ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mojzar

عضو جدید
با سلام

مشاهده پیوست 186909

شما راه حل ساده تری سراغ داری؟

موفق باشید/

سلام نه منم همین راه رو رفتم ولی گفتم شاید راه ساده تری هم باشه برای این نوع سوالات ، آخه از یکی از دوستان یه نوع حل ابتکاری دیده بودم که با سینتیک اجسام صلب در صفحه یه همچین سوالی رو حل کرده بود توضیح داد من نفهمیدم گفتم شاید کسی دیگه هم بلد باشه :)

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
دقیقا قبل شما هم من در مورد باکس دینامیک ازشون پرسیدم که گفتن کجاها رو بخونم. شما هم هموجاهایی که به من گفتن بخونم رو بخون ایشاالله که نتیجه میگیری.
منم مثل شما بودم تو دانشگاه با اینکه همه از ارتعاشات میترسیدن من خیلی راحت بود برام. و کل تمرینای کتاب محجوب مقدس رو حل کردم برای امتحان. اما الان میترسم برم سراغ ارتعاشات.
جزوه دانشگاهیمو پیدا کردم میخوام از روی اون بخونم. فقط برای تست برم سراغ کتاب

پس یعنی تصمیم درستی گرفتم که برم سراغ جزوه دانشگاه
امیدوارم نتیجه بگیرم
موفق باشید;)

mojzar

عضو جدید
بچه ها بهم بگین با باکس ارتعاشات چیکار کنم امروز که ارتعاشات میخوندم واقعا ناامید شدم
کسی هست راهیان بخونه ارتعاشات رو؟باهاش مشکل ندارین؟

سلام خوب کتاب پوران رو بخونین شاید مشکل بر طرف شد

mech.shima

کاربر ممتاز
سلام خوب کتاب پوران رو بخونین شاید مشکل بر طرف شد

سلام
اصلا کل اعتماد به نفسم ریخته
خیلی حس بدیه که احساس میکنی از پس این کتابا بر نیای
با اینکه من کلا عاشق درسای جامداتی بودم و با فهمشون مشکل نداشتم الان اینجوری شدم احساس میکنم اصلا قبول نمیشم:crying::wallbash:

amir-mehrizi

عضو جدید
سلام
با اینکه من کلا عاشق درسای جامداتی بودم و با فهمشون مشکل نداشتم الان اینجوری شدم احساس میکنم اصلا قبول نمیشم:crying::wallbash:
ديونه نشووووو:D(فقط يه نفس عميق بكش و اميدوار باش.چيه ميگي قبول نميشم.مطمِن باش 100 درصد قبولي.الان داري الكي به خودت فشار مياري كه يه درس و بخوني.نميشه و نتيجه منفي ميده و اين نتيجه منفي دادن باعث نااميدي از قبولي ميشه.اميد داشته باش به درساييي كه خوندي.شك نكن قبوولي;)

chego

کاربر فعال
سلام

دوست عزیز سلام
اولا مثبت فکر کن چون اگه بیشتر از دوماهه که درس میخونی مطمئن باش که چیزایی که بلدی ده برابر چیزاییه که نصفه ونیمه بلدی مثلا سیالات میتونه جای ارتعاشات رو و انتقال جای کنترل رو برات جبران کنه
دوما یه نگاهی اگه تونستی به جزواتت بنداز مطمئنا یه سری چیزا یادت میاد از من که بدتر نیستی بعد از 4 سال شروع کردم منم از رو راهیان میخوام بخونم ولی هنوز نرسیدم نگاهشم بکنم تازشم من همون موقعم به زور پاسش کردم ولی در عوض تمرکز بیشتری گذاشتم اول روی امید و بعد درسای دیگه مثل سیالاتیا
در ضمن اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست او جانشین تمام نداشتنهاست
از من پیرمرد یاد بگیرین
موفق باشین

mech.shima

کاربر ممتاز
ديونه نشووووو:D(فقط يه نفس عميق بكش و اميدوار باش.چيه ميگي قبول نميشم.مطمِن باش 100 درصد قبولي.الان داري الكي به خودت فشار مياري كه يه درس و بخوني.نميشه و نتيجه منفي ميده و اين نتيجه منفي دادن باعث نااميدي از قبولي ميشه.اميد داشته باش به درساييي كه خوندي.شك نكن قبوولي;)

من همش یه ماهه دارم میخونم اما حیفم میاد نخونم
ترجیح میدم تا آخرین روز بخونمو قبول نشم نه اینکه دیگه نخونم واسه همینه که میخونم
احساس میکنم این مسیریه کاه باید طی کنمو تمام تلاشم رو بکنم در این صورت اگه قبولم نشم کمتر اذیت میشم:redface:

mech.shima

کاربر ممتاز
دوست عزیز سلام
اولا مثبت فکر کن چون اگه بیشتر از دوماهه که درس میخونی مطمئن باش که چیزایی که بلدی ده برابر چیزاییه که نصفه ونیمه بلدی مثلا سیالات میتونه جای ارتعاشات رو و انتقال جای کنترل رو برات جبران کنه
دوما یه نگاهی اگه تونستی به جزواتت بنداز مطمئنا یه سری چیزا یادت میاد از من که بدتر نیستی بعد از 4 سال شروع کردم منم از رو راهیان میخوام بخونم ولی هنوز نرسیدم نگاهشم بکنم تازشم من همون موقعم به زور پاسش کردم ولی در عوض تمرکز بیشتری گذاشتم اول روی امید و بعد درسای دیگه مثل سیالاتیا
در ضمن اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست او جانشین تمام نداشتنهاست
از من پیرمرد یاد بگیرین
موفق باشین

سلام
خیلی خیلی ممنونم از حرفاتون
درست میگین من که یه سال پیش این درس رو خوندم نباید انقدر زود ناامید بشم
فقط راه بیفتم حله
اصلا برام خیلی عجیبه من توی ارتعاشات کوچیکترین مشکلی نداشتم
برای بچه ها وقت میذاشتم و باهاشون کار میکردم اما الان انگار نه انگار
اصلا نمیدونم ساده ترین فرکانس طبیعی چطوری محاسبه میشه!!!!
یا زیادی دارم به خودم تلقین میکنم یا اینکه چون دیر شروع کردم اینطوری شدم:(

reza2495

عضو جدید
بازم که حست منفیه دختر جون بسه تا روز امتحان نزدیک یه ماه ونیم مونده یعنی3888000 ثانیه (مردم تا اینو حسابش کردم)
يا ابر فضللللللللللللللللللللل ! حاجي اگه اين قدر دقيق باشي رتبه 1 واس خودته ها :D
انشالا ك موفق باشي;)

maysam_n2005

کاربر فعال
متاسفانه به حرف هیچ کس گوش نمی دی فقط نظر خواهی می کنی و در نهایت کار خودتو انجام میدی-کلن دوستانی که تو این تاپیک میان متاسفانه علی رقم وقتی که براشون گذاشته می شه و دیگران به سوالاتشون جواب می دن ولی در نهایت دیگران جز تلف کردن وقتشون کاری انجام نمی دن چونکه در نهایت کار خودشونو انجام می دن -متاسفانه از بدی جوونای دهه 70 هست هر چی به سمت 80 پیش میریم عدم توجه به صحبت دیگران بیشتر می شه -در کل موفق باشید-ولی از بابت تاپیکایی که گذاشتم پشیمونم چونکه جز اینکه تلف کردن وقت بود سودی برای دوستان نداشت-موفق باشید

r.mob

عضو جدید
آقااا این قسمت تشعشع رو همه مطالبش رو حفظ باید کنیم ؟؟؟؟ :crying2:

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به خاطر اهمیت این تاپیک و درخواست دوستان،مهم شد

با آرزوی موفقیت روز افزون برای همه شما عزیزان

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به خاطر اهمیت این تاپیک و درخواست دوستان،مهم شد

با آرزوی موفقیت روز افزون برای همه شما عزیزان

mech.shima

کاربر ممتاز
متاسفانه به حرف هیچ کس گوش نمی دی فقط نظر خواهی می کنی و در نهایت کار خودتو انجام میدی-کلن دوستانی که تو این تاپیک میان متاسفانه علی رقم وقتی که براشون گذاشته می شه و دیگران به سوالاتشون جواب می دن ولی در نهایت دیگران جز تلف کردن وقتشون کاری انجام نمی دن چونکه در نهایت کار خودشونو انجام می دن -متاسفانه از بدی جوونای دهه 70 هست هر چی به سمت 80 پیش میریم عدم توجه به صحبت دیگران بیشتر می شه -در کل موفق باشید-ولی از بابت تاپیکایی که گذاشتم پشیمونم چونکه جز اینکه تلف کردن وقت بود سودی برای دوستان نداشت-موفق باشید
....!!!!

nafas..

کاربر فعال
بلاخره مهم شد آخرش مهم شد ایوووووووول
آرزوی موفقیت میکنم واسه همتون شما تلاش میکنید قبول نشید په کی قبول میشه!!!
مرسی از نظر دوستان حتما همین کارو میکنم.

nafas..

کاربر فعال
.

.

شیما جون شما فقط بخون به نتیجه فک نکن....
شما مسیر اصلی برو بدون استرس همه چی درست میشه خود به خود.......

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به گزارش بولتن نیوز،آزمون کارشناسی ارشد سال 93 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور طی روزهای 16 تا 18 بهمن ماه به صورت سراسری در سراسر کشور برگزار می‌شود.

دکتر حسین توکلی سخنگو و مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور بااعلام این خبر به ایسنا، گفت: کارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته از روز دوشنبه 14 بهمن ماه از طریق سایت اینترنتی سازمان www.sanjesh.org توزیع می‌شود.

وی افزود: هر داوطلب بر حسب مورد و با توجه به تاریخ برگزاری آزمون هر کد رشته امتحانی می‌تواند به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به دریافت پرینت کارت شرکت در آزمون و برگ راهنما اقدام کند.

به گفته وی با توجه به اینکه 112هزار و 605 داوطلب علاقه مند به شرکت در دو رشته امتحانی هستند و برای این افراد دو کارت ورود به جلسه در نظر گرفته می‌شود، بنابراین جمعا یک میلیون و 64 هزار و 493 کارت برای تمام داوطلبان شرکت در آزمون سکارشناسی ارشد ناپیوسته درنظر گرفته شده است.

توکلی همچنین درباره زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد، تصریح کرد: بر اساس زمان پیش‌بینی شده این آزمون در دو نوبت صبح و بعداز ظهر در روزهای چهارشنبه 16 بهمن، پنجشنبه 17بهمن و جمعه 18 بهمن ماه سال 92 در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار خواهد شد.

[h=4]جزییات نحوه پذیرش برای کد رشته‌های امتحانی مختلف[/h]
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه درباره جزییات ثبت‌نام کننده‌گان و تعداد داوطلبان و کد رشته‌های امتحانی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 جزییاتی را اعلام کرد.

توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه بر اساس زمان پیش‌بینی شده ثبت‌نام از داوطلبان شرکت در دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 و نوزدهمین المپیاد دانشجویی کشور از روز یکشنبه 12 آبان ماه از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش آغاز و با در نظر گرفتن مهلت‌های تمدید شده ثبت نام در ساعت 24 دوشنبه 27آبان ماه پایان پذیرفت، گفت: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 برای پذیرش دانشجو در 142 کد رشته امتحانی شامل 51 کد رشته امتحانی علوم انسانی، 16 کدر رشته امتحانی علوم پایه 29 کد رشته امتحانی فنی و مهندسی، 25کد رشته امتحانی کشاورزی، 13 کد رشته امتحانی هنر و 8 کد رشته امحانی دام‌پزشکی برگزار می‌شود.

به گفته وی ثبت‌نام از داوطلبان 137 کد رشته امتحانی از 142 کد رشته امتحانی به طور متمرکز و از طریق شبکه اینترنتی سازمان انجام شده‌است.

توکلی درباره نحوه پذیرش برای 5 کد رشته امتحانی دیگر خاطرنشان کرد: ثبت نام از داوطلبان این 5 کد رشته امتحانی که عبارت‌اند از کدهای رشته امتحانی 1147،1149،1150،1151،1153 با هماهنگی و نظارت سازمان سنجش و توسط ارگان‌های ذی‌ربط انجام گرفته و یا در آینده صورت می‌پذیرد.

[h=4]تعداد داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته[/h]
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه از ثبت‌نام 951 هزار و 888 داوطلب جهت شرکت در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته 93 و المپیاد دانشجویی علمی خبر داد و درباره جزییات آن، اظهار کرد: از این تعداد 493 هزار 109 داوطلب زن و 458 هزار و 779 داوطلب مرد هستند که به عبارت دیگر 51.80 درصد داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته را زنان و 48.20 درصد داوطلبان را مردان تشکیل می‌دهند.

افزایش 55 هزار و 763 داوطلب در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 نسبت به سال گذشته از دیگر نکاتی بود که وی به آن اشاره کرد.

[h=4]تعداد دواطلبان شرکت در آزمون دو کد رشته تحصیلی بیش از زنان است[/h]
وی درباره تعداد داوطلبانی که مبادرت به انتخاب دو کد رشته تحصیلی در این آزمون کرده‌اند، اظهار کرد: از تعداد 951 هزار داوطلبی که در آزمون 137 کد رشته تحصیلی ثبت نام کرده‌اند 112 هزار و 605 داوطلب اقدام به ثبت‌نام ر دو کد رشته تحصیلی کرده‌اندکه از این تعداد 52 هزار 532 داوطلب زن و 60هزار و 73 داوطلب مرد هستند.

به گفته توکلی برای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 جمعا یک میلیون و 64 هزار و 493 کارت ورود به جلسه برای کلیه داوطلبان در نظر گرفته‌شده ‌است.

amin 1990

عضو جدید
سلام به دوستان
سوال 67ارشد پارسال(تغییرات توزیع دما رومیخواد) من هر جور حل میکنم گزینه دو میشه ولی سنجش گزینه چهار رو زده میشه توضیح بدید چطوره گزینه چهاره؟باتشکر

chego

کاربر فعال
سلام به دوستان
سوال 67ارشد پارسال(تغییرات توزیع دما رومیخواد) من هر جور حل میکنم گزینه دو میشه ولی سنجش گزینه چهار رو زده میشه توضیح بدید چطوره گزینه چهاره؟باتشکر

سلام دوست عزیز
اگه qبیاد جلوی مساوی منفی میشه پس تحدب به سمت بالا(شبیه تپه)میشه و انحنا متمایل به سمت گرادیان بیشتره پس گزینه چهار میشه

chego

کاربر فعال
دوستان وقتتون به خیر یه سوال
ببخشید به نظرتون چرا من بعد از دو دور خوندن ریاضی مهندسی ومعادلات وقتی واسه حل سوالات سالای گذشته دست به کار میشم هیچ کاری نمیتونم بکنم

amin 1990

عضو جدید
سلام بر دوستان
نگاه کن دوست خوبم اون سوال رو که پرسیدم به نظرم دو باید باشه چون اگه اکسترمم حساب کنی به جز گزینه دو که قبل از یک تقسیم بر دو باید ماکزیمم بشه اون گزینه هاینطور نیس ، پس گزینه چهار اشتباه میشه در ضمن ی دلیل دیگه اینه که بعده از یک تقسیم دو باید منحنی رو به پایین باشه که اینطور باز توگزینه چهار نمیشه اونوقت چطور گزینه دو که با اثبات حل میشه گزینه غلط هست بعدش به نظرتون یک تقسیم بر دو رو برا چی داده اگه هیچ تاثیری رو نداره.

solid_mechanical

عضو جدید
با سلام

...نه منم همین راه رو رفتم ولی گفتم شاید راه ساده تری هم باشه برای این نوع سوالات...

با توجه به خواست و اطلاعات مسئله تردیدی نکن که ساده ترین (و البته تنهاترین!) راه حل همینه.

...از یکی از دوستان یه نوع حل ابتکاری دیده بودم که با سینتیک اجسام صلب در صفحه یه همچین سوالی رو حل کرده بود توضیح داد من نفهمیدم گفتم شاید کسی دیگه هم بلد باشه :)

فیزیک مسئله این اطمینان خاطر رو برای ما فراهم میکنه که با هر دو جسم (واگن و آونگ) مثل یه ذره برخورد کنیم نه یه جسم صلب! و اما در مورد سینماتیک و سینتیک اجازه بده یه تعریف مختصر داشته باشم اگه اشتباست شما یا سایر دوستان لطف کنید تصحیح بفرمایید.

بر اساس یک دیدگاه کلاسیک میشه شاخه دینامیک در علم مکانیک مهندسی رو به دو دسته سینماتیک و سینتیک تقسیم بندی کرد.

سینماتیک: شاخه ای از دینامیک که به بررسی کمیتهای جابجایی (S)، سرعت (V)، شتاب (a) و زمان (t) میپردازه.
سیـنتـیـک: شاخه ای از دینامیک که به بررسی کمیتهای نیرو (F)، گشتاور (M) و مشتقات این دو کمیت میپردازه. اکثر کتب مرجع دینامیک (مریام، هیبلر، جانسون، شیمز و ...) تقسیم بندی زیر رو برای مسایل سینتیک در نظر گرفتند:

1. مسائل سینتیکی که با استفاده از روش نیرو و شتاب (معادلات تعادل نیوتن) حل میشن
  2. مسائل سینتیکی که با استفاده از روش کار و انرژی حل میشن
  3. مسائل سینتیکی که با استفاده از روش ضربه و مومنتوم حل میشن

با توضیحات فوق، مسئله شما رو میشه یه مسئله سینتیک ذره در نظر گرفت و در مورد حل اون با روش سینتیک اجسام صلب هیچ ایده ای ندارم.

و اما برای شما و اون دسته از دوستانی که دینامیک رو بخوبی مطالعه کردند باید عرض کنم که بله... بعضی از مسائل سینتیک رو میشه تماماً (یا تا حدی) با استفاده از تکنیکهای سینماتیکی حل کرد. به عنوان مثال تست ساده زیر که مربوط به کنکور مکانیک 89 هستش رو ملاحظه بفرمایید...

6.jpg

دوستان وقتتون به خیر یه سوال
ببخشید به نظرتون چرا من بعد از دو دور خوندن ریاضی مهندسی ومعادلات وقتی واسه حل سوالات سالای گذشته دست به کار میشم هیچ کاری نمیتونم بکنم

خیلی سادست! یا سطح سوالات از سطح داشته های شما بالاتره و یا اینکه اپیدمی استرس کنکور شما رو هم تسخیر کرده! با اینکه اولی چنگی به دل نمیزنه ولی به قول دکتر شریعتی سگش شرف داره به دومی!

امیدوارم دومی نباشه ولی اگه هست از اونایی که تجربه کنکور داشتن بپرس... همچین که پات به جلسه برسه یادت میره چرا باید استرس داشته باشی... اصلا استرس واسه چی؟! میترسی وقت کم بیاری نتونی همه رو حل کنی؟ اصلا ببینم مگه کسی هم هست که بتونه همه رو حل کنه؟ به این دو تا تست که مربوط به کنکور 90 هستن یه نیگا بنداز، خیلی سادست ولی تقریباً حل نشدنی...

مشاهده پیوست 7.pdf

من به همه شما عزیزان دوس داشتنی این اطمینانو بدم که اگه به فکر زیر 100 نیستید، عمرا وقت کم بیارید. فقط سعی کنید اونایی رو که تو این مدت (1 ماه، 2ماه، 3ماه، 6 ماه یا هرچی) خوندید و یاد گرفتید و مسلط شدید، مرور کنید که از دس دادن همچین سوالایی تو کنکور واقعا دردناکه. مرور کردنم نه استرس داره نه توانایی علمی میخواد.

میگم حالا خدایی استرس دارین شماها یا دارید مارو فیلم میکنید!!! یادش بخیر ما یه همکلاسی خیلی عزیزی داشتیم سر جلسه امتحان که مینشت هی شرو میکرد نچ و نوچ کردن و همش میگفت وای که چه سخته... وای که حل نمیشه... آخ که بدبخت شدم رفت... گفتم با این استاد نگیرما... خلاصه منم کلی ذوق میکردم که آخ جون اینبار خودم ماکس میشم... این ترم خودم شاگرد اولم و از این خیالات موهوم! ولی همچین که نمره ها رو میزدن میدیدم که بله! آره دیگه این دوستمون الان بلاد کفر دارن PhD میخونن و ما هم به لطف پسر بودن و مشکلات سربازی باید بریم کتابای زرد و سفید و قرمز و گلگلی و خال خالی و توپ توپی مدرسان شریف و قسط علی هذا رو بخونیم.

موفق باشید/

آخرین ویرایش:

r.mob

عضو جدید
سلام به دوستان
خیلی ساده هست. اصلا احتیاج به هیچ محاسبه ای نداره.
نکته 1 : با توجه به اینکه گفته چشمه حرارتی داریم نتیجه میشود که گزینه 1 و 3 اشتباه هست.
نکته 2 : با توجه به اینکه دمای سمت راست بزرگتر از دمای 1 هست پس نقطه ماکزیمم به سمت راست تمایل داره.
کتاب راهیان ص 57 . کاملا واضح توضیح داده.

r.mob

عضو جدید
سلام بر دوستان
نگاه کن دوست خوبم اون سوال رو که پرسیدم به نظرم دو باید باشه چون اگه اکسترمم حساب کنی به جز گزینه دو که قبل از یک تقسیم بر دو باید ماکزیمم بشه اون گزینه هاینطور نیس ، پس گزینه چهار اشتباه میشه در ضمن ی دلیل دیگه اینه که بعده از یک تقسیم دو باید منحنی رو به پایین باشه که اینطور باز توگزینه چهار نمیشه اونوقت چطور گزینه دو که با اثبات حل میشه گزینه غلط هست بعدش به نظرتون یک تقسیم بر دو رو برا چی داده اگه هیچ تاثیری رو نداره.

تو اینجور مسائل به 2 تا نکته توجه کن.
اول اینکه گفته چشمه حرارتی یعنی اینکه حرارت تولید میشه یا گفته چاه حرارتی یعنی اینکه حرارت مصرف میشه>
اگه چشمه داشته باشیم پس نقطه ماکزیمم داریم. اگه چاه داشتیم پس نقطه مینیمم داشتیم.
برای حالت چشمه ماکزیمم ما تمایل به نقطه با دمای بالا تر داره و تو چاه نقطه مینیمم تمایل به نقطه با دمای کمتر داره.
اگه هم عایق بود دیگه نقطه ماکزیمم یا مینیمم نداریم و فقط اکسترمم داریم که نقطه اکسترمم باز هم اگه چشمه حرارتی داشتیم نقطه ای با دمای بیشتر میشه نقطه اکسترمم ما که همیشه روی دیوار عایق شده هست.
و اگه چاه داشتیم نقطه اکسترمم ما روی عایق میشه اما تو نقطه ای با دمای کمتر.
امیدوارم متوجه شده باشی.

chego

کاربر فعال
با سلام

با توجه به خواست و اطلاعات مسئله تردیدی نکن که ساده ترین (و البته تنهاترین!) راه حل همینه.

فیزیک مسئله این اطمینان خاطر رو برای ما فراهم میکنه که با هر دو جسم (واگن و آونگ) مثل یه ذره برخورد کنیم نه یه جسم صلب! و اما در مورد سینماتیک و سینتیک اجازه بده یه تعریف مختصر داشته باشم اگه اشتباست شما یا سایر دوستان لطف کنید تصحیح بفرمایید.

بر اساس یک دیدگاه کلاسیک میشه شاخه دینامیک در علم مکانیک مهندسی رو به دو دسته سینماتیک و سینتیک تقسیم بندی کرد.

سینماتیک: شاخه ای از دینامیک که به بررسی کمیتهای جابجایی (S)، سرعت (V)، شتاب (a) و زمان (t) میپردازه.
سیـنتـیـک: شاخه ای از دینامیک که به بررسی کمیتهای نیرو (F)، گشتاور (M) و مشتقات این دو کمیت میپردازه. اکثر کتب مرجع دینامیک (مریام، هیبلر، جانسون، شیمز و ...) تقسیم بندی زیر رو برای مسایل سینتیک در نظر گرفتند:

1. مسائل سینتیکی که با استفاده از روش نیرو و شتاب (معادلات تعادل نیوتن) حل میشن
  2. مسائل سینتیکی که با استفاده از روش کار و انرژی حل میشن
  3. مسائل سینتیکی که با استفاده از روش ضربه و مومنتوم حل میشن

با توضیحات فوق، مسئله شما رو میشه یه مسئله سینتیک ذره در نظر گرفت و در مورد حل اون با روش سینتیک اجسام صلب هیچ ایده ای ندارم.

و اما برای شما و اون دسته از دوستانی که دینامیک رو بخوبی مطالعه کردند باید عرض کنم که بله... بعضی از مسائل سینتیک رو میشه تماماً (یا تا حدی) با استفاده از تکنیکهای سینماتیکی حل کرد. به عنوان مثال تست ساده زیر که مربوط به کنکور مکانیک 89 هستش رو ملاحظه بفرمایید...

مشاهده پیوست 187083

خیلی سادست! یا سطح سوالات از سطح داشته های شما بالاتره و یا اینکه اپیدمی استرس کنکور شما رو هم تسخیر کرده! با اینکه اولی چنگی به دل نمیزنه ولی به قول دکتر شریعتی سگش شرف داره به دومی!

امیدوارم دومی نباشه ولی اگه هست از اونایی که تجربه کنکور داشتن بپرس... همچین که پات به جلسه برسه یادت میره چرا باید استرس داشته باشی... اصلا استرس واسه چی؟! میترسی وقت کم بیاری نتونی همه رو حل کنی؟ اصلا ببینم مگه کسی هم هست که بتونه همه رو حل کنه؟ به این دو تا تست که مربوط به کنکور 90 هستن یه نیگا بنداز، خیلی سادست ولی تقریباً حل نشدنی...

مشاهده پیوست 187079

من به همه شما عزیزان دوس داشتنی این اطمینانو بدم که اگه به فکر زیر 100 نیستید، عمرا وقت کم بیارید. فقط سعی کنید اونایی رو که تو این مدت (1 ماه، 2ماه، 3ماه، 6 ماه یا هرچی) خوندید و یاد گرفتید و مسلط شدید، مرور کنید که از دس دادن همچین سوالایی تو کنکور واقعا دردناکه. مرور کردنم نه استرس داره نه توانایی علمی میخواد.

میگم حالا خدایی استرس دارین شماها یا دارید مارو فیلم میکنید!!! یادش بخیر ما یه همکلاسی خیلی عزیزی داشتیم سر جلسه امتحان که مینشت هی شرو میکرد نچ و نوچ کردن و همش میگفت وای که چه سخته... وای که حل نمیشه... آخ که بدبخت شدم رفت... گفتم با این استاد نگیرما... خلاصه منم کلی ذوق میکردم که آخ جون اینبار خودم ماکس میشم... این ترم خودم شاگرد اولم و از این خیالات موهوم! ولی همچین که نمره ها رو میزدن میدیدم که بله! آره دیگه این دوستمون الان بلاد کفر دارن PhD میخونن و ما هم به لطف پسر بودن و مشکلات سربازی باید بریم کتابای زرد و سفید و قرمز و گلگلی و خال خالی و توپ توپی مدرسان شریف و قسط علی هذا رو بخونیم.

موفق باشید/

قربونت دوست عزیز من که دیگه کارم از استرس گذشته از بس ازمونای مختلف دادم و بیسکویتهای مختلفی رو خوردم ولی مورد بعدی من از رو کتابی مثل گاج میخونم که خیلی باحال توضیح داده بعدشم از اون دسته ادمایی که گفتین داره تو بلاد کفر درس میخونه هم نیستم اگه بودم 4سال پیش درسو ادامه میدادم هرچند که میدونم شما منظور بدی نداشتین (به قول شریعتی سیاست در مقابل صداقت دیگران خیانت است و صداقت در مقابل سیاست دیگران حماقت)
خیلی مرسی

amin 1990

عضو جدید
سلام
آره نکتش رو دیدم البته من صفحه81است،احتمالا شما فقط مکانیکه، ولی جالبیش میدونی چیه اگه کسی این نکته رو ندونه و محاسبه کنه ماکزیمم میشه یک تقسیم سه که گزینه دو رو باید بزنه. واقعا برا من جا ی سوالش باقی موند ولی با این نکته که شما ودوست قبلی گفتید آره. در ضمن فکر کنم تو سایت مهندس حسینی درصد نوشتید من دوستم سال قبل با یه کم کمتر از این درصدا رتبش شد200 وخورده ای.

r.mob

عضو جدید
سلام
آره نکتش رو دیدم البته من صفحه81است،احتمالا شما فقط مکانیکه، ولی جالبیش میدونی چیه اگه کسی این نکته رو ندونه و محاسبه کنه ماکزیمم میشه یک تقسیم سه که گزینه دو رو باید بزنه. واقعا برا من جا ی سوالش باقی موند ولی با این نکته که شما ودوست قبلی گفتید آره. در ضمن فکر کنم تو سایت مهندس حسینی درصد نوشتید من دوستم سال قبل با یه کم کمتر از این درصدا رتبش شد200 وخورده ای.

آره دوست گلم
البته من که عمرا به اون درصدا برسم.
حالا که این بحث خوب رو باز کردی. یه خورده بیشتر توضیح بدم بلکه بیشتر کمکت کنه.
اینهایی که گفتم همش برای حالتی بود که K ثابت باشه. حالا اگه K هم متغییر بود نمودارش کاملا شبیه به نمودار با منبع حراراتی با دیوار عایق میشه که برای K دو حالت داریم. K با افزایش دما افزایش پیدا کنه و k با افزایش دما کاهش پیدا کنه. حواست تو مسئله ها به K هم باشه که دچار اشتباه نشی. همیشه هم K با گرادیان دما تو مختصات کارتزین متناسب هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا