ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin 1990

عضو جدید
من تو سوال سال 88که فرمودید، اول تو بازه مشکل دارم که چطور این شده ولی اگ این طور که آقا علی گذاشتن درست باشه آره منفی دیگه نباید داشته باشه. آقا سعید حدوده 25 روزه نگاه کتابا هم نکردم،هرچی تسلط داشتم پریدن.

saeed722

عضو جدید
خب خدا رو شکر

این سوال حل شد

سوال 88 رو ندیدین؟؟

اون سوال هم تقریبا آسونه ولی فک کنم اشتباه جواب داده. . .

saeed722

عضو جدید
ممنون داش امین

خب پس این سوال هم حل شد:D

چرا ؟

شما هم میخواین آزمون استخدامی بدین؟؟:redface:

saeed722

عضو جدید
واسه جواب اوون سوال....باید از اول و آخر بازه a رو کم کنیم و به داخل تابع همون مقدار اضافه بشه

بعد یه تغییر متغیر میدیم و حل میشه

amin 1990

عضو جدید
نه آزمون استخدامی نمیخوام بدم،میخوام اول خدمت رو تموم کنم چون هر روز ی بخشنومه میاد ی بار میگن میشه 24 ماه وکسری ها رومیخوان بردارن و... ،راستی الان که خوندم مشهدی هستی اگه بیام مشهد حتما میام پیشت. شوخی کردم.

saeed722

عضو جدید
نه آزمون استخدامی نمیخوام بدم،میخوام اول خدمت رو تموم کنم چون هر روز ی بخشنومه میاد ی بار میگن میشه 24 ماه وکسری ها رومیخوان بردارن و... ،راستی الان که خوندم مشهدی هستی اگه بیام مشهد حتما میام پیشت. شوخی کردم.

بیا داداش.......قدمت روو چشمم

یه کلبه محقری هست اگه افتخار بدی و بیای خوشحال میشیم:smile:

منم احتمالا اگه نشه باید برم سربازی...چون اصلا با دانشگاه آزاد حال نمیکنم:razz:

mohandes_ali

عضو جدید
بیا داداش.......قدمت روو چشمم

یه کلبه محقری هست اگه افتخار بدی و بیای خوشحال میشیم:smile:

منم احتمالا اگه نشه باید برم سربازی...چون اصلا با دانشگاه آزاد حال نمیکنم:razz:

اوه اوه دانشگاه ازاد رفیق من رفته یعنی به معنای واقعی کلمه سرویس شده ها شهریه اش خیلیییییییییییییییی سنگینه تازه ترم اوله مشزوط شده میخواد انصراف بده

saeed722

عضو جدید
به نظرم ارزش اینکه دو سال وقت و هزینت رو بذار نداره. . .

شهریه چار سالش که یهچی توو مایه های 7 تومن درمیاد:confused:

r.mob

عضو جدید
به نظرم ارزش اینکه دو سال وقت و هزینت رو بذار نداره. . .

شهریه چار سالش که یهچی توو مایه های 7 تومن درمیاد:confused:
هزینشو بیخیال . کلا آدمو سرویس میکنن اونجا.
من همون سالی که پیش دانشگاهی رو تموم کردم . آزاد قبول شدم و حوصله نداشتم 1 سال بخونم برای ملی ، رفتم آزاد. سوای اینکه دانشگاه آزاد تو جامعه وجه خوبی نداره. پیر میشدم تا یه نمره بدن استادا.
از لحاظ امکانات خوبه ولی نمره دادنش افتضاحه . من ترمی 600 شهریه میدادم . دیگه ترم آخر که پارسال ترم پاییز بود ، 700 تومن ریختم .

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
اگر بگن بیا بدون کنکورم بخون ساخت دیگه نمیخونم. واقعا گرایش مزخرفیه اصلا مکانیک محسوب نمیشه.!!!
هرکسی روحیات خودشو داره.گرایش ساخت و تولید بیشتر از اینکه جنیه تئوری داشته باشه چنبه فنی داره کلا هرکسی روحیه فنی و عملی نداره این رشته مناسبی برایش نیست.گرایش های دیگه بیشتر جنبه تئوری پیدا میکنن ولی در کل نسبت به گرایش ها احترام بذارید.
موفق باشید;)

edram

عضو جدید
با سلام
دوستان یک سوال بی ربط
ایا ممکنه بشه بعد از فارق التحصیلی معدل لیسانس رو تغییر داد؟! هیچ راهی نداره؟!!!!

amir-mehrizi

عضو جدید
هزینشو بیخیال . کلا آدمو سرویس میکنن اونجا.
من همون سالی که پیش دانشگاهی رو تموم کردم . آزاد قبول شدم و حوصله نداشتم 1 سال بخونم برای ملی ، رفتم آزاد. سوای اینکه دانشگاه آزاد تو جامعه وجه خوبی نداره. پیر میشدم تا یه نمره بدن استادا.
از لحاظ امکانات خوبه ولی نمره دادنش افتضاحه . من ترمی 600 شهریه میدادم . دیگه ترم آخر که پارسال ترم پاییز بود ، 700 تومن ریختم .
يعني واقعا زدي تو خال با اين توصيفاتت از دانشگاه خراب شده آزاد

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
کسی نیست به سوال من جواب بده؟
این سوال بیشتر به مباحث دوستان مکاترونیکی مربوط میشه و متاسفانه اون سوال اومده بنده شخصا پاسخ جامعی ازش ندارم

karim-mech

کاربر بیش فعال
دوستن اندکی صبر . سحر نزدیک است. کم مونده ناامید نشید و به تلاشتون ادامه بدین

mitsumi

عضو جدید
دوستان آماده شدين ديگه اره؟
امسال همتون قبول شيد كه من ساله ديگه شركت ميكنم راحت قبول شم:)

mohandes_ali

عضو جدید
ما که قسمت نبود امسال کنکور بدیم دعا میکنم خیلییییییییییییی سخت باشه ها ها ها

r.mob

عضو جدید
امروز دیگه واقعا خسته کننده بود . از صبح دارم ارتعاشات میخونم. همش 40 تا تست ارتعاشات کار کردم . :(
دیروز اجزا- دینامیک ماشین - زبان- ریاضی2 رو خوندم ولی امروز واقعا بد بود. دیگه از درس حالم به هم میخوره .
ولی خوبیه کنکور اینه که آدم میفهمه چقدر قبلا وقتش رو هدر میداده.

amir-mehrizi

عضو جدید
بچه ها سلام.توي يافتن بازه همگرايي توي سري ها من وقتي يه سر بازه رو قرار ميدم و محاسبه ميكنم سري همگرا درمياد كه كاملا اشتباهه و سري واگرا ميشه.مثلا سوال رياضي سال 85.يكي بياد يه توضيح اجمالي بده.مرسي.

mojzar

عضو جدید
بچه ها سلام.توي يافتن بازه همگرايي توي سري ها من وقتي يه سر بازه رو قرار ميدم و محاسبه ميكنم سري همگرا درمياد كه كاملا اشتباهه و سري واگرا ميشه.مثلا سوال رياضي سال 85.يكي بياد يه توضيح اجمالي بده.مرسي.

خب چه شکلی حل می کنی که همگرا در میاد ؟ تو این سوال که مشخصه اگه رادیکال e رو بذاری به جا x صورت برابر مخرج میشه و میشه یک حدش در بینهایت که مخالف صفره پس واگراست

amir-mehrizi

عضو جدید
خب چه شکلی حل می کنی که همگرا در میاد ؟ تو این سوال که مشخصه اگه رادیکال e رو بذاری به جا x صورت برابر مخرج میشه و میشه یک حدش در بینهایت که مخالف صفره پس واگراست
اخ اخ مشكل و فهميدم مرسي داداش;)راستي؟؟يه سوال هست توي رياضيه 2؟كوتاهترين فاصله بين دو نقطه كه با روش لاگرانژ حل ميشه.هم توسال 83 اومده هم توي 91.اينم من هركاري ميكنم جوابشو نميفهمم.اينم اگه بلدي يه توضيح ميدي؟؟؟

mojzar

عضو جدید
اخ اخ مشكل و فهميدم مرسي داداش;)راستي؟؟يه سوال هست توي رياضيه 2؟كوتاهترين فاصله بين دو نقطه كه با روش لاگرانژ حل ميشه.هم توسال 83 اومده هم توي 91.اينم من هركاري ميكنم جوابشو نميفهمم.اينم اگه بلدي يه توضيح ميدي؟؟؟

solv.jpg

Hooladi

عضو جدید
اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درباره‌ تاريخ پرينت كارت‌، محل‌ رفع نقص و برگزاري‌ آزمون‌ ورودي تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ داخل‌) سال‌ 1393 و همچنين‌ نوزدهمين دوره المپياد علمي‌ دانشجويي‌ كشور

سازمان سنجش آموزش كشور ضمن‌ تبريك ايام‌الله دهه مبارك فجر و سي‌وپنجمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي و آرزوي‌ موفقيت‌ براي‌ داوطلبانيكه درآزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ داخل‌) سال 1393 و همچنين‌ نوزدهمين دوره‌ المپياد علمي‌ دانشجويي‌ كشور ثبت‌نام‌ نموده‌اند بدينوسيله به اطلاع مي رساند باتوجه به شرايط نامساعد جوي در اغلب استانهاي كشور در طول هفته گذشته بنابه درخواست داوطلبان، خانواده هاي محترم آنان و مسئولين محترم استاني مبني بر عدم امكان حضور و يا مشكلات حضور بموقع داوطلبان در جلسه آزمون، زمان برگزاري آزمون تغيير يافته است. لذا ضمن تشكر و قدرداني از دانشگاهها و موسسات آموزش عالي، واحدها و مراكز دانشگاه آزاد اسلامي، مراكز دانشگاه پيام نور، ارگانهاي نظامي، انتظامي و امنيتي و ... كه در برگزاري اين آزمون در هفته جاري همكاري صميمانه‌اي دارند، و پوزش از داوطلباني كه تغيير زمان برگزاري آزمون باعث ايجاد مشكلاتي براي آنان شده، توجه‌ داوطلبان‌ گرامي‌ را به‌ موارد ذيل‌ معطوف‌ مي‌دارد.
الف‌- برگزاري آزمون و پرينت كارت شركت در آزمون
آزمون براي ‌136 كدرشته‌‌ امتحاني‌ در نوبت صبح و بعدازظهر روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه‌ 23، 24 و 25 بهمن‌ماه سال 1392 و براساس اطلاعات مندرج بر روي كارت شركت در آزمون رشته امتحاني مربوط برگزار خواهد شد. داوطلبان‌ متقاضي‌ هر يك‌ از كدرشته‌هاي امتحاني‌ لازم‌ است‌ به نشاني مندرج بر روي كارت شركت در آزمون مراجعه نمايند. شهرستان محل برگزاري آزمون داوطلبان با توجه به استان محل اقامت آنان به شرح جدول شماره 1 مي‌باشد.
لازم به توضيح است كارتهاي پرينت شده قبلي (كارتهايي كه در هفته قبل داوطلبان پرينت نموده اند) به هيچ وجه معتبر نيست (باطل مي باشد) و داوطلبان بايستي مجدداً اقدام به پرينت كارت ورودي خود نمايند. بدين منظور داوطلبان مي توانند از بعدازظهر روز يكشنبه 20/11/92 براي مشاهده و پرينت كارت به سايت سازمان به آدرس www.sanjesh.org مراجعه نمايند. داوطلبان لازم است براساس مشخصات شناسنامه‌اي (نام‌، نام‌خانوادگي، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامي (شماره پرونده و كد رهگيري) نسبت به پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت جديد شركت در آزمون و همچنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است. لذا كليه داوطلبان بايستي شخصاً براي پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند.
تبصره- آن دسته از داوطلبانيكه علاوه بر كد رشته امتحاني اصلي متقاضي شركت در يكي از 66 كدرشته امتحاني به عنوان رشته امتحاني دوم نيز بوده‌اند، مي‌بايست كارت شركت در آزمون رشته امتحاني دوم خود را نيز از سايت اين سازمان پرينت و به آدرس حوزه امتحاني مندرج بر روي كارت مراجعه نمايند.
1- آزمون‌ كدرشته‌‌هاي امتحاني 1129 (زبان و ادبيات اردو)، 1154 (مطالعات دفاعي استراتژيك)، 1155 (اطلاعات استراتژيك)، 1156 (آماد)، 1157 (مديريت بحران)، 1287 (مهندسي طراحي محيط زيست)، 1356 (نمايش عروسكي) و ‌‌1360 (مجموعه موسيقي‌)، منحصراً در شهرستان تهران‌ برگزار خواهد شد؛ لذا داوطلبان‌ هريك از كد‌رشته‌هاي امتحاني مذكور ضرورت‌ دارد براساس‌ آدرس و تاريخ مندرج بر روي كارت شركت در آزمون به حوزه امتحاني مربوط در شهرستان تهران مراجعه نمايند.
2ـ آزمون كدرشته امتحاني 1152 (مجموعه مدرسي الهيات و معارف اسلامي) منحصراً در شهرهاي مقدس مشهد و قم برگزار مي‌شود. لذا حوزه امتحاني داوطلبان اين كدرشته امتحاني با توجه به استان محل اقامت آنان (براساس تقاضانامه ثبت‌نامي تكميلي توسط داوطلبان) تعيين گرديده است كه لازم است اين داوطلبان با توجه به آدرس درج شده بر روي كارت شركت در آزمون خود به حوزه امتحاني مربوط مراجعه نمايند.
3- محل برگزاري آزمون براي 6 كدرشته امتحاني شامل كدرشته‌هاي امتحاني 1147، 1149‌،‌1150‌، 1151، 1153و‌ 1158 كه ثبت‌نام آنها توسط دستگاههاي اجرايي ذيربط و با هماهنگي اين سازمان صورت گرفته در شهرستان تهران خواهد بود و از طريق اطلاعيه‌اي كه هريك از ارگانهاي ذيربط صادر مي‌نمايند آزمون اين كدرشته‌ها در تاريخهاي پيش‌بيني شده برگزار خواهد شد. براي اين دسته از داوطلبان كارت شركت ‌در ‌آزمون از طريق سايت سازمان صادر نشده است.
ب‌- تذكرات خيلي مهم
باتوجه به تغيير تاريخ برگزاري آزمون توجه كليه داوطلبان را به تذكرات ذيل معطوف مي دارد:
1- تاكيد براينكه كارتهاي قبلي فاقد اعتبار است (باطل مي باشد) و لذا بايستي حتماً كارت جديد پرينت شود .
2- از آنجائيكه بعضاً آدرس محل برگزاري (حوزه امتحاني) داوطلبان تغيير يافته است . لذا ملاك آدرس محل برگزاري آزمون، آدرس مندرج در كارت ورودي جديد مي باشد. بديهي است چنانچه داوطلبي كارت جديد خود را پرينت ننمايد و با كارت قبلي به حوزه امتحاني مراجعه كند از ورود داوطلب به حوزه ممانعت به عمل خواهد آمد.

ج-كنترل مندرجات كارت شركت در آزمون
با توجه به تغيير زمان برگزاري آزمون و از آنجائيكه كارت شركت در آزمون كه هفته گذشته از طريق سايت اين سازمان در اختيار داوطلبان قرار گرفته فاقد اعتبار (باطل) براي شركت درآزمون مي‌باشد، لذا كليه داوطلبان مي‌بايست در تاريخ‌هاي اعلام شده نسبت به تهيه پرينت مجدد از كارت شركت در آزمون خود اقدام نموده و درخصوص مندرجات كارت شركت در آزمون چنانچه مغايرتي مشاهده شد لازم است به شرح زير اقدام كنند.
1- چنانچه‌ زبان‌ خارجي‌ مندرج‌ در كارت‌ شركت در آزمون داوطلبي با زبان‌ خارجي‌ وي‌ در ثبت‌نام‌ اينترنتي انجام شده، مغايرت‌ دارد، يا در رابطه با معلوليت (نابينا، ناشنوا و معلول) اختلافي مشاهده مي‌شود، ضروري است از روز دو‌شنبه 21/11/92 لغايت روز سه شنبه 22/11/92 از ساعت 8:00 الي 12:00 و 14:00 الي 17:00 به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه نمايند. (آدرس حوزه‌هاي رفع نقص در جدول شماره 2 اين اطلاعيه آمده است).
2- درصورتيكه‌ در رابطه‌ با ساير مندرجات‌ كارت شركت در آزمون از جمله تاريخ فارغ‌التحصيلي، موسسه فارغ‌التحصيلي، معدل دوره كارشناسي (معدل براساس مفاد بند « هـ » مندرج در اين اطلاعيه) و با توجه‌ به‌ ثبت‌نام اينترنتي انجام شده، اشكالي‌ مشاهده‌ مي‌شود، لازم است جهت اصلاح مورد يا موارد مذكور از طريق لينك مربوط حداكثر تا تاريخ 25/11/92 منحصراً به سايت اينترنتي سازمان قسمت ويرايش اطلاعات كارت مراجعه و از آن طريق اقدام شود.
3- داوطلبان شركت‌كننده چنانچه متقاضي اعمال بند مربوط به گزينش در رشته‌هاي دانشگاه پيام‌نور و موسسات غيرانتفاعي مي‌باشند لازم است در زمان تكميل فرم انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (ارديبهشت‌ماه سال 1393) در اين خصوص طبق اعلام اين سازمان اقدام نمايند.
11- داوطلبانی که موفق به مشاهده و پرینت کارت شرکت در آزمون خود نشوند ضرورت دارد برای پیگیری موضوع در زمانهای اعلام شده به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه رنفع نقص مطابق جدول شماره دو مراجعه نمایند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا