ارشد 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

force

عضو جدید
آخه گفته بود مزایا ومعایبی هر کدوم دارن که نمیشه گفت کدوم دقتش بیشتره!!!!!!! در صورتیکه ما میدونیم مستقیم دقتش بیشتره...

میدونم ولی خوب سایر گزینه ها 100 درصد اشتباه بود

ولی من یه جاهایی خوندم مثلا خط کش با حفاظ بی حفاظ داریم برای اندازه گیری مستقیم که دقت دومی کمتره در عوض اندازه گیر غیر مسقیم داریم که با استپ موتور دقیق دقتش از مستقیم هم بیشتر میشه((دقت تا 1 ثانیه))
من از این لحاظ زدم وگرنه که همه گزینه ها غلطه

siavash_m689

عضو جدید
آخه گفته بود مزایا ومعایبی هر کدوم دارن که نمیشه گفت کدوم دقتش بیشتره!!!!!!! در صورتیکه ما میدونیم مستقیم دقتش بیشتره...
دقیقا این سوالو من احساس کردم غلط هست اگر مزایا معایب خالی بود شاید درست میشد اما چون اشاره کرده بود معایب و مزایا هر کدام از نظر دقت این دقته گزینه رو غلط کرده بود 4 گزینه هم تابلو غلط بودن

uoro

عضو جدید
من 43 تا پاسخ صحیح دادم
دوستان بجای اینکه بیایید باشگاه به همدیگه گل واژه بگین و نثار همدیگه کنید
می نشستین درس می خوندین:biggrin:

جمع کن بابا !!
الان هم فکر کنم تو باشگاه نباشی ما اجساس راحتی کنیم!(حالا اومد اینجا به تصمیم گیری یاد بده )

آخرین ویرایش:

gharibistudent

عضو جدید
لعنت الله علی الطراحان الریاضی

لعنت الله علی الطراحان الریاضی

بچه ها با هم، هم صدا و بلند بگین لعنت خدا بر طراحان سوالای ریاضی باد که اینجو با سرنوشت جوونا بازی میکنن، اینهم وقت گذاشتم برای ریاضی آخر هیچی به هیچی !
راستی دوستان ساخت force و eiman و........ ساخت حدودا چند درصد زدین ( چند احتمال میدین )؟؟

shirin_902

عضو جدید
همگی واقعا خسته نباشید:D

می خوام یه تشکر خیلی زیاد از همه اونایی که تو این چند ماه با پست هاشون باعث شدن حتی 1 ساعت هم بیشتر بخونم و بهم روحیه دادن و کلا این همراهی چند نفره تو اینجا برام مفید بود.

رشته مکانیک جز سخت ترین رشته هاس ، پس باید به خودمون افتخار کنیم که برای تحصیل تکمیلیش تلاشمون رو کردیم. انشاا... که نتیجشو می گیریم :D

به قول آقا احسان الان حس می کنم یه وزنه 1000 کیلویی رو از رو مغزم برداشتن ،تابستون ما شروع شده ، الان دیگه وقته تفریحه تا تلافیه این مدت بشه ، پس همگی خوش باشیــــــــــــــــــــــــد ;)

hhh_the_game

عضو جدید
سر امتحان چندتا سوال ریاضی را خواستم حل کنم دیدم به جواب آخر نمیرسم دیگه گفتم امکان اینکه جواب غلط بدم و درصدم منفی بیاد زیاد برای همین سفید گزاشتم
البته من ریاضی رو خیلی نخونده بودم
چون سوالات ریاضی سخت بوده به نفع کسایی میشه که ریاضی رو کم خونده بودن
در هر صورت، خسته نباشید به همه:smile:

lfc4win

عضو جدید
الان دوستانی که درصد خودشون رو پیش بینی می کنند؟ منبعشون کجاست؟ کرم خودشونه با حساب زده های خودشون می گن؟

در ضمن من قبول دارم سوال نسبت به 90 ساده تر طرح شده بود و من خوب درس نخوانده بودم. من فقط 50 درصد اول رو خوانده بودم و اگه همین 50 درصد اول رو کاملا خوب خوانده بودم می توانستم بیش از نیمی از سوالات رو پاسخ بدم.

چرا اینقدر از ریاضی گله می کنید؟ ریاضی حداقل 4 تا سوال سوال تابلو داشت که می گفت جواب اینه 4 تای دیگه هم راجت می شد جوابش رو بدست آورد جالا شما 5 درست تو 20 تا بزنی فکر کنم خیلی خوب باشه با یک آماتور!!!

ولی جواب من رو ندادید من خیلی رو ریدینگ حساب باز کرده بودم!! یعنی برای هیچکدومتون ریدنیگ ها تازگی نداشت؟

sanila

عضو جدید
سلام دوستای گل
اميدوارم جواب زحمتاتونو ديده باشيد...
يه قانون تو كنكور هست اگه سوالی سخته واسه همه سخته پس نگران رياضی نباشيد..
اما حق دارين كه شاكی باشين..
برای همتون آرزوی موفقيت دارم ...مخصوصأ اونايی كه بايد برن سربازی:w09:

A H M A D

عضو جدید
سوالات کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک 91

سوالات کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک 91

سلام دوستان

سوالات رو پیدا کردم. فقط چون دایل آپ دارم حوصله ندارم با سرعت لاکپشتی برم بیار اینجا.

یکی از دوستان زحمت بکشه از سایت نواندیشان بیاره بذاره اینجا.

اینم لینکش:

http://www.noandishaan.com/forums/thread80118.html

التماس دعا- فقط آماده باشید بعدش با هم بررسی کنیم.

hamin913

عضو جدید
من از اول تابستان که شروع کردم یه پای ثابت هر روز درس خوندنم ریاضی بود ولی فقط شش تا رو زدم که دو تاش 50 50 و یکیش رو اشتباه زدم... دوستان کسی میتونه رتبه من رو پیش بینی کنه... زبان 25% ریاضی 10% سیالات 50% جامدات 40% دینامیک 35%
رتبه شما با این درصد ها حدودا 300 میشه

asgar33

عضو جدید
بجه ها کسی میدونه چجوری به سوالات میتونیم اعتراض بدیم باید اعتراضبدیم تا سوالای غلط رو حذف کنن اخه میگن اگه اعتراض زیاد باشه حذف میکنن
دلم به حال بچه کنکوریهای کرج سوخت من خودم که جام گرم وراحت بود دستشویی هم 20قدم باام فاصله داشت واقعا ناانصافیه اگه جای برا اعتراض بود منم خبر کنین

gharibistudent

عضو جدید
دوستان یه لطفی کنن سوالت رو که دوست عزیزمون زحمت کشیده گذاشته نگاه کنید جواب های که احتمال میدین درسته رو بنویس تا کلیدها رو رنجش بذاره که اونم یک هفته ایی طول میکشه حداقل ببینیم چیکار کردیم!
;)

lfc4win

عضو جدید
فردا صبح کلید اولیه میاد رو سایت سنجش و شنبه پاسخ نامه تشریحی رو سایت مدرسان شریف میاد!! فعلا به حال و حول مشغول باشید

H_Mahmoudi

عضو جدید
بچه ها هرکی کلید 91 رو زودتر دانلود کرد بزاره اینجا!!!!

نظر مثبتتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alwithfa

عضو جدید
سلام
من فکر میکنم درصدم اینطوری باشه
ریاضی 50
جامدات 15
ساخت 45
به نظرتون رتبم چند میشه؟

lfc4win

عضو جدید
داداش من 48 ساعت بعد میاد تو سایت!!! یا رومی روم!! یا زنگی زنگ!! نگران نباش!!

lfc4win

عضو جدید
سلام
من فکر میکنم درصدم اینطوری باشه
ریاضی 50
جامدات 15
ساخت 45
به نظرتون رتبم چند میشه؟

البته جسارت به شما نباشه!!! خطابم به همه هست!!!

تا کلید نیاد هیچ مشخص نیست

و گرنه من هم 30 الی 40 سوال زدم!!! ولی باید ببینم چطور بود!!! بی خود دل ما رو آب نکنید!! :دی

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
mrp که خودش برنامه ریزی تولیده تو کتاب متقی بود من درسشو پاس کردم.سوال cnc هم تست 90 بود با همون ترتیب میشد گزینه 2 من اصلن کاری به اشتباه تایپیش نداشتم تستو دیدم درجا زدم 2!!!مساحت صفحه (111) تو ساختار bcc مگه نمیشه رادیکال 3؟ مال fcc رادیکال 3/2؟ من زدم 2/رادیکال3

alwithfa

عضو جدید
آره خوب حق با شماست اما تقریبی میشه حدس زد.من خودم این احتمال دادم که هر درسی رو 2 تا غلط زده باشم.من نگرانیم از جامدات.خیلی کم زدم:cry:

force

عضو جدید
بچه ها با هم، هم صدا و بلند بگین لعنت خدا بر طراحان سوالای ریاضی باد که اینجو با سرنوشت جوونا بازی میکنن، اینهم وقت گذاشتم برای ریاضی آخر هیچی به هیچی !
راستی دوستان ساخت force و eiman و........ ساخت حدودا چند درصد زدین ( چند احتمال میدین )؟؟

همچی بستگی داره به کلید
من که اگر سوالات CNC حذف نشند کاملا دیگه نامید میشم

راستی سال پیش حذفش کردند؟؟

برای من که روشن شده این سازمان سنجش سادیسم داره
آخه مگه میشه هر سال 2 سوال اشتباه بده
این ها یکسال وقت دارند سوال طرح کنند چطور ممکنه همچین اشتباهی بکنند مگه این ها بازبینی نمیشه((100 درصد از روی غرض هستش))حالا میگیم میخواند این طوری استرس بدند به بچه ها و کسایی که مثلا استرس نگرفتند موفق تر باشند این را قبول دارم ولی اینکه همین سوال اشتباه را بخواند تاثیر بدند دیگه آخرت نامردی هستش

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
ریاضی: 33 --> 3
34--> 4
37-->3
39-->2
40--> 1
41--> 4
42--> 4
44-->4
47-->1
48-->3
49--> 3
50--> تو روح طراح این سوال!!

سیالات: 58--> 1
59--> فکر کنم 3 زدم
61-->3
62-->1
64--> 4
65-->1
69-->2
70-->2
104-->1
108-->2
78-->1
81-->2
همینا یادم بید!!

force

عضو جدید
mrp که خودش برنامه ریزی تولیده تو کتاب متقی بود من درسشو پاس کردم.سوال cnc هم تست 90 بود با همون ترتیب میشد گزینه 2 من اصلن کاری به اشتباه تایپیش نداشتم تستو دیدم درجا زدم 2!!!مساحت صفحه (111) تو ساختار bcc مگه نمیشه رادیکال 3؟ مال fcc رادیکال 3/2؟ من زدم 2/رادیکال3

مساحت صفحه میشه رادیکال3 a Xبتوان 2 تقسیم بر 2
CNC که نمیدونم چی بگم
MRP هم چون گفته بررسی اطلاعات رایانه ای و اسناد و کاغذ های مربوط به MRP((اصلا یادم نیست سوال چی بود))
بیشترین میزان حلالیت بین نشینی مربوط به کدوم فاز میشد؟
سوال تولید مخصوص چی میشد اونم مشکوک میزد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا