ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadreza1001

کاربر فعال
سلام با توجه به کنکور امسال این درصدا چند میاره خواهشن جواب بدید. 50 ریاضی. 46 سیال. 65 طراحی. 35 دینامیک در ضمن تبدیل انرژی میخوام برم...

درصد هاتون واقعا عالین، طراحی کاربردی فکر کنم هرجایی بتونيد برید، تبديلو مطمئن نیستم، من خودم فکر میکنم درصدهام اینا بشن:
ریاضی 63.66 ، جامدات یا 55 یا 48.66 ، سیالات 8.66 ، دینامیک یا 15 یا 8.66، زبان حدود 30
معدلم حدود 14ست، به نظرتون طراحی کجا قبول میشم?

مستند

عضو جدید
این یه فرمول ساده از تغییر تنش ناشی از تغیرر زاویه بود که راحت حل میشه
ضمنا در مورد سوال صفر شدن راه حل خوبی گفتید در اثر تغییر زاویه مجموع تنش نرمال برابره پس امکان نداره تو زاویه ای تغییر طول ایجاد نشه چراکه مجموع تنش ها در زاویه صفر دو تنش مثبت بود.

مستند

عضو جدید
ریاضی و جامد رو خوب زدید ولی من صد در صد تبدیل میرم چون علاقه ای به طراحی ندارم. من تو کنکور پارسال افرادی رو دیدم که با وجود بد بودن یه درسشون به دلیل درس دیگر تونستن رتبه خوبی بیارن. به نظرم ریاضیتون برگ برندتونه. جدا کنکور امسال اصلا تو وضعی نیست که بشه از درصد گفت رتبه چی میشه!!!

mohammadreza1001

کاربر فعال
این یه فرمول ساده از تغییر تنش ناشی از تغیرر زاویه بود که راحت حل میشه
ضمنا در مورد سوال صفر شدن راه حل خوبی گفتید در اثر تغییر زاویه مجموع تنش نرمال برابره پس امکان نداره تو زاویه ای تغییر طول ایجاد نشه چراکه مجموع تنش ها در زاویه صفر دو تنش مثبت بود.

من صورت سوال زیاد یادم نمیاد، چجوری نتیجه گرفتید که تو زاویه صفر دوتاش مثبت بودن?

مستند

عضو جدید
در زاویه صفر دو تنش راستای xوyکششی و راستای z صفر هست.حالا تو زاویه اصلی هم همین حالت باید باشه...مجموع دوتنش مثبت که امکان تغییر طول در بعد سوم رو غیرممکن میکنه.

mohammadreza1001

کاربر فعال
ریاضی و جامد رو خوب زدید ولی من صد در صد تبدیل میرم چون علاقه ای به طراحی ندارم. من تو کنکور پارسال افرادی رو دیدم که با وجود بد بودن یه درسشون به دلیل درس دیگر تونستن رتبه خوبی بیارن. به نظرم ریاضیتون برگ برندتونه. جدا کنکور امسال اصلا تو وضعی نیست که بشه از درصد گفت رتبه چی میشه!!!

ولی به نظر من هرچقدر کنکور سخت باشه یا آسون، درصد های افرادی که قبول میشن هر سال ثابته، ولی من خیلی دوس داشتم طراحی کاربردی دانشگاه تهران برم که با درصد های افتضاح سيالات و ارتعاشات بعید میدونم بتوننم برم، سیالات که یه ذره حالیم نیست
خدا کنه حداقل تربیت مدرس بتونم برم.

مستند

عضو جدید
ولی به نظر من هرچقدر کنکور سخت باشه یا آسون، درصد های افرادی که قبول میشن هر سال ثابته، ولی من خیلی دوس داشتم طراحی کاربردی دانشگاه تهران برم که با درصد های افتضاح سيالات و ارتعاشات بعید میدونم بتوننم برم، سیالات که یه ذره حالیم نیست
خدا کنه حداقل تربیت مدرس بتونم برم.

انشا.... جای خوبی بیارید ماهم تبدیل انرژی تهران....!

pro_designer

عضو جدید
اون میخه تو دیوار نمودار تنش کرنش اش چی میشه?
اون سه تا مکعب که داده بود تغییر حجم المان در حالت ب رو میخواست جواب چی میشه ? من اینو زدم صفر

mohammadreza1001

کاربر فعال
اقا شما چطور خوندید؟باکس سیالات و جامدات رو از رو چی خوندین؟مرسی

دوست عزیز سیالات من فقط یه فصل خونده بودم که نتونستم سوالشو جواب بدم، 3 تا انتقال طبق چیزایی که یادم بود زدم که دوتاش درست بود. استاتیک و مقاومت کتاب پوران ، معادلات و ریاضی مهندسی کتابهای محمود کریمی، من کلا این 4 تا کتابو خوندم، و سیالات و دینامیک ماشین و ارتعاشات و ریاضی 2 هر کدوم یه فصل. تو یکماه چیزی بیشتر از این نمیشد خوند.
در ضمن اگه راهنمایی میخوای از دوستان دیگه بپرس، چون من خیلی خوش شانسی آوردم.

در ضمن یه چیز دیگه هم بگم. اکثر کتابا چیزای اضافی زیاد دارن، مثلا کتاب مقاومت پوران بعضی چیزایی که گفته بود تو بیست سال اخیر تو کنکور نیومده بود. به نظر من چیزایی که به نظرتون سخت میاد رو بیخیال شید و پس از اتمام درسنامه تست بزنید. بعدش تست هایی رو که اشتباه زدید رو دوباره درسامشو مطالعه کنید.
اگه هر روز طوری بخونید که انگار هفته دیگه کنکور دارید بازدهی به شدت زیاد میشه.

vanpersi

عضو جدید
دوست عزیز سیالات من فقط یه فصل خونده بودم که نتونستم سوالشو جواب بدم، 3 تا انتقال طبق چیزایی که یادم بود زدم که دوتاش درست بود. استاتیک و مقاومت کتاب پوران ، معادلات و ریاضی مهندسی کتابهای محمود کریمی، من کلا این 4 تا کتابو خوندم، و سیالات و دینامیک ماشین و ارتعاشات و ریاضی 2 هر کدوم یه فصل. تو یکماه چیزی بیشتر از این نمیشد خوند. در ضمن اگه راهنمایی میخوای از دوستان دیگه بپرس، چون من خیلی خوش شانسی آوردم.
با این حساب تو یه ماه فوق العاده خوب خوندید .خوش به حالتون ایشالله جای خوبی قبول شی

MohammadAli.E

عضو جدید
آخرین ویرایش:

peyman_beh

عضو جدید
سلام به همه دوستان

ان شاالله کنکور رو خوب داده باشید و برحسب تلاشتون رتبه ی خوبی بیارید.

دفترچه سوال کنکور کارشناسی ارشد مکانیک 94

پاسخ تشریحی باکس سیالات کنکور کارشناسی ارشد مکانیک 94

این دوست عزیزمون یادش رفته که توو سوال 63(نیروی وارد بر نازل) توو نقطه 1 فشار داریم و اون رو باید از طریق برنولی اول حساب کرد و در نهایت گزینه 1 میشه نه 4

sajadmega

عضو جدید
سلام بچه ها خوبید چه خبر بلخره کی این سوالات به دست ما میرسه من ساخت تولید با جوابشو میخوام

khorshid_mech

عضو جدید
خیلی ممنون
من کنکور مکانیکو بد دادم 35 مقاومت 25 ریاضی سیالات نمیدونم چندتا رو غلط زدم از 10تایی ک زدم میدونم یکیش غلطه 6تا درست اون 3 تا دیگه رو خدا میدونه
شما چطور؟

14 تا استاتیکو دونه دونه حل کردم زدم به نظرم خیلی هلوووووووو بود و واقعا بود با اینکه درصدم فک کنم تو این درس بالا باشه چون همه بالا زدن پس به دردی نمیخوره!!!
دینامیک 20 تاشو زدم ولی از بس بی دقتی کردم فک کنم غلطم زیاد بشه
ریاضی خوب بود 15 16 تا زدم
سیالاتمو واقعا نمیدونم چطوری زدم!!!:((( نتونستم بشمرمم چند تا بود ویادمم نمیاد کدوما رو زدم
کلا خیلی بد دادم من فقط تبدیل دانشگاه تهرانو میخواممممممم اگه قبول نشم که نمیشممممممممممممم !!!! میمونم برای سال بعد
زبانم خیلی خوب بود اونم زدم.

• Like
واکنش ها: meko

mohammadreza1001

کاربر فعال
سلام به همه دوستان

ان شاالله کنکور رو خوب داده باشید و برحسب تلاشتون رتبه ی خوبی بیارید.

دفترچه سوال کنکور کارشناسی ارشد مکانیک 94

پاسخ تشریحی باکس سیالات کنکور کارشناسی ارشد مکانیک 94

گفتم به زدن دکمه تشکر اکتفا نکنم. من الان فهمیدم که 3 تا سیالات درست زدم، یکی غلط، پس درصد سیالاتم میشه 13.66.
واقعا دستتون درد نکنه

saeed-deadman

عضو جدید
اگه نیروی عکس العمل دیوار رو به صورت بار گسترده خطی در نظر بگیریم گزینه ای که خطی به دست میاد....

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
به نظرم 4 تنش های اصلی هم بدست بیاری بازم 4. این نظر منه.

چرا 4؟
ببینید تنش اصلی در راستای محور سوم که صفره
تنهاش اصلی در راستای x,yرو مگه نباید به دست آورد بعدش توی رابطه کرنش قرار داد
خب باهم برابر میشن باعلامت های مثبت ومنفی
حالا چطوری میشه 4؟

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
به نظرتون با این درصدا تقریبا چه رته ای میشه امسال
ریاضی23
جامدات20
سیالات 35یا40