ادعایی پیچیده: افزايش %25 سفرهاي نوروزي با کاهش بی سابقه مصرف بنزین

mehdisepehri

عضو جدید
پس از آنکه هفته ی گذشته معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی از افزایش 19 درصدی سفرهای نوروزی خبر داده بود، تحلیلگران توقع داشتند سازمان های دولتی آمارهای خود را با یکدیگر هماهنگ کنند تا چنین گاف خیره کننده ای تکرار نشود.

بنابراین گزارش، پس از گذشته چند روز از این اتفاق، اما کسی پیش بینی نمی کرد یک هفته بعد، رئیس ستاد تسهیلات سفرهای دائمی کشور مدعی "افزايش 25 درصدي سفرهاي نوروز" نسبت به سال گذشته شود، یعنی طی یک هفته ی اخیر، 6 درصد سفرهای نوروزی نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری انتخاب؛ با وجودی که سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از "کاهش بی سابقه مصرف بنزین در هفته نخست نوروز ۹۰ و شکسته شدن صف های بنزین در تمامی جایگاههای کشور" خبر داده است، در اظهارنظری عجیب، اعلام شد: سفرهای نوروزی امسال با 116 میلیون و897 هزار نفرسفر ، 25 درصد در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش داشته است .

رئیس ستاد تسهیلات سفرهای دائمی کشور با بیان اینکه این تعداد سفر از 27 اسفند تا پایان روز نهم فروردین انجام شده است ، گفت : تعداد اقامت شب نیز بیش از 40 میلیون و41 هزار نفر است که 26 و 4 دهم درصد بیشتر است .

شهباز یزدانی افزود : استانهای قم با 10 میلیون و 240 هزار نفر سفر ، مازندران با 10 میلیون و 160 هزار نفرسفر و اصفهان با 8 میلیون و 683 هزار نفرسفر رتبه های اول تا سوم را در پذیرش مسافر داشته اند.

او گفت : استانهای مازندران با 6 میلیون و 987هزار نفر شب اقامت ، فارس با 6 میلیون و 174 هزارنفر شب اقامت و گیلان با 3 میلیون و 556 هزار نفر شب رتبه های اول تا سوم اقامت مسافر را داشته اند .

خوب است کارشناسان محترم، معیار سنجش سفرهای نوروزی را اعلام کنند تا مردم نیز متوجه چگونگی شمارش سفرهای نوروزی و آمارهای اعلامی بشوند.

منبع:
http://www.entekhab.ir/fa/news/2267...فرهاي-نوروزي-با-وجود-کاهش-بی-سابقه-مصرف-بنزین

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس از آنکه هفته ی گذشته معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی از افزایش 19 درصدی سفرهای نوروزی خبر داده بود، تحلیلگران توقع داشتند سازمان های دولتی آمارهای خود را با یکدیگر هماهنگ کنند تا چنین گاف خیره کننده ای تکرار نشود.

بنابراین گزارش، پس از گذشته چند روز از این اتفاق، اما کسی پیش بینی نمی کرد یک هفته بعد، رئیس ستاد تسهیلات سفرهای دائمی کشور مدعی "افزايش 25 درصدي سفرهاي نوروز" نسبت به سال گذشته شود، یعنی طی یک هفته ی اخیر، 6 درصد سفرهای نوروزی نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری انتخاب؛ با وجودی که سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از "کاهش بی سابقه مصرف بنزین در هفته نخست نوروز ۹۰ و شکسته شدن صف های بنزین در تمامی جایگاههای کشور" خبر داده است، در اظهارنظری عجیب، اعلام شد: سفرهای نوروزی امسال با 116 میلیون و897 هزار نفرسفر ، 25 درصد در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش داشته است .

رئیس ستاد تسهیلات سفرهای دائمی کشور با بیان اینکه این تعداد سفر از 27 اسفند تا پایان روز نهم فروردین انجام شده است ، گفت : تعداد اقامت شب نیز بیش از 40 میلیون و41 هزار نفر است که 26 و 4 دهم درصد بیشتر است .

شهباز یزدانی افزود : استانهای قم با 10 میلیون و 240 هزار نفر سفر ، مازندران با 10 میلیون و 160 هزار نفرسفر و اصفهان با 8 میلیون و 683 هزار نفرسفر رتبه های اول تا سوم را در پذیرش مسافر داشته اند.

او گفت : استانهای مازندران با 6 میلیون و 987هزار نفر شب اقامت ، فارس با 6 میلیون و 174 هزارنفر شب اقامت و گیلان با 3 میلیون و 556 هزار نفر شب رتبه های اول تا سوم اقامت مسافر را داشته اند .

خوب است کارشناسان محترم، معیار سنجش سفرهای نوروزی را اعلام کنند تا مردم نیز متوجه چگونگی شمارش سفرهای نوروزی و آمارهای اعلامی بشوند.

منبع:
http://www.entekhab.ir/fa/news/2267...فرهاي-نوروزي-با-وجود-کاهش-بی-سابقه-مصرف-بنزین
البته ایرادی در ادعای فوق مشاهده نمیشه
همه ی ماها مسافرت رفتیم قطعا
من خودم
مشهد
اصفهان
مازندان
شهرضا
رفتم و دیدم که چه حجم مسافر بود
این شهرهارو سال پیش هم رفتم و دیده بودم .
با مقایسه ای که کردم واقعا حجم زیاد مسافر نسبت به سال قبل رو مشاهده کردم.
اینکه چرا مصرف سوخت کمتر شده بر میگرده به نحوه ی سفرهای نوروزی مردم
بدلیل افزایش توان هوایی و ریلی و اتوبوسی کشور خیلی از مردم با این وسائط سفر کردند.
همچنین امسال تعداد بیشتری از مردم به خودروهای کم مصرف دست پیدا کردند
خودروهای پر مصرف و قدیمی دیگه اغلب از دور خارج شده اند و جاشونو به خودروهای کم مصرف تر دادند.
خودروهای وارداتی به شدت در بین مردم زیاد شده که اغلب دارای مصرفی کم و مناسب هستند.
این رو یادمون نره که هر سال نسبت به پارسال مردم برای استفاده ی مناسب و صرفه جویی در مصرف سوخت اگاه تر و روشن تر میشن.
پس این امار به نظرم درست و منطقی هستش.

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منبع:

خب شاید بشه شکی توش نیست !!

الان خندم گرفت وقتی که عنوان تاپیک شما رو دیدم اخه یاد اون بنده خدایی افتادم که با الاغ رفته بود دانشگاه به نشانه اعتراض
شاید یکی از دلایلش این باشه
مردم رو به مسافرت با وسایل کم هزینه تر اوردن !!

از ماست که بر ماست

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب سخت نیست که :surprised:.........امسال فک کنم کاروان راهیان نور چندین برابر شد که خدارو شکر با وسایل نقلیه عمومی هم انجام میشه این سفرها.....پس هم آمار بالا میره هم میزان مصرف کم میشه.......:cool:
پ.ن: مشاهدات عینی بنده در جاده های منتهی به خوزستان منبع افزایش کاروانهای راهیان نور می باشد!!! :smile:

mehdisepehri

عضو جدید
نظرتون راجع به جمله آبی تهش چیه؟؟
راستی آقای خیبر (!!) چرا نمیشه به شما پیغام خصوصی زد؟؟؟

7676

عضو جدید
من خودم
مشهد
اصفهان
مازندان
شهرضا
بدلیل افزایش توان هوایی و ریلی و اتوبوسی کشور خیلی از مردم با این وسائط سفر کردند.
خودروهای پر مصرف و قدیمی دیگه اغلب از دور خارج شده اند و جاشونو به خودروهای کم مصرف تر دادند.
خودروهای وارداتی به شدت در بین مردم زیاد شده که اغلب دارای مصرفی کم و مناسب هستند.
این رو یادمون نره که هر سال نسبت به پارسال مردم برای استفاده ی مناسب و صرفه جویی در مصرف سوخت اگاه تر و روشن تر میشن.

گفته خودتو فقط دوستات میتونن قبول کنن خیبر جون
دیگه اون دوره رفت عزیزم از خواب پاشو

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم
مشهد
اصفهان
مازندان
شهرضا

توخود بخوان حديث مفصل ازين مجمل !!!!

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرتون راجع به جمله آبی تهش چیه؟؟
راستی آقای خیبر (!!) چرا نمیشه به شما پیغام خصوصی زد؟؟؟
اون جمله ی آبی؟!
برای گفتن امار معیار مشخصی وجود نداره !
میزان سفرها حتی بر مبنای فروش عوارضی ها هم محاسبه میشه !!!
الان میتونید پیغام خصوصی بفرستید دوست خوبم.

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفته خودتو فقط دوستات میتونن قبول کنن خیبر جون
دیگه اون دوره رفت عزیزم از خواب پاشو
الان این گفته های من چه مشکلی داشت که فقط دوستانم باید قبولشون کنند ؟!
اگر غیر منطقی بود خب نقض کنید.
اگر غیر عقلانی بود خب نقض کنید.
من متوجه صحبتهای شما نمیشم , خواب و بیداری در این باب چه ارتباطی پیدا میکنه ؟!
مگر اینکه شما بنده رو میشناسید (!!!) یا اینکه واقعا تازه وارد هستید و هنوز در توهم خواب بیداری سیر میکنید !
توخود بخوان حديث مفصل ازين مجمل !!!!
کدام حدیث دوست من ؟
شما برو و تعداد اعزام اتوبوس های بین شهری رو ببین
افزایش قطارهای بین شهری و همچنین افزایش پرواز های داخلی.

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگر اینکه شما بنده رو میشناسید (!!!) یا اینکه واقعا تازه وارد هستید و هنوز در توهم خواب بیداری سیر میکنید !

کدام حدیث دوست من ؟

خیبر جان من اونقدر بیکار نیستم تا برم تعداد اتوبوسهای بین شهری رو بشمارم اگه تو این کارو میکنی خودت میدونی
من به جاش همین آماری که تلویزیون میلی از میزان این سفرها رو صبح تا شب میگه رو فقط میشنوم!!
الانم که شما از افزایش میزان توان هوایی و ریلی و اتوبوسی جمهوری اسلامی ! فرمودین فقط شنیدم دیدی که چیزی نگفتم جز یه جمله !!

7676

عضو جدید

کدام حدیث دوست من ؟
شما راست می گی برو بخواب
از اینکه این همه بعضی ها رو دارن یه طوری میشم
البته شما رو نمیگم اونایی که به مسافرت رفتنو میگم حاجی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
[/COLOR]

خیبر جان من اونقدر بیکار نیستم تا برم تعداد اتوبوسهای بین شهری رو بشمارم اگه تو این کارو میکنی خودت میدونی
من به جاش همین آماری که تلویزیون میلی از میزان این سفرها رو صبح تا شب میگه رو فقط میشنوم!!
الانم که شما از افزایش میزان توان هوایی و ریلی و اتوبوسی جمهوری اسلامی ! فرمودین فقط شنیدم دیدی که چیزی نگفتم جز یه جمله !!
البرز جان
شما قطعا بیکار نیستید !!
و این رو هم بدونید که شما هر چقدر کار داشته باشید دوبرابرش رو بنده دارم !!
پس از ساعات کاری همدیگه بگذریم !
ما اینجا داریم بر این مسئله مانور میدیم که سیستم ریلی کشور هم گسترده شده امسال و هم با افزایش ترن ها و اعزام قطارها روبرو بوده ایم.
کسی لازم نیست برای داشتن تعداد اتوبوس ها بره و تک تک اتوبوس هارو بشمره !
مگر اینکه شما بخوای از اینکارا بکنی !
اگر وقت اضافه نداری میتونی کاراتو بسپری من در اوقات فراغت برات انجام بدم !!
رسانه ی "ملی" هم دلیلی بر دروغ گفتن نداره.
سیستم حمل و نقل وقتی توسعه داده بشه تعداد سفرها بالا میره.
این یه مسئله ی اشکار و واضحه.
شما هم چیزی نگفتی جز یه جمله , حق با شماس
شما و امثال شما معمولا در حد همون یک جمله هستید !
تا پای بعد از اون یه جمله و جوابگویی میرسه گزینه ی ناپدید شدن در شماها بسم الله میشه !!!
حالا میتونید به ادامه ی کارا برسید !

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما راست می گی برو بخواب
از اینکه این همه بعضی ها رو دارن یه طوری میشم
البته شما رو نمیگم اونایی که به مسافرت رفتنو میگم حاجی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این نشد جواب که دوست من !
الان مثلا صحبتهای من نقض شد ؟!
شما به خواب بنده کاری نداشته باش که !
در پی نقض صحبتهای بنده باش برادر جان .. !

7676

عضو جدید
این نشد جواب که دوست من !
الان مثلا صحبتهای من نقض شد ؟!
شما به خواب بنده کاری نداشته باش که !
در پی نقض صحبتهای بنده باش برادر جان .. !

برادر من خیلی واضح میگم اگه نمی گیری دیگه مشکل من و امثال من نیست
یه چیزم بگم؟
آب درهاون کوبیدن شنیدی؟؟!!!!!

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
برادر من خیلی واضح میگم اگه نمی گیری دیگه مشکل من و امثال من نیست
یه چیزم بگم؟
آب درهاون کوبیدن شنیدی؟؟!!!!!
و باز هم نقص صحبتهای بنده ربطی به آب و هاون نداشت !
دوست من
بنده از شما پاسخ میخوام نه ضرب المثل و داستان و قصه !!!
اگر هستید بسم الله اگر نه هم که هیچ !
مارا به خیر و شمارو به سلامت

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البرز جان
شما قطعا بیکار نیستید !!
و این رو هم بدونید که شما هر چقدر کار داشته باشید دوبرابرش رو بنده دارم !!
پس از ساعات کاری همدیگه بگذریم !
ما اینجا داریم بر این مسئله مانور میدیم که سیستم ریلی کشور هم گسترده شده امسال و هم با افزایش ترن ها و اعزام قطارها روبرو بوده ایم.
کسی لازم نیست برای داشتن تعداد اتوبوس ها بره و تک تک اتوبوس هارو بشمره !
مگر اینکه شما بخوای از اینکارا بکنی !
اگر وقت اضافه نداری میتونی کاراتو بسپری من در اوقات فراغت برات انجام بدم !!
رسانه ی "ملی" هم دلیلی بر دروغ گفتن نداره.
سیستم حمل و نقل وقتی توسعه داده بشه تعداد سفرها بالا میره.
این یه مسئله ی اشکار و واضحه.
شما هم چیزی نگفتی جز یه جمله , حق با شماس
شما و امثال شما معمولا در حد همون یک جمله هستید !
تا پای بعد از اون یه جمله و جوابگویی میرسه گزینه ی ناپدید شدن در شماها بسم الله میشه !!!
حالا میتونید به ادامه ی کارا برسید !

قبل از همه یه گل تقدیم دوست گلم خیبر میکنم تا خدای نکرده سوءتفاهمی ایجاد نشه :gol:

تا جایی که من میدونم راه آهن یکی از پروژه های زیر بنایی کشور محسوب میشه و کار یک سال و دو سال نیست واسه به بار نشستنش نیاز به صرف وقت و زمان مکفی هست و گنجوندش توی یه دوره خاص !!! کار جالبی نیست
امسال که گذشت اما سال دیگه اگه عمرم به دنیا باشه حتما میرم میشمارمشون ! اگه کمک خواستم رو تو هم به عنوان دوست حساب میکنم !

خیبر جان اگه واقعا واقعا به این جمله که گذاشتی "رسانه ی "ملی" هم دلیلی بر دروغ گفتن نداره." ایمان داری بخدا بحث من و تو مصداق اون مثل معروف که میگه این ره که میرویم به ترکستان هست میشه !

مرگ من خیبر عزیز منو به کسی و طیف خاصی نچسبون دیگه حوصله وکیل آباد و ندارم !!

در مورد قسمت آخر حرفتم بگم بهتر دنبال اونایی که امثال من معرفیشون کردی اینجا نگردی !!خودت ببین اونایی که میخان یه جمله بگن و جواب بدن الان کجان !!

نمیخام موضوع تاپیک عوض بشه تا حذف بشه اینارم در جواب حرفت گفتم

7676

عضو جدید
قبل از همه یه گل تقدیم دوست گلم خیبر میکنم تا خدای نکرده سوءتفاهمی ایجاد نشه :gol:

تا جایی که من میدونم راه آهن یکی از پروژه های زیر بنایی کشور محسوب میشه و کار یک سال و دو سال نیست واسه به بار نشستنش نیاز به صرف وقت و زمان مکفی هست و گنجوندش توی یه دوره خاص !!! کار جالبی نیست
امسال که گذشت اما سال دیگه اگه عمرم به دنیا باشه حتما میرم میشمارمشون ! اگه کمک خواستم رو تو هم به عنوان دوست حساب میکنم !

خیبر جان اگه واقعا واقعا به این جمله که گذاشتی "رسانه ی "ملی" هم دلیلی بر دروغ گفتن نداره." ایمان داری بخدا بحث من و تو مصداق اون مثل معروف که میگه این ره که میرویم به ترکستان هست میشه !

در مورد قسمت آخر حرفتم بگم بهتر دنبال اونایی که امثال من معرفیشون کردی اینجا نگردی !!خودت ببین اونایی که میخان یه جمله بگن و جواب بدن الان کجان !!

ای وا...
اگه قبول کنه حالا

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منبع:

دروغ به یک فضیلت تبدیل شده

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلامت باشی البرز گرامی
بنده ارادت دارم به شما
در کنار شما و صحبتهای شما بودن اول سعادت است و بعد درس. :gol:
درسته البرز گرامی
حرف منطقی و اصولی رو نمیبایست در موردش نظر داد
اما
یک موضوعی اینجا و مطرحه و اون افزایش ترن ها و لوکوموتیو هاست.
همین امسال موتور لوکوموتیو ملی رونمایی شد.
شاد اولین دست آورد سال 90 بود.
اونها چی ؟
اونهارو میتونیم یه جورایی افزایش توان ریلی کشور در جابجایی مسافر بدونیم؟
یه چیزی حدود 30 میلیون نفر سفرهاشون با اتوبوس و مینی بوس بوده
متشکل از 43 درصد اتوبوس و 36 درصد مینی بوس
کما اینکه امسال پایانه ها مینی بوس های مدرن رو هم جهت انتقال بکار گرفتند.
این ارقامی که من میدم از آمار فروش بلیط در پایانه هاست.
و اینم بگم که ما راه اندازی خطوط ریلی جدید رو هم داشتیم.
من آمار دقیق ندارم اما اگر لازم باشه آمارش رو میگیرم و ارائه میدم.
یه موضوعی هست البرز جان
من به رسانه ی ملی "ایمان" ندارم !
اما اون رو دروغگو هم نمیدونم !
شاید بعضا بزرگنمایی اخبار باعث رنجش یا پس خردگی یه قشر از جامعه شده باشه اما اخبار عموما دروغ نیست.
یه جاهایی هستش که اخبار با بزرگنمایی منتقل میشند
یا اگر بزرگنمایی نشند کامل منتقل نمیشند
یا حتی
در انتقال خبر از بیخ اشتباه صورت میگیره.
رسانه ی ما قطعا مثل رسانه های بزرگی چون بی بی سی بلد نیست اخبار دروغ رو ورای اخبار راست مخلوط کنه و به خرد مشتریش بده.
رسانه ی ما بلد نیست اب و تاب بده
این باعث دلزدگی شده.
بلد نبوده قضایا رو به وقتش منتقل کنه
این باعث شده شما دلزده بشی
اینکه رسانه میاد یه اماری میده اون از خودش نمیده بلکم از مسئولین مربوطه امار رو ارائه میده.
اینم که سفرها بیشتر یا کمتر شده موضوع مهم یا نعوذبالله مقدسی نیست که بخواند عوضش کنند یا تعغیرش بدند یا سانسورش کنند
ما باید قاضی باشیم تا مجری !!!
یعنی باید قضاوت کنیم نه به حساب برسیم !
یک قاضی حتی اگر 500 تا قتل رو حکم بده در مورد قتل 501 باز هم پرونده رو مطالعه میکنه و حرف دو طرف رو گوش میده نه اینکه قبل از هر چیز حکم قصاص رو صادر بکنه.
ما باید قاضی باشیم چون وظیفه بر قاضی بودنه دوست من
من به طیف خاصی نچسبوندم البرز جان
کما اینکه خودمم خسته شدم از اینهمه طیف و کثافت کاریهای سیاسی.
باور کن خسته شدم.
از دودستگی ها و گسست ها خسته شدم.
اما چه کنم ؟!
طرف هر کاری میکنه که ثابت کنه اتحادی وجود نداره و طیف ها همچنان پابرجا هستند.
حضرت امام همیشه از حزب و.. بدشون میومد.
ینی بدشون نمیومد اما اوایل انقلاب تا جایی که تونستن جلوی ایجاد حزب رو گرفتن تا جزب جمهوری که اجازه اش رو دادند.
احزاب درسته که سبب پویایی سیاسی میشند اما باعث گسست در مردم میشند.
مخصوصا اینکه اون احزاب در پوست و گوشت و استخوان یک فرد جلو بروند و اون فرد رو بکنند عروسک و استفاده کنند !
دست حاج مسعود ده نمکی درد نکنه
توی این اخراجیهای 3 با تمام نواقص یه جاهایی رو خوب به تصویر کشید.
یکی از اونها جایی بود که بایرام تو خونه اش از جبهه گفت
از اینکه امروز دروغ میگن و امروز سر هم گول میمالن و همدیگه رو اذیت میکنند.
از بردگان سکه گفت و از ...
بگذریم
ما هم خسته ایم از این گسست دوست من.
اونایی که جواب برای گفتن دارند امروز دیگر با کسانی نیستند که خونریزی در رگ و خون اونهاست !!
اونها به خوبی خوی وحشی عده ای را درک کردند.
اونها دروغگویی هارو لمس کردند.
اونها فهمیدند چه کسی چه میگفت و بعدش چه کرد و در گذشته چه کاره بود !
همون ماجرای گیرینوف و ایناس البرز جان !!
دقیق شی میفهمی !

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از مشاهدات خودم گزارش میدم
اصفهان نسبت به سالای گذشته خیلی خلوت تر بود

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از مشاهدات خودم گزارش میدم
اصفهان نسبت به سالای گذشته خیلی خلوت تر بود
سلام
مطمئنید شما ؟
من توی 2-3 روزی که اصفهان بودم اصلا نتونستم از وسیله ی نقلیه ی شخصی استفاده کنم از بس که شلوغ بود !
با تاکسی میرفتم اینور و اونور !
هتل خالی نبود !!!
از حدود 3-4 ماه قبلش که هتلای اصفهان رو خواستم رزو کنم هتل خالی پیدا نکردم !
مجبور شدم برم شهرضا هتل بگیرم !
اونوقت شما از کجا میگید خلوت بود؟

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
مطمئنید شما ؟
من توی 2-3 روزی که اصفهان بودم اصلا نتونستم از وسیله ی نقلیه ی شخصی استفاده کنم از بس که شلوغ بود !
با تاکسی میرفتم اینور و اونور !
هتل خالی نبود !!!
از حدود 3-4 ماه قبلش که هتلای اصفهان رو خواستم رزو کنم هتل خالی پیدا نکردم !
مجبور شدم برم شهرضا هتل بگیرم !
اونوقت شما از کجا میگید خلوت بود؟

من به هیچ وجه نگفتم خلوت بود گفتم نسبت به سالای گذشته خلوت تر بود
حالا هتل گیر نیومد شما به مسافر خونه رضایت میدادی
یا میرفتی بنگاه همه جور خونه پیدا میکردی

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احتمالا توی این یک سال ماشین های ما از پراید و پیکان و پژو به اتومبیل های ساخت 2011 اروپا تغییر کرده اند، که با این حجم افزایش سفر مصرف سوختمون پایینتر اومده.
نمیدونم شاید هم مردم ماشینهاشونو هل میدادن و به همین خاطر مصرف بنزین اومده پایین.

Sarp

مدیر بازنشسته
احتمالا توی این یک سال ماشین های ما از پراید و پیکان و پژو به اتومبیل های ساخت 2011 اروپا تغییر کرده اند، که با این حجم افزایش سفر مصرف سوختمون پایینتر اومده.
نمیدونم شاید هم مردم ماشینهاشونو هل میدادن و به همین خاطر مصرف بنزین اومده پایین.
کول کردن ماشین یادت رفت

suave girl

اخراجی موقت
:surprised::surprised:

مسافر که زیاد بود ولی این آمار فکر نکنم درست باشه.

با این قیمت بنزین ...

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هتل‌های مشهد در شب سال تحویل هم پر نشدند

با اینکه بعد از آن هنوز آمار دقیقی از تعداد دقیق سفرها در نوروز امسال منتشر نشده اما اینطور که از آمار تصادفات و کشته شدگان از یک سو و میزان استفاده مردم از بنزین تا پایان هفته اول تعطیلات نوروز برمی‌آید، سفرهای نوروزی امسال، چندان افزایشی نشان نمی‌دهد؛ آنطور که سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفته، مصرف بنزین در هفته نخست نوروز 90 کاهش بی سابقه داشته است به طوری که صف‌های بنزین در تمامی جایگاههای کشور شکسته شده است و از سوی دیگر خبرها حاکی از آن است که تعدادی از پروازهای شرکت‌های مختلف هواپیمایی، مسافران کافی نداشته و بلیت‌ها برخلاف چندین سال پیش، مازاد داشته است.

از سوی دیگر بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور حوادث رانندگی نوروزی در کشور از 25 اسفند تا صبح 9 فروردین امسال 228 نفر کشته و 3261 تن مجروح بر جا گذاشته است در حالی که این آمار در مقایسه با آمارهای سال پیش کاهش چشمگیری را نشان می‌دهد؛ چرا که براساس آمارهای سازمان پزشکی قانونی کشور در ایام 25 اسفند تا 15فروردین سال‌ 89 بالغ بر یک هزار و 391 نفر بر اثر حوادث رانندگی کشته شده‌اند و رقم مشابه در نوروز 88، یک هزار و 368 کشته بوده است.

اما این کاهش آمارها فقط به این موارد خلاصه نمی‌شود، بلکه بر اساس اظهارنظرهای مختلف مسئولان شهری شهرهای مختلف، تعداد مسافران وارد شده به برخی شهرهای پرگردشگر، کاهش چشمگیر داشته است.

سعید ولی‌زاده، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر امور مسافرتی و جهانگردی استان خراسان رضوی یکی از افرادی است که معتقد است به خاطر لغو برخی پروازهای شرکت‌های هواپیمایی بحرین، ورود برخی مسافران به شهر مشهد نسبت به سال‌های پیش کاهش داشته اشت. او در گفتگو با خبرآنلاین می‌گوید: «امسال در برخی پروازهای ورودی به مشهد مشکلاتی به وجود آمد که نارضایتی مسافران را به همراه داشت و باعث شد برخی کاهش آمارها در مورد تعداد گردشگران به وجود بیاید.»

محمد قانعی، رئیس اتحادیه هتلداران استان خراسان رضوی نیز در گفت‌وگو با خبرآنلاین می‌گوید: «به خاطر اینکه شهر مشهد به خاطر استفاده مردم از چادرها، هتل‌آپارتمان‌ها، هتل‌ها و خانه‌های شخصی و ... متنوع‌ترین اماکن اقامتی را دارد، تخمین زدن تعداد مسافران کمی سخت شده است اما به جرات می‌توانم بگویم که امسال هتل‌های شهر مشهد برخلاف همیشه پرنشدند، این موضوع به خصوص در شب اول سال که همیشه شهر مشهد مملو از مسافر است، بیشتر به چشم می‌خورد.» او ادامه می‌دهد: « این موضوع در حالی اتفاق می‌افتد که ما حتی قیمت‌های برخی هتل‌ها را نسبت به سال پیش 30درصد پایین‌تر آوردیم و قیمت هرشب اقامت در بقیه هتل‌ها را ثابت نگه داشتیم اما بازهم امسال دیدیم که هتل‌های شهرمشهد پرنشدند، حتی آن‌هایی که با امکانات کامل، شبی 15 هزارتومان قیمت داشتند.»

قانعی عوامل این موضوع را اینطور بیان می‌کند: «به نظر می‌آید که اجرایی کردن قانون هدفمندی یارانه‌ها و سهمیه مردم از بنزین باعث شد که امسال تعداد سفرها به شهرها و مخصوصا شهرمشهد که مسافت زیادی با دیگر شهرهای کشور دارد و اغلب مسافرانش را قشر متوسط رو به پایین کشور تشکیل می‌دهند، کاهش پیدا کند.»

او می‌گوید: «ما از مسئولان می‌خواهیم که هدفمندی یارانه‌ها را در بخش گردشگری به طور دیگری اجرا کنند چرا که اگر اینطور پیش برود تعداد زیادی از شاغلان بخش گردشگری شهرها و در کل اقتصاد شهرهایی مانند مشهد دچار مشکلات فراوان خواهد شد.» رئیس اتحادیه هتلداران استان خراسان رضوی خبر می‌دهد: « طی تماس‌هایی که ما با مسئولان شهری دیگر شهرهای پرجاذبه کشور داشتیم متوجه شدیم که برخی شهرهای شمالی و همچنین شهرهای اصفهان و شیراز نسبت به سال قبل تعداد کمتری از مسافران را به خود جذب کرده‌اند.»

اینطور که معلوم است اگر سال گذشته آمار دهان‌پر‌کنی مانند 120 میلیون سفر در ایام نوروز اعلام شد، امسال و با توجه به بحث هدفمندی یارانه‌ها دیگر نمی‌شود ارقامی مانند این و افزایش چنددرصدی سفرها را لااقل کمی مانند پارسال باور کرد.

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال های قبل من در شهر خودم که توریستی هست.وقتی میخواستم برم داخل شهر در یک زمان خاص .1:30 طول میکشید.
امسال در شدیدترین روزش 30 دقیقه طول کشید.
مسافر نسبت به قبل بسیار کمتر بود.شاید جاهای دیگه بیشتر باشه

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد سفرهای هوایی دیروز تلوزیون اعلام کرد یک میلیون سفر هوای داخلی وخارجی انجام شده. و افزایش سفرهای خارجی که از طریق هوای انجام شده 16 در صد بوده. حالا اگه آمار خودشون درست باشه که قطعا نیست و آمار 16 در صد کمتر از مقدار واقعی بود در این صورت رو خطوط هوای زیاد نمیشه حساب وا کرد.

بالا