ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

safari.engineer

عضو جدید
سلام به همه مهندس های عزیز
بعد چندین ماه تلاش مداوم تو راه کارشناسی ارشد واقعا" دیگه خسته شدم البته فکر کنم طبیعی باشه چون خستگی تو گفته های اکثر دوستان مشهوده.
خلاصه با این که یه برنامه خیلی منسجم داشتم ولی دقیقا" بر طبق مراد پیش نرفت و از اونجایی که دیگه وقت زیادی نمونده مجبورم چند بخش از ریاضی مهندسی و کنترل رو حذف کنم.
پیشنهادم به همه دوستان اینه که تو این یه ماه مونده به کنکور اون چیزهایی رو که تا حالا خوندن خوب دوره کنن و فقط تست کار کنن و مهمتر از اون این که به هیچ وجه امیدتون رو از دست ندین. هر وقت هم احساس کردین که واقعا" کم آوردین یه لحظه وضعیت الان رو با چند ماه پیش خودتون مقایسه کنین با این مقایسه می فهمین که واقعا" تلاشتون ارزش داشته پس شما کار خودتون رو انجام بدین وبه نتیجه و روز کنکور فکر نکنین. با آرزوی موفقیت برای همگی

mojzar

عضو جدید
سلام ، این یکی از سوالات پارسال مدرسان شریف بود که به نظرم اشتباه اومد ولی توضیحی داده بود که آدم شاخ در میاره که واقعا چه افرادی این سوالات رو طراحی می کنن ؟ به نظر من هم چون این مقایسه اشتباه بود اصلن نمیشه جواب داد خواسم از دوستان هم بپرسم شاید من در اشتباه بودم و روشن بشم البته راه شما رو هم که چطور برای فرکانس مود دوم این مقدار رو بدست اوردین رو متوجه نشدم چون شعاع دیسک رو که نداریم که بشه حساب کرد !
توی دوستان زیاد باکس دینامیک و ارتعاشات مورد استقبال نیست ظاهرا ولی به نظر من یکی از بهترین باکس ها برای درصد های بالاست ،البته برای شما فکر می کنم سوالی نیست که نتونید حل بکنید و تسلط شما به روی مباحث واقعا عالیه ! فکر می کنم باید جزو ده نفر اول امسال شما رو بدونم به امید موفقیت شما و بقیه دوستان

solid_mechanical

عضو جدید
با سلام

...البته راه شما رو هم که چطور برای فرکانس مود دوم این مقدار رو بدست اوردین رو متوجه نشدم چون شعاع دیسک رو که نداریم که بشه حساب کرد !

بله حق با شماست چون شعاع دیسک رو نداریم محاسبه دقیق ممان اینرسی امکانپذیر نیست ولی من برای ممان اینرسی دیسک مقدار (I_bar) رو فرض کردم، در نهایت برای محاسبه فرکانس های طبیعی دونستن مقدار دقیق I_bar ضرورتی نداره! مجددا عنایت بفرمایید...

Pendulum.jpg

موفق باشید/

mojzar

عضو جدید
با سلام

بله حق با شماست چون شعاع دیسک رو نداریم محاسبه دقیق ممان اینرسی امکانپذیر نیست ولی من برای ممان اینرسی دیسک مقدار (I_bar) رو فرض کردم، در نهایت برای محاسبه فرکانس های طبیعی دونستن مقدار دقیق I_bar ضرورتی نداره! مجددا عنایت بفرمایید...

مشاهده پیوست 188214

موفق باشید/

بله درست می فرمایید

parham007

عضو جدید
دوستان اگه كسي به پاسخ تشريحي آزمون ارشد 92 دسترسي داره لطفا دريغ نكنه و به اشتراك بگذاره خيلي ممنون ميشم

mojzar

عضو جدید
سلام دوستان ، یه پیشنهاد دارم ، دوستانی که توی آزمون های جامع موسسات امسال ثبت نام کردن بیاین با هم سوالات آزمون جامع رو به اشتراک بذاریم تا تنوع سوالاتمون بیشتر بشه ، من خودم پارسه می دم دوستانی که مدرسان شریف یا ماهان یا نصیر می دن کسی آیا هست ؟

solid_mechanical

عضو جدید
با سلام

از دوستانی که دینامیک رو خوندن کسی هست پاسح تشریحی این سوال رو داشته باشه! سوال مربوط به کنکور 90 هستش و سنجش گزینه 4 رو پاسخ صحیح دونسته! اگه کسی توضیحی داره ممنون میشم ارائه بده...

Dyn. 90.jpg

موفق باشید/

mojzar

عضو جدید
با سلام

از دوستانی که دینامیک رو خوندن کسی هست پاسح تشریحی این سوال رو داشته باشه! سوال مربوط به کنکور 90 هستش و سنجش گزینه 4 رو پاسخ صحیح دونسته! اگه کسی توضیحی داره ممنون میشم ارائه بده...

مشاهده پیوست 188578

موفق باشید/

سلام ، من خودم ارجحیت خاصی رو نسبت به گزینه ی 3 به طور مشهود نمی تونم تصور کنم چون هر دو راستای بردار نرمال رو درست نشون دادن ولی شاید اگه بخوایم ریز بشیم و قوانین کنج فرنه رو برای دستگاه رعایت کنیم باید بنا به قانون دست راست وقتی از بردار مماسی به روی بردار نرمال می چرخیم باز هم جهت بردار Z در راستای بردار Z دستگاه کارتزین باشه برای همین گزینه ی 4 می تونه پاسخ درست تری باشه نسبت به گزینه ی 3

آخرین ویرایش:

mohandes_ali

عضو جدید
سلام دوستان ، یه پیشنهاد دارم ، دوستانی که توی آزمون های جامع موسسات امسال ثبت نام کردن بیاین با هم سوالات آزمون جامع رو به اشتراک بذاریم تا تنوع سوالاتمون بیشتر بشه ، من خودم پارسه می دم دوستانی که مدرسان شریف یا ماهان یا نصیر می دن کسی آیا هست ؟

پارسه دوتای جامع تا کی فرصت ثبت نام داره

solid_mechanical

عضو جدید
با سلام

سلام ، من خودم ارجحیت خاصی رو نسبت به گزینه ی 3 به طور مشهود نمی تونم تصور کنم چون هر دو راستای بردار نرمال رو درست نشون دادن ولی شاید اگه بخوایم ریز بشیم و قوانین کنج فرنه رو برای دستگاه رعایت کنیم باید بنا به قانون دست راست وقتی از بردار مماسی به روی بردار نرمال می چرخیم باز هم جهت بردار Z در راستای بردار Z دستگاه کارتزین باشه برای همین گزینه ی 4 می تونه پاسخ درست تری باشه نسبت به گزینه ی 3

نه نه بحثم روی جهت نیس روی مقداره! مقدار ارائه شده برای N در گزینه 4 (یا حالا 3) درسته؟ چیزی کم و کسر نداره؟!

موفق باشید/

mojzar

عضو جدید
با سلام

نه نه بحثم روی جهت نیس روی مقداره! مقدار ارائه شده برای N در گزینه 4 (یا حالا 3) درسته؟ چیزی کم و کسر نداره؟!

موفق باشید/
اگه یه نقطه روی منحنی رو در نظر بگیریم معادله نقطه روی اون میشه X ex , Y ey ، حالا برای پیدا کردن راستای مماسی t از نقطه مشتق میگیریم چون راستای مماسی در راستای سرعته پس دارم داریم : V=ex+2*X/2R ey که عدد دو در صورت و مخرج با هم ساده میشه ، راستای نرمال عمود بر راستای مماسی هست و ضرب شیب ها برابر با -1 هست یا می تونیم بگیم ضرب داخلی بردار مماس در نرمال برابر صفره ، با این کار مشخص میشه که صورت کسر همون چیزیه که در گزینه ی 3 و 4 هست ، برای یکه کردن بردار نرمال هم به اندازه ی این بردار بدست اومده تقسیمش می کنیم (کهex,ey بردار یکه هستن خودشون ) که میشه همون چیزی که توی همه گزینه ها هست برای مشخص کردن جهت هم از همون اصلی که گفتم استفاده میشه و گزینه 4 صحیح میشه

amir-mehrizi

عضو جدید
بچه ها يه سوال.در طراحي جوش ها اون L تو فرمول بيانگر چيه؟؟؟بعد چه جوري بدست مياد؟؟چون قانون خاصي نديدم من.

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
خوشحال باشین که دیگه آخراشه
به این فک کنین که الان مث دونده های قوی که بیشترین انرژیشون رو واسه آخر گذاشتن و دور آخرو سریعر از بقیه دورها میرن
دقیقا ما هم باید این کارو بکنیم
در عوض بعد امتحان خللللللللللاص
همگی موفق باشید;)

solid_mechanical

عضو جدید
با سلام

داداش خودتو چرا اينقدر عذاب ميدي؟؟؟؟؟يه فرمول بيشتر نيست كه بايد حفظ كنيش.همين.ديگه اثبات لازم نبود;)

جونم واسه داداش گلم بگه که شما باید حافظه بی نظیری داشته باشی که هر 18 فرمول زیر رو از حفظی! من که فقط 4 تای اولی رو از حفظم که تازه اونم بعضی وقتا یادم میره باید از نو بدست بیارمشون!

مشاهده پیوست You Have Two Options. Memorize or Obtain these!.pdf

اگه یه نقطه روی منحنی رو در نظر بگیریم معادله نقطه روی اون میشه X ex , Y ey ، حالا برای پیدا کردن راستای مماسی t از نقطه مشتق میگیریم چون راستای مماسی در راستای سرعته پس دارم داریم : V=ex+2*X/2R ey که عدد دو در صورت و مخرج با هم ساده میشه ، راستای نرمال عمود بر راستای مماسی هست و ضرب شیب ها برابر با -1 هست یا می تونیم بگیم ضرب داخلی بردار مماس در نرمال برابر صفره ، با این کار مشخص میشه که صورت کسر همون چیزیه که در گزینه ی 3 و 4 هست ، برای یکه کردن بردار نرمال هم به اندازه ی این بردار بدست اومده تقسیمش می کنیم (کهex,ey بردار یکه هستن خودشون ) که میشه همون چیزی که توی همه گزینه ها هست برای مشخص کردن جهت هم از همون اصلی که گفتم استفاده میشه و گزینه 4 صحیح میشه

درود بر شما با این استدلال سنجیده... میبینی مهندس جان! با اینکه سوال تاکید کرده «بردار عمودی سطح»، اما از اونجایی که این سوال در قسمت دینامیک طرح شده و در مورد ذره ای جرم دار صحبت کرده، ضمیر ناخود آگاه ما رو کشوند برد به سمت «نیروی عمودی که سطح به ذره وارد می کنه»! ما هم که گوش به فرمان... به هر حال این سوال یه سوال ریاضیه و با اطلاعات دوره دبیرستان میشه براحتی به اون پاسخ داد!

دوستان عنایت داشته باشن این یکی دو سه سال اخیر طراحهای دینامیک کم و بیش از شعاع انحنا سوال دادن. نمونش همین پارسال...

Dyn. 92.jpg

پاسخ: گزینه اول

موفق باشید/

r.mob

عضو جدید
درسایی که خوندم.
ریاضی 1 - ریاضی 2 - معادلات
استاتیک - مقاومت - اجرا ( فقط خستگی و معیارهای طراحی مواد نرم و ترد و محورها و احتمالا فنرها رو هم بخونم. )
سیالات ( لایه مرزی - نیروهای هیدرواستاتیک - فشار - جریان داخلی لوله ها ) - انتقال ( هدایت یک بعدی - هدایت چند بعدی - سطوح گسترش یافته - تشعشع-هدایت ناپایا).
ارتعاشات از امروز شروع کردم . فقط 1 درجه آزادی رو میخونم.
زبان 35 تا درس 504 .
تو این 1 ماه اینا رو یه دور مرور هم کنم دیگه فکر کنم کافی باشه.

sheykh_bahaee

عضو جدید
سلام بچه ها
یادش بخیر پارسال اینجا چه روزایی داشتیم
سلام داش امیر چطوری؟ خوبی؟
اضاع چطوره؟

بخونید بچه ها ایشالله که جای خوب قبول میشید
هرچند دانشگاههای ما مفت نم ارزند...

chego

کاربر فعال
درسایی که خوندم.
ریاضی 1 - ریاضی 2 - معادلات
استاتیک - مقاومت - اجرا ( فقط خستگی و معیارهای طراحی مواد نرم و ترد و محورها و احتمالا فنرها رو هم بخونم. )
سیالات ( لایه مرزی - نیروهای هیدرواستاتیک - فشار - جریان داخلی لوله ها ) - انتقال ( هدایت یک بعدی - هدایت چند بعدی - سطوح گسترش یافته - تشعشع-هدایت ناپایا).
ارتعاشات از امروز شروع کردم . فقط 1 درجه آزادی رو میخونم.
زبان 35 تا درس 504 .
تو این 1 ماه اینا رو یه دور مرور هم کنم دیگه فکر کنم کافی باشه.

ماشالا هزار ماشالا ترکوندی دمت گرم که هم درست رو میخونی وهم فعالیت تو تاپیک میکنی ایشالا خدا جواب تلاشتو میده

r.mob

عضو جدید
ماشالا هزار ماشالا ترکوندی دمت گرم که هم درست رو میخونی وهم فعالیت تو تاپیک میکنی ایشالا خدا جواب تلاشتو میده

ممنون از توجهت دوست عزیز
درس خوبی مثل ترمو رو از دست دادم. و این نشونه برنامه ریزیه بد من بود.
باکس دینامیک ارتعاشات هم واقعا عقب هستم امید وارم تو این 10 روز بتونم یه خورده بخونم.
و 20 روز آخر که کلا برای مرور و تست زنی هست .

chego

کاربر فعال
ممنون از توجهت دوست عزیز
درس خوبی مثل ترمو رو از دست دادم. و این نشونه برنامه ریزیه بد من بود.
باکس دینامیک ارتعاشات هم واقعا عقب هستم امید وارم تو این 10 روز بتونم یه خورده بخونم.
و 20 روز آخر که کلا برای مرور و تست زنی هست .

نگران نباش ایشالا میرسی برنامتو کامل کنی من چی بگم که باکس دینامیک و ارتعاشات رو به جز دینامیک ماشین با ریاضی عومی و زبان حذف کردم ولی سیالات و جامدات رو خوب خوندم ولی مشکل حل کردن تستاست البته من تستای کتاب راهیان رو معمولا راحت حل میکنم تا ببینم بقیه رو چی میشه

amir-mehrizi

عضو جدید
سلام بچه ها
یادش بخیر پارسال اینجا چه روزایی داشتیم
سلام داش امیر چطوری؟ خوبی؟
اضاع چطوره؟

بخونید بچه ها ایشالله که جای خوب قبول میشید
هرچند دانشگاههای ما مفت نم ارزند...
سلام جليلي جااااان.اقا خيلي مخلصم.خوبه خدارو شكر.همه رو خوندم.فقط 10 تا 15 درصد از كل درسا رو نخوندم.شما خوبي؟؟؟دانشگاه خواجه نصير خوبه؟؟;)

mojzar

عضو جدید
متاسفانه به جایی رسیدم که ذوق خوندن و تست زدن ندارم دیگه !!! شاید خستگیه و خب نمی دونم چیکارش کنم! کمی استرس ، کمی ترس ....

amin 1990

عضو جدید
سلام خسته نباشید
دقیقا منم همین مشکل رو دارم ی هفتس که هیچ نخوندم،البته استرس ندارم ولی زیاد میخوابم.

chego

کاربر فعال
سلام دوستان عزیز
خداقوت اولا اینو بگم که این درد خستگی مال همه هست و طبیعیه و باید بهش غلبه کرد و دوما دوتا فایل هست برای کسایی مثل من که اصلا تا حالا شروع به خوندن ارتعاشات و دینامیک نکردن البته خودم هنوز نخوندمشون امیدوارم به دردتون بخوره
مشاهده پیوست dinamike.pdf
مشاهده پیوست erteashate.pdf

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا