نه منظورم تبدیل بود..
تبدیلش هم احتمالش هست ولی شبانش احتمالش بیشتره ولی احتمالش هست
نه منظورم تبدیل بود..
1- اطلاعات فوق (معدل كارداني و كارشناسي، رشته و محل تحصيل دوره كارشناسي) مورد تأييد ميباشد. □ 2- اطلاعات فوق (معدل كارداني و كارشناسي، رشته و محل تحصيل دوره كارشناسي) مورد تأييد نبوده و داراي مغايرت است. □ تبصره: در صورتي كه داوطلبان بند دوم را علامتگذاري نمايند به آنها منحصراً يك بار اجازه اصلاح و ويرايش معدل و دانشگاه محل تحصيل داده خواهد شد و پس از ويرايش اين موارد و تأييد آنها، اجازه انتخاب رشته به آنان داده مي شود. تذكر: داوطلباني كه در رديف پذيرفته شدگان نهايي قرار بگيرند و به هنگام ثبتنام در موسسه محل قبولي، داراي مغايرت معدل باشند با توجه به مصوبات و دستورالعملهاي مربوط از آنان ثبتنام مشروط بعمل خواهد آمد. پس لازم است داوطلبان معدل خود را براساس مفاد بند «تذكرات خيلي مهم در رابطه با معدل» مندرج در صفحه 2 دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (شماره 2) اين آزمون مورد بررسي قرار دهند تا بين معدل اعلام شده به اين سازمان و معدلي كه به هنگام قبولي ارائه خواهند نمود، مغايرتي نداشته باشند. |
داداشای گلم سلام.تبریک.با 346 ساخت من کجاها امید داشته باشم؟؟؟؟
من به کارنامه های پارسه مشکوکم
سلام
دوست عزیز منم ساختم
انشالله اگه رتبه ها مثل پارسال باشه روزانه تبریز و مشهد و بابل و شبانه تهران و اصفهان و سایر شهر ها هم روزانه رو بتونید بیارید
ولی دقیق نمیشه گفت چون ساخت رتبه ها هر سال شناوره پارسال این ها بود ولی امسال ممکنه فرق کنه
ممکنه حتی روزانه اصفهان هم قبول بشید بسته به رتبه سایر دوستان داره
ولی طبق رتبه های سال پیش این ها حتمی هستند.
بهتون تبریک میگم ..
علی آقا ببخشید نمره شما تو ساخت چقدره؟
چون پارسال آخرین نمره قبولی کاشان تو روزانه حدودا 4900 و تو شبانه 4600 بود در حالیکه رتبه هاشون 1200 و 1500 بود.
پس نمره خیلی مهمه
عجب.
پس در واقع میشه گفت رتبه ها اومده پایینتر نسب به سال قبل.
چون تراز 5000 پارسال شده رتبش 1200 امسال حدودا 700
ان شاالله که قبول بشید و مزد زحماتتون رو به حق مولا علی بگیرید.
دوست عزیز تو این شرایط رفتن به هوافضا (تهران) فقط در صورتی درسته که بخوایید برا دکترا اپلای کنی وگرنه همون مکانیک (شهرستان) برو. البته علاقه و بخصوص شرایط زندگی الان پیچیده شده اگه به هیچ وجه نمیتونید برید شهرستان همون تهران بمونید در کل همه چیز به شرایط خودتون بستگی داره. در ضمن اگه مشکلی نداری میتونی به مکانیک مالک اشتر هم فکر کنیسلام
به رتبه مکانیکم نگاه میکنم غضه دار میشم رتبه هوافضام شده 220 بد جور رو مخمه - مکانیک تبدیل 1100 شدم یه راهنماییی اساسی نیاز دارم از دوراهی بیام بیرون هوافضا که کارش دفاعیه و کمه میدونم ولی اون کجا برم تهران اون کجا دانشگاه درجه 2 کسی این جور حالتی داره لطفا راهنمایی کنه
پس حالا قبول شدن تو کنکور امسال به نظرتون راحتر شده یا سختر؟نمره کل یا همون تراز بر اساس درصدهای نفرات برتر معلوم میشه
پارسال نفرات برتر درصدشون پایین تر بود پس اونایی که رتبشون پایین بود نسبت به رتبه های برابر امسال نمره بالاتری داشتند
سلام
به رتبه مکانیکم نگاه میکنم غضه دار میشم رتبه هوافضام شده 220 بد جور رو مخمه - مکانیک تبدیل 1100 شدم یه راهنماییی اساسی نیاز دارم از دوراهی بیام بیرون هوافضا که کارش دفاعیه و کمه میدونم ولی اون کجا برم تهران اون کجا دانشگاه درجه 2 کسی این جور حالتی داره لطفا راهنمایی کنه
پس حالا قبول شدن تو کنکور امسال به نظرتون راحتر شده یا سختر؟
مرسی از جوابتون فردوسی احتمالش ضعیفه -سلام بستگی به علاقه تون داره ولی در کل مکانیک خیلی بهتره (چون تو شرکت هایی هم که هوافضا استخدام می کنن قطعا استخدام مکانیکش بیشتر هست ) در مورد رتبه تون هم با توجه به رتبه 220 هوافضا به احتمال زیاد دانشگاههای شریف و امیرکبیر رو نمی یارید و بایستی دانشگاهای پایین تر تهران رو برید که شانس استخدامتون تو هوافضاتون رو کم می کنه. اما با توجه به رتبه مکانیکتون دانشگاههای خوب شهرستان رو قبول میشید دانشگاه تبریز- فردوسی- بوعلی همدان و اکثر دانشگاهای شهرستان. البته خودتون باید تصمیم بگیرید بازهم بیشتر تحقیق کنید ولی به نظر من مکانیک بخونید و خوب هم بخونید چون هم احتمال اشتغالتون بالاتره و هم اگه تو ارشد خوب باشید (کارهای پژوهشی و معدل بالای 17 و زبان) شانس قبولی تون برای ادامه تحصیل بالاتره چون هوافضا برا دکترا هر گرایش فک کنم حدود 15-20 نفر بر می دارن.
بستگی به ظرفیت ها داره وگرنه رتبه ١٠٠٠ پارسال با ١٠٠٠ امسال فرق نداره (اگه ظرفیت ها تغییر نکرده باشه)
سلام
آقا بس کنین بحث این چیزا رو حالا بر اساس این چیزا یه نظرتون من که 700ام روزانه کاشان قبول میشم همون اولین انتخاب بزنم
کسی کاشان خونده هیات علمیش تو سایتش یک نفر بود چطوریه
و راجع به این چیز ها بحث کنین چون چند روز دیگه باید انتخاب زشته کنسم و الان باید اولویت هامونو مشخص کنیم.
ازتون ممنون میشم دوستان کمک کنین بحث های جانبی به درد ما نمی خوزه.
امسال و پارسال سوالای ساخت به نظر آسونتر بود ولی تقریبا تو یه سطح بودند.امسال باز روتین تر و مساله هاش کمتر بود.
ولی بازم به نظرم تو یه سطح بودند.جامدات نظرم سنگین تر بود ریاضی نرمال بود.
در هرصورت هر کسی نظزی داره و هر کسی با توجه به سطح خودش یه حرفی میزنه.
حالا کمک کنین بتونیم یه انتخاب رشته منطقی کنیم به خصوص یکی مثل که لب مرز روزانه و شبانه ام خیلی به نظرم کارم سخت باشه.
Help me
من یکی از دوستام چند سال پیش کاشان میخوند البته مکانیک نبود رشتش خیلی راضی بود.
اکثرا هم از این دانشگاه تعریف میکنند
تشکز آقا سعید بیرجند و مالک اشتر چی راجع به این ها اطلاعاتی دارید
مالک اشتر شرایطش چیه?
کسی دانشگاه یزد خونده یزد هم سا پیش ساخت آورده.
من که قصدم روزانه است قبول شم حالا هر شهری باشه برام فرقی نداره....اگه نشه که قسمت نبوده....خدا خودش بهتر میدونه
خب من که درصد ها و رتبه و ترازم رو گفتم بازم میگم ساخت رتبه 700و با درصد 15ریاضی 10جامد و 40ساخت و تراز5000یه کمی بالاتر.