منظر رو جواب ندادم چون حتی یک کلمه هم نخونده بودم و چون کارشناسی رو ایران نخوندم هیچی در این زمینه نمی دونستم
حالا میگم کاش یکی دوتا کتاب خونده بودم
فکر میکنی امیدی هست؟ البته اصلا نمیخوام همینجوری بهم امید بدی
سلام بچه ها سوال 32 معماری
دقیقا تو کتاب تنظیم شرایط محیطی ساسان مرادی صفحه 52
نوشته :مطلو ب است در اقليم سرد از مصالح با چگالي و تراكم كم و ظرفيت حرارتي بالا استفاده شود
پس چرا گزینه 2 شده؟
شماها به این سوال اعتراض ندارید؟
نوشته :مطلو ب است در اقليم سرد از مصالح با چگالي و تراكم كم و ظرفيت حرارتي بالا استفاده شود
پس چرا گزینه 2 شده؟
آخه تو کتاب راهیا ارشد که خلاصه چندتا کتاب دیگس هم گفته چگالی کم باشه .تو تستای آخر کتاب من اولش زدم چگالی زیاد ولی تو توضیحات تسته نوشته بود چگالی باید کم باشه و قیاس کرده بود بین چوب و فلز چوب چگالیش کمه و قطعا از فلز و سنگ که چگالیشون زیاده برای اقلیم سرد بهترهمن هم برم به همه سوال های که غلط جواب دادم اعتراض بزنم این که نشد جواب غلط من دلیل بر اشتباه بودن همه سوال ها نیست یک کم منطقی تر با قضیه برخورد کنید این سوال که میگید من درست جواب دادم و تو کتاب قبادیان و اختر اخوان خونده بودم
واضح که هر چی مصالح متخلخل تر باشند و چگالی کمتری داشته باشند عایق ترم هستند.سلام بچه ها سوال 32 معماری
پس چرا گزینه 2 شده؟
سلام بچه ها من برای سوال 103 عکس زیر رو برای اعتراض آماده کردم از دوستانی که با نظر من موافقن خواهش می کنم یه اعتراض تو همین مایه ها بدن
تو جزوه دكتر منصوري مدير گروه منظر دانشگاه تهران گفته پارك سيتروئن پست مدرنه ،دوست عزيز
پس چرا گزینه 2 شده؟
دوست خوب ما فقط می خوایم که اطلاعاتمون رو تکمیل کنیم.چطور من و دوستم که درست زدیم و مطمئن بودیم جواب درسته اشتباه می کنیم شاید ما موقع امتحان معنی واقعی اقلیم سرد رو درک کردیم
آخه این دلیل نمیشه که تو اقلیم سرد اون مصالح و استفاده میکنن پس اون درسته !!! مسئله اینه که مناسبترین مصالح مصالح با چگالی کم هست برای مناطق گرم و خشک و سردسیرمن منبع کتاب رو نمیگم به اطراف خودتون نگاه کنید تو کدوم اقلیم سرد چوب و هر چیز دیگه با چگالی کم استفاده میکنن ؟
با تشکر از شما ولی به نظر من همون جوری که اشاره هم کرده بودم نمی شه تو این مورد قد رو ملاک قرار داد چون قد در آدمهای مختلف خیلی متغیره .ولی مهم نیست مهم اینه که کلیت حرفامون یکیهاینم از عکس.اگه شما قد رو 1.70 بگیرین با احتساب 15 سانتی متر(توی یه همچین پرسپکتیوی تشخیص 10cm با 15cm با 20cm با خط کش هم امکان نداره) هم برای اختلاف قد و ضلع مکعب میشه 6.33=1.85*1.85*1.85 البته اگه طول ضلع رو 2 متر بگیریم همون 8 در میاد.
با این توصیف به این نتیجه میرسیم که آدم های بدشانس این تست رو غلط جواب دادن.اختلاف 5 و 8 اگه بیشتر از این حرفا بود بهتر بود.
تو کانادا تمام خونه ها از چوب ساخته شده .اینکه تو ایران با چوب نمی سازن بخاطر کمبودشه.اگرم با سنگ بسازن بینش یه لایه ی هوا میزارن.آخه این دلیل نمیشه که تو اقلیم سرد اون مصالح و استفاده میکنن پس اون درسته !!! مسئله اینه که مناسبترین مصالح مصالح با چگالی کم هست برای مناطق گرم و خشک و سردسیر
دوست خوب یعنی منبع همینه؟بله کاملا درسته
خودم هم همین سوالو اعتراض زدم
سلام بچه ها من برای سوال 103 عکس زیر رو برای اعتراض آماده کردم از دوستانی که با نظر من موافقن خواهش می کنم یه اعتراض تو همین مایه ها بدن![]()
به نظر من که همون 8منم با اين اعتراض موافقم.البته جواب من 5 بود.چون حداكثر قد رو كه بگيريد2 ميشه 8 درصورتي كه قد نرمال آدمها كمتر از 2 هست.
بچه ها کسی راجع به تکنولوژی معماری و انرژی معماری اطلاعات داره؟
اینا درصدای من توی تکنولوژی معماری و انرژی معماری:
زبان: 44.44
ایستایی: 72.22
سیستم های ساختمانی: 61.11
طراحی فنی: 75.55
تنظیم شرایط محیطی: 38.88
میانگین تکنولوژی معماری: 64.71
میانگین انرژی معماری: 57.30
قبول میشم؟