از کدوم دانشگاهی؟معدلت چنده؟
همه سخت بودن رو نسبت به خوندن خودشون میگن. ولی من که از اواسط تابستوم شروع کردم و همه درسا رو به جز زبان خورده بودم ولی جدا سوالا سخت بود مخصوصا فیزیکی و البته سوالات کاملا محاسباتی ترمو.به نظر من به روزانه تهران امیدوار باش.بابا ملت چه وضعشون خوبهL خوبه سخت بودهL
مشکل اینه که جوابای نانو رو دیدم، س 104 که شکل نداره، 98 رو غلط جواب دادن، س 64 هم گزینه 2 و هم 4 درسته ولی با توجه به منابع گزینه 2 درست تره ولی اینا زدن 4. اگه نانو دادین اعتراض بزنین.
همه سخت بودن رو نسبت به خوندن خودشون میگن. ولی من که از اواسط تابستوم شروع کردم و همه درسا رو به جز زبان خورده بودم ولی جدا سوالا سخت بود مخصوصا فیزیکی و البته سوالات کاملا محاسباتی ترمو.
برو توی سیستم تخمین رتبه مدرسانبه نظرتون با زبان 30 ریاضی 25 فیزیکی51.66 مکانیکی 60 ترمو 40 امیدی هست؟
کی من؟کی این؟شما چرا اینقدر بد حرف می زنید آخه؟؟!!!!
بچه ها من شنیدم خودمونم خفه کنیم سنجش محاله کلیدو تغییر بده حیف اون 5 ماه زحمت
سلام
کنکور خیلی خیلی خیلی خیلی سخت بود.منظورم زبان و مکانیکیشه . مکانیکی واقعاً نسبت به سالای پیش سنگین بود. من که جوابامو چک نکردم و نمی کنم.
میرزا خنگک خان کوکبی بگین بهتره با این جواب دادنش
یعنی ماهان باید پرتش کنه اینو بیرون
الان که سوتی هاشو فهمیده خفه شده
کی من؟کی این؟
اگه منطورت کوکبیه بیاید بدونی چطور حال ملتو گرفته با اون جواب دادناش
دوست عزیزم شما چرا اینجوری حرف میزنید؟! صحبت کردن درباره کوکبی توی این تاپیک آیا مشکلی رو حل میکنه؟! اونم اینطوری؟فکر میکنم کوکبی از خجالت آب شده خبری نیست ازش
آب شدن هم داره حالا خودش گفته فیزیکی رو اون کلید نزده ببین اونی که کلید فیزیکیو زده کی بوده که اون سوالای آسون درصد کاربید اینا رو اشتباه زده بود اینا کی هستن واقعا من میدونم مسول ماهان بفهمه شاهکاره اینارو اخراجشون میکنه
دوست عزیزم شما چرا اینجوری حرف میزنید؟! صحبت کردن درباره کوکبی توی این تاپیک آیا مشکلی رو حل میکنه؟! اونم اینطوری؟
بله شاید حق با شما باشه و شاید بنده یا خیلی از دوستان به کار ایشون نقد داشته باشیم ولی آیا مقصر همه اتفاقات ایشونه؟! حتی اتفاقات سنجش؟! به نظرت ایشون هیچ نقطه مثبتی نداشتن؟! ا برای قضاوت باید خدا رو هم در نظر بگیریم وگرنه قضاوتامون رنگ حضور شیطان میگیره. به چند تا پستی که تا به حال درباره ایشون یا شریفیا یا ... لطفا ی نگاهی کنید. توی هیچ کدوم احساسات مثبتی نیست و پر از احساسات منفیه! اکثر ما ناراحتیم. اکثر ما کنکور خوبی ندادیم. ولی دلیلی نداره که اینجوری حرف بزنیم... اگه نسبت به کوکبی اعتراضی دارید یا نقدی دارید که حق طبیعی شما هم هست جاش اینجا نیست! جاش توی پورتال ماهانه. اونجا به مسئولین ماهان اعتراضتون رو بیان کنید. البته منطقی و با قضاوت خدامحور... بنده یا دوستان دیگه هم ممکنه نسبت به ایشون یا تیم ماهان اعتراضی یا نقدی داشته باشیم ولی بهتره که این ناراحتیا رو توی خلوت دلمون نگه داریم یا جایی طرحش کنیم که مربوط باشه دوست عزیزم...
امیدوارم از صحبت های برادرانه من ناراحت نشده باشی داداش گلم...
انشاءالله ی رتبه خوب میاری و کامت شیرین میشه...![]()
یشه راه حل سوال 56 خواص فیزیکی رو بگین.همون جهش تصادفی اتمی در نفوذ
اون سوال 53 فیزیکی (پله ای) رو از مسائل تکمیلی ص 517 کتاب پورتر (جلد سبز) در اوردن. واقعا آدم چی می تونه بگه!!!!!!!!!!! برا سال بعد مقالات رو هم به منابع اضافه کنید.![]()
خب برادرم سوسمار چه نظری داری ؟رتبه و قبولیو امیدو آرزو همه پشم؟من هم مثل تو زدم با این تفاوت که در صد زبانم 10 است
خب برادرم سوسمار چه نظری داری ؟رتبه و قبولیو امیدو آرزو همه پشم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نیازمند پاسخ سوالات کنکور دکتری 92 | کنکوری ها | 0 | |
A | پاسخ تشریحی سوالات ارشد 85 به بعد | کنکوری ها | 3 | |
F | سوالات دکتری مواد | کنکوری ها | 1 | |
![]() |
دانلود سوالات دکترا و ارشد همه ی رشته ها 91 .92 | کنکوری ها | 1 | |
H | سوالات و پاسخنامه کنکور سراسری 92 مواد | کنکوری ها | 8 |