ارزیابی سوالات کنکور ارشد 91

najii

عضو جدید
سلام همگی خسته نباشید

من که کاملا الکی شرکت کرده بودم زبان رو 16 تا زدم فیزیکی 7 تا مکانیکی 3 تا ترمو 2 و ریاضی هم یکی. من نخونده بودم نمی دونم سوالا چطور بود ولی 10 سوال اول زبان خیلی سخت بود.

هرکی خونده انشالله قبوله به درصد نیست که به رتبه هست. ولی باید چند تا سوال آسون بدن فرق کسی که خونده با نخونده معلوم شه هرکی خونده بود بعد کنکو می نالید ....!

مگه اون نميشد 1!!!!
پارامتر شبكه ها رو به شعاعشون تبديل ميكرديم و از تقسيم چگالي دو صفحه ميشد 1، درست نيست؟!!!:confused:
منم جواب اینو یک آوردم.

aliamiri576

عضو جدید
سلام

سلام

حسین جان فکر کنم سطح شما از بقیه بجه ها بالتر باشه که میگی خیلی خیلی ساده بود!!!!!

به نظر من واقعا سخت بود. ممکنه که یه تعدادی سوال ساده بوده باشه جزوشون ولی قالب کلی سوالات و فرم سوالات در کل سخت بود.
واقعا انتظار هم چین کنکوری نداشتم.

2kourosh

عضو جدید
سلام

راستش من بعد از امتحان احساس شکست خوردگی داشتم هنوز نمی دونم سوالا سخت بود یا من گند زدم ؟

-به نظرم زبانش روتین بود . 10 تای اول مثل همیشه از نایاب ترین کلمات استفاده کرده بود. کلوز تستش ساده بود و سه
تا متنش هم نسبتا ساده بود ولی وقت گیر . توی 35 دقیقه 22 تا زدم . راضی بودم .
-ریاضی یک و معادلات معمولی بود و ریاضی 2 هم ساده بود ولی مهندسی رو من هیچی ازش نفهمیدم . توی 25 دقیقه 9 تا زدم که انتظارم حداقل 14 تا بود و ناراضی ام.
-فیزیکیش هم به جز چند تا سوال عجیب روتین بود . حیف این هم سه فازی که من خوندم نامردا یه سوال ندادن.
فکر کنم یه سوالش گزینه ها یکی بود و یه سوالش هم جفت گزینه ها می خورد تو 35 دقیقه 15 تا زدم که راضی ام
-مکانیکی هم مثل فیزیکی یه سوالش گزینه ها یکی بود و یه سوال هم جواب در نمی اومد . آخه ما نقص انباشت نایومبیوم رو از کجامون باید در می اوردیم ؟!
فکر نکنم تو هیچ رفرنسی پیدا بشه! داستان اون سوال ترک چی بود که نیرو با زاویه 45 بهش وارد میشد !!! اینم توی 30 دقیقه 13 تا زدم که راضی نیستم . انتظار حداقل 16 تا رو داشتم.
-ترمو هم که رسما گند زدم . فقط 7 تا ! خدا بخیر کنه . راستی ترموش سخت بود ؟

vafa8989

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستان همگی خسته نباشید
ظاهرا کنکور سخت بود ولی بهتر نیست انقدر خودتونو اذیت نکنید همتون زحمتاتنو کشیدید و مطمئن باشید بی جواب نمی مونه
اگه سخته خوب برا همه سخته پس در صدای کل بچه ها پایین میاد نه صرفا شماها
پس بعد از یکسال زحمت نزارید خستگی این یکسال تو تنتون بمونه
تا اومدن نتایج توکل کنیید به خدا و حسابی خوش بگذرونیدو استراحت کنید چون از مهر ان شاا... ساله تحصیلی جدیدو فعالتر از همیشه شروع می کنید
به امید موفقیت همه ی دوستان
یا حق

بین نشین

عضو جدید
باریک

باریک

سلام

راستش من بعد از امتحان احساس شکست خوردگی داشتم هنوز نمی دونم سوالا سخت بود یا من گند زدم ؟

-به نظرم زبانش روتین بود . 10 تای اول مثل همیشه از نایاب ترین کلمات استفاده کرده بود. کلوز تستش ساده بود و سه
تا متنش هم نسبتا ساده بود ولی وقت گیر . توی 35 دقیقه 22 تا زدم . راضی بودم .
-ریاضی یک و معادلات معمولی بود و ریاضی 2 هم ساده بود ولی مهندسی رو من هیچی ازش نفهمیدم . توی 25 دقیقه 9 تا زدم که انتظارم حداقل 14 تا بود و ناراضی ام.
-فیزیکیش هم به جز چند تا سوال عجیب روتین بود . حیف این هم سه فازی که من خوندم نامردا یه سوال ندادن.
فکر کنم یه سوالش گزینه ها یکی بود و یه سوالش هم جفت گزینه ها می خورد تو 35 دقیقه 15 تا زدم که راضی ام
-مکانیکی هم مثل فیزیکی یه سوالش گزینه ها یکی بود و یه سوال هم جواب در نمی اومد . آخه ما نقص انباشت نایومبیوم رو از کجامون باید در می اوردیم ؟!
فکر نکنم تو هیچ رفرنسی پیدا بشه! داستان اون سوال ترک چی بود که نیرو با زاویه 45 بهش وارد میشد !!! اینم توی 30 دقیقه 13 تا زدم که راضی نیستم . انتظار حداقل 16 تا رو داشتم.
-ترمو هم که رسما گند زدم . فقط 7 تا ! خدا بخیر کنه . راستی ترموش سخت بود ؟

مهندس شما همیشه اینقدر جزئیات رو به خاطر می سپرید:surprised:

من که فقط یادمه یه دفترچه گذاشتم جلوم و گفتن جواب بده یه نفرم وسط آزمون آمد یه کیکی داد و گفت بخور دو ساعت بعد هم یکی اعلام کرد پاشین برین خوش اومدید :biggrin::biggrin::biggrin:

jasmin.me

عضو جدید
در برداشتی از آیه ی 53 از سوره ی زمر داریم : « آنگاه که نا امیدی بر جانت پنجه افکند و رها نمی شوی به من امیدوار باش »

منم به همگی خسته نباشید میگم ؛

و دیگه اینکه مطمئن باشین خدا تلاش همگیتون رو دیده و 100 % مزد زحماتتون رو بهتون میده . . .

" با امید به موفقیت همگی در آینده "

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kasraic

عضو جدید
سلام
من تا حالا فقط میومدم سایت و می خوندم ولی امروز دیگه می خوام حرف بزنم....

من 6 ماه تلاش کردم صبح ساعت 8 تا 5 رفتم کتابخونه این بود سوالا؟؟؟؟
من ریاضی زیاد وقت نگذاشته بودم ولی زبان که 504 رو تموم کرده بودم والا به زور 6-7 تا زدم اونم که درست و غلطش هم شما بدونین!!!!
ترمو افتضاح نبود....سیاه بود...خبیسانه بود...لعنتی بود....مرد تست های سال های قبلو 60 کم کم می زدم امروز 9 تا با فشار و 50-50 کردن زدم
مکانیکی هم سخت بود
فیزیکی هم می خوام بگم سخت ولی روم نمی شه
در کا سوالات مبهومات بودند و مفهومی بود ولی مفهومی از مطالبی که من که از ماهان و جهش خوندم ندیده بودم....

حالا من سوال دارم!!! قبول می شم؟؟؟ چند نفر شرکت کردن مواد ؟؟؟؟ چند نفر بر می داره؟؟؟؟؟
حیف این همه تلاشم:(

kasraic

عضو جدید
نه بابا... من پیش داوری نمی کنم ولی غرض ورزی بود...نامردی بود...سال قبل نخوندم همه درصدهام بالای 20 بود ولی امسال ریاضی و زبان چسبده به صفر...اختصاصی هم 30 نمی شه!!!

بین نشین

عضو جدید
سلام

من ریاضی زیاد وقت نگذاشته بودم ولی زبان که 504 رو تموم کرده بودم والا به زور 6-7 تا زدم اونم که درست و غلطش هم شما بدونین!!!!
ترمو افتضاح نبود....سیاه بود...خبیسانه بود...لعنتی بود....مرد تست های سال های قبلو 60 کم کم می زدم امروز 9 تا با فشار و 50-50 کردن زدم
مکانیکی هم سخت بود
در کا سوالات مبهومات بودند و مفهومی بود ولی مفهومی از مطالبی که من که از ماهان و جهش خوندم ندیده بودم....

حالا من سوال دارم!!! قبول می شم؟؟؟ چند نفر شرکت کردن مواد ؟؟؟؟ چند نفر بر می داره؟؟؟؟؟

بابا یواش اول برو یه دوش آب سرد بگیر بعد بیا تا یکی یکی سوالات رو بچه ها حواب بدن
به خدا با کسی دعوا نداریم همه ما هم طرف شما ایم

kasraic

عضو جدید
من فقط می گم 1200 بیارم شبانه سرامیک تبریز قبول شم....به خدا گریم گرفته .... من واقعا خنگم؟؟؟؟؟ آخه من که تست های 5-6 سال رو اختصاصی بالای 50 می زدم!

kasraic

عضو جدید
بابا یواش اول برو یه دوش آب سرد بگیر بعد بیا تا یکی یکی سوالات رو بچه ها حواب بدن
به خدا با کسی دعوا نداریم همه ما هم طرف شما ایم

من که جسارتی نکردم... درد دلم بود .... به خدا گناه داریم ما... نسبت سال قبل 4 برابر سخت بود

kasraic

عضو جدید
فیزیکی گفته بودن دیاگرام 3 تایی نمی دیم! ولی نگفته بودن دیفوزیون 5 تا می دیم!!!!!!!

ترمو فصل اول و دوم گسکل 4 تا میدادن بله!!! ولی امسال4 تا دادن ولیییییییییییی همش آدیاباتیک بود سخت باید عدد به توان 5/3 می کردی یه آدم حسابی نیست بگه من ماشین حساب ندارم آخه آییییییییییییییییییییییییییی

مکانیکی مباحث نادیده گرفته شده بود... خزش خستگی پیچش و ... اصلا یا سوال نداده بودن یا زیاد داده بودن.....

ترمو 2 تا سوال بود گزینه مشابه داشت...2 تا سوال واندروالس داده بود کا ملا غلط... چون تابلو بود 3 سال پیشم داده بودن ولی توان 2 تو یکی افتاده بود و یکی هم به یک ثابت گفته بود تابع دماست که جواب با قواعد معادلات مغایر می شد!

kasraic

عضو جدید
فیزیکی گفته بودن دیاگرام 3 تایی نمی دیم! ولی نگفته بودن دیفوزیون 5 تا می دیم!!!!!!!

ترمو فصل اول و دوم گسکل 4 تا میدادن بله!!! ولی امسال4 تا دادن ولیییییییییییی همش آدیاباتیک بود سخت باید عدد به توان 5/3 می کردی یه آدم حسابی نیست بگه من ماشین حساب ندارم آخه آییییییییییییییییییییییییییی

مکانیکی مباحث نادیده گرفته شده بود... خزش خستگی پیچش و ... اصلا یا سوال نداده بودن یا زیاد داده بودن.....

ترمو 2 تا سوال بود گزینه مشابه داشت...2 تا سوال واندروالس داده بود کا ملا غلط... چون تابلو بود 3 سال پیشم داده بودن ولی توان 2 تو یکی افتاده بود و یکی هم به یک ثابت گفته بود تابع دماست که جواب با قواعد معادلات مغایر می شد!

سال 90 اومدن دیدن خیلی ساده دادن امسال اومد قلع و قم کنن!

Mojtaba_1366

کاربر بیش فعال
سلام

مکانیکی هم سخت بود

مواد راحت 5000 نفر شرکت کننده داره ولی رقابت بین 1500 نفر هست...
دوست عزیز واسه همه خیلی سخت بود کسی 1 درصد هم احتمال نمیداد اینجوری بیاد

kasraic

عضو جدید
مواد راحت 5000 نفر شرکت کننده داره ولی رقابت بین 1500 نفر هست...
دوست عزیز واسه همه خیلی سخت بود کسی 1 درصد هم احتمال نمیداد اینجوری بیاد

قبول دارم ولی من ریاضی نزدم یعنی ترس برداشته بود منو خوب اونجا هم نمی دونم که برا همه سخته فکر می کردم بالا خونه هنگیده!!! زبان 5 تا و اختصاصی از هر کدوم 10 تا...تازه نمی دونم درستو غلطش و ... خساب کنید عاقبت من را؟!

Mojtaba_1366

کاربر بیش فعال
قبول دارم ولی من ریاضی نزدم یعنی ترس برداشته بود منو خوب اونجا هم نمی دونم که برا همه سخته فکر می کردم بالا خونه هنگیده!!! زبان 5 تا و اختصاصی از هر کدوم 10 تا...تازه نمی دونم درستو غلطش و ... خساب کنید عاقبت من را؟!

منم ریاضی فقط 1 دونه زدم ولی درست زدم اگر وقت کم نمیو وردم 2-3 تا دیگه میزدم...
ببین توی این جور کنکورا که خیلی سخت میدن کسی برنده هست که تستها رو درسته بزنه حالا بخواد 5 تا باشه ولی 5 تاشو درست بزنه.....
ایشالله که هر کی همون چیزی که واقعا حقشه بگیره

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
مهندس شما همیشه اینقدر جزئیات رو به خاطر می سپرید:surprised:

من که فقط یادمه یه دفترچه گذاشتم جلوم و گفتن جواب بده یه نفرم وسط آزمون آمد یه کیکی داد و گفت بخور دو ساعت بعد هم یکی اعلام کرد پاشین برین خوش اومدید :biggrin::biggrin::biggrin:

:biggrin::biggrin::biggrin:
گل گفتي:D

سلام

مکانیکی هم سخت بود

من فقط می گم 1200 بیارم شبانه سرامیک تبریز قبول شم....به خدا گریم گرفته .... من واقعا خنگم؟؟؟؟؟ آخه من که تست های 5-6 سال رو اختصاصی بالای 50 می زدم!

سلام دست عزيز
حالا اينقدرم جوش نياريد؛ ما همه اينجا اينجوري شديم، پستها رو ميخونيد كه!:smile:
قبل امتحان با چند تا از دوستان دقيقا حدس ميزديم كه سخت مياد ولي اينجورشو ديگه حساب نميكرديم!:surprised:
توكل به خدا؛ ان شاءاله ختم به خير ميشه؛ "الا بذكر الله تطمئن القلوب"
مهم اينه كه خودمون تلاشمون رو كرديم، خدايي هيچ كدوم هم كم نذاشتيم؛ ولي خب اينجوري شد ديگه
به نظرم بعد از اين بهتره تا نتايج حسابي تلافي كنيم:Dمن كه كلي كار دارم، دفترچه خدمت رو هم بايد بفرستم:d
به اميد موفقيت تمام دوستان

Ho$$ein

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
حسین جان فکر کنم سطح شما از بقیه بجه ها بالتر باشه که میگی خیلی خیلی ساده بود!!!!!

به نظر من واقعا سخت بود. ممکنه که یه تعدادی سوال ساده بوده باشه جزوشون ولی قالب کلی سوالات و فرم سوالات در کل سخت بود.
واقعا انتظار هم چین کنکوری نداشتم.

نه بابا ! من اتفاقاً اطلاعاتم از هر کسی که شما فکر کنی پایین تره ...
اینکه گفتم ساده بوده رو شما روحساب نخوندنم بذارین !
من در کل 31 تا سوال زدم ! ولی اونایی رو که به نظر خودم 100 درصد درست بود زدم :
20 تا زبان تخصصی زدم ...
7 تا خواص فیزیکی
4 تا هم خواص مکانیکی !!! همین .
این بود تمام انچیزی که من زدم ...

m4material

مدیر تالار
برو استراحت کن... تو که خوب دادی شکر خدا:smile:
الكي جو نده حسين جان:D
حالا فكر ميكنن چه كار كردم!!خودت كه ميدوني تخصصيا من ميلنگم؛ تازه از درست بودن همينايي كه زدم 100% مطمئن نيستم كه!:(
ان شاءاله همه خوب ميشن:smile:

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
20 تا زبان تخصصی زدم ...
7 تا خواص فیزیکی

زبان تخصصی که 15 تا سواله :) یعنی زبان 20 تا زدی ؟؟؟ باریکلا...;) احسنت
ترمو چی؟ یعنی صفر؟ حالا من مکانیکی صفر زدم:)

m4material

مدیر تالار
20 تا زبان تخصصی زدم ...
7 تا خواص فیزیکی
شما كارت درسته حسين جان، اين حرفها نيست؛ با اين اوضاي آزمون بعيد نيست با همين سوالهايي كه زدي يه رتبه خوب بياري:smile:
بابا اينجا چه خبره؟!!! بياين يه ذره روحيه بهم بديم، چيه اينجا رو غم گرفته!!!
يه قرار ميذاريم! هر كي پايين تر از همه تو اين جمع شد، بايد به همه كساني كه توي اين تاپيك هستن و دم دستن شيريني بده:Dكي پايه است؟:)ببينم زورمون به كي ميرسه هااااا:biggrin:

مکاترونیک8282

عضو جدید
خسته نباشین

خسته نباشین

سلام به بچه های مواد عزیز
یه سوال داشتم، کسی اینجا نانو مواد داده 5شنبه؟
اگه آره چطور بود بنظرتون؟
ممنون میشم بگین.

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
اینجا سر بزنید و نظر بدید... بیش از یک هفته زحمت کشیدم...
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/347599-فلش-کارت-مهندسی-مواد?p=4640499#post4640499

m4material

مدیر تالار
سلام به بچه های مواد عزیز
یه سوال داشتم، کسی اینجا نانو مواد داده 5شنبه؟
اگه آره چطور بود بنظرتون؟
ممنون میشم بگین.
سلام دوست عزيز
من شركت كردم، البته به قول حسين جان در حكم بازي تداركاتي بود:D
ولي خيلي سخت نبود
زبانشو من 25 تا زدم، اونم 3 تا متن داشت:surprised:
رياضيش هم يكم سخت بود، از طرفي هم من مهندسي خوب نخونده بودم، من يكي زدم:cool:
ولي اگه خواص فيزيكي مكانيكي زده باشيد، اونم زياد سخت نبود! 3 تا غلط داشت!!!! در كل 15 تا از اين زدم
البته فكر كنم شما الكترونيك زديد
شيمي و فيزيك هم خب نزدم!:redface:

najii

عضو جدید
شما كارت درسته حسين جان، اين حرفها نيست؛ با اين اوضاي آزمون بعيد نيست با همين سوالهايي كه زدي يه رتبه خوب بياري:smile:
بابا اينجا چه خبره؟!!! بياين يه ذره روحيه بهم بديم، چيه اينجا رو غم گرفته!!!
يه قرار ميذاريم! هر كي پايين تر از همه تو اين جمع شد، بايد به همه كساني كه توي اين تاپيك هستن و دم دستن شيريني بده:Dكي پايه است؟:)ببينم زورمون به كي ميرسه هااااا:biggrin:

آقا چطور می تونم پست هامو حذف کنم؟؟؟!!! :biggrin:

مکاترونیک8282

عضو جدید
سلام دوست عزيز
من شركت كردم، البته به قول حسين جان در حكم بازي تداركاتي بود:D
ولي خيلي سخت نبود
زبانشو من 25 تا زدم، اونم 3 تا متن داشت:surprised:
رياضيش هم يكم سخت بود، از طرفي هم من مهندسي خوب نخونده بودم، من يكي زدم:cool:
ولي اگه خواص فيزيكي مكانيكي زده باشيد، اونم زياد سخت نبود! 3 تا غلط داشت!!!! در كل 15 تا از اين زدم
البته فكر كنم شما الكترونيك زديد
شيمي و فيزيك هم خب نزدم!:redface:

ممنون از جوابتون... من زبان 19 تا زدم 2 تا ریاضی یه شیمی با 7تا انتقال..انتقالش هم آسون سخت نما بود.

فکر کنم رتبم حدود 500-600 بشه

می خوام ببینم واسه سال دیگه میارزه سرمایه گذاری کنم؟ با توجه به ظرفیت پذیرش
مکانیک که امسال کشتنمون با این ریاضی که دادن هیچ امیدی ندارم بهش

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
ممنون از جوابتون... من زبان 19 تا زدم 2 تا ریاضی یه شیمی با 7تا انتقال..انتقالش هم آسون سخت نما بود.

فکر کنم رتبم حدود 500-600 بشه

می خوام ببینم واسه سال دیگه میارزه سرمایه گذاری کنم؟ با توجه به ظرفیت پذیرش
مکانیک که امسال کشتنمون با این ریاضی که دادن هیچ امیدی ندارم بهش

امسال ریاضی مهندسی ش سخت بود... ترمو هم سخت بود بعد مکانیکی سخت بود