من الان یه لیوان بزرگ نسکافه درست کردم!بفرمایید شما هم بخورید خواب از کلتون بپره![]()
سلام علی جون .. تو چرا بیداری ؟!!
بیا جوابا اومده .. اینجا کلیک کن
من الان یه لیوان بزرگ نسکافه درست کردم!بفرمایید شما هم بخورید خواب از کلتون بپره![]()
سلوم امیر جون
exactly!نوع اولش مثل روم كه باهاش حال نميكنم نوع دومشم مثل قلعه كه قربونش برم . تا يه بازيرو تموم نكنم دنبال بازي ديگه نميرماين عادتمه ولي بايد anno2070و برم دنبالش واي اگه خوشم نياد اونوقت ميشي بد سليقه حالا اگه game spot بخواد بهش امتياز 10000 رم بده!لشکر کشی یعنی یه لشکر میسازی حمله میکنی.توی این سبک هدف فقط جنگه.
یه سبک دیگه هم هست که میشه مدیریتی.باید مدیریت کنی شهرتو گسترش بدی.این سبک زیاد جنگ نداره.
شرمنده یکم دیر گفتی ریختم!دیمرسی مال من شکر نریز لطفا
Anno 2070 تنها بازیه که هردوشو دارهexactly!نوع اولش مثل روم كه باهاش حال نميكنم نوع دومشم مثل قلعه كه قربونش برم . تا يه بازيرو تموم نكنم دنبال بازي ديگه نميرماين عادتمه ولي بايد anno2070و برم دنبالش واي اگه خوشم نياد اونوقت ميشي بد سليقه حالا اگه game spot بخواد بهش امتياز 10000 رم بده!![]()
سلوم امیر جون
بیدا موندم کامپیوترمو از 2 به بعد آپدیت کنم!شوخی
یعنی دیدن من خیلی خوب زدم گفتن مستقیم برم دکترا؟/دی
امیر این میشه حق الناس!![]()
مرسی امیر خانواسه دکترا هم اون هفته بود میگن صبح اومده
احتمالا این هم صبح بیاد
بریم بخوابیم ..
انشاالله اونی که صلاحمون هست اتفاق بیفته
شبت (و شب دوستان) قشنگ
!
شوخی کردم فرماندهجون من نگوووووووو
من قلبم ضعیفههههههه
من از همه عذر میخوام .. ببخشید![]()
همه که ایران 25 نمیشهچرا کسی نیست ؟ همه رفتن خوابیدن. این بود قرارمون که تا صبح بیدار بمونیم؟
آخی بابایی...بابام مهلبونه با بابا امیل حسینم کالی نداسته باسینجون من نگوووووووو
من قلبم ضعیفههههههه
من از همه عذر میخوام .. ببخشید![]()
آخی نازی گلیه نتن...هل سی خدا بخواد نازیدارم از استرس میمیرم یکی برام یکاری بکنه من عمل کدم تازه نمیدونم خودموجمع کنم یا نتایجو برام دعاکنین قبول شم وگرنه میرم خودکشی سال دوممه.دارم گریه میکنم من مامانمو میخوام خوابیده کاش بیدار بود تو بغلش گریه میکدم شدید دارم سکته میکنم...............
آخی دوسد دالم نازیمسی مامانی منم نی نی ام یعالمه عروسک دایم آقا گاوه بابا خانم جوجو همه بیدارن همشون بغلم نشستن اینا هم نگرانن نینی جون منم دوست دایم نانا برام دعاکن
من دق کدم قبرم هم رزفه استاد.......................هممون سر کاریم!
اینا تا چندهزارنفر از جوونای مملکتو (با دق دادن) نکشن جوابارونمیدن.شایدم نیتشون خیره:کم کردن تعدادمتقاضیان(=>شانس بیشتر زنده ماندگان!!)!
من دق کدم قبرم هم رزفه استاد.......................