سلام دوستان مهندس.
یه سوال داشتم؟
برای تبدیل:
اگر کسی باکس سیالات رو 65 درصد بزنه بقیه رو سفید بهتره ؟ = 65*3= 195
یا کسی که سیالات رو 35 و جامدات رو 25 و ریاضی رو 20 ؟ = 35*3+25*2+20*2= 195
با معدل و دانشگاه یکسان رتبه برای تبدیل انرژی این دونفر به چه صورتی میشه؟
ممنون میشم با دلیل توضیح بدید..
سلام
مطمعن باش رتبه ها یکسان میشه. بر خلاف تصور رایج فقط میانگین ضریب-درصد در کنکور ارشد ملاک هست و فرقی نمیکنه شما سفید بذاری یا نه. البته از هرکی بپرسی میگه متعادل بزنی بهتره و ترازت بالاتر میره درحالی که هنوز مفهوم تراز رو نفهمیدن. این بحث تراز و... فقط در کنکور کارشناسی ملاک هستش چون هر درس تراز جداگانه داره ولی در کنکور ارشد خود میانگین ضریب-درصد هست که تراز میشه نه تک تک دروس. پس ربطی نداره که شما درصد هات در دروس مختلف به چه صورته فقط باید میانگین ضریب-درصد رو بیاری بالا. برای مثال 60 درصد زبان با 30 درصد ریاضی هیچ فرقی نداره چون هر دوتاشون به یک میزان میانگین درصداتو بالا میبره.
به نظر منم اگه تا الان كنترل نخوندي و پايه ات قوي نيست بي خيالش شو
چون درسيه كه يا بايد كامل بخوني يا نخوني
ارتعاشات درس ترسناك تر ولي راحتتريه ((براي خودم ترسناك تر بود ههه))
سلام .عزیز شما موردایی رو خودتون بررسی کردید؟!؟
خوب اینو از کجا میگید تراز فقط واسه کارشناسیه؟!؟
اشتباه نگید به دوستان
جالب اینه که یه مورد خاص واسه خودم پیش اومده بود
2 سال پیش که کنکور ارشد دادم، وقتی نتایج درصدا و رتبه ها اومد یکی رو دیدم به صورت عجیبی 4تا باکس اصلی رو مثل خود من زده بود با این تفاوت که جامدات و سیالات مثل هم زده بودیم ولی ریاضی و دینامیک ارتعاشات من و ایشون جابجا بود
این دو درس هم که میدونید ضریبشون یکیه
در کمال تعجب ایشون 139 شده بود ولی من 193 شده بودم چون اون سال اکثریت باکس دینامیک ارتعاشات رو پایین زده بودن ولی ایشون بالا زد و ترازش رو بالاتر برد
لطفا حدس خودتون رو به عنوان نظر 100% درست تلقی نکنید چون این بنده خدا با این نظرات میخواد برنامه ریزی کنه و ....
موفق باشید![]()
عزیز شما موردایی رو خودتون بررسی کردید؟!؟
خوب اینو از کجا میگید تراز فقط واسه کارشناسیه؟!؟
اشتباه نگید به دوستان
جالب اینه که یه مورد خاص واسه خودم پیش اومده بود
2 سال پیش که کنکور ارشد دادم، وقتی نتایج درصدا و رتبه ها اومد یکی رو دیدم به صورت عجیبی 4تا باکس اصلی رو مثل خود من زده بود با این تفاوت که جامدات و سیالات مثل هم زده بودیم ولی ریاضی و دینامیک ارتعاشات من و ایشون جابجا بود
این دو درس هم که میدونید ضریبشون یکیه
در کمال تعجب ایشون 139 شده بود ولی من 193 شده بودم چون اون سال اکثریت باکس دینامیک ارتعاشات رو پایین زده بودن ولی ایشون بالا زد و ترازش رو بالاتر برد
لطفا حدس خودتون رو به عنوان نظر 100% درست تلقی نکنید چون این بنده خدا با این نظرات میخواد برنامه ریزی کنه و ....
موفق باشید![]()
سلام
برای سوالات کنکور کتاب سنجش خوبه که معمولا 1 ماه آخر یا 6 هفته آخر مونده به کنکور منتشر میکنه
تازه توی اون میفهمید بعضی از جوابایی که بعضی کتاب ها میدادند اشکال داشته و اون سوال از کنکور حذف شده بوده!!
سلام .
فصل ۴ بعضی سوالاتش رو میشه با اطلاعات فصل ۲و۳ حل کرد .ولی اون قسمتایی که با لاپلاس حل کرده پیچیده هست . منم این فصل رو حذف کردم .
فصل سوم هم نسبت به بقیه فصول راحت تره . فقط باید بهش مسلط بشی . زیاد محاسبه نداره . بیشتر نتیجه گیری نمودارها مهم هست .
سلام .
من هم با اون دوستمون موافقم که مهم نمره اکتسابی کل هست نه تک تک دروس.
مثالی که شما دوست گرامی هم زدید یه جورایی گفته اون دوستمون رو تایید میکنه .
چراکه شما رتبتون حدودا ۶۰ تا با نفر مقابلتون فاصله داشته که اختلاف چندان فاحشی هم نیست. و اون ۶۰ تا هم میتونه به دلیل تاثیر معدل یا خرده درصدهایی که با هم اختلاف داشتید باشه.
شما میتونید درصدها و نمرات اکتسابی که سال های قبل کنکوری ها بدست آوردن رو با بقیه کنکوریهای همون سال مقایسه کنید بعد به این نتیجه میرسید که گفته اون دوستمون درست هست.
ولی به قول شما خب نمیشه ریسک کرد و بهتره برای همه باکس ها آماده باشیم.
نتیجه ازمون هایی که دادم اصلا رضایت بخش نیست
با اینکه خودم از روند درس خوندنم راضی ام
و اینکه همه سعی ام اینکه درست درس بخونم
اما نتیجه ها اصلا امیدوار کننده نیست
و از مهم تر من حداقل توی هرباکسی 2الی 3تا تست غلط دارم
راه حلی هست برای اینکه تستای منفی رو کمتر کنم؟!
من از کنترل اومدم رو دینامیک
کنترل سخت بود و منبع مناسبی هم براش پیدا نکردم. . حذفش کردم .
ارتعاشات مناسب هست . با حل کردن چند مثال دستت میاد چی به چیه .
سلاماینو از یکی از سایتا واستون میزارم تا بدونید منظور چیه
چرا تراز اهمیت دارد؟
ببینید، برای اینکه افراد یک آزمون را رتبهبندی کنیم، شما چه راهی پیشنهاد میکنید؟
خوب، ممکن است بگویید هر کس هر نمرهای گرفت (که اصطلاحاً آنرا «نمره خام» مینامیم) در رتبه بالاتری قرار بگیرد.
خوب، با این حساب مثلاً شما نمره ۱۷ میگیرید و در جایگاه اول قرار میگیرید اما فردای همان روز یک آزمون دیگر گرفته میشود و شما در آن آزمون هم ۱۷ میگیرید اما این بار در جایگاه آخر قرار میگیرید. چرا؟ چون دیروز سؤالات آسان بوده و امروز سؤالات سخت.
متوجه میشوید مشکل چیست؟ نمره ۱۷ شما یک بار ارزش بالاترین را داشت و یک بار ارزش پایینترین! یعنی بحث این است که مثلاً ممکن است من در کنکور امسال نمرهام ایکس بشود و نفر اول کنکور بشوم. بعد کنکوریهای سالهای قبل بگویند چون آزمون آسان بوده ایشان نمره بالا گرفته و از این جور حرفها...
یا مثلاً ممکن است شما ریاضی که درس با ضریب بالا است را خوب بزنید و نمره خوبی بگیرید اما در درس ادبیات هیچ دانشی نداشته باشید!
یک مشکل دیگر که تراز حل میکند این است: فرض کنید بخواهیم بر اساس «نمره خام» رتبهبندی کنیم. فرض کنید یک نفر در یک کلاس ۱۸ گرفته. آیا میشود گفت او نفر اول میشود؟ خیر! شاید آزمون آنقدر ساده بوده که همه افراد کلاس ۱۹ و ۲۰ گرفتهاند و او آخرین نفر میشود! یعنی ۱۸ آن ارزشی که در آزمونهای دیگر دارد را ندارد!
در بحث «تراز» (یا Balance) ما دنبال «یکسانسازی ارزش نمره» و «نرمالسازی» (Normalization) هستیم. یعنی ترازی که میگیرید همیشه ارزشش همان باشد و اینکه نسبت به «همه سؤالات» سنجیده شوید. در ترازبندی، تکتک سؤالات مهم میشوند (یعنی هر چه دیگران به آن سؤال، کمتر پاسخ صحیح دهند، ارزشش آن سؤال بالاتر میرود) و اینکه سطح بقیه افراد چطور باشد، روی تراز شما مؤثر است.
تراز، معمولاً عددی است بین 0 تا 10000 و ظاهراً گاهی اوقات روی 15000 هم تنظیم میکنند. (بسته به تعداد شرکت کنندگان)
به همین ترتیب هم واسه دروس مختلف با سطح سختی متفاوت در یک کنکوره
اینکه گفته میشه واسه کنکور ارشد مهم نیست و واسه سراسری مهمه نمیدونم از کجا میاد چون اگه مهم نبود نمینوشتن!!
فصل پنج رو که دارم میخونم فعلا که خیلی راحته و فکر میکنم خوندن فصل پنج و شش کار سختی نباشه فقط باید فصل دو رو مسلط باشی
من فصل سه رو خیلی خوب خوندم
تستای خود فصل رو هم راحت حل می کردم اما نمیدونم شما 10تا تست اول همین فصل رو از روی راهیان زدید یا نه برای من فوق العاده سخت بود برخلاف خود موضوع درسنامه که خیلی راحت بود
سلام.
یه سوالی داشتم دوستان..
جداول A-4 و A-5 کتاب سنجل برای ترمودینامیک میخواستم بدونم فشارها براساس مگاپاسکال هست؟....به نظر میاد غلط تایپی داره.
چاپ ششم 1388
ممنون میشم راهنمایی کنین
سخت نيست دادا ولي اشكال كار اينه كه ايا الان كسي اين كتاب را داره يا نه
چون اينجا بچه ها دنبال خوندن فوق هستن و كمتر كسي براي فوق مرجع ميخونه
سلام.
بله مهندس.
ولی کسی که داره برای ارشد میخونه یه زمانی حتما با این کتابا سر و کله زده.
خواستم سوال کنم که منو راهنمایی کنین.
ولی یه چیزی هم بگم این کتاب بسیار برای کنکور ارشد مناسبه...کسی این کتاب رو خوب فهمیده باشه برای تست زدن دیگه مشکلی نداره.
در هر حال ممنون از همگی.
یاعلی
فوری فوری
سلام به همگی
این سهمیه ی 10 درصد اول ورودی به چه دردی میخوره؟؟؟
ارزششو داره برم (رتبه رو کم میکنه؟؟) دنبالش
تو رو خدا یکی که اطلاعات دقیق داره بگه
مرسی
سلامسلام دوستای عزیز. سلام مهندسین بزرگوار. در صورت امکان وقت بذارین و چند دقیقه این مطلب من رو بخونید.
هدف شما از ارشد خوندن چیه؟
میخواین تا دکتری پیش برین و استاد دانشگاه بشین؟
به ظرفیت پذیرش هیئت علمی چند سال اخیر نیگاه کردین.
میخواین فوق بگیرین و برین سر کار؟
به میزان حقوق لیسانس و ارشد نیگاه کردین و تفاوتش رو میدونین؟
میخواین کلاس بذارین که ارشد میخونین؟
به پذیرش ازاد نیگاه کردین که چقدر ارشد داریم.
میخواین از این رشته درامد کسب کنید؟
خبر دارین از اوضاع بازار کار و میزان حقوق.
شما دارین وقت میذارین و انرژی میذارین برای این مسیر. ولی از قبل نسبت بهش یه اگاهی کسب کنید.
میدونید چند نفر ارشد بیکار داریم؟ میدونین چند نفر ارشد داریم که از نو شروع کردن خوندن برای رشته های تجربی مثه دندون و پزشکی؟
اگه براتون زحمتی نیست برین به لینک زیر و ببینید چقدر مهندس هستند که دارن میخونن برای رشته های پزشکی. شاید العان بشه مسیر رو عوض کرد ولی وقتی وارد ارشد بشی و عمرت رو صرف این مسر کنی. این تغییر خیلی سخت میشه.
http://forum.konkur.in/thread12336.html
فوری فوری
سلام به همگی
این سهمیه ی 10 درصد اول ورودی به چه دردی میخوره؟؟؟
ارزششو داره برم (رتبه رو کم میکنه؟؟) دنبالش
تو رو خدا یکی که اطلاعات دقیق داره بگه
مرسی
سلام دوستای عزیز. سلام مهندسین بزرگوار. در صورت امکان وقت بذارین و چند دقیقه این مطلب من رو بخونید.
شما دارین وقت میذارین و انرژی میذارین برای این مسیر. ولی از قبل نسبت بهش یه اگاهی کسب کنید.
میدونید چند نفر ارشد بیکار داریم؟ میدونین چند نفر ارشد داریم که از نو شروع کردن خوندن برای رشته های تجربی مثه دندون و پزشکی؟
اگه براتون زحمتی نیست برین به لینک زیر و ببینید چقدر مهندس هستند که دارن میخونن برای رشته های پزشکی. شاید العان بشه مسیر رو عوض کرد ولی وقتی وارد ارشد بشی و عمرت رو صرف این مسر کنی. این تغییر خیلی سخت میشه.
سهمیه 10 درصد هیچ تاثیری توی رتبه نداره و فقط شاگرد اول بودن در انتخاب نهایی به صورت یه تراز معدل خاص معدل شاگرد اول انجام میشه و با تراز کل موجود توی کارنامه جمع میشه
اینطوری رتبه خوبی به دست میاد
10 درصد تنها برای دانشگاه شخص و استفاده از استعداد درخشان و درخواست پذیرش بدون کنکور به دانشگاه های دیگه هست
موفق باشید
سلام مرسی بابت جوابتون از طرف سارنیا
سارنیا هم فقط میخواد تو پروندش این باشه که جزو استعدادهای درخشان هست و نمیخواد مستقیم بدون کنکور بره امروز پامون درد گرفت از بس اینور واونور واسه اینکار پاس شدیم.
این 10 درصدو چجوری تو پرونده تحصیلیمون ثبت میشه ؟
بعد سوال خودم من 6 کلاس هستم رتبه ی کلم و کل کلاسمونم 56 ورودی داریم این سهمیه شامل منم میشه؟؟؟؟؟ عایا؟؟؟
مرسی
absolutly این حقیقت تلخ را تصدیق می کنم.و خودم یکی رو می شناسم که فوق لیسانس داشت و امسال تو دندان پزشکی تهران قبول شد.سلام دوستای عزیز. سلام مهندسین بزرگوار. در صورت امکان وقت بذارین و چند دقیقه این مطلب من رو بخونید.