سوال میاد.
حالا دکتر نائی کل مقاومت رو تو یه جلد گذاشته.
ولی ریاضی یک اقاسی دو جلد هستش.
منظورش مقاومت مصالح 1و2 هست که همون تک جلدیه شماست!!!![]()
جلد دوم کتاب آقاسی؟ چرا توصیه نمی کنی داداش. من می خواستم برم بخرم. میشه دلیلت رو بگی. ممنوناون که جلد دومش فقط تسته و اصلا توصیه نمیشه البته نظر منه ها
جلد دوم کتاب آقاسی؟ چرا توصیه نمی کنی داداش. من می خواستم برم بخرم. میشه دلیلت رو بگی. ممنون
راست می گی .من فقط اون 10 سال که نداره رو می خواستم و همه رشته ها رو نمی تونم و نمی رسم که بزنم. به نظرت تست های سال های اخیر فرق نکردن؟خیلی تستاش زیاده شما اگه تست های جلد اول رو بزنی و روشون کار کنی واقعا هنر کردی دیگه جلد دوم فقط از ریاضی خسته ات میکنه.به نظر من اگه تسلط پیدا کنی رو تست های همون جلد اول بهتره که البته خودش خیلی تست داره ها....اما ی پیشنهاد اگه خیلی اصرار داری تست های جلد دوم هم بزنی تست همه رشته ها رو نزن مثلا برق و مکانیک رو بزن
راست می گی .من فقط اون 10 سال که نداره رو می خواستم و همه رشته ها رو نمی تونم و نمی رسم که بزنم. به نظرت تست های سال های اخیر فرق نکردن؟
فکر نکنم ی سایت هم داره ها ی سر بزن
راست می گی .من فقط اون 10 سال که نداره رو می خواستم و همه رشته ها رو نمی تونم و نمی رسم که بزنم. به نظرت تست های سال های اخیر فرق نکردن؟
بنظرم کتابش رو بگیر. تستای این چند سال اخیر یکم پیچیده تر شدن. جواب هایی هم که آقاسی داده بهشون ساده و قابل فهمه...
من رو ریاضی 1 و 2 زیاد حساب باز نکردم. 2 تا 3 تا بزنم کافیه. معادلات و مهندسی رو بهتر میشه زد. ریاضی 1 2 رو نمیشه روش حساب کرد.ولی پیشنیازن و باید واسه مهندسی بلد باشینشون از ریاضی 2 تو کدوم فصلا رو می خونی؟من نه نمیگیرم همون جلد اول با ازمون های موسسات و کنکورهای گذشته کافیه....قبلا زیاد واسه ریاضی وقت گذاشتم و نتیجه نگرفتم حالا میخوام مث قبل روش حساب نکنم اما میخونم
من رو ریاضی 1 و 2 زیاد حساب باز نکردم. 2 تا 3 تا بزنم کافیه. معادلات و مهندسی رو بهتر میشه زد. ریاضی 1 2 رو نمیشه روش حساب کرد.ولی پیشنیازن و باید واسه مهندسی بلد باشینشون از ریاضی 2 تو کدوم فصلا رو می خونی؟
درس میخونی خانوم مهندس؟
بله آقای مهندس الان اومدم برای استراحت![]()
بله آقای مهندس الان اومدم برای استراحت![]()
اتمام ریاضی یک و دو (خوندن کتاب آقاسی و خلاصه برداری و حل تست های متن و آزمون های آخر فصل)
اتمام معادلات(مرور از روی جزوه استادمون و تکمیل اون با کتاب گاج و حل تست های گاج)
اتمام استاتیک(کتاب دکتر نائی و حل تست هاش و خلاصه نویسی)
اتمام مقاومت یک و دو ( کتاب دکتر نائی و خلاصه برداری)
اتمام ترمودینامیک1 و 2(کتاب بهزاد خداکرمی و خلاصه نویسی)
تا آخر شهریور:
اتمام ریاضی مهندسی(جزوه استاد و کتاب پارسه و خلاصه نویسی)
اتمام طراحی یک و دو (کتاب روح الله حسینی و خلاصه نویسی)
اتمام سیالات 1 و 2(کتاب راهیان ارشد و خلاصه نویسی)
اتمام انتقال حرارت(کتاب راهیان ارشدو خلاصه نویسی)
من پارسال هم کنکور دادم ولی ترم هم داشتم.و اینو می خواستم بگم که خوندن زیاد ولی بی کیفیت اصلا به درد نمی خوره . به فرض مثال من می خوام تبدیل انرژی بخونم برای فوق . به این نتیجه رسیدم که با خوندن 2 باکس میشه رتبه زیر 600 آورد (دوستان خودم) حالا من اومدم یکاری کردم و بعضی از درس ها رو جاهایش که تست خیز هست رو هم می خونم. با تحقیق هایی که کردم خوندن تمام درس ها اصلا خوب نیست.1.بخاطر اینکه اون یک ماه آخر فرصت مرور و جمع بندی پیدا نمی کنی 2. کنکو 180 دقیقه هست و اگر بخوای تمام تست ها رو جواب بدی این کار سخته و امکان از دست رفتن اعتماد به نفس هم هست و کلا نتونی تست بزنی..... این نظر من و دوستانم هست .به نظرتون اين ممكنه كه با اني سرعت همه اين درسا را بخونيد
والا من استاتيك و مقاومت و رياضيات را بتونم بخونم برام كافيه به نظرم
این حرفتون زمانی درسته هست که وقتی برای خوندن نداشته باشیم ولی الان 30 تیر هستش و وقت برا کسی که تصمیم جدی داره به خوندن کافی....(ببخشید اگه جسارت کردم دوست عزیز)من پارسال هم کنکور دادم ولی ترم هم داشتم.و اینو می خواستم بگم که خوندن زیاد ولی بی کیفیت اصلا به درد نمی خوره . به فرض مثال من می خوام تبدیل انرژی بخونم برای فوق . به این نتیجه رسیدم که با خوندن 2 باکس میشه رتبه زیر 600 آورد (دوستان خودم) حالا من اومدم یکاری کردم و بعضی از درس ها رو جاهایش که تست خیز هست رو هم می خونم. با تحقیق هایی که کردم خوندن تمام درس ها اصلا خوب نیست.1.بخاطر اینکه اون یک ماه آخر فرصت مرور و جمع بندی پیدا نمی کنی 2. کنکو 180 دقیقه هست و اگر بخوای تمام تست ها رو جواب بدی این کار سخته و امکان از دست رفتن اعتماد به نفس هم هست و کلا نتونی تست بزنی..... این نظر من و دوستانم هست .
نه خواهش می کنم خوشحال میشم نظر بدید. ولی این تجربه و حرف دوستان بود. به نظرم برای من هم بهتر هست که کمتر بخونم ولی خوندنی که ازش اون نتیجه رو بگیرم. بیشتر هم وقت کنکور مد نظرم هست و بنظرم برای هر باکس وقت بیشتری بزارم بیشتر نتیجه می گیرماین حرفتون زمانی درسته هست که وقتی برای خوندن نداشته باشیم ولی الان 30 تیر هستش و وقت برا کسی که تصمیم جدی داره به خوندن کافی....(ببخشید اگه جسارت کردم دوست عزیز)
سلام
همه ی شما دومین بارتونه کنکور میدین.؟؟؟
کنکور یه جورایی شانسیه و ما هم باید تا اونجایی که می تونیم شانس خودمون رو بالا ببریم تا موفق باشیم بالا بردن شانس هم منوط به احاطه بیشتر ما به درس داره با حذف بعضی مطالب درس یعنی شانس خودمونو کمتر کردیمنه خواهش می کنم خوشحال میشم نظر بدید. ولی این تجربه و حرف دوستان بود. به نظرم برای من هم بهتر هست که کمتر بخونم ولی خوندنی که ازش اون نتیجه رو بگیرم. بیشتر هم وقت کنکور مد نظرم هست و بنظرم برای هر باکس وقت بیشتری بزارم بیشتر نتیجه می گیرم
بچه ها همین ریاضی رو بتونی تابستون جم کنی خیلی جلو میوفتی وقت زیاده عجله نکنید...به نظر من شماها خیلی با عجله دارید جلو میرید