shirin_902
عضو جدید
امروز کلاسایه معتقدی برگزار شد، کسی از شهرهای دیگه شرکت کرده بود؟؟
شیراز متاسفانه مشکل داشت با مخابرات فقط ما ها نتونستیم شرکت کنیم!!
شیراز متاسفانه مشکل داشت با مخابرات فقط ما ها نتونستیم شرکت کنیم!!
سلام انتقال شبانه به روزانه که اصلا و ابدا اتفاق نمیوفته.شبانه به شبانه هم نمیدونم.سلام
من ارشد ساخت شبانه خواجه نصیرو آوردم
می خوام انتقال بگیرم بیام تبریز روزانه یا شبانه به نظرتون بشه؟
اگه میشه چه جوری؟
godman عزیز
زحمت بکش کلیه درسها رو بگذار یا منبع شو بگو
سلام
دوستان کتاب طراحی اجزای مدرسان شریف گزینه ی خوبی برای این درس هست؟چون یه جایی خوندم مثل اینکه کتابش مثل جزوه شریعت پناهیه! اگه نه کسی میتونه تو تهیه جزوه شریعت پناهی به من کمک کنه؟
سلام دوستان
عیدتون(با تاخیر) مبارک
اگر یادتون باشه برنامه من طوری بود که هرماه سه درسو تموم می کردم...مرور شبانه هم داشت
اما به این نتیجه رسیدم که خوب نیست و طوریه که آدم انگیزشو به خاطر یکنواختی درس از دسا میده و یه خرده استرس آورم هست(چون اکثرا همه رو با هم می خونن)
برنامه جدیدم که در مقایسه با آزمون ها ی پارسه،ماهان،سنجش،نصیر و ... هست 25% ،25% پیشروی داره و همه درسا رو با هم می خونم...
فکر کنم این جوری برام بهتره.نمی دونم چقدر برای این که الان دارم برنامه رو عوض می کنم ضرر کردم ولی با حساب و کتاب های دقیقی که کردم که 2 روز هم طول کشید(!) به این نتیجه رسیدم که میشه تا دو هفته اول دی همه رو تموم کرد و فرصت برای جمع بندی هم می مونه.
نظر شما دوستان چیه؟(ضمن این که ماه رمضون هم خیلی خوب نبودم و الان انگیزه ی بیشتری نسبت به قبل هم دارم ! )
موفق باشید
سلام به دوست عزیزم .
برنامت کاملا شبیه من هست و به نظر من هم برنامه خوبی هست اما باید یکم زمان درس خوندنو بیشتر کنی تا این مدت که کم خوندی جبران بشه در ضمن اون دوره شبانه رو حذف نکنی چون فوق العاده هست و اینکه برنامتو مثل آزمون های موسسه کردی عالیه چون باعث افزایش انگیزه میشه و حس رقابت رو بالا میبره .
در ضمن تصمیم داری تو آزمون کدوم موسسه شرکت کنی ؟
موفق باشی .
سلام
از بین کتابهای مختلف پوران مدرسان شریف راهیان ارشد و ........بهترین منبع کنکوری (تاکید میکنم کنکوری) برای خوندن زبان تخصصی چیه؟
غیر از راهیان چی؟من راهیان رو شنیدم
سلام
از بین کتابهای مختلف پوران مدرسان شریف راهیان ارشد و ........بهترین منبع کنکوری (تاکید میکنم کنکوری) برای خوندن زبان تخصصی چیه؟
سلام دوستان
عیدتون(با تاخیر) مبارک
اگر یادتون باشه برنامه من طوری بود که هرماه سه درسو تموم می کردم...مرور شبانه هم داشت
اما به این نتیجه رسیدم که خوب نیست و طوریه که آدم انگیزشو به خاطر یکنواختی درس از دسا میده و یه خرده استرس آورم هست(چون اکثرا همه رو با هم می خونن)
برنامه جدیدم که در مقایسه با آزمون ها ی پارسه،ماهان،سنجش،نصیر و ... هست 25% ،25% پیشروی داره و همه درسا رو با هم می خونم...
فکر کنم این جوری برام بهتره.نمی دونم چقدر برای این که الان دارم برنامه رو عوض می کنم ضرر کردم ولی با حساب و کتاب های دقیقی که کردم که 2 روز هم طول کشید(!) به این نتیجه رسیدم که میشه تا دو هفته اول دی همه رو تموم کرد و فرصت برای جمع بندی هم می مونه.
نظر شما دوستان چیه؟(ضمن این که ماه رمضون هم خیلی خوب نبودم و الان انگیزه ی بیشتری نسبت به قبل هم دارم ! )
موفق باشید
منم تعریف مدرسان رو شنیدم...
من راهیان رو شنیدم
بچه هاااااااا جزوه خوب برای استاتیک کسی داره؟ من هرچی گشتم چیز خوبی پیدا نکردم شیراز..
بچه ها خوندن طراحی اجزا فایده ای داره؟
سر فصلاشو اگه کسی بذاره ممنون میشم