ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeedhashemi1371

عضو جدید
منظورش مقاومت مصالح 1و2 هست که همون تک جلدیه شماست!!!:D

در تایید حرف ایشون منظور من هم درس مقاومت 1 و 2 هستش که تو کنکور ازش سوال میاد.
حالا دکتر نائی کل مقاومت رو تو یه جلد گذاشته.
ولی ریاضی یک اقاسی دو جلد هستش.

mohandes_ali

عضو جدید
در تایید حرف ایشون منظور من هم درس مقاومت 1 و 2 هستش که تو کنکور ازش سوال میاد.
حالا دکتر نائی کل مقاومت رو تو یه جلد گذاشته.
ولی ریاضی یک اقاسی دو جلد هستش.

اون که جلد دومش فقط تسته و اصلا توصیه نمیشه البته نظر منه ها

mohandes_ali

عضو جدید
جلد دوم کتاب آقاسی؟ چرا توصیه نمی کنی داداش. من می خواستم برم بخرم. میشه دلیلت رو بگی. ممنون

خیلی تستاش زیاده شما اگه تست های جلد اول رو بزنی و روشون کار کنی واقعا هنر کردی دیگه جلد دوم فقط از ریاضی خسته ات میکنه.به نظر من اگه تسلط پیدا کنی رو تست های همون جلد اول بهتره که البته خودش خیلی تست داره ها....اما ی پیشنهاد اگه خیلی اصرار داری تست های جلد دوم هم بزنی تست همه رشته ها رو نزن مثلا برق و مکانیک رو بزن

• Like
واکنش ها: maxy

maxy

عضو جدید
خیلی تستاش زیاده شما اگه تست های جلد اول رو بزنی و روشون کار کنی واقعا هنر کردی دیگه جلد دوم فقط از ریاضی خسته ات میکنه.به نظر من اگه تسلط پیدا کنی رو تست های همون جلد اول بهتره که البته خودش خیلی تست داره ها....اما ی پیشنهاد اگه خیلی اصرار داری تست های جلد دوم هم بزنی تست همه رشته ها رو نزن مثلا برق و مکانیک رو بزن
راست می گی .من فقط اون 10 سال که نداره رو می خواستم و همه رشته ها رو نمی تونم و نمی رسم که بزنم. به نظرت تست های سال های اخیر فرق نکردن؟

mohandes_ali

عضو جدید
بنظرم کتابش رو بگیر. تستای این چند سال اخیر یکم پیچیده تر شدن. جواب هایی هم که آقاسی داده بهشون ساده و قابل فهمه...

من نه نمیگیرم همون جلد اول با ازمون های موسسات و کنکورهای گذشته کافیه....قبلا زیاد واسه ریاضی وقت گذاشتم و نتیجه نگرفتم حالا میخوام مث قبل روش حساب نکنم اما میخونم

maxy

عضو جدید
من نه نمیگیرم همون جلد اول با ازمون های موسسات و کنکورهای گذشته کافیه....قبلا زیاد واسه ریاضی وقت گذاشتم و نتیجه نگرفتم حالا میخوام مث قبل روش حساب نکنم اما میخونم
من رو ریاضی 1 و 2 زیاد حساب باز نکردم. 2 تا 3 تا بزنم کافیه. معادلات و مهندسی رو بهتر میشه زد. ریاضی 1 2 رو نمیشه روش حساب کرد.ولی پیشنیازن و باید واسه مهندسی بلد باشینشون از ریاضی 2 تو کدوم فصلا رو می خونی؟

mohandes_ali

عضو جدید
من رو ریاضی 1 و 2 زیاد حساب باز نکردم. 2 تا 3 تا بزنم کافیه. معادلات و مهندسی رو بهتر میشه زد. ریاضی 1 2 رو نمیشه روش حساب کرد.ولی پیشنیازن و باید واسه مهندسی بلد باشینشون از ریاضی 2 تو کدوم فصلا رو می خونی؟

ریاضی یک و دو ومعادلات میخونم فقط و ازشون حذف نمیکنم

ehsan esf

عضو جدید
اتمام ریاضی یک و دو (خوندن کتاب آقاسی و خلاصه برداری و حل تست های متن و آزمون های آخر فصل)
اتمام معادلات(مرور از روی جزوه استادمون و تکمیل اون با کتاب گاج و حل تست های گاج)
اتمام استاتیک(کتاب دکتر نائی و حل تست هاش و خلاصه نویسی)
اتمام مقاومت یک و دو ( کتاب دکتر نائی و خلاصه برداری)
اتمام ترمودینامیک1 و 2(کتاب بهزاد خداکرمی و خلاصه نویسی)
تا آخر شهریور:
اتمام ریاضی مهندسی(جزوه استاد و کتاب پارسه و خلاصه نویسی)
اتمام طراحی یک و دو (کتاب روح الله حسینی و خلاصه نویسی)
اتمام سیالات 1 و 2(کتاب راهیان ارشد و خلاصه نویسی)
اتمام انتقال حرارت(کتاب راهیان ارشدو خلاصه نویسی)

به نظرتون اين ممكنه كه با اني سرعت همه اين درسا را بخونيد

والا من استاتيك و مقاومت و رياضيات را بتونم بخونم برام كافيه به نظرم

hassan676767

عضو جدید
من که فک می کنم اگه پیوسته خونده بشه آره می شه رسید مهم اینه که مفهوم درسا رو با زدن حدودا 10 تا تست تو هر مبحث خوب بگیری و با شرکت تو کنکورای آزمایشیه پاییز و زمستون خودتو بسنجی و نقاط ضعفتو تقویت کنی قرار نیست درسهایه تو تابستون رو به 100% آمادگی برسونی

آخرین ویرایش:

maxy

عضو جدید
به نظرتون اين ممكنه كه با اني سرعت همه اين درسا را بخونيد

والا من استاتيك و مقاومت و رياضيات را بتونم بخونم برام كافيه به نظرم
من پارسال هم کنکور دادم ولی ترم هم داشتم.و اینو می خواستم بگم که خوندن زیاد ولی بی کیفیت اصلا به درد نمی خوره . به فرض مثال من می خوام تبدیل انرژی بخونم برای فوق . به این نتیجه رسیدم که با خوندن 2 باکس میشه رتبه زیر 600 آورد (دوستان خودم) حالا من اومدم یکاری کردم و بعضی از درس ها رو جاهایش که تست خیز هست رو هم می خونم. با تحقیق هایی که کردم خوندن تمام درس ها اصلا خوب نیست.1.بخاطر اینکه اون یک ماه آخر فرصت مرور و جمع بندی پیدا نمی کنی 2. کنکو 180 دقیقه هست و اگر بخوای تمام تست ها رو جواب بدی این کار سخته و امکان از دست رفتن اعتماد به نفس هم هست و کلا نتونی تست بزنی..... این نظر من و دوستانم هست .

hassan676767

عضو جدید
من پارسال هم کنکور دادم ولی ترم هم داشتم.و اینو می خواستم بگم که خوندن زیاد ولی بی کیفیت اصلا به درد نمی خوره . به فرض مثال من می خوام تبدیل انرژی بخونم برای فوق . به این نتیجه رسیدم که با خوندن 2 باکس میشه رتبه زیر 600 آورد (دوستان خودم) حالا من اومدم یکاری کردم و بعضی از درس ها رو جاهایش که تست خیز هست رو هم می خونم. با تحقیق هایی که کردم خوندن تمام درس ها اصلا خوب نیست.1.بخاطر اینکه اون یک ماه آخر فرصت مرور و جمع بندی پیدا نمی کنی 2. کنکو 180 دقیقه هست و اگر بخوای تمام تست ها رو جواب بدی این کار سخته و امکان از دست رفتن اعتماد به نفس هم هست و کلا نتونی تست بزنی..... این نظر من و دوستانم هست .
این حرفتون زمانی درسته هست که وقتی برای خوندن نداشته باشیم ولی الان 30 تیر هستش و وقت برا کسی که تصمیم جدی داره به خوندن کافی....(ببخشید اگه جسارت کردم دوست عزیز)

maxy

عضو جدید
این حرفتون زمانی درسته هست که وقتی برای خوندن نداشته باشیم ولی الان 30 تیر هستش و وقت برا کسی که تصمیم جدی داره به خوندن کافی....(ببخشید اگه جسارت کردم دوست عزیز)
نه خواهش می کنم خوشحال میشم نظر بدید. ولی این تجربه و حرف دوستان بود. به نظرم برای من هم بهتر هست که کمتر بخونم ولی خوندنی که ازش اون نتیجه رو بگیرم. بیشتر هم وقت کنکور مد نظرم هست و بنظرم برای هر باکس وقت بیشتری بزارم بیشتر نتیجه می گیرم

hassan676767

عضو جدید
نه خواهش می کنم خوشحال میشم نظر بدید. ولی این تجربه و حرف دوستان بود. به نظرم برای من هم بهتر هست که کمتر بخونم ولی خوندنی که ازش اون نتیجه رو بگیرم. بیشتر هم وقت کنکور مد نظرم هست و بنظرم برای هر باکس وقت بیشتری بزارم بیشتر نتیجه می گیرم
کنکور یه جورایی شانسیه و ما هم باید تا اونجایی که می تونیم شانس خودمون رو بالا ببریم تا موفق باشیم بالا بردن شانس هم منوط به احاطه بیشتر ما به درس داره با حذف بعضی مطالب درس یعنی شانس خودمونو کمتر کردیم

mohandes_ali

عضو جدید
بچه ها همین ریاضی رو بتونی تابستون جم کنی خیلی جلو میوفتی وقت زیاده عجله نکنید...به نظر من شماها خیلی با عجله دارید جلو میرید

saeedhashemi1371

عضو جدید
بچه ها همین ریاضی رو بتونی تابستون جم کنی خیلی جلو میوفتی وقت زیاده عجله نکنید...به نظر من شماها خیلی با عجله دارید جلو میرید

به نظر من وقت خیلی مناسبی تا کنکور مونده
ولی اگه کسی خواد آزمون شرکت کنه(من میرم پارسه) فاصله زمانی آزمون ها خیلی کمه (هر دو هفته یه آزمون) و ما هم که این ترم کلاس هم داریم خب مسلما نمیرسی تو دو هفته بیست و پنج درصد مباحث رو بخونی ! پس به نظرم بهتره تو تابستون دو باکس رو مثلا سیالات و ریاضی رو بخونیم و تموم کنیم !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا