کلاهت این طرف افتاد نیا دنبالش. اساتید دیوانه . روانی . عقده ای. ترم یک حدود 60 درصد مشروطی دادیم.میشه لطفا در مورد سطح علمی دانشگاه تبریز توضیح بدین ؟ در چه حدیه ؟ محیطش خوبه ؟
در مورد بو علی همدان هم از 21 نفر 15 نفر مشروط شدن ترم اول(همین پاییز گذشته)کلاهت این طرف افتاد نیا دنبالش. اساتید دیوانه . روانی . عقده ای. ترم یک حدود 60 درصد مشروطی دادیم.
اصلا به تبریز فکر نکن.
چند وقت پیش لینکدین استاد کوثری(استاد تبدلی دانشگاه تهران) رو چک میکردم ایشون یه متنی گذاشته بود در تقدیر از شاگردش که نمره بالای 17 رو تونسته کسب کنه
نمیدونم آیا میشه این برداشت رو کرد که میانگین نمرات تبدیل دانشگاه تهران پایینه که 17 نمره بالایی محسوب میشه یا نه؟
در مورد علم وصنعت میدونم تقریبا معدل ها پایینه و سخت میگیرن
جساراتا مهندس شما ساکن کجایید اصفهان کجا و تبریز کجا .اگه اصفهانی بودی شهر دور برش قبول بودی اگه تبریزی بودی که اون خطه رو ول کردی میخواستی اصفهان بریمن سال پیش 625 تبدیل و 650 طراحی بودم. نه تبدیل و نه طراحی صنعتی اصفهان رو نیاوردم. البته روزانه ش رو.
العان تبریز میخونم.
بنظر شما تبدیل تهران یا امیر کبیر؟کدوم جوش بهتره و آدم میتونه زندگی نرمال تری داشته باشه؟کلا راحت تر باشه !تبدیل و طراحی امیر کبیر روزانه احتمالا قبول میشین وشبانه تبدیل و طراحی تهران....تهران کلا جو راحت تره امیرکبیر هم تو گرایش تبدیل زیاد سخت نمی گیرن
در تایید حرف ایشون که یکی از دوستان من داره اونجا ارشد میخونه بگم اونایی هم که قبول شدن و مشروط نشدن به خاطر این بوده که سرشون به تنشون می ارزیده یعنی دختر خاص بودن . دوستم هم میگفت همدان میخواد ظرفیتشو نصف کنه و این کارو هم کرد پارسال 20 تا تبدیل و و 20 تا کاربردی حالا 10 تا از این 10 تا از اوندر مورد بو علی همدان هم از 21 نفر 15 نفر مشروط شدن ترم اول(همین پاییز گذشته)
نمیدونم چرا مکانیک این قدر استاد های دیوانه داره(البته استاد سالم از نظر عقلی هم وجود داره بینشون)
برادر شما ی نگا به دفترچه بنداز خودت میفهمی تهران یا امیر کبیر قبولی یا نهسلام، دوستان ساختی کمکم کنن
زبان 3
ریاضی 40
جامدات 47
ساخت 31
رتبه : 51
میتونم از دانشگاه امیرکبیر یا تهران قبولشم؟!!
شما غیر تهران و صنعتی اصفهان هر جا بخوای شانس قبولی داری تهران عباس پور میتونی بری بحث من بیشتر رو تبدیل و کاربردیه مگر نه سیستم و گرایش های دیگه رو خبر ندارم . بد نیست به سایت دپارتمان مکانیکم ی سر بزنی فارسی تو گوگل بزن دپارمان مکانیک خودش میادسلام بچه ها.من از اونی که فک می کردم خیلی بهترشدم.
ریاضی 33
سیالات 38
جامدات 21
دینامیک 11
معدل 16.42
طراحی 929
تبدیل809
راستی شما رتبه ت چند شد؟شما غیر تهران و صنعتی اصفهان هر جا بخوای شانس قبولی داری تهران عباس پور میتونی بری بحث من بیشتر رو تبدیل و کاربردیه مگر نه سیستم و گرایش های دیگه رو خبر ندارم . بد نیست به سایت دپارتمان مکانیکم ی سر بزنی فارسی تو گوگل بزن دپارمان مکانیک خودش میاد
کل ظرفیت تهران و امیرکبیر واسه ساخت 22 نفره، معلوم نیس از این 50 نفر چند نفر ساختی هستن چند نفر طراحی و سیالات و ... . واسه همین اینجا پرسیدم که از تجربیات بچه ها استفاده کنم!
راستی شما رتبه ت چند شد؟
1هستیم
کسی نبود؟سلام تبدیل 460 کجاها میشه؟ سیستم هم بدم نمیاد
شاید اون سال 52 نفر اول 30تاش ساختی بودن امسال شاید از 50 تا 20تا باشن اینطوری امید هستمن پارسال رفیقم با رتبه51 تربیت مدرس قبول شد با اینکه دوست داشت تهران وامیرکبیر قبول بشه.امیدوارم که اون جای که دوست داری قبول بشی
اگه روزانه بخوای بری تهران بعیده ولی شیانه چراکسی نبود؟
سلام تبدیل 460 کجاها میشه؟ سیستم هم بدم نمیاد