ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

1mobin1

عضو جدید
این چه انتخاب رشته ای ه شما کردی
قزوین و صنعتی بابلو خوب میزدی توش دانشگاه های خوبی بودن
شانس شما تو این انتخاب رشته شبانه های خواجه نصیر و صنعتی اصفهان و شیرازه و در باقیش شانس کم و بعضا هیچ شانسی ندارییییییییییییییییید

برا 511 کاربردی و 546 تبدیل این چه احتمالی داره؟

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    55.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    53.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mohammad_444_0o

عضو جدید
آها. ممنون
بیومکانیک امیرکبیر چطور؟؟؟
من با 180 تبدیل و 203 طراحی کجا قبول میشم؟
1-طراحی شریف
2-بیومکانیک شریف
3-تبدیل شریف
4-طراحی تهران
5-تبدیل تهران
6-طراحی امیرکبیر
7-بیومکانیک امیرکبیر
8-تبدیل امیرکبیر

1mobin1

عضو جدید
آها. ممنون
بیومکانیک امیرکبیر چطور؟؟؟
من با 180 تبدیل و 203 طراحی کجا قبول میشم؟
1-طراحی شریف
2-بیومکانیک شریف
3-تبدیل شریف
4-طراحی تهران
5-تبدیل تهران
6-طراحی امیرکبیر
7-بیومکانیک امیرکبیر
8-تبدیل امیرکبیر
واللا نمیدونم
ولی بیو زیاد طرفدار نداره مثل تبدیل احتمال بالا میدم بیاریش

1mobin1

عضو جدید
شانس شما تو این انتخاب رشته شبانه های خواجه نصیر و صنعتی اصفهان و شیرازه و در باقیش شانس کم و بعضا هیچ شانسی ندارییییییییییییییییید
خوب شاید از 27 به بعد هم یه چیزایی زده!!!
من خودم 74 تا زدم و فقط تا 57 گذاشتم تو سایت!!

metamoeen

عضو جدید
سلام دوستان! من رتبه ام 100 شد!توی ساخت و تولید!کسی اینجا ساخت هست؟ پیش بینی تون کجاس؟ پارسه که گفت تربیت مدرس احتمال زیاد! اون رشته n/mems دانشگاه تهران رو هم پایین تر زدم از ساخت و تولید دانشگاه های تهران زدم!

Amirhj

عضو جدید
شما هم خوب انتخاب رشته نکردید
اصلا معلوم نیست جی میخواید برید و در ثانی 15 تا انتخاب اول تان هم که شریف زدید جای تعجب داره اینا همش گزینه های پوچند حالا مگر یک گرایش پرتی باشه کسی نره وگرنه شریف 100 نفر اول نزننش
گرایش های طراحی کاربردی تون هم معلوم نیست به چه گرایشی علاقه و توانایی دارید معمولا یا باید کنترل ارتعاشات و میزدید یا جامدات خالی رو
ماشین های ابی تهرانم نمیدونم تا چند میگیره
ولی شما تهران فقط خواجه نصیر شانس دارید و شبانه علم و صنعت شانس کمی دارید من جای شما بودم سیستم خواجه روزانشو میخوندم
به هر حال شما احتمالا از صفحه دوم خواجه نصیر شانس قبولیتون شروع میشه (منهای ماشین های ابی تهران) وتا پایان شبانه های علم وصنعت کارتون تموم میشه
نشه که شیراز 100 درصد انشالله قبولی

1mobin1

عضو جدید

شما هم خوب انتخاب رشته نکردید
اصلا معلوم نیست جی میخواید برید و در ثانی 15 تا انتخاب اول تان هم که شریف زدید جای تعجب داره اینا همش گزینه های پوچند حالا مگر یک گرایش پرتی باشه کسی نره وگرنه شریف 100 نفر اول نزننش
گرایش های طراحی کاربردی تون هم معلوم نیست به چه گرایشی علاقه و توانایی دارید معمولا یا باید کنترل ارتعاشات و میزدید یا جامدات خالی رو
ماشین های ابی تهرانم نمیدونم تا چند میگیره
ولی شما تهران فقط خواجه نصیر شانس دارید و شبانه علم و صنعت شانس کمی دارید من جای شما بودم سیستم خواجه روزانشو میخوندم
به هر حال شما احتمالا از صفحه دوم خواجه نصیر شانس قبولیتون شروع میشه (منهای ماشین های ابی تهران) وتا پایان شبانه های علم وصنعت کارتون تموم میشه
نشه که شیراز 100 درصد انشالله قبولی

برا من رشته زیاد مهم نیست، و بیشتر دانشگاه برام مهم هست و کار، برا همین اول زدم بورس، بعد رشته های خوب شریف
میدونم پوچ هست اما وقتی من 26 تا جای خالی دارم، چرا نزنم، فقط 2 مورد هوافضا و ساخت و تولید، کد رشته ها رو اشتباه زده بودم، حال نداشتم از اول 72 تا بنویسم بجاش 2 موردی زدم که مطمئن شم قبول نمیشم و رد میشه میره بعدی
چون هوافضا 1200 و ساخت 900 هستم و اینارو زدم که خالی نباشه و بره گزینه بعد
در کل امیدم به روز خواجه و شب مدرس یا علم و صنعت هست،

Reyhan2667

عضو جدید

خوب من الان دانشجوی دانشگاه صنعتی‌ اصفهانم!!! اون دانشگاها رو به قیمت مرگم هم حاضر نیستم برم!!!

Amirhj

عضو جدید
برا من رشته زیاد مهم نیست، و بیشتر دانشگاه برام مهم هست و کار، برا همین اول زدم بورس، بعد رشته های خوب شریف
میدونم پوچ هست اما وقتی من 26 تا جای خالی دارم، چرا نزنم، فقط 2 مورد هوافضا و ساخت و تولید، کد رشته ها رو اشتباه زده بودم، حال نداشتم از اول 72 تا بنویسم بجاش 2 موردی زدم که مطمئن شم قبول نمیشم و رد میشه میره بعدی
چون هوافضا 1200 و ساخت 900 هستم و اینارو زدم که خالی نباشه و بره گزینه بعد
در کل امیدم به روز خواجه و شب مدرس یا علم و صنعت هست،
انشالله علم و صنعت قبول شی هر چند میدونم پارسال تبدیلش تا 450 بسته شده شاید طراحی 550 بسته شده باشه
توکل به خدا

edram

عضو جدید
عذر می‌خوام ولی‌ دوستت بهت دروغ گفته!!!
دوست من با رتبه ۵۶۷ طراحی، شبانه تربیت مدرّس رو آورد! و یه دوست دیگم هم با رتبه ۵۵۰ شبانه خواجه نصیر رو آورده!
پس ۱۰۰% رتبه دوست تو اونی‌ نبود که گفته و یا اینکه همهٔ گرایش هارو نزده تو طراحی!!!
دوست من متظورم تبدیل بود نه طراحی. رتبه قبولی این دو تا قابل قیاس با هم نیست!!!!!!!!!!!

edram

عضو جدید

mohammad_444_0o

عضو جدید
من با 180 تبدیل و 203 طراحی و 176 بیومکانیک کجا قبول میشم؟
1-طراحی شریف
2-بیومکانیک شریف
3-تبدیل شریف
4-طراحی تهران
5-تبدیل تهران
6-طراحی امیرکبیر
7-بیومکانیک امیرکبیر
8-تبدیل امیرکبیر

edram

عضو جدید
خیلی بعیده
برای شب خواجه نصیر نهایتا 650 -700 میشه امید داشت
البته آموزش محور تا 900 هم میشد قبول بشه که امسال حذف شده احتمالا منظور دوستمون هم اموزش محور هست
برای شب خواجه طراحیش معمولا نزدیک 600 پر میشه!!!!!!!!

hsdanesh

عضو جدید

premier118

عضو جدید
سلام
کسی میدونه پارسال آخرین رتبه قبولی ساخت و تولید(روزانه و شبانه+هر دانشگاهی) چنده بوده؟
یا
حدس میزنید امسال نهایتا تا چه رتبه ای ملی قبول میشه؟
:question:

1mobin1

عضو جدید
خیلی مهم

خیلی مهم

سلام دوستان
تو فایل اصلاحیه نوشته کد رشته 20489 دارای گرایش دینامیک و کنترل هست، من بنا بر همین این کد رشته رو گذاشتم تو اولویت
اما الان متوجه شدم نوشته شکل دهی
الان چیکار باید کرد؟
فایلشم آپلود کردم،
یعنی چی آخه

پیوست ها

• EslahiyeArshad93_2.pdf
    308 کیلوبایت · بازدیدها: 0
سلام دوستان
تو فایل اصلاحیه نوشته کد رشته 20489 دارای گرایش دینامیک و کنترل هست، من بنا بر همین این کد رشته رو گذاشتم تو اولویت
اما الان متوجه شدم نوشته شکل دهی
الان چیکار باید کرد؟
فایلشم آپلود کردم،
یعنی چی آخه

منم قبلا براساس اینکه دینامیک نوشته ، توی انتخابهام گذاشتمش اما بعد ثبت کنارش نوشت شکل دهی بخاطر همین دوباره ویرایشش کرده ام . شما چطور متوجه نشدی موقع ثبت ؟؟

Reyhan2667

عضو جدید
شما که به همه میگفتی شیراز پایین تر از صنعتی اصفهانه و کنترل صنعتی اصفهان خداست و ... . اما حالا خودت شیراز رو بالاتر از صنعتی اصفهان زدی !!

آخه من خونمون با دانشکده ی مکانیک شیراز فقط 5 دقیقه پیاده روی داره!!!!!!
تو بودی چکار می کردی؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا