ارشد 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها می خواستم بدونم مالک اشتر برای مصاحبه چطور خبر میده زنگ میزنه یا همون ۱۵ شهریور توی سایت اعلام میکنن

آقا من چند سال پیش واسه لیسانس رفتم مصاحبه همین مالک اشتر توو شاهین شهر اصفهان
اون موقع یکی دو ماه قبل از اعلام نتایج لیست چند برابر ظرفیت اون دانشگاه رو سنجش اعلام کرد با زمان مصاحبه
منم رفتم و یه آزمون سیاسی - مذهبی کتبی گرفتن
در مورد نظام و مجلس و رهبری و نماز و روزه و اینا
بعد هم دو تا آزمون شفاهی سیاسی و مذهبی حدا گرفتن
اونی که من رفتم پیشش بهم میگفت چرا ریشاتو با تیغ زدی؟؟( این عین جملش بود؟ - بی اغراق)
آخرشم وقتی نتایج اعلام شد توو کارنامه سنجش انتخابای مالک اشتر رو حذف کرده بودن .. منم اعتراض نوشتم و یه ماه بعد جوابش اومد که خود مالک اشتر شما رو توو مصاحبش رد کرده
البته فضای دانشگاهش به اندازه امام حسین بسته نیست
اما خوب حواست واسه مصاحبه جمع باشه

mmzz295

عضو جدید
فکر کنم باید اینا رو حتما باید پیش بگذرونی :
طراحی و ساخت به کمک کامپیوتر
توانایی ماشین کاری
n
فقط همیناس؟ البته ما یه درسی به اسم طراحی به کمک کامپیوتر گذروندیم ک توش مباحثی مث FEMو CNC مطرح میشد. ایا همین کافی نیست بجای طراحی وساخت به کمک کامپیوتر؟

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
n
فقط همیناس؟ البته ما یه درسی به اسم طراحی به کمک کامپیوتر گذروندیم ک توش مباحثی مث FEMو CNC مطرح میشد. ایا همین کافی نیست بجای طراحی وساخت به کمک کامپیوتر؟

اینا رو مطمئنم ... چون از خودمم که ساخت خونده بودم پرسیدن اینا رو اگه زیر 12 شدی باید پیش بگذرونی
راستش فقط در همین حد میدونم .... اما جایی شنیدم حداکثر 8 واحد پیش میخوره ... یعنی یه ترم

ehsan-p30

عضو جدید
سلام نه من هستم هنوز!
آقا احسان تو این مدت اطلاعی از وضعیت ساختی ها پیدا کردین که به ما بگین؟
آقا اوضاع ساختیا خیلی هم خراب نیست.تنها فرقش اینه که فرضا جایی که پارسال با 200 میشد قبول شد امسال شاید تا 400-500 هم بشه.نگران نباشید اکثر زیر هزارای ساخت گرایش اصلیشون ساخت نیست و توی طراحی و تبدیل هم رتبشون زیر هزاره پس یا میرن طراحی یا تبدیل!

AM_mech

عضو جدید
ظاهرا همگی کوچ کردن تاپیک ارشد 92!

سلام استاد پس شما هستین...
تبریک مجدد داداشم چند شب نزدیک جواب کنکور خواب دیدن رتبه ام 13شده یادتونه پستشو گذاشتم؟ خواب دیده بود اینجا رتبه امو تبریک میگن !!!!!!!! خوابش نصفه نیمه درست دراوم:biggrin: مهم این بود که تبریک این رتبه رو تو این تاپیک گفتن

شما اطلاعی دارین من پایان نامه دوره لیسانسم سیالاتیه اما گرایش ارشدم احتمال زیاد طراحی میشه ممکن اثر بدی بذاره؟

AM_mech

عضو جدید
راسی بچه ها شما کسی رو میشناسین که برنامه نویسی (ترجبحا پاسکال) خیلی خوبی داشته باشه و رشته مکانیک باشه تو هر مقطعی
من باید برای پایان نامه ام یه برنامه نوشته شده به زبان پاسکال رو تغییر بدم و بشدت دچار مشکل شدم اگر کسی رو می شناسین که این پروژه ها رو انجام میدن با هر مبلغی لطفا به من معرفی کنین ممنون

ehsan181989

عضو جدید
سلام استاد پس شما هستین...
تبریک مجدد داداشم چند شب نزدیک جواب کنکور خواب دیدن رتبه ام 13شده یادتونه پستشو گذاشتم؟ خواب دیده بود اینجا رتبه امو تبریک میگن !!!!!!!! خوابش نصفه نیمه درست دراوم:biggrin: مهم این بود که تبریک این رتبه رو تو این تاپیک گفتن

شما اطلاعی دارین من پایان نامه دوره لیسانسم سیالاتیه اما گرایش ارشدم احتمال زیاد طراحی میشه ممکن اثر بدی بذاره؟
سلام،بله با چراغ خاموش یه سری به این تاپیک میزنیم!
بله اتفاقا وقتی رتبمو دیدم یاد خواب داداشتون افتادم! ولی خوب اون موقع وقتش نبود این موضوعو یاد آوری کنم!
نه اتفاقا..درسای سیالات و جامدات تو کارشناسی خیلی نزدیک به هم هستن و اصولا تو مقطع کارشناسی گرایش بی معنیه(برای مکانیک)
کارشناسی بیشتر برای یاد گیری مقدمات و حداکثرش پیدا کردن زمینه مطالعه مورد علاقه است.
بعضی از استادامون گرایش کارشناسیشون با کارشناسی ارشد و دکترا مرتبط به هم نیستن.
ولی مهمه که میخواین تو ارشد تو چه زمینه ای ادامه بدید

ehsan181989

عضو جدید
راسی بچه ها شما کسی رو میشناسین که برنامه نویسی (ترجبحا پاسکال) خیلی خوبی داشته باشه و رشته مکانیک باشه تو هر مقطعی
من باید برای پایان نامه ام یه برنامه نوشته شده به زبان پاسکال رو تغییر بدم و بشدت دچار مشکل شدم اگر کسی رو می شناسین که این پروژه ها رو انجام میدن با هر مبلغی لطفا به من معرفی کنین ممنون
چرا پاسکال؟ c++ خیلی راحت تر و بهتر نبود؟
البته به ما هم اول پاسکال یاد دادن ولی بعدا مجبور شدیم c++ هم یاد بگیریم!

sadazar1

عضو جدید
چرا پاسکال؟ c++ خیلی راحت تر و بهتر نبود؟
البته به ما هم اول پاسکال یاد دادن ولی بعدا مجبور شدیم c++ هم یاد بگیریم!

سلام اقا احسان تبریک میگم ایشا الله تو تمام مراحل زندگی موفق باشید راستی بچه ها دیگتون چیکار کردن شهاب حقایق نیما بحرانی از رفیقام بودن اونا چی؟

AM_mech

عضو جدید
سلام،بله با چراغ خاموش یه سری به این تاپیک میزنیم!
بله اتفاقا وقتی رتبمو دیدم یاد خواب داداشتون افتادم! ولی خوب اون موقع وقتش نبود این موضوعو یاد آوری کنم!
نه اتفاقا..درسای سیالات و جامدات تو کارشناسی خیلی نزدیک به هم هستن و اصولا تو مقطع کارشناسی گرایش بی معنیه(برای مکانیک)
کارشناسی بیشتر برای یاد گیری مقدمات و حداکثرش پیدا کردن زمینه مطالعه مورد علاقه است.
بعضی از استادامون گرایش کارشناسیشون با کارشناسی ارشد و دکترا مرتبط به هم نیستن.
ولی مهمه که میخواین تو ارشد تو چه زمینه ای ادامه بدید

اها ممنون
پایان نامه از اقای شریعت پناهی که سال 79 برای کارشناسی ارشد دانشگاه شما ارائه شده استاد راهنما موضوع پایان نامه خودمو تایید نکرد و گف باید روی تغییر اون پروژه در فشار و دمای بالا کار کنم و بهم قول دادن کار سختی نی و چندتا مقاله عالی ازش میشه گرفت که تضمین کردن همه را از دانشگاه شریف برام بفرستنو تایید کنند منم اون موقع درگیر رتبه ام بودم زیاد به نه گفتن اصرار نکردم صادقانه برق چندتا مقاله ام گرفتم
اما الان دیدم چند هزار سطر برنامه است اونم به زبان رایج اون موقع که پاسکال بوده وو تغییرات اساسی میخاد استاد هم به هیچ وجه اجازه ندادن موضوع رو عوض کنم و پاک اسیر شدم
اگر کسی رو میشناسین که میتونن راهنماییم کنن ممنون میشم معرفی کنین

moslemkh

عضو جدید
سلام دوستان.با رتبه 2508 تبدیل انرژی شبانه کدوم دانشگاه میشه قبول شد.رازی کرمانشاه-بوعلی-چمران -کاشان-زنجان-شاهرود- شهرکرد.میتونم به رازی امیدوار باشم یا بی خیالش شم.اگه کسی اطلاعات داره لطفا جواب بده.ممنون میشم.

mehran_shirsavar

عضو جدید
سلام به همه دوستان عزیز امیدوارم همیشه پیروز باشید....
یه زحمت واسه شما دارم البته همتون زحمت هاتون رو کشیدید:sweatdrop:
جوش امیر کبیر چندمین انتخابتون بوده و رتبه شما چند بوده تو گرایش 1
اصلا نظرتون راجعبه رشته جوش چیه؟
به نظرتون شبانه جوش امیر کبیر تا رتبه چند نهایتش میارن (آخرین رتبه)
با 700 اصلا میشه به جوش شبانش امید داشت؟؟؟؟

ferferfer

عضو جدید
سلام به همه دوستان عزیز امیدوارم همیشه پیروز باشید....
یه زحمت واسه شما دارم البته همتون زحمت هاتون رو کشیدید:sweatdrop:
جوش امیر کبیر چندمین انتخابتون بوده و رتبه شما چند بوده تو گرایش 1
اصلا نظرتون راجعبه رشته جوش چیه؟
به نظرتون شبانه جوش امیر کبیر تا رتبه چند نهایتش میارن (آخرین رتبه)
با 700 اصلا میشه به جوش شبانش امید داشت؟؟؟؟

من میگم احتمالش 50%
از مشاور سایت ماهان بپرسین جوابتون رو میده.

ferferfer

عضو جدید
اطلاعیه جدید سنجش

پيرو انتشار دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره2) آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1391 بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه با توجه به مندرجات كارنامه دريافتي در آزمون مذكور مجاز به انتخاب رشته شده و نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي در موعد مقرر اقدام نموده‌اند، مي‌رساند كه اسامي داوطلبان چند برابرظرفيت و برنامه زماني مصاحبه در كد رشته محلهاي بورسيه، داراي شرايط خاص، دوره‌هاي مجازي و بين‌الملل و همچنين زمان برگزاري آزمون تشريحي و يا پروژه عملي در كدرشته‌هاي امتحاني ذيربط در روز دوشنبه مورخ 12/4/91 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.orgمنتشر مي‌گردد.

Mechan

کاربر فعال
اطلاعیه جدید سنجش

پيرو انتشار دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره2) آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1391 بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه با توجه به مندرجات كارنامه دريافتي در آزمون مذكور مجاز به انتخاب رشته شده و نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي در موعد مقرر اقدام نموده‌اند، مي‌رساند كه اسامي داوطلبان چند برابرظرفيت و برنامه زماني مصاحبه در كد رشته محلهاي بورسيه، داراي شرايط خاص، دوره‌هاي مجازي و بين‌الملل و همچنين زمان برگزاري آزمون تشريحي و يا پروژه عملي در كدرشته‌هاي امتحاني ذيربط در روز دوشنبه مورخ 12/4/91 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.orgمنتشر مي‌گردد.
بچه ها کسی میدونه
مثلا اگه 12 تیر اعلام بشه. چندروز بعد مصاحبه اس؟؟؟/

ehsan181989

عضو جدید
اها ممنون
پایان نامه از اقای شریعت پناهی که سال 79 برای کارشناسی ارشد دانشگاه شما ارائه شده استاد راهنما موضوع پایان نامه خودمو تایید نکرد و گف باید روی تغییر اون پروژه در فشار و دمای بالا کار کنم و بهم قول دادن کار سختی نی و چندتا مقاله عالی ازش میشه گرفت که تضمین کردن همه را از دانشگاه شریف برام بفرستنو تایید کنند منم اون موقع درگیر رتبه ام بودم زیاد به نه گفتن اصرار نکردم صادقانه برق چندتا مقاله ام گرفتم
اما الان دیدم چند هزار سطر برنامه است اونم به زبان رایج اون موقع که پاسکال بوده وو تغییرات اساسی میخاد استاد هم به هیچ وجه اجازه ندادن موضوع رو عوض کنم و پاک اسیر شدم
اگر کسی رو میشناسین که میتونن راهنماییم کنن ممنون میشم معرفی کنین
حقیقتش از مکانیکیها کسی رو نمیشناسم که پاسکال یادش مونده باشه..از سال 87 هم به مکانیکیها c++ درس میدن دیگه پاسکال نیست.
با این حال اگه کسی پیدا کردم خبرتون میکنم

AM_mech

عضو جدید
رزززززززززززززز تو چرا دیگه نمیای؟
چی شد یوهو!! همه رفتن
یعنی همه گذاشتین واسه سال دیگه؟ چرا ؟رتبه ها که بد نبود چرا اینقدر ناامید!

AM_mech

عضو جدید
سلاااااااااام موناجاااااان خوبی؟
بابا ریسکه!!!!!! منم که شناورم خوب شده اصلا نمیشه روش حساب کرد!

سلام عزیزم نه بابا درست تهران کم کردن اما کلا ظرفیتا 200 زیاد شده
نانو رو کجا ها داره؟ ایشالا حتما قبولی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا