ارشد 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirin_902

عضو جدید
امروز کلاسایه معتقدی برگزار شد، کسی از شهرهای دیگه شرکت کرده بود؟؟
شیراز متاسفانه مشکل داشت با مخابرات :( فقط ما ها نتونستیم شرکت کنیم!!

hasht

عضو جدید
سلام
من ارشد ساخت شبانه خواجه نصیرو آوردم
می خوام انتقال بگیرم بیام تبریز روزانه یا شبانه به نظرتون بشه؟
اگه میشه چه جوری؟

dma

عضو جدید
سلام
من ارشد ساخت شبانه خواجه نصیرو آوردم
می خوام انتقال بگیرم بیام تبریز روزانه یا شبانه به نظرتون بشه؟
اگه میشه چه جوری؟
سلام انتقال شبانه به روزانه که اصلا و ابدا اتفاق نمیوفته.شبانه به شبانه هم نمیدونم.
راستی ممکنه بگید درصداتون چطور بود و رتبتون تو ساخت چند شد؟

godman2010

عضو جدید
دوستان سر فصلای درس دینامیک رو میذارم

حرکت مستقیم الخط : سال 1385
حرکت منحنی الخط : 1386-87-89
حرکات نسبی ناظر انتقالی : 1385-86-88
دستگاههای چرخان : 1385(2سوال) و 1387
کریولیس : 1385
کار و انرزی : 1385(2سوال) و 1387 و 1388(2سوال) و 1389(2سوال)
ضربه و اندازه حرکت : 1386(3سوال)
سینماتیک اجسام صلب : 1385 و 1386(2سوال) و 1387 و 1388
سینیتیک اجسام صلب : 1385 و 1386 (2سوال) و 1387 و 1388 و 1389(2سوال)

موفق باشید...

Arshad_hot _91

عضو جدید
هوراااااااااااااااا من اومدم !!!!!!!!!!!!

بچه ها امیدوارم همتون تا اینجاش خوب خونده باشن ;) من که خیلی خوب خوندم تجربه کنکوری دارم هرکی بخواد میتونم بهش کمک کنم :D

راستی اگه ایدی oovoo یا skype داششته باشین میتونیم جلسات خیلی خوبی را با هم بذاریم voice یا video اینطوری خیلیییییی خوفه ;)

هر کی پایس بسم الله

dma

عضو جدید
سلام
دوستان کتاب طراحی اجزای مدرسان شریف گزینه ی خوبی برای این درس هست؟چون یه جایی خوندم مثل اینکه کتابش مثل جزوه شریعت پناهیه! اگه نه کسی میتونه تو تهیه جزوه شریعت پناهی به من کمک کنه؟

godman2010

عضو جدید
سلام
دوستان کتاب طراحی اجزای مدرسان شریف گزینه ی خوبی برای این درس هست؟چون یه جایی خوندم مثل اینکه کتابش مثل جزوه شریعت پناهیه! اگه نه کسی میتونه تو تهیه جزوه شریعت پناهی به من کمک کنه؟

منم تعریف مدرسان رو شنیدم...

ehsan-inventor

عضو جدید
سلام دوستان
عیدتون(با تاخیر) مبارک
اگر یادتون باشه برنامه من طوری بود که هرماه سه درسو تموم می کردم...مرور شبانه هم داشت
اما به این نتیجه رسیدم که خوب نیست و طوریه که آدم انگیزشو به خاطر یکنواختی درس از دسا میده و یه خرده استرس آورم هست(چون اکثرا همه رو با هم می خونن)
برنامه جدیدم که در مقایسه با آزمون ها ی پارسه،ماهان،سنجش،نصیر و ... هست 25% ،25% پیشروی داره و همه درسا رو با هم می خونم...
فکر کنم این جوری برام بهتره.نمی دونم چقدر برای این که الان دارم برنامه رو عوض می کنم ضرر کردم ولی با حساب و کتاب های دقیقی که کردم که 2 روز هم طول کشید(!) به این نتیجه رسیدم که میشه تا دو هفته اول دی همه رو تموم کرد و فرصت برای جمع بندی هم می مونه.
نظر شما دوستان چیه؟(ضمن این که ماه رمضون هم خیلی خوب نبودم و الان انگیزه ی بیشتری نسبت به قبل هم دارم ! )
موفق باشید

hasht

عضو جدید
من انتخاب دومم روزانه تبریز بود که احتمالا تو اونم قبولم انتخاب سومم شبانه تبریز
آخه میگن باید کارنامه نهایی بیاد بعدش اگه تو رشته هایی که انتخاب کردی و قبول شدی میتونی واسشون اقدام کنی
342 شدم
زبان 27
ریاضی 51
سیالات 1.5-
جامدات 37
دینامیک 2.5
ساخت 20

ديناميك

عضو جدید
سلام دوستان
عیدتون(با تاخیر) مبارک
اگر یادتون باشه برنامه من طوری بود که هرماه سه درسو تموم می کردم...مرور شبانه هم داشت
اما به این نتیجه رسیدم که خوب نیست و طوریه که آدم انگیزشو به خاطر یکنواختی درس از دسا میده و یه خرده استرس آورم هست(چون اکثرا همه رو با هم می خونن)
برنامه جدیدم که در مقایسه با آزمون ها ی پارسه،ماهان،سنجش،نصیر و ... هست 25% ،25% پیشروی داره و همه درسا رو با هم می خونم...
فکر کنم این جوری برام بهتره.نمی دونم چقدر برای این که الان دارم برنامه رو عوض می کنم ضرر کردم ولی با حساب و کتاب های دقیقی که کردم که 2 روز هم طول کشید(!) به این نتیجه رسیدم که میشه تا دو هفته اول دی همه رو تموم کرد و فرصت برای جمع بندی هم می مونه.
نظر شما دوستان چیه؟(ضمن این که ماه رمضون هم خیلی خوب نبودم و الان انگیزه ی بیشتری نسبت به قبل هم دارم ! )
موفق باشید

سلام به دوست عزیزم .
برنامت کاملا شبیه من هست و به نظر من هم برنامه خوبی هست اما باید یکم زمان درس خوندنو بیشتر کنی تا این مدت که کم خوندی جبران بشه در ضمن اون دوره شبانه رو حذف نکنی چون فوق العاده هست و اینکه برنامتو مثل آزمون های موسسه کردی عالیه چون باعث افزایش انگیزه میشه و حس رقابت رو بالا میبره .
در ضمن تصمیم داری تو آزمون کدوم موسسه شرکت کنی ؟
موفق باشی .

Arshad_hot _91

عضو جدید
استرس اصلا معنی نداره چون از همین الانشم نگاه کنی جای خوبی مطمینا قبول میشی و اینو از رو تجربم میگمااااا ولی مرور خیلی خیلی مهمه انو حتما تو برنامت بذار ;)

ehsan-inventor

عضو جدید
سلام به دوست عزیزم .
برنامت کاملا شبیه من هست و به نظر من هم برنامه خوبی هست اما باید یکم زمان درس خوندنو بیشتر کنی تا این مدت که کم خوندی جبران بشه در ضمن اون دوره شبانه رو حذف نکنی چون فوق العاده هست و اینکه برنامتو مثل آزمون های موسسه کردی عالیه چون باعث افزایش انگیزه میشه و حس رقابت رو بالا میبره .
در ضمن تصمیم داری تو آزمون کدوم موسسه شرکت کنی ؟
موفق باشی .

ممنون دوست خوبم
نمی دونم فعلا تصمیم قطعی نگرفتم؛ شاید نصیر... اونم به این دلیل که دوسال پیش یه رتبه تک رقمی هوافضا که تو دانشگاه ما درس خونده بود نصیرو تایید کرده بود...ضمن این که تو سایتش که بری برنامه هاش و ... منظم تر به نظر میاد؛راستش خیلی به این فکر نکردم...
شما چطور؟ کدومو بهتر می دونی؟ ثبت نام کردی یا؟
در مورد مرور شبانه؛اونو حذف نکردم و اتفاقا طوری برنامه ریختم که هر درس به شدت مرور شه ! همین چیزا باعث شد که 2 روز روش کار کنم...چند بارم چک کردم تا چیزی از قلم نیفتاده باشه،شما که با این برنامه پیش رفتی توصیه ای داری؟
راستی یه توصیه به دوستان(کسایی که هنوز شروع نکردن)؛به نظر من برنامه ریختن اولیه مهم ترین قدمه.البته نه برنامه ی ساده و کلی...یه برنامه ای که کل هدف رو شامل شه کل سرفصل ها و مدت زمان اتمامش،مرورش و تست زنی.
این جوری هم می دونیم می خوایم چیکار کنیم هم این که استرس کم میشه و هم این که احتمال فروکش کردن انگیزه پایین میاد و خودمونو مقید می دونیم که تا فلان تاریخ یا فلان هفته باید تا کجا رو خونده باشیم وگرنه دیگه فرصتی نیست...
موفق باشید

آخرین ویرایش:

godman2010

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/301528-مکانیکیای-فیس-بووک?p=4000091#post4000091

ehsan-inventor

عضو جدید
دوستان الان یه خبرای خوبی به دستم رسید که گفتم بد نیست اینجا هم بنویسم؛
یکی از دوستام با رتبه 500 شبانه امیرکبیر قبول شده و یکی دیگه با رتبه 850 شبانه خواجه نصیر...دومی خیلی خوب قبول شده،نه؟ خیلی براشون خوشحال شدم;)

غلام90

عضو جدید
سلام
از بین کتابهای مختلف پوران مدرسان شریف راهیان ارشد و ........بهترین منبع کنکوری (تاکید میکنم کنکوری) برای خوندن زبان تخصصی چیه؟

hasht

عضو جدید
سوال

سوال

سلام
بچه ها یه سوال خیلی ضروری دارم
من میخوام از ارشد شبانه خواجه به تبریز روزانه انتقالی بگیرم میتونم یکی رو از تبریز روزانه پیدا کنم باهاش جابه جا بشم؟
یا کلا چه جوری میشه؟
ممنون میشم راهنماییم بکنید

shirin_902

عضو جدید
سلام دوستان
عیدتون(با تاخیر) مبارک
موفق باشید

به نظر من اصلا ضرر نکردین ، چون با این روش که همه در سارو باهم جلو ببرین سرعتتون بیشتر می شه ( من که اینجور بودم )
در خوندن هر سر فصل ، فعلا فقط تست های بین توضیحات رو بزنید و تست های طبقه بندی رو فعلا نزنید( یا 10% تست هارو برای تسلط بزنید) تا در س هارو زودتر جلو ببرین . فکر می کنم این روش مفید باشه در سرعت!

موفق باشید

مکاترونیک8282

عضو جدید
من راهیان رو شنیدم

هم راهیان و هم خود سوالای کنکور! یعنی بشینی چند دوره رو کار کنی. چون سنجش تو سوالاش یه اشتباهایی بعضی موقع ها داره و تو لازمه که این غلط ها رو حفظ باشی و اشتباه رو بزنی تا درست در بیاد جوابت. اینو شوخی نمی گم.

مکاترونیک8282

عضو جدید
بچه هاااااااا جزوه خوب برای استاتیک کسی داره؟ من هرچی گشتم چیز خوبی پیدا نکردم شیراز..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا