سلام بچه ها....
خوبید؟
میشه در مورد انتخاب رشته و شهر کمک کنید من اطلاعاتی ندارم در این مورد.....
خوبید؟
سلام بچه ها....
خوبید؟
سلام
گویا شما رشتتون کشاورزیه....
سلام بله کشاورزی هستم
توی سایتزده برای انتخاب مد محل باید دفتر چه شماره 2 رو مطالعه کنم
اما من پیدا نکردم.....
هنوز دفترچه نیامده
ععع
اخه گفتن از 23 .....
ممنونم ازتون...شما اطلاعاتی در مورد کشاورزی و انتخاب محلش ندارین؟
2 سال پیش دوستم رتبش شد 300 مالک اشتر قبول شد الانم اونجاست. اگه تونستم شمارشو پیدا کنم و باش تماس بگیرم حتما بهت اطلاع میدم.
تا اونجایی که میدونم واسه =ذیرش خیلی سختگیری میکنند ولی خب بچه ها هم اکثرا تمایلی ندارند توی این دانشگاه های نظامی درس بخونن فکر کنم اگر واقعا قصد داشته باشید برید میتونید قبول بشید.
درباره یزد اطلاعی ندارم ولی طبیعتا دانشگاهی که بار اول دومش باشه یک رشته را در مقطع ارشد پذیرش میکنه قطعا نمیتونه توی اون رشته قوی باشه
درصدای من یا بهتر بگم درصد منساخت:65% بقیه سفید رتبه داوطلب بدون سهمیه 395 تراز 5674
از بچه های تالار کسی هستش که تهران یا شریف یا امیرک کبیر ارشد بخونه؟
اگه هست حتما بگه خیلی واجب هستش
اگه بچه ها هم کسی رو میشناسن تو خصوصی برام شمارش رو بفرستن
مرسی
اگه این پُستم بهونه نشه که به علت توهین به اعتقادات دیگران اخراج بشم، بله از دوستان من شریفی میشناسم، منتهی لطفاً بگید کارتون چیه و اینکه حتماً مکانیک باید باشه؟
با سلام
اگه ارشد مکانیک باشن خیلی خوبه
میخام در مورد محیط دانشگاه و میزان سختگیری اساتید و اساتید خوب و .....سوال بپرسم . همین!
منظورتون از توهین رو هم متوجه نشدم! چرا باید توهین باشه؟
اوکی، متأسفانه من مکانیکی نیستم و از مکانیکیها در حال حاضر کسی رو نمیشناسم، در واقع چندتاشون که کارشناسی مکانیک بودند ارشد رفتند. خوابگاهی هم که هستم مختص رشتههای برق و کامپیوتر و ... هست اما پرس و جو میکنم سعی میکنم ایمیلی چیزی براتون گیر بیارم.
ضمناً از دانشگاه تهران هم یه نفر رو با واسطه میشناسم، ببینم میتونم پیداش کنم یا که خیر.
سلام
منظور از نوبت دوم یعنی شبانه درسته؟!
با رتبه 780 تبدیل به نظرتون خواجه نصیر شبانه اش رو نمیارم؟!صنعتی اصفهان روزانه چی؟!کلا به دانشگاه های تهران امیدی نیست؟!حتی شبانه؟!
سلام
منظور از نوبت دوم یعنی شبانه درسته؟!
با رتبه 780 تبدیل به نظرتون خواجه نصیر شبانه اش رو نمیارم؟!صنعتی اصفهان روزانه چی؟!کلا به دانشگاه های تهران امیدی نیست؟!حتی شبانه؟!
امیرکبیر قبولیsallam khastam bedonam ba rotbe 517 tabdil shans daram bara daneshgahaye tehran?
darsadamam:
zaban 0
riazi 35
sayalat 40
jamedat 35
erteashat 28.33
mamnon
سلام
آقا مثل اینکه ظرفیت های ساخت و تولید عجیب غریب افزایش یافته درسته؟ یا من اشتباه میکنم؟
والا من الان که دفترچه را دانلود کردم شمردم دیدم روزانه 276 نفر و شبانه 124 نفر کلا میگیره یعنی جمعا چیزی حدود 400 نفرسلام
آقا سعید عجیب و غریب نه ولی آره یکی دو سالی,هست تعداد دانشگاه هایی ساخت و تولید میگیرین داره بیشتر میشه البته تهران زیاد تغییزی نکرده ظرفیت پذیرشش ولی شهرستان ها بیشتر شده پارسال حتی تکمیل ظرفیت هم 10نفر درخواست داشت.قم و یزد و زنجان و ....امسال هم باید دید دفترچه چی میشه ولی تقریبا بیشتر شده.
با سپاس
بچه ها شما ترازتونو از کجا میفهمین؟توی کارنامه زده؟
والا من الان که دفترچه را دانلود کردم شمردم دیدم روزانه 276 نفر و شبانه 124 نفر کلا میگیره یعنی جمعا چیزی حدود 400 نفر
من یادمه سال 90 کلا 200 نفر نمی شد
سلام
من هنوز دفترچه رو دانلود نکردم ...مگه اومد تازه از خواب غفلت بیدار شدم بزار ببینم.
اره دیگه انشالله قبولیم...خدایا کمک کن...یا علی
اگه خوندیش نظرت. درباره ظرفیتا بگو
سلام
آقا سعید دقیقا مثل پارساله فرقی نکرده ...آره نسبت به به سه سال پیش که خیلی بالا رفته
http://www.sanjesh.org/Download.aspx
سلامعجب
شانس ما امسال صنعتی اراک شبانه نمی گیره
امسال 14 تا میگیره فکر کنم پارسال 10 می گرفته
سلام
گفتم پارسال نگرفت شبانه امسالم ظرفیت ها عین پارساله شاید چند تا اضافه شده باشه دقیق یادم نیس پارسال چند تا میگرفت ولی دفترچه پارسال رو دان کنین هست. ولی روزانه 100 درصد قبولی دوستم پارسال با 700 مثل رتبه من قبول شد صنعتی اراک