...البته راه شما رو هم که چطور برای فرکانس مود دوم این مقدار رو بدست اوردین رو متوجه نشدم چون شعاع دیسک رو که نداریم که بشه حساب کرد !
با سلام
بله حق با شماست چون شعاع دیسک رو نداریم محاسبه دقیق ممان اینرسی امکانپذیر نیست ولی من برای ممان اینرسی دیسک مقدار (I_bar) رو فرض کردم، در نهایت برای محاسبه فرکانس های طبیعی دونستن مقدار دقیق I_bar ضرورتی نداره! مجددا عنایت بفرمایید...
مشاهده پیوست 188214
موفق باشید/
دوستان اگه كسي به پاسخ تشريحي آزمون ارشد 92 دسترسي داره لطفا دريغ نكنه و به اشتراك بگذاره خيلي ممنون ميشم
با سلام
از دوستانی که دینامیک رو خوندن کسی هست پاسح تشریحی این سوال رو داشته باشه! سوال مربوط به کنکور 90 هستش و سنجش گزینه 4 رو پاسخ صحیح دونسته! اگه کسی توضیحی داره ممنون میشم ارائه بده...
مشاهده پیوست 188578
موفق باشید/
سلام دوستان ، یه پیشنهاد دارم ، دوستانی که توی آزمون های جامع موسسات امسال ثبت نام کردن بیاین با هم سوالات آزمون جامع رو به اشتراک بذاریم تا تنوع سوالاتمون بیشتر بشه ، من خودم پارسه می دم دوستانی که مدرسان شریف یا ماهان یا نصیر می دن کسی آیا هست ؟
پارسه دوتای جامع تا کی فرصت ثبت نام داره
سلام ، من خودم ارجحیت خاصی رو نسبت به گزینه ی 3 به طور مشهود نمی تونم تصور کنم چون هر دو راستای بردار نرمال رو درست نشون دادن ولی شاید اگه بخوایم ریز بشیم و قوانین کنج فرنه رو برای دستگاه رعایت کنیم باید بنا به قانون دست راست وقتی از بردار مماسی به روی بردار نرمال می چرخیم باز هم جهت بردار Z در راستای بردار Z دستگاه کارتزین باشه برای همین گزینه ی 4 می تونه پاسخ درست تری باشه نسبت به گزینه ی 3
اگه یه نقطه روی منحنی رو در نظر بگیریم معادله نقطه روی اون میشه X ex , Y ey ، حالا برای پیدا کردن راستای مماسی t از نقطه مشتق میگیریم چون راستای مماسی در راستای سرعته پس دارم داریم : V=ex+2*X/2R ey که عدد دو در صورت و مخرج با هم ساده میشه ، راستای نرمال عمود بر راستای مماسی هست و ضرب شیب ها برابر با -1 هست یا می تونیم بگیم ضرب داخلی بردار مماس در نرمال برابر صفره ، با این کار مشخص میشه که صورت کسر همون چیزیه که در گزینه ی 3 و 4 هست ، برای یکه کردن بردار نرمال هم به اندازه ی این بردار بدست اومده تقسیمش می کنیم (کهex,ey بردار یکه هستن خودشون ) که میشه همون چیزی که توی همه گزینه ها هست برای مشخص کردن جهت هم از همون اصلی که گفتم استفاده میشه و گزینه 4 صحیح میشهبا سلام
نه نه بحثم روی جهت نیس روی مقداره! مقدار ارائه شده برای N در گزینه 4 (یا حالا 3) درسته؟ چیزی کم و کسر نداره؟!
موفق باشید/
داداش خودتو چرا اينقدر عذاب ميدي؟؟؟؟؟يه فرمول بيشتر نيست كه بايد حفظ كنيش.همين.ديگه اثبات لازم نبود![]()
اگه یه نقطه روی منحنی رو در نظر بگیریم معادله نقطه روی اون میشه X ex , Y ey ، حالا برای پیدا کردن راستای مماسی t از نقطه مشتق میگیریم چون راستای مماسی در راستای سرعته پس دارم داریم : V=ex+2*X/2R ey که عدد دو در صورت و مخرج با هم ساده میشه ، راستای نرمال عمود بر راستای مماسی هست و ضرب شیب ها برابر با -1 هست یا می تونیم بگیم ضرب داخلی بردار مماس در نرمال برابر صفره ، با این کار مشخص میشه که صورت کسر همون چیزیه که در گزینه ی 3 و 4 هست ، برای یکه کردن بردار نرمال هم به اندازه ی این بردار بدست اومده تقسیمش می کنیم (کهex,ey بردار یکه هستن خودشون ) که میشه همون چیزی که توی همه گزینه ها هست برای مشخص کردن جهت هم از همون اصلی که گفتم استفاده میشه و گزینه 4 صحیح میشه
درسایی که خوندم.
ریاضی 1 - ریاضی 2 - معادلات
استاتیک - مقاومت - اجرا ( فقط خستگی و معیارهای طراحی مواد نرم و ترد و محورها و احتمالا فنرها رو هم بخونم. )
سیالات ( لایه مرزی - نیروهای هیدرواستاتیک - فشار - جریان داخلی لوله ها ) - انتقال ( هدایت یک بعدی - هدایت چند بعدی - سطوح گسترش یافته - تشعشع-هدایت ناپایا).
ارتعاشات از امروز شروع کردم . فقط 1 درجه آزادی رو میخونم.
زبان 35 تا درس 504 .
تو این 1 ماه اینا رو یه دور مرور هم کنم دیگه فکر کنم کافی باشه.
ماشالا هزار ماشالا ترکوندی دمت گرم که هم درست رو میخونی وهم فعالیت تو تاپیک میکنی ایشالا خدا جواب تلاشتو میده
ممنون از توجهت دوست عزیز
درس خوبی مثل ترمو رو از دست دادم. و این نشونه برنامه ریزیه بد من بود.
باکس دینامیک ارتعاشات هم واقعا عقب هستم امید وارم تو این 10 روز بتونم یه خورده بخونم.
و 20 روز آخر که کلا برای مرور و تست زنی هست .
سلام جليلي جااااان.اقا خيلي مخلصم.خوبه خدارو شكر.همه رو خوندم.فقط 10 تا 15 درصد از كل درسا رو نخوندم.شما خوبي؟؟؟دانشگاه خواجه نصير خوبه؟؟سلام بچه ها
یادش بخیر پارسال اینجا چه روزایی داشتیم
سلام داش امیر چطوری؟ خوبی؟
اضاع چطوره؟
بخونید بچه ها ایشالله که جای خوب قبول میشید
هرچند دانشگاههای ما مفت نم ارزند...