ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r.mob

عضو جدید
فاجعه وقتی هست که تو کتاب اجزا راهیان که به قول خیلیا بهترین کتاب اجزاست میبینی یه سوال رو تو فصل پیچها تو متن درس با یه روش رفته و یه گزینه رو انتخاب کرده و دقیقا همون سوال رو تو تستا هم حل کرده و با یه سری توضیحات دیگه یه گزینه دیگه رو انتخاب کرده .
و کلی مورد مثل همین که اگه جمعش کنم یه کتاب میشه برای خودش . جالبش هم اینه که نوشته رو جلد کتاب که با کمک ۱۰۰ نفر از فارغ التحصیلان معتبر ترین دانشگاههای کشور این کتاب جمع آوری شده .

call_of_omid

عضو جدید
فاجعه وقتی هست که تو کتاب اجزا راهیان که به قول خیلیا بهترین کتاب اجزاست میبینی یه سوال رو تو فصل پیچها تو متن درس با یه روش رفته و یه گزینه رو انتخاب کرده و دقیقا همون سوال رو تو تستا هم حل کرده و با یه سری توضیحات دیگه یه گزینه دیگه رو انتخاب کرده .
و کلی مورد مثل همین که اگه جمعش کنم یه کتاب میشه برای خودش . جالبش هم اینه که نوشته رو جلد کتاب که با کمک ۱۰۰ نفر از فارغ التحصیلان معتبر ترین دانشگاههای کشور این کتاب جمع آوری شده .

چقدر جالب چون من همین ساعت پیش فصل پیچ کتاب مدرسان رو تست زدم و دقیقا تست سراسری 80 که گفته بود پیش بار روی دامنه تنش تاثیر داره یا نه رو از متن یادم بود، زدم دیدم غلطه! متن یه چیز، پاسخ سراسری که خود مولف نوشته یه چیز دیگه!:دی

Hossein_sh_s

کاربر بیش فعال

چقدر جالب چون من همین ساعت پیش فصل پیچ کتاب مدرسان رو تست زدم و دقیقا تست سراسری 80 که گفته بود پیش بار روی دامنه تنش تاثیر داره یا نه رو از متن یادم بود، زدم دیدم غلطه! متن یه چیز، پاسخ سراسری که خود مولف نوشته یه چیز دیگه!:دی
طراحی فقط دکتر شریعت پناهی، یه جزوه مختصر و مفید گفته که واقعا عالیه،
در ضمن خود سازمان سنجش این چند سال اخیر خیلی اشتباه در بخش طراحی داره که واقعا افتضاحه، تقریبا هرسال حداقل یک یا دو تست هست که یا جواب صحیح تو گزینه ها نیست، یا گزینه انتخابی سازمان سنجش غلطه، حالا بماند اون تست هایی که انتظار دارن داوطلب بدون ماشین حساب چه محاسباتی رو انجام بده،
با همه این اوصاف، چه کار میشه کرد؟ هیچی، فقط دعا.

ehsan esf

عضو جدید
در مورد طراحي واقعا درسته
من هم كتاب دكتر كبيريان را دارم غلطي نداشته

ولي خيلي از تست ها را نوشته كه تست اشتباهه

ehsan esf

عضو جدید
بچه ها شما درسايي مثل مهندسي را يادتونه كه مدام شبيه ساز كنكور كار ميكنيد ؟؟

يا مقاومت ؟

من هنوز روي تصميم خودم موندم كه درس ها را از روي تست هاي درسنامه ي دروس دوره كنم و تست هاي مكانيك هم از هفتاد به اين طرف را بزنم

اقلكم يه حس تسلطي روي بعهضي از درسا دارم

M.ARIABOY

عضو جدید
بچه ها شما درسايي مثل مهندسي را يادتونه كه مدام شبيه ساز كنكور كار ميكنيد ؟؟

يا مقاومت ؟

من هنوز روي تصميم خودم موندم كه درس ها را از روي تست هاي درسنامه ي دروس دوره كنم و تست هاي مكانيك هم از هفتاد به اين طرف را بزنم

اقلكم يه حس تسلطي روي بعهضي از درسا دارم
دقیقا به همین دلیل من ی روز در میون شبیه سازی میکنم،این مهندسی لعنتی انقدر زیاده ک ادم چیزی یادش نمیمونه،استثنا برای این کنکور دوروز میخوام مهندسی و مقاومت رو کامل رفع اشکال کنم،شایدم از اول بخونم،
از شانس تو کنکور یهو پیچ میکنن رو یه مبحث،وای به روزی که بلد نباشی(منظورم تو ریاضیش بیشتر)
این انتخاب واحدو کجای دلمون بذاریم،واحد ارایه ندادن اصلا): من 9 تا واحد میخوام 5 تاش ارایه نشده، وقتم ندارم برم

M.ARIABOY

عضو جدید
بچهها جزوه شریعت پناهیو دارید ؟ من ی بار یادمه یکی لینکشو داد ولی هرچی گشتم پیداش نکردم،میخوام
ممنون اگه ادرس یا لینکشو بدید

call_of_omid

عضو جدید
سلام بچه ها!

اونایی که سالهای گذشته آزمون دادن، خبر دارن که مکانیک و هوافضا چه روزهایی و چه ساعتایی بود؟!

ممنون!

veshki

عضو جدید
سلام بچه ها!

اونایی که سالهای گذشته آزمون دادن، خبر دارن که مکانیک و هوافضا چه روزهایی و چه ساعتایی بود؟!

ممنون!

پارسال که به خاطر برف یه هفته دیرتر برگزار شد،معمولا مکانیک صبح روز اولِ که امسال میشه صبح چهارشنبه 15 بهمن

sasan2015

عضو جدید
سلام
اقا یکی کمک کنه دارم از نگرانی میمیرم
هرچی دتیال این کد و رمز سنحشم میگردم نیست
گمش مردم دو روزه اعصاب برام نذاشته
اینده ام یعنی به فناست ...
کسی می دونه باید چی کار کنم خیلی استرس دارم
از سر درد دارم میمیرم ...
اگه پیدا نشه هیچ راهی نیست بشه کارت ازمون رو گرفت.
خیلی ناراحتم ...اگه می دونین تو رو به خدا بگین انشالله
هر جا دوست دارین قبول شین!?
هرچه زود تر بگین ممنون میشم ...دارم از نگرانی دق میکنم.

hadi.samsam

عضو جدید
سلام مهندس نگران نباش به سایت سنجش مراجعه کن قسمت تماس با ما انتهای صفحه اونجا مشکلت رفع میشه
به این شماره هاهم میت.نی زنگ بزنی
9 الي 88923595 - (021)
مرکز تلفن ساختمان تهران :3 الي 88923950 - (021)

sasan2015

عضو جدید
سلام

سلام

سلام
حاجی دستت درد نکنه
ما که نمی تونیم جبران کنیم
انشالله یک در دنیا صد در اخرت حبران شه
امیدوارم جواب بدن بازم ممنونم.

ehsan esf

عضو جدید
اين جور كه من توي سايت سنجش چك كردم مهندس ((طبق ازمون 93))
به سه طريق ميشد كارت ورود به جلسه را گرفت

كه يكي از اونجا با شماره شناسنامه و تاريخ تولد و نام خانوادگي بودش
((همين الان هم ازمون هاي ازمايشي سنجش هم اين طوريه))

پس ناراحتش نباش

ولي به هر حال يه زنگ بزن به اداره ي سنجش((شماره اش بالاي سايتش توي قسمت ارتباط با ما هستش يا ميتوني از 118 بپرسي))

تا ديگه دلت قرص بشه

r.mob

عضو جدید
سلام
من که دیگه حالم از کتاب به هم میخوره .
کلی باکس دینامیکو خوندم بعد موقع مرور دیدم وقت نمیکنم مرورشون کنم .
خیلی شیک و مجلسی حذفشون کردم .
واقعا دوران سختیه فقط دوست دارم زود کنکور برسه مهم نیست خوب باشه یا نه فقط میخوام این ۲ هفته تموم شه .
بعد این دو هفته یا خودمون تموم میشیم یا درسا .
فردا همه درسا مرورشون تموم میشه . تو این دوهفته هم یه بار دیگه مرور کنم .

ehsan esf

عضو جدید
منم ديگه حوصله ي مرور ندارم

به خصوص اين مهندسي كوفتي

يعني همه درسا يه طرف اين يه طرف

من دقيقا روزاي اخر قبل كنكور دوره ام تموم ميشه و به عنوان حسن ختام هم كنكور 93 را ميزنم

منم جدا دلم ميخواد اين دو هفته تموم بشه بره

aydogan

عضو جدید
تا حالا چندین سوال ترمو دیدم که پارسه یه جور حل کرده و پوران جور دیگر و هر دو جواب های متفاوتی بدست آورده اند.
این ها که دکترند و عمری مقاله داده اند و ....در ساده ترین مباحث نظرهای کاملا متفاوتی دارند
چه برسد به ما که برای اولین بار این دروس را می خوانیم نمی دانیم که به جواب های کدام یک از حضرات اعتماد کنیم!!!!

ehsan esf

عضو جدید
خيلي راحت
ميتوني مرخصي تحصيلي بگيري بياي كامل درستو بخوني و برگردي

ولي كسايي كه اين طرف سال پست ميكنن 21 ماه خدمت براشون ميخوره
بعد از امسال 24 ماه ميشه اين خدمت مبارككك

veshki

عضو جدید
خخخخ !!!بعد خود ارشد قبول بشید میخواید چیکار کنید دو سال ؟!؟!

همونطور که دوستمون گفت اگه قبول شیم مرخصی تحصیلی میگیریم،امسالم میرم که 24 ماهه نشم،در مورد خود ارشدم فک نکنم در این حد خسته کننده باشه،قضیه ی قیف رو که میدونین،رفتنش سخته،خروجی راحت

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام

شماخسته نشدید؟من واقعا انرژیم ته کشیده و نمیدونم چیکار کنم که بازدهی ام بالا بره

کتاب سنجش پرازغلطه
تست دینامیک میزنم پوران یه جواب داده ،راهیان یه جواب سنجش یه جواب
اونوقت از ما انتظار دارن که این تستارو بتونیم درست بزنیم!!!!
بارهاوبارها برای همه درسا تکرار شده که اگه بخوام برطبق سنجش به درسا نگاه کنم خیلی از قوانینی که کتابای دیگه نوشتن نقض میشه

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
همونطور که دوستمون گفت اگه قبول شیم مرخصی تحصیلی میگیریم،امسالم میرم که 24 ماهه نشم،در مورد خود ارشدم فک نکنم در این حد خسته کننده باشه،قضیه ی قیف رو که میدونین،رفتنش سخته،خروجی راحت

نه قضیه قیف خیلی وقته تموم شده !! به قول وزیر کار و صنعت تو جشن جدیدالورد ها یونی ما امد گفت ... دیگه از قیف به یه اتوبان تبدیل شده!! هه
چرا بابا سخته !! خیلی سخت تر از کنکور دادن و قبول شدن!!
کمبود وقت و حجم زیاد ادمو دیوانه میکنه !!
من شنبه امتحانی دارم که 24 منبع داره !! اقا شرمنده هاااا... یکسری از این منابع مقاله پی دی اف !! ولی لب تاب من نیدونم چی شده دیگه کلا هیچ پی دی اف باز نمیکنه ؟!

veshki

عضو جدید
نه قضیه قیف خیلی وقته تموم شده !! به قول وزیر کار و صنعت تو جشن جدیدالورد ها یونی ما امد گفت ... دیگه از قیف به یه اتوبان تبدیل شده!! هه
چرا بابا سخته !! خیلی سخت تر از کنکور دادن و قبول شدن!!
کمبود وقت و حجم زیاد ادمو دیوانه میکنه !!
من شنبه امتحانی دارم که 24 منبع داره !! اقا شرمنده هاااا... یکسری از این منابع مقاله پی دی اف !! ولی لب تاب من نیدونم چی شده دیگه کلا هیچ پی دی اف باز نمیکنه ؟!

به هر حال دیدگاه ها فرق میکنه،واسه من 5 ماه خوندن کل کتابای کارشناسی واسه یه آزمون ،سخت تر از یه ترم خوندن 4 تا درسِ 3 واحدیه
موفق باشید

veshki

عضو جدید
سلام

شماخسته نشدید؟من واقعا انرژیم ته کشیده و نمیدونم چیکار کنم که بازدهی ام بالا بره

کتاب سنجش پرازغلطه
تست دینامیک میزنم پوران یه جواب داده ،راهیان یه جواب سنجش یه جواب
اونوقت از ما انتظار دارن که این تستارو بتونیم درست بزنیم!!!!
بارهاوبارها برای همه درسا تکرار شده که اگه بخوام برطبق سنجش به درسا نگاه کنم خیلی از قوانینی که کتابای دیگه نوشتن نقض میشه

سلام،خب مثه امضاتون به قضیه نگاه کنین شاید کمک کنه

M.ARIABOY

عضو جدید
فقط این.سیزده روز گند.بیاد تموم شه بره
چ خوب چ بد تموم.شه.بره
شیکو مجلسی وقت نکردم مرور.کنم دینامیک و کنترلو, خیلی روزای سختیه
من سیالاتو ترموهارو دوره کردم,روز قبل کنکورم کلا دوره میکنم
مهندسی هم دمار از روزگارمون دراورده,خیلی حجیمه,خیلی هم نکته داره
بیست سال راهیان ی جواب میده,من خودم ی جواب دیگه بدست میارم,کتاب دیگه ی جواب دیگه میده
خود کنکورم ک......
کی.کارتارو میدن؟
بابامن رفتم سربازی

ehsan esf

عضو جدید
سلام بچه ها
من امروز اولين و اخرين ازمون ازمايشيم را دادم (مرحله سوم سنجش)

ازمون متوسط و اسوني بود

البته من سوالات ديناميك و رياضي 1 و 2 را نديدم و نظري هم در موردش ندارم

اما بعد اينكه اشتباهات خودمو پيدا كردم

بعضي از نكات دستم اومد كه گفتم براي شما هم بگم كه شما احيانا دچار اين اشتباهات نشين

اوليش اينكه جدا اگه مبحثي را نخوندين روي حدس و گمان تستي ازش نزنيد
2. سوالاتي كه حالت حفظي و مفهومي دارند را حدااقل دوبار گزينه ها را بخونيد و بعد به جواب فك كنيد واقعا در دفعه ي اول خيلي چيزها را اصن اهميت نميدين كه مهم هم هستن

3. اگه مث من مدام داريد امروز فردا ميكنيد براي حفظ كردن روابط مورد نيازتون زود دست به كار بشين ((راحت سه سوال سيالات را نزدم چون فرمولش را نصف و نيمه بلد بودم ))

در اخر اينكه وقت به اندازه كافي هست و اصن نگران وقت نباشيد

دوستاني هم كه زبانشون خوبه حتما يه وقتي بذارين براي خوندن ريدينگ ها
واقعا سوالات ابكي اي دارن و راحت به جواب ميرسين ((ريدينگ هاي كنكور هم ديدم و اونام همين طوري بودن)) من با همين ريدينگ ها امروز نزديك 50 درصد زبان راحت زدم از دستش ندين خلاصه

اميدوارم مفيد بوده باشه
ببخشيد زياد حرف زدم

موفق باشين همگي

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
منم امروز آخرین آزمون ازمایشی رو دادم سنجش
بالاخره برای اولین بار از خودم راضی بودم
این بار واقعا تصور کردم سرجلسه کنکورم که سوالایی رو که شک دارم نزنم هرچند به خاطر ترس از منفی زدن 3تا تست درست رو که به جواب رسیدم نزدم چون به فرمولایی که توذهنم بود اعتماد نکردم

حتما حتما از همین الان شروع کنید برای حفظ فرمولا!!!!
البته ریاضیش این بار آسون بود که تونستم 6تابزنم
سیالاتش مثل همیشه برای من سخت بود!!!ا
جامداتش اگه به فرمولا تسلط داشته باشی خوب بود
دینامیکش هم مثل همیشه درحدمتوسط،یه پیشنهاد برای بچه هایی که با کنترل و ارتعاشات راحتترن تا دینامیکا از آخر شروع کنید تستارو بخونید
درصدامم اینا شد شاید ازنظرشما خوب نباشه اما برای من رضایت بخش بود:ریاضی حدود30 سیالات20 جامدات 20 دینامیک30

جواب های تشریحی سال 92و93رو کسی نداره؟!

یه چیز دیگه من به اینکه بعضی از ادما به خاطر اعتماد به نفسشون همیشه یه قدم جلوتر از جایی هستن که باید باشین واقعا ایمان دارم توی این مدت سعی کنید فقط وفقط نکات مثبت رو نگاه کنید دیگه تاحالا هرچی که بوده گذشته و به نظرم این دوهفته حکم شبای امتحان رو داره که به شکل معجزه آسایی همه چیز رو به ذهنمون میسپاریم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا