ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan esf

عضو جدید
به نظر منم اگه تا الان كنترل نخوندي و پايه ات قوي نيست بي خيالش شو
چون درسيه كه يا بايد كامل بخوني يا نخوني

ارتعاشات درس ترسناك تر ولي راحتتريه ((براي خودم ترسناك تر بود ههه))

MohammadAli.E

عضو جدید
سلام دوستان مهندس.
یه سوال داشتم؟
برای تبدیل:
اگر کسی باکس سیالات رو 65 درصد بزنه بقیه رو سفید بهتره ؟ = 65*3= 195
یا کسی که سیالات رو 35 و جامدات رو 25 و ریاضی رو 20 ؟ = 35*3+25*2+20*2= 195

با معدل و دانشگاه یکسان رتبه برای تبدیل انرژی این دونفر به چه صورتی میشه؟

ممنون میشم با دلیل توضیح بدید..

سلام

مطمعن باش رتبه ها یکسان میشه. بر خلاف تصور رایج فقط میانگین ضریب-درصد در کنکور ارشد ملاک هست و فرقی نمیکنه شما سفید بذاری یا نه. البته از هرکی بپرسی میگه متعادل بزنی بهتره و ترازت بالاتر میره درحالی که هنوز مفهوم تراز رو نفهمیدن. این بحث تراز و... فقط در کنکور کارشناسی ملاک هستش چون هر درس تراز جداگانه داره ولی در کنکور ارشد خود میانگین ضریب-درصد هست که تراز میشه نه تک تک دروس. پس ربطی نداره که شما درصد هات در دروس مختلف به چه صورته فقط باید میانگین ضریب-درصد رو بیاری بالا. برای مثال 60 درصد زبان با 30 درصد ریاضی هیچ فرقی نداره چون هر دوتاشون به یک میزان میانگین درصداتو بالا میبره.

ehsan esf

عضو جدید
منم گمون كنم اين دوستمون درست بگه

اگه اين طور نبود
مسلما بچه هاي ساخت توليد با زدن يكي دو درس بالا و اينكه يكي از درساشون ضريب چهار ميخوره نميتونستن رتبه هاي خوب بگيرن
چون اصلن متعادل تست نميزنند

در هر حال فعلا فقط بخونيد بچه ها فكر اين چيزها نباشيد

mm.caffee

عضو جدید
سلام

مطمعن باش رتبه ها یکسان میشه. بر خلاف تصور رایج فقط میانگین ضریب-درصد در کنکور ارشد ملاک هست و فرقی نمیکنه شما سفید بذاری یا نه. البته از هرکی بپرسی میگه متعادل بزنی بهتره و ترازت بالاتر میره درحالی که هنوز مفهوم تراز رو نفهمیدن. این بحث تراز و... فقط در کنکور کارشناسی ملاک هستش چون هر درس تراز جداگانه داره ولی در کنکور ارشد خود میانگین ضریب-درصد هست که تراز میشه نه تک تک دروس. پس ربطی نداره که شما درصد هات در دروس مختلف به چه صورته فقط باید میانگین ضریب-درصد رو بیاری بالا. برای مثال 60 درصد زبان با 30 درصد ریاضی هیچ فرقی نداره چون هر دوتاشون به یک میزان میانگین درصداتو بالا میبره.

عزیز شما موردایی رو خودتون بررسی کردید؟!؟
خوب اینو از کجا میگید تراز فقط واسه کارشناسیه؟!؟
اشتباه نگید به دوستان
جالب اینه که یه مورد خاص واسه خودم پیش اومده بود
2 سال پیش که کنکور ارشد دادم، وقتی نتایج درصدا و رتبه ها اومد یکی رو دیدم به صورت عجیبی 4تا باکس اصلی رو مثل خود من زده بود با این تفاوت که جامدات و سیالات مثل هم زده بودیم ولی ریاضی و دینامیک ارتعاشات من و ایشون جابجا بود
این دو درس هم که میدونید ضریبشون یکیه
در کمال تعجب ایشون 139 شده بود ولی من 193 شده بودم چون اون سال اکثریت باکس دینامیک ارتعاشات رو پایین زده بودن ولی ایشون بالا زد و ترازش رو بالاتر برد
لطفا حدس خودتون رو به عنوان نظر 100% درست تلقی نکنید چون این بنده خدا با این نظرات میخواد برنامه ریزی کنه و ....
موفق باشید:)

mm.caffee

عضو جدید
به نظر منم اگه تا الان كنترل نخوندي و پايه ات قوي نيست بي خيالش شو
چون درسيه كه يا بايد كامل بخوني يا نخوني

ارتعاشات درس ترسناك تر ولي راحتتريه ((براي خودم ترسناك تر بود ههه))

کسانی که نتونستن کنترل رو تا حالا بخونن بهتره کتاب کنترل سپاهان رو بگیرن
این کتاب خلاصه و ساده گفته

mm.caffee

عضو جدید
به صورت کلی هیچ وقت یه باکس رو به تنهایی نخونید چون کم نبوده زمان هاییکه یه باکس خیلی سخت بوده و باکس دیگه ای آسون بوده
اگه زد و باکسی که شما خوندید و سخت اومد یکی دیگه آسون به شدت ضرر میکنید
سعی کنید در این زمینه هم شده این اعتدال رو رعایت کنید ولی همیشه قسمتی که قویترید رو بیشتر بخونید که موفقتر میشید;)

r.mob

عضو جدید
اشتباه نگید به دوستان
2 سال پیش که کنکور ارشد دادم، وقتی نتایج درصدا و رتبه ها اومد یکی رو دیدم به صورت عجیبی 4تا باکس اصلی رو مثل خود من زده بود با این تفاوت که جامدات و سیالات مثل هم زده بودیم ولی ریاضی و دینامیک ارتعاشات من و ایشون جابجا بود
در کمال تعجب ایشون 139 شده بود ولی من 193 شده بودم چون اون سال اکثریت باکس دینامیک ارتعاشات رو پایین زده بودن ولی ایشون بالا زد و ترازش رو بالاتر برد
لطفا حدس خودتون رو به عنوان نظر 100% درست تلقی نکنید چون این بنده خدا با این نظرات میخواد برنامه ریزی کنه و ....
سلام .
من هم با اون دوستمون موافقم که مهم نمره اکتسابی کل هست نه تک تک دروس.
مثالی که شما دوست گرامی هم زدید یه جورایی گفته اون دوستمون رو تایید میکنه .
چراکه شما رتبتون حدودا ۶۰ تا با نفر مقابلتون فاصله داشته که اختلاف چندان فاحشی هم نیست. و اون ۶۰ تا هم میتونه به دلیل تاثیر معدل یا خرده درصدهایی که با هم اختلاف داشتید باشه.
شما میتونید درصدها و نمرات اکتسابی که سال های قبل کنکوری ها بدست آوردن رو با بقیه کنکوریهای همون سال مقایسه کنید بعد به این نتیجه میرسید که گفته اون دوستمون درست هست.
ولی به قول شما خب نمیشه ریسک کرد و بهتره برای همه باکس ها آماده باشیم.

MohammadAli.E

عضو جدید
اشتباه نگید به دوستان

قبلا هم در مورد این موضوع صحبت کرده بودیم تو تاپیک.
خب مشکلی نیست. شما درصد و معدل هر شخصی رو که تو کنکور 93 شرکت داشته رو بگو تا من ترازش رو دقیق بهت بگم.

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
برای سوالات کنکور کتاب سنجش خوبه که معمولا 1 ماه آخر یا 6 هفته آخر مونده به کنکور منتشر میکنه
تازه توی اون میفهمید بعضی از جوابایی که بعضی کتاب ها میدادند اشکال داشته و اون سوال از کنکور حذف شده بوده!!

ممنونم از راهنماییتون
یه سوال دیگه اینکه چندسال کنکور رو داره سنجش؟!و اینکه سوال ها رو آزمونی آورده یا مثل بعضی از کتابای دیگه هردرسی رو جدا کرده و مال سالای مختلف رو در یک فصل جمع بندی کرده؟!

سلام .
فصل ۴ بعضی سوالاتش رو میشه با اطلاعات فصل ۲و۳ حل کرد .ولی اون قسمتایی که با لاپلاس حل کرده پیچیده هست . منم این فصل رو حذف کردم .
فصل سوم هم نسبت به بقیه فصول راحت تره . فقط باید بهش مسلط بشی . زیاد محاسبه نداره . بیشتر نتیجه گیری نمودارها مهم هست .

فصل پنج رو که دارم میخونم فعلا که خیلی راحته و فکر میکنم خوندن فصل پنج و شش کار سختی نباشه فقط باید فصل دو رو مسلط باشی
من فصل سه رو خیلی خوب خوندم
تستای خود فصل رو هم راحت حل می کردم اما نمیدونم شما 10تا تست اول همین فصل رو از روی راهیان زدید یا نه برای من فوق العاده سخت بود برخلاف خود موضوع درسنامه که خیلی راحت بود

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
نتیجه ازمون هایی که دادم اصلا رضایت بخش نیست
با اینکه خودم از روند درس خوندنم راضی ام
و اینکه همه سعی ام اینکه درست درس بخونم
اما نتیجه ها اصلا امیدوار کننده نیست
و از مهم تر من حداقل توی هرباکسی 2الی 3تا تست غلط دارم
راه حلی هست برای اینکه تستای منفی رو کمتر کنم؟!

mm.caffee

عضو جدید
سلام .
من هم با اون دوستمون موافقم که مهم نمره اکتسابی کل هست نه تک تک دروس.
مثالی که شما دوست گرامی هم زدید یه جورایی گفته اون دوستمون رو تایید میکنه .
چراکه شما رتبتون حدودا ۶۰ تا با نفر مقابلتون فاصله داشته که اختلاف چندان فاحشی هم نیست. و اون ۶۰ تا هم میتونه به دلیل تاثیر معدل یا خرده درصدهایی که با هم اختلاف داشتید باشه.
شما میتونید درصدها و نمرات اکتسابی که سال های قبل کنکوری ها بدست آوردن رو با بقیه کنکوریهای همون سال مقایسه کنید بعد به این نتیجه میرسید که گفته اون دوستمون درست هست.
ولی به قول شما خب نمیشه ریسک کرد و بهتره برای همه باکس ها آماده باشیم.

اینو از یکی از سایتا واستون میزارم تا بدونید منظور چیه

[h=2]چرا تراز اهمیت دارد؟[/h] ببینید، برای اینکه افراد یک آزمون را رتبه‌بندی کنیم، شما چه راهی پیشنهاد می‌کنید؟
خوب، ممکن است بگویید هر کس هر نمره‌ای گرفت (که اصطلاحاً آن‌را «نمره خام» می‌نامیم) در رتبه بالاتری قرار بگیرد.
خوب، با این حساب مثلاً شما نمره ۱۷ می‌گیرید و در جایگاه اول قرار می‌گیرید اما فردای همان روز یک آزمون دیگر گرفته می‌شود و شما در آن آزمون هم ۱۷ می‌گیرید اما این بار در جایگاه آخر قرار می‌گیرید. چرا؟ چون دیروز سؤالات آسان بوده و امروز سؤالات سخت.
متوجه می‌شوید مشکل چیست؟ نمره ۱۷ شما یک بار ارزش بالاترین را داشت و یک بار ارزش پایین‌ترین! یعنی بحث این است که مثلاً ممکن است من در کنکور امسال نمره‌ام ایکس بشود و نفر اول کنکور بشوم. بعد کنکوری‌های سال‌های قبل بگویند چون آزمون آسان بوده ایشان نمره بالا گرفته و از این جور حرف‌ها...
یا مثلاً ممکن است شما ریاضی که درس با ضریب بالا است را خوب بزنید و نمره خوبی بگیرید اما در درس ادبیات هیچ دانشی نداشته باشید!
یک مشکل دیگر که تراز حل می‌کند این است: فرض کنید بخواهیم بر اساس «نمره خام» رتبه‌بندی کنیم. فرض کنید یک نفر در یک کلاس ۱۸ گرفته. آیا می‌شود گفت او نفر اول می‌شود؟ خیر! شاید آزمون آنقدر ساده بوده که همه افراد کلاس ۱۹ و ۲۰ گرفته‌اند و او آخرین نفر می‌شود! یعنی ۱۸ آن ارزشی که در آزمون‌های دیگر دارد را ندارد!
در بحث «تراز» (یا Balance) ما دنبال «یکسان‌سازی ارزش نمره» و «نرمال‌سازی» (Normalization) هستیم. یعنی ترازی که می‌گیرید همیشه ارزشش همان باشد و اینکه نسبت به «همه سؤالات» سنجیده شوید. در ترازبندی، تک‌تک سؤالات مهم می‌شوند (یعنی هر چه دیگران به آن سؤال، کمتر پاسخ صحیح دهند، ارزشش آن سؤال بالاتر می‌رود) و اینکه سطح بقیه افراد چطور باشد، روی تراز شما مؤثر است.
تراز، معمولاً عددی است بین 0 تا 10000 و ظاهراً گاهی اوقات روی 15000 هم تنظیم می‌کنند. (بسته به تعداد شرکت کنندگان)

به همین ترتیب هم واسه دروس مختلف با سطح سختی متفاوت در یک کنکوره
اینکه گفته میشه واسه کنکور ارشد مهم نیست و واسه سراسری مهمه نمیدونم از کجا میاد چون اگه مهم نبود نمینوشتن!!

mm.caffee

عضو جدید
نتیجه ازمون هایی که دادم اصلا رضایت بخش نیست
با اینکه خودم از روند درس خوندنم راضی ام
و اینکه همه سعی ام اینکه درست درس بخونم
اما نتیجه ها اصلا امیدوار کننده نیست
و از مهم تر من حداقل توی هرباکسی 2الی 3تا تست غلط دارم
راه حلی هست برای اینکه تستای منفی رو کمتر کنم؟!

خود من هم مثل خیلیای دیگه همین مشکل رو داشتم ولی واسه اینکه برطرفش کنم بعد از هر آزمون نزدیک به 3 روز تا 4 روز زمان میزاشتم تا آزمون رو بررسی کنم
بررسی نه به این صورت که هر سوالی رو جوابش رو ببینم بلکه خیلی روش فکر میکردم تا به جوابی برسم و بعدش نگاه میکردم
با اینکار دقتتون بیشتر میشه
درسته که خیلی زمان ازتون میگیره ولی مگه مهم اینه که برسم به فلان فصل و خودم رو گول بزنم!
باید قسمتی رو که خوندم بالاترین تسلط رو به سوالاتش داشته باشم
اگه این کار رو بتونید انجام بدید ممکنه کم کم بهتر بشید
موفق باشید

M.ARIABOY

عضو جدید
من از کنترل اومدم رو دینامیک
کنترل سخت بود و منبع مناسبی هم براش پیدا نکردم. . حذفش کردم .
ارتعاشات مناسب هست . با حل کردن چند مثال دستت میاد چی به چیه .

من ترم پیش کنترلو با یه استاد برقی پاس کرزم، پایم بد نیست، دوستام ک شروع کردن گفتن چهش فوق العده زده،اریاز داشتن گفتن بدرد نمیخورد

r.mob

عضو جدید
اینو از یکی از سایتا واستون میزارم تا بدونید منظور چیه

چرا تراز اهمیت دارد؟

ببینید، برای اینکه افراد یک آزمون را رتبه‌بندی کنیم، شما چه راهی پیشنهاد می‌کنید؟
خوب، ممکن است بگویید هر کس هر نمره‌ای گرفت (که اصطلاحاً آن‌را «نمره خام» می‌نامیم) در رتبه بالاتری قرار بگیرد.
خوب، با این حساب مثلاً شما نمره ۱۷ می‌گیرید و در جایگاه اول قرار می‌گیرید اما فردای همان روز یک آزمون دیگر گرفته می‌شود و شما در آن آزمون هم ۱۷ می‌گیرید اما این بار در جایگاه آخر قرار می‌گیرید. چرا؟ چون دیروز سؤالات آسان بوده و امروز سؤالات سخت.
متوجه می‌شوید مشکل چیست؟ نمره ۱۷ شما یک بار ارزش بالاترین را داشت و یک بار ارزش پایین‌ترین! یعنی بحث این است که مثلاً ممکن است من در کنکور امسال نمره‌ام ایکس بشود و نفر اول کنکور بشوم. بعد کنکوری‌های سال‌های قبل بگویند چون آزمون آسان بوده ایشان نمره بالا گرفته و از این جور حرف‌ها...
یا مثلاً ممکن است شما ریاضی که درس با ضریب بالا است را خوب بزنید و نمره خوبی بگیرید اما در درس ادبیات هیچ دانشی نداشته باشید!
یک مشکل دیگر که تراز حل می‌کند این است: فرض کنید بخواهیم بر اساس «نمره خام» رتبه‌بندی کنیم. فرض کنید یک نفر در یک کلاس ۱۸ گرفته. آیا می‌شود گفت او نفر اول می‌شود؟ خیر! شاید آزمون آنقدر ساده بوده که همه افراد کلاس ۱۹ و ۲۰ گرفته‌اند و او آخرین نفر می‌شود! یعنی ۱۸ آن ارزشی که در آزمون‌های دیگر دارد را ندارد!
در بحث «تراز» (یا Balance) ما دنبال «یکسان‌سازی ارزش نمره» و «نرمال‌سازی» (Normalization) هستیم. یعنی ترازی که می‌گیرید همیشه ارزشش همان باشد و اینکه نسبت به «همه سؤالات» سنجیده شوید. در ترازبندی، تک‌تک سؤالات مهم می‌شوند (یعنی هر چه دیگران به آن سؤال، کمتر پاسخ صحیح دهند، ارزشش آن سؤال بالاتر می‌رود) و اینکه سطح بقیه افراد چطور باشد، روی تراز شما مؤثر است.
تراز، معمولاً عددی است بین 0 تا 10000 و ظاهراً گاهی اوقات روی 15000 هم تنظیم می‌کنند. (بسته به تعداد شرکت کنندگان)

به همین ترتیب هم واسه دروس مختلف با سطح سختی متفاوت در یک کنکوره
اینکه گفته میشه واسه کنکور ارشد مهم نیست و واسه سراسری مهمه نمیدونم از کجا میاد چون اگه مهم نبود نمینوشتن!!
سلام
این متن رو خیلی وقت پیش خونده بودم.
با این جمله موافقم که نمرات تک تک سوالات مهم میشه اما این که اگر کسی کمتر به اون سوال پاسخ بده ارزش سوال بالا نمیره (حداقل برای ارشد اینطور هست)
ببینید ساده هست . برای اینکه براتون ثابت بشه لیست قبولی سال های گذشته رو یه نگاهی کنید شما هیچ داوطلبی رو پیدا نمیکنید که مجموع سوالات ضرب در ضرایب دروسش از داوطلبی که رتبش بهتر شده بالاتر باشه . مگر اینکه معدلش بالاتر باشه .
یعنی شما ۲ تا داوطلب رو با ۲ تا رتبه مختلف انتخاب کنید و درصدهاشون رو در ضرایب دروسشون ضرب کنید و مجموع اینها رو برای هر داوطلب حساب کنید .
قطعا داوطلبی که[ مجموع (ضریب هر درس * درصدهر درس) ] بالاتری داشته باشه رتبه و تراز بالاتری رو میگیره . البته تو شرایط معدل برابر و استفاده نکردن از سهمیه.
مثال نقض واضحی برای این که هرچقدر به یه سوال کمتر جواب بدیم ارزش اون سوال بالاتر میره درس زبان هست .اگر این طوری که شما میگید باشه اگر کسی زبان رو ۸۰٪ بزنه معادل با این هست که یه درس با ضریب ۲ رو مثل ریاضی ۴۰٪ زده طوریکه تفریبا هیچ کسی اون درس رو اونقدر جواب نداده و باید تاثیر زیادی تو رتبه و ترازش بزاره که به هیچ وجه اینطور نیست.
اون چیزی که متوجه شدم این بود که هیچ سوالی به سوال دیگه برتری نداره مگر اینکه ضریبش فرق کنه.
این چیزا حاشیه هست . ما باید همه درسا رو بخونیم تا به قول شما اگه درسی سخت اومد نا امید نشیم.
موفق باشید/

r.mob

عضو جدید
فصل پنج رو که دارم میخونم فعلا که خیلی راحته و فکر میکنم خوندن فصل پنج و شش کار سختی نباشه فقط باید فصل دو رو مسلط باشی
من فصل سه رو خیلی خوب خوندم
تستای خود فصل رو هم راحت حل می کردم اما نمیدونم شما 10تا تست اول همین فصل رو از روی راهیان زدید یا نه برای من فوق العاده سخت بود برخلاف خود موضوع درسنامه که خیلی راحت بود

ارتعاشات یه خوبی داره که اولش سخت هست به خصوص فصل 1 ولی اگه اونو یاد بگیرید دیگه بقیه فصلا ادامه فصل 1 هستن و مطلب خاصی بهش اضافه نمیشه .
در مورد فصل 5 ارتعاشات 3 درجه آزدی و کلا ارتعاشات میرا و پدیده ضربان و .... به ندرت ازش سوال اومده . اول بقیه قسمت ها رو بخونید . بعد اینا رو بخونید.
فصل 4 هم فقط سوال اولش یه خورده پیچیده هست و 2 درجه آزادی حل کرده .هرچند 10 تا سوال اول برای سال 81-82 میشه . ولی بقیه سوالا رو تقریبا میشه با درسنامه حل کرد . البته اون سوال ماشین هم سخت هستا .
روش لاگرانژ هم زیاد پیچیده نیست فقط برای ارتعاشات بدون میرایی ازش استفاده کنید . اونم وقتی که شکل سوال پیچیده باشه .

ali_pishtaz

عضو جدید
سلام.

یه سوالی داشتم دوستان..

جداول A-4 و A-5 کتاب سنجل برای ترمودینامیک میخواستم بدونم فشارها براساس مگاپاسکال هست؟....به نظر میاد غلط تایپی داره.

چاپ ششم 1388

ممنون میشم راهنمایی کنین

فک نمیکنم سوال سختی پرسیدم!!!

ehsan esf

عضو جدید
فک نمیکنم سوال سختی پرسیدم!!!

سخت نيست دادا ولي اشكال كار اينه كه ايا الان كسي اين كتاب را داره يا نه

چون اينجا بچه ها دنبال خوندن فوق هستن و كمتر كسي براي فوق مرجع ميخونه

ali_pishtaz

عضو جدید
سخت نيست دادا ولي اشكال كار اينه كه ايا الان كسي اين كتاب را داره يا نه

چون اينجا بچه ها دنبال خوندن فوق هستن و كمتر كسي براي فوق مرجع ميخونه

سلام.

بله مهندس.

ولی کسی که داره برای ارشد میخونه یه زمانی حتما با این کتابا سر و کله زده.

خواستم سوال کنم که منو راهنمایی کنین.

ولی یه چیزی هم بگم این کتاب بسیار برای کنکور ارشد مناسبه...کسی این کتاب رو خوب فهمیده باشه برای تست زدن دیگه مشکلی نداره.

در هر حال ممنون از همگی.

یاعلی

khorshid_mech

عضو جدید
سلام.

بله مهندس.

ولی کسی که داره برای ارشد میخونه یه زمانی حتما با این کتابا سر و کله زده.

خواستم سوال کنم که منو راهنمایی کنین.

ولی یه چیزی هم بگم این کتاب بسیار برای کنکور ارشد مناسبه...کسی این کتاب رو خوب فهمیده باشه برای تست زدن دیگه مشکلی نداره.

در هر حال ممنون از همگی.

یاعلی

سلام
آره اشتباه نوشته

لطفا هر کی جواب تشریحی تشریحی کنکور امسال رو داره برای من بفرسته ممنون میشم.

karim-mech

کاربر بیش فعال
سلام دوستای عزیز. سلام مهندسین بزرگوار. در صورت امکان وقت بذارین و چند دقیقه این مطلب من رو بخونید.
هدف شما از ارشد خوندن چیه؟
میخواین تا دکتری پیش برین و استاد دانشگاه بشین؟
به ظرفیت پذیرش هیئت علمی چند سال اخیر نیگاه کردین.
میخواین فوق بگیرین و برین سر کار؟
به میزان حقوق لیسانس و ارشد نیگاه کردین و تفاوتش رو میدونین؟
میخواین کلاس بذارین که ارشد میخونین؟
به پذیرش ازاد نیگاه کردین که چقدر ارشد داریم.
میخواین از این رشته درامد کسب کنید؟
خبر دارین از اوضاع بازار کار و میزان حقوق.
شما دارین وقت میذارین و انرژی میذارین برای این مسیر. ولی از قبل نسبت بهش یه اگاهی کسب کنید.
میدونید چند نفر ارشد بیکار داریم؟ میدونین چند نفر ارشد داریم که از نو شروع کردن خوندن برای رشته های تجربی مثه دندون و پزشکی؟
اگه براتون زحمتی نیست برین به لینک زیر و ببینید چقدر مهندس هستند که دارن میخونن برای رشته های پزشکی. شاید العان بشه مسیر رو عوض کرد ولی وقتی وارد ارشد بشی و عمرت رو صرف این مسر کنی. این تغییر خیلی سخت میشه.

http://forum.konkur.in/thread12336.html

سارنیا

عضو جدید
فوری فوری
سلام به همگی
این سهمیه ی 10 درصد اول ورودی به چه دردی میخوره؟؟؟
ارزششو داره برم (رتبه رو کم میکنه؟؟) دنبالش
تو رو خدا یکی که اطلاعات دقیق داره بگه
مرسی

h.vampire

عضو جدید
فوری فوری
سلام به همگی
مرسی

سلام
اینی که میگی واسه ارشد مستقیمه به نظرم خوبه :دی ( طرح حذف رقیب:دی)
سهمیه کنکور معدل الف هر دوره که تاتیرش در حد نصف کردنه رتبس

crb7

عضو جدید
سلام دوستای عزیز. سلام مهندسین بزرگوار. در صورت امکان وقت بذارین و چند دقیقه این مطلب من رو بخونید.
شما دارین وقت میذارین و انرژی میذارین برای این مسیر. ولی از قبل نسبت بهش یه اگاهی کسب کنید.
میدونید چند نفر ارشد بیکار داریم؟ میدونین چند نفر ارشد داریم که از نو شروع کردن خوندن برای رشته های تجربی مثه دندون و پزشکی؟
اگه براتون زحمتی نیست برین به لینک زیر و ببینید چقدر مهندس هستند که دارن میخونن برای رشته های پزشکی. شاید العان بشه مسیر رو عوض کرد ولی وقتی وارد ارشد بشی و عمرت رو صرف این مسر کنی. این تغییر خیلی سخت میشه.

سلام
من واقعا دلیل اینجور پست ها رو اونم وقتی فقط دو ماه به ارشد مونده نمیفهمم!!!
جز اینکه انرژی بچه ها رو بگیره چیزی نیست.برادر من کسی که تا الان واسه ارشد خونده مطمئنا دلیل روشنی برای ارشد گرفتن داره. این صحبت های شما رو هم تا حالا از چندین نفر از جمله برخی استادا شنیده پس حتما دنبال چیز دیگه ایه که داره ادامه میده

ehsan esf

عضو جدید
منم واقعا نظرم همينه
اين حرف را براي كسي كه تازه ميخواد شروع كنه به تصميم گيري بايد زذ

نه الاني كه تمام بچه هاي اين تاپيك ((لااقل اونايي كه من ميشناسم)) دارن از تابستون ميخونن

واقعا مهندس كارت درست نبود

كسيم كه الان ميره از مكانيك به دندون پزشكي مصداق بارز مرغ همسايه غازه هستش

mm.caffee

عضو جدید
فوری فوری
سلام به همگی
مرسی

سهمیه 10 درصد هیچ تاثیری توی رتبه نداره و فقط شاگرد اول بودن در انتخاب نهایی به صورت یه تراز معدل خاص معدل شاگرد اول انجام میشه و با تراز کل موجود توی کارنامه جمع میشه
اینطوری رتبه خوبی به دست میاد
10 درصد تنها برای دانشگاه شخص و استفاده از استعداد درخشان و درخواست پذیرش بدون کنکور به دانشگاه های دیگه هست
موفق باشید

r.mob

عضو جدید

سلام
این حرفا رو نمیدونم واقعا با چه انگیزه ای زدید شما ولی الان زدن این حرف اصلا درست نبود .
اگه واقعا انقدر بد هست . شما خودت چرا همین الان انصراف نمیدی بری دندون پزشکی بخونی ؟
1 ترم هم زود تر انصراف بدی 1 ترم هست.

من بعد فارغ التحصیلی با توجه به اینکه خدمتم هم معاف شدم 2 ماه هم دنبال کار نگشتم ، خیلی زود کار مرتبط به مکانیک رو پیدا کردم .
اگه کسی زبانش خوب باشه و 1-2 تا نرم افزار بلد باشه . کار هست .

khorshid_mech

عضو جدید
سهمیه 10 درصد هیچ تاثیری توی رتبه نداره و فقط شاگرد اول بودن در انتخاب نهایی به صورت یه تراز معدل خاص معدل شاگرد اول انجام میشه و با تراز کل موجود توی کارنامه جمع میشه
اینطوری رتبه خوبی به دست میاد
10 درصد تنها برای دانشگاه شخص و استفاده از استعداد درخشان و درخواست پذیرش بدون کنکور به دانشگاه های دیگه هست
موفق باشید

سلام مرسی بابت جوابتون از طرف سارنیا:)
سارنیا هم فقط میخواد تو پروندش این باشه که جزو استعدادهای درخشان هست و نمیخواد مستقیم بدون کنکور بره امروز پامون درد گرفت از بس اینور واونور واسه اینکار پاس شدیم.
این 10 درصدو چجوری تو پرونده تحصیلیمون ثبت میشه ؟

بعد سوال خودم من 6 کلاس هستم رتبه ی کلم و کل کلاسمونم 56 ورودی داریم این سهمیه شامل منم میشه؟؟؟؟؟ عایا؟؟؟
مرسی

mm.caffee

عضو جدید
سلام مرسی بابت جوابتون از طرف سارنیا:)
سارنیا هم فقط میخواد تو پروندش این باشه که جزو استعدادهای درخشان هست و نمیخواد مستقیم بدون کنکور بره امروز پامون درد گرفت از بس اینور واونور واسه اینکار پاس شدیم.
این 10 درصدو چجوری تو پرونده تحصیلیمون ثبت میشه ؟

بعد سوال خودم من 6 کلاس هستم رتبه ی کلم و کل کلاسمونم 56 ورودی داریم این سهمیه شامل منم میشه؟؟؟؟؟ عایا؟؟؟
مرسی

باید مراجعه کنید استعداد درخشان دانشگاه و اسمتون بر اساس معدل باید اونجا باشه و اگه نبود باید پیگیری کنید
10 درصد رو با تقسیم کردن تعداد نفرات و رند کردن عدد به مقدار بالایی به دست میارن
یعنی 56/10=5.6
5.6 میشه 6
6 نفر اول
راستی جدیدا 6 ترم اول مهمه حواستون باشه
پس یعنی شما حق استفاده رو دارید
واسه سهمیه شاگرد اولی معدل 8 ترم مهمه ولی تا حدود تیر یا مرداد ماه باید فارغ التحصیل شده باشه تا بتونه از سهمیه شاگرد اولی استفاده کنه
موفق باشید:smile:

kariq

عضو جدید
در ضمن اینو هم باید اضافه کرد که فقط نباید پول رو در نظر گرفت
من خودم الان کار غیر مرتبط دارم ولی بازم می خوام واسه ارشد بخونم چون به این رشته و برق علاقه دارم و تو این زمینه ها کار می کنم لذت می برم، حتی اگه حقوقش هم کم باشه

aydogan

عضو جدید

absolutly این حقیقت تلخ را تصدیق می کنم.و خودم یکی رو می شناسم که فوق لیسانس داشت و امسال تو دندان پزشکی تهران قبول شد.
ولی فک کنم اگه ما دکتر بشیم بازار پزشکی هم کساد بشه و حتی پول خرید دستگاه دندان پزشکی را نتوانیم جور کنیم.
به هر حال چه میشه کرد....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا