آقا این دلتا چیه؟!کیه؟! کل بحث این تاپیک در مورد این دلتاست!![]()

آقا این دلتا چیه؟!کیه؟! کل بحث این تاپیک در مورد این دلتاست!![]()
من معمولا سوالاتی که 100 درصد مطمئن نبودم نزدم به خاطر همین این سوال را هم نزدم.من 127 زدم 4تو سپاهان زده بود
هیدرولیک چی زدیدی
128 من زدم 300و 300
129 55 دراوردم
130 نزدم چون بلد نبودم
جواب هیدرولیک را من 45% آوردم با راه حل کامل و ذره ای هم شک نداشتم واقعا نمیدونم شما چطوری محاسبه کردید که شده 50%در ضمن خطا را هم من زدم سیستماتیک فقط به دلیل اینکه عیناا کتاب سپاهان زده این خطا سیستماتیک و یا بایاس است.
احتمالا شما هم اشتباه منو مرتکب شدین.شیر اطمینان اصلا باز نمیشه و فشار پمپ همون 45باره نه 50. درواقه دبی اضافی از شیر کنترل جریان بالا تخلیه میشه نه شیر اطمینان.مدارو دوباره ببنین متوجه میشین که فشار پشت سیلندر و پمپ هردو 45 باره
عالیه فقط سوال 45 رو اشتباه تایپی زده گزینه 4 ولی جواب گزینه 3 رو بدست آورده.
37 هم که بالاخره معلوم نشد زینیه یا مینیمم
سوال 86 به احتمال زیاد همون 2 هست. فکر کنم 109 رو هم اشتباه زده.
سوال 72 جالبه که نائی (تست 28 فصل 3) اشتباه حل کرده. پارسه درست حل کرده جواب گزینه 4 میشه.
سلام دوستان.آیا با ریاضی37وجامدات40وسیالات40ودینامیک سفید امید داشته باشم؟
عالیه فقط سوال 45 رو اشتباه تایپی زده گزینه 4 ولی جواب گزینه 3 رو بدست آورده.
37 هم که بالاخره معلوم نشد زینیه یا مینیمم
سوال 86 به احتمال زیاد همون 2 هست. فکر کنم 109 رو هم اشتباه زده.
سوال 72 جالبه که نائی (تست 28 فصل 3) اشتباه حل کرده. پارسه درست حل کرده جواب گزینه 4 میشه.
سوال 37 اینطور که اینها میگن باید زینی باشه ولی رسم نمودار نشون میده که مینیمم هست !!!!
سوال 103 : هم تحلیل آخرش درسته ولی به جواب آخر ربطی نداره !!!! .... مدرسان و ماهان زدن 1 ... منم 1 زدم امیدوارم 1 درست باشه !!!
من کماکان رو 57 و 63 بحث دارم ! خصوصا 57 !!! .........
سوال 37 اینطور که اینها میگن باید زینی باشه ولی رسم نمودار نشون میده که مینیمم هست !!!!
سوال 103 : هم تحلیل آخرش درسته ولی به جواب آخر ربطی نداره !!!! .... مدرسان و ماهان زدن 1 ... منم 1 زدم امیدوارم 1 درست باشه !!!
من کماکان رو 57 و 63 بحث دارم ! خصوصا 57 !!! .........
آره جامداتش عالیه. دینامیکش اگه درست باشه من منفی میشمجامداتش حلش خوبه
اما دینامیک و سیالاتش فک کنم غلط داره چنتا تست
آره جامداتش عالیه. دینامیکش اگه درست باشه من منفی میشم![]()
من فکر می کنم سنجش 37 رو مینیمم میزنه!
57 رو من 4 زدم، 63 رو 2.
من با ماهان و مدرسان 27 میشم ب پارسه 13 :|
منم با ماهان و مدرسان میشم 15 با پارسه منفی 5 :-l
پدر و پسر 4 تا موسسه هستن به یه کلید واحد نمی تونن برسن !!! ادعاشونم ...
این سوال دقیقا تو ص 402 کتاب ساخت و تولید محسن شهبازی کرمی امده و گفته این خطا خطای مثلثاتی هست و اینکه خطای مثلثاتی جز خطاهای سیستماتیک و قابل حذفه و گزینه یک درستهآره،50%.سوال 125 خطای تصادفی بود؟
پارسه سوال 87 رو اشتباه حل کرده. جواب گزینه 2 میشه.
در مورد 103 موافقم منم 1 زدم
102 هم به نظرم 1 درسته