ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hooladi

عضو جدید
سلام
یعنی فکر کنم یکی از هاروارد آمریکا بورس بشه به اندازه ی شما خوشحال نمیشه.
تبریک بابت قبولیتون .حالا کجا هست این جا؟؟؟؟که اینقدر خوشحالین؟؟؟

خوشحالی بابت قبولی؟شوخی میکنی دیگه؟
خوشحالم که خودم سالمم، خانوادم سالمن ، خوشحالم که خدا با ماست ،خوشحالم که باعث آزار و اذیت کسی نمیشم، ...
برام عجیبه که سایرین هم خیلی از اینارو دارن و خوشحال نیستن
ایشالا شمام همیشه از ته دل خوشحال باشی مهندس جان
این شکلک خیلی انرژی مثبت میده ، دوست دارم این انرژی و خوشحالی رو با همباشگاهیام شریک باشم
:w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14:

samhabibi66

عضو جدید
خوشحالم که خودم سالمم، خانوادم سالمن ، خوشحالم که خدا با ماست ،خوشحالم که باعث آزار و اذیت کسی نمیشم، ...
این شکلک خیلی انرژی مثبت میده ، دوست دارم این انرژی و خوشحالی رو با همباشگاهیام شریک باشم
:w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14:
خیلی باحالی به قول دوستان فدایی داری رفیق

ali-gold

کاربر فعال
این شکلک خیلی انرژی مثبت میده ، دوست دارم این انرژی و خوشحالی رو با همباشگاهیام شریک :w14::w14:

خیلی باحالی به قول دوستان فدایی داری رفیق

ای جان دمت گرم مهندس

ههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووو..........................شاواژ شاواژ خسیس نباش:D

اقا منم میرقصم و امدم وسط:D

:w33::w33::w32::w32::w14::w14::w14::w33:

سارنیا

عضو جدید
:w17::w17::w17::w17::w16::w16::w16::w16:

Hooladi

عضو جدید
خدایا این حال و این روزهای خوب رو ازمون نگیر :w14::w14::w14:
بگو آمییییییییییییییین :w40:

edram

عضو جدید
دوستان معمولا روزانه هسته ای امیرکبیر با چه رتبه تبدیلی بسته میشه؟! با تشکر

سارنیا

عضو جدید
با سلام به همگی
لطفا به سوال من جواب بدید.مرسی
چرا ویسکوزیته ی گازها مستقل از فشار هست؟؟؟؟چجوری میگیم که افزایش سرعت برخورد و کاهش طول برخورد همدیگرو خنثی میکنند؟؟؟
با تشکر

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه8 مبین جان خودم تبدیل خواجه نصیر اوردم برای یکی از دوستام پرسیدم که سال بعد میخواد شرکت کنه عشقه هسته ای هست.
مطمینی تا 700 روزانه قبول میشه شریف؟!!!!

Forbidden Love

آخرین ویرایش:

airp

عضو جدید
صنعتی اراک کسی نیست؟دوستان اینا اصل مدرک کارشناسی رو خواستن.گواهی موقت قبول نیست؟

1mobin1

عضو جدید
با سلام به همگی
لطفا به سوال من جواب بدید.مرسی
چرا ویسکوزیته ی گازها مستقل از فشار هست؟؟؟؟چجوری میگیم که افزایش سرعت برخورد و کاهش طول برخورد همدیگرو خنثی میکنند؟؟؟
با تشکر
سلام
نمیدونم درست هست یا نه
اما افزایش سرعت برخورد باعث افزایش شدت ضربه شده و چسبندگی یا همون ویسکوزیته رو میبره بالا اما از طرف دیگه میزان انرژی منتقل شده با زمان برخورد هم رابطه داره که هرچه زمان برخورد بیشتر باشه میزان انرژی هم بیشتره که در فشار بالا در زمان مساوی تعداد برخورد بیشتره پس زمان هر برخورد هم کمتر خواهد بود
بنابراین انرژی کمتری منتقل میشه که در مجموع دو اثر افزایشی و کاهشی میزان انرژی همدیگر رو خنثی میکنن و میگیم تاثیر نداره فشار روی ویسکوزیته
البته در فشار های بسیار بالا و فوق بحرانی که سیال تک فازی هست و داره بسمت پلاسما شدن میره دیگه از لحاظ حجمی تغییر چندانی نداره اما همچنان سرعت برخورد ها میره بالا بنا براین ویسکوزیته افزایش پیدا میکنه
این ها استدلال شخصیم بود و ممکن هست صحیح نباشه

1mobin1

عضو جدید
نه8 مبین جان خودم تبدیل خواجه نصیر اوردم برای یکی از دوستام پرسیدم که سال بعد میخواد شرکت کنه عشقه هسته ای هست.
مطمینی تا 700 روزانه قبول میشه شریف؟!!!!

روزانه منظورم نبوود
چون امسال با 728 شبانه سیستم های انرژی دانشگاه تهران رو اورد و من هم با توجه به اینکه گرایش به سیستم های انرژی بیشتره یه تخمینی زدم

Judass

عضو جدید
در جریان خوابگاه خواجه نصیر هستید؟ هیچ اطلاعیه ای در سایت قرار نگرفته.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا