ارزیابی سوالات کنکور ارشد 91

مکاترونیک8282

عضو جدید
بچه ها می دونم از دست من خسته شدین!( خود تحویلگیری)
ولی پی دی اف فایل نانو باز نمیشه.
کسی می تونه به من کمک کنه؟لینک دانلودی چیزی...

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
بچه ها می دونم از دست من خسته شدین!( خود تحویلگیری)
ولی پی دی اف فایل نانو باز نمیشه.
کسی می تونه به من کمک کنه؟لینک دانلودی چیزی...
نه بابا اين چه حرفيه؟!
چرا باز ميشه!بايد فقط چند بار امتحان كني و هيچ برنامه ديگه اي باز نباشه!
من خودم بعد چند بار سعي كردن دانلود كردم(البته اگه همون لينكي كه تو باشگاه دوستان لطف كردن گذاشتن)
من كه نانو رو هم خراب كردم
پيش به سوي سربازــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي!!!

m4material

مدیر تالار
با این اوصاف فقط توکل به خدا. ایشالا که قبول بشیم. کی بشه 4 خرداد بیاد نتیجه ها رو بفهمیم
از اون اول هم توكل به خدا بود؛‌ولي با اين اوصاف نميدونم ديگه چي بگم
اميدوارم همه دوستان هرجايي كه صلاحشونه و دوست دارن قبول شن
التماس دعا
ياحق

مکاترونیک8282

عضو جدید
نه بابا اين چه حرفيه؟!
چرا باز ميشه!بايد فقط چند بار امتحان كني و هيچ برنامه ديگه اي باز نباشه!
من خودم بعد چند بار سعي كردن دانلود كردم(البته اگه همون لينكي كه تو باشگاه دوستان لطف كردن گذاشتن)
من كه نانو رو هم خراب كردم
پيش به سوي سربازــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي!!!

خیلییی لطف کردین ممنونم...
نه ایشالله قبول میشین امسال بچه ها درصد بالا نزدن..

b_aa

عضو جدید
اگخ ممکنه درصد نانو رو بگید.
من هیچ معیاری از خوب و بدش دستم نیست.

ho3in.s

عضو جدید
وای عجب جوابای مزخرفی داد سازمان سنجش...
من فقط منتظر بودم ببینم سوال 87 مکانیکی که گزینه 1 و 2 مثل هم بود رو چی جواب میده ..دیدم که 2 جواب داده :biggrin:.....
سوال 94 ترمو رو غلط جواب داده...
با این اوصاف باید گفت بای بای ارشد
نه انشاءالله در میای...
ولی سوال 94 مشکلی نداره که!

ho3in.s

عضو جدید
همه درصداشونو دروغ میگن مخصوصا خرخونا شریفیا مخصوصا طرف میگه ترمو زده 35 آخه توی خرخون محاله ترمو به این آسونی رو کم بزنی میترسن چشم بخورن
من میدونم همه شریفیا درصداشون بالای 60 70 درصده اسم هم میتونم ببرم
آخه دوست عزیز این چه جور حرف زدنیه؟! اینجا ما همه با هم دوستیم! با همه تفات نظرها! این دوستمون گفتش از بچه های علم و صنعته. شریف کجا؟!
یکم صبورتر باشید و به اعصابتون مسلط تر لطفا...

مکاترونیک8282

عضو جدید
اگخ ممکنه درصد نانو رو بگید.
من هیچ معیاری از خوب و بدش دستم نیست.

والا من هرچی گشتم کمتر پیدا کردم..فقط میدونم باید رتبت زیر 50 باشه روزانه و اینکه درس انتخابیتو بالای 50 بزنی. مطمئن نیستم اصلا. انقدر که سرچ کردم و دستم اومده. تازه این که میگم مال 89 و قبل تره. 90 که ظرفیتا بیشتر شده رو هنوز نتونستم پیدا کنم.

• Like
واکنش ها: b_aa

b_aa

عضو جدید
یه سوال: کسی از رتبه الکتروسرامیک شیراز خبر داره؟ با چند میشه؟
نانو، روزانه تهران، یا پژوهشگاه تا چه رتبه ای قبولی داره؟روزانه؟​

b_aa

عضو جدید
زبان=43.3%
فیزیک جدید=5%
تخصصی=41.67%

من با این درصدها، تهران جایی رو میارم؟ البته نانو! میخوام اگه نه که تا فراموش نکردم گاهی یه نگاه بندازم به درسا تا بعدش که برسیم به خوندن دوباره صفر کیلومتر نباشم :(

dangreus

عضو جدید
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: آقا شما خیلی باحالی باز هم برامون بنویس

من اون دوستمون اصلا منطورم نبود من کلی گفتم کار به جایی رسیده شاخ ترمو میگه ترمو 40 زدم آخه ترمو نسبت به بقیه ساده تر بود البته بگذریم با این کلیدی که دادن وضع خراب میشه اما واقعا خراب کردن همه چیو

dangreus

عضو جدید
بچه ها سوال 92 و 93 اشتباه جواب دادن 92 میشه 1 93 میشه 4
ما نباید اینجا بشینیم و بگیم توکل میکنیم اصلا کار مسخره ای هست
اعتراض کنید دیگه ترمو واقعا جواباش افتضاحه

dangreus

عضو جدید
زبان=43.3%
فیزیک جدید=5%
تخصصی=41.67%

من با این درصدها، تهران جایی رو میارم؟ البته نانو! میخوام اگه نه که تا فراموش نکردم گاهی یه نگاه بندازم به درسا تا بعدش که برسیم به خوندن دوباره صفر کیلومتر نباشم :(

نمیخوام نا امیدت کنم ولی نه نمیاری کلا نانو شریف 7 تا میگیره تربین کدرس 12 تا پژوهشگا هو خبر ندارم بعدشم شیراز و تبریز اینا میگیرن

واسه نانو تخصصی باید بالای 60 باشه ریاضی بالای 60 زبان بالای 40 حالا اون دوتا مهم نیست زیاد

dangreus

عضو جدید
کجا اعتراض کنیم ؟
می خوای بری کهریزک ؟

چه ربطی داره واسه حذف سوال غلطا و اصلاح جواب 92 و 93 تا تعداد اعتراضات زیاد نباشه رسیدگی نمیکنن حاجی اعتراض اینترنتیه برو اونجا که کلیدو زده لینکش هست

ho3in.s

عضو جدید
تاخیر در اجابت الهی ‌تو را ناامید نکند که همانا بخشش،‌ بسته به مقدار درخواست است
و چه بسا در اجابت دعای تو تأخیر رخ دهد تا درخواست تو طولانی تر گردد و بخشش او کامل تر شود...
چه بسا چیزی را خواسته ای و تو را نداده و بهتر از آن را در این دنیا یا آن دنیا داده و یا بهتر آن بوده که آن را از تو باز دارد...
چه بسا چیزی را طلب نمودی که اگر به تو می داد،‌ تباهی دین و دنیای خود را در آن می دیدی...

مولای متقیان علی علیه السلام

dangreus

عضو جدید
تاخیر در اجابت الهی ‌تو را ناامید نکند که همانا بخشش،‌ بسته به مقدار درخواست است
و چه بسا در اجابت دعای تو تأخیر رخ دهد تا درخواست تو طولانی تر گردد و بخشش او کامل تر شود...
چه بسا چیزی را خواسته ای و تو را نداده و بهتر از آن را در این دنیا یا آن دنیا داده و یا بهتر آن بوده که آن را از تو باز دارد...
چه بسا چیزی را طلب نمودی که اگر به تو می داد،‌ تباهی دین و دنیای خود را در آن می دیدی...

مولای متقیان علی علیه السلام

نمیدونم چی باید گفت همه ی زحماتم به فنا رفت آخه چرا اینا انقدر غیر منطقی هستند درک نکردند سوال غلط بوده؟من کلی سر سوال 92 93 حرص خوردم بخدا اشتباه جواب دادن

mavadi

عضو جدید
بچه ها میشه درصد خواص فیزیکی تون رو بگین من خیلی نگرانم.کلید سنجش با کلیدی که دکتر کوکبی داده خیلی تفاوت داره

8715583

عضو جدید
سلام به بچه های گل مواد

سلام به بچه های گل مواد

بچه ها یه سوال داشتمبه ترتیب با درصدای 35-20-70-55-70امیدی به قبولی هست یا نه؟

mavadi

عضو جدید
شما 100% 2 رقمی میاری من جای شما بودم با خیال راحت میرفتم تا خرداد صفا میکردم

8715583

عضو جدید
البته بستگی داره تهرونیا چیکار کرده باشن.اطلاعی ندارین؟اصفهانیا که میگفتن زیاد جالب نبوده!

m4material

مدیر تالار
بچه ها یه سوال داشتمبه ترتیب با درصدای 35-20-70-55-70امیدی به قبولی هست یا نه؟
يعني شك داريد دو رقمي ميشيد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم حتي ميتونيد رو تك رقمي فكر كنيد!
هميشه موفق باشيد