مکاترونیک8282
عضو جدید
من ریاضی و زدم خیالام راحت شد دیگه مطمین شدم کنکور قبول نمیشم .سیالاتو زدم یه ذره روحیه گرفتم.به جامدات که رسیدم فکر کردم دفترچه عوض شده دست بقلیمو دیدم دیدم نه همونه.دینامیک که اصلا امیدی نداشتم سه تا زدم کنترل که تمام امیدم بود یکی زدم.کلا رو هوام هیچی معلئم نی .شاید من قاطی کردم شاید دینامیک زدم فک کردم کنترل زدم.شاید .
منتظر نتیجه نمیمونم با یه عالمه تردید .میرم تفریحمو میکنم.فقط دوستان اگه کسی طراح سوالات ریاضی و میشناسه فقط کافقیه عکس و اسمشو بهم بده.ممنون میشم
کنترل من عاااالی خونده بودم به خودم می بالیدم همچین! گند زدم. یه دونه حل کردم اونم شک داشتم نزدم! دینامیکی هم من خوب ندادم هرچند آسون بوده گویا.
من کلا امروز شک داشتم به همه چی!
تا حد زیادی فکر می کردم خنگم!
برای طراح ریاضی منم پایم! فقط می خوام بپرسم منظورت چی بوده؟!
زبان هم به طرز نفرت انگیزی سوال داده بودن. من زبانم خیلی خوبه ولی وقتی میبینم ریدینگ دادن اندازه هندونه بعدشم سوالاش اینه: به نظرتون منظور نویسنده این بود یا نه. بعدیش :نویسنده این منظورم داشت یا نه! بعدیش شما چی فهمیدین! آخه آدم مومن من کلا3 ساعت وقت دارم واسه این همه سوال متن مفهومی فارسی سلیس هم که باشه آدم باید حداقل یه دور برسه بخونه و روش فکر کنه؟!
دوستم یه دوست پسر انگلیسی داره ازش پرسیده بود پارسال سوالای زبانو (برق البته)میگفت هنگ کرده بوده گفته بوده اصلا مصطلح نیست بعضی جوابا.