ادعایی پیچیده: افزايش %25 سفرهاي نوروزي با کاهش بی سابقه مصرف بنزین

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
بوشهر هم میشه گفت نسبت به سالهای قبل مسافر نصف بود. البته هتل ها پر بود ولی بطور کلی جمعیت جدود نصف بود.
شهرهایی مثل تهران و اصفهان و شیراز همیشه شلوغه و هتل گیر اووردن یکم سخته، تو عید که دیگه مشخصه. تعداد مسافر رو نمیشه از رو هتل ها تشخیص داد چون هتلها همیشه محدود هستند.
دوست من بوشهر هتل داره، اتفاقا سرشونم شلوغ بود و هتلشون پر بود ولی باز گفت جمعیت حدود نصف شده.
البته با شرایط جدید مسافرت به شهرهای نزدیک بیشتر شده، مثلا مسافرای بوشهر اکثرا از استان فارس بودند. سالهای قبل از همه جای ایران مسافر میومد بوشهر.
با شرایطی که من دیدم نمیشه به این امار خیلی اطمینان داشت.

راستی ارش، واردات خودرو خارجی ممنوع شده و اینایی که میبینی سفارش از قبله. البته سایتشو تو یه وقتهای خاصی برای یه مدت خیلی کم باز میذارن که سفارشهای خودشون ثبت بشه و دوباره میبندن. حالا حالاها مونده که اینارو بشناسی برادر

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امسال مسافرت های خارجی افزایش چشمگیری داشته .به طوری که مرز زمینی ارمنستان به دلیل پایین بودن امکانات کشور مقصد و عدم توانای پزیرش این همه توریسم توسط دولت ارمنستان بسته شد .و مسافرت به ترکیه از طریق هوای ( پروازهای ایرانی وترکیه ای) و عمدتا زمینی و همچنین تورهای دبی با پرواز های امارات و ایران و تورهای زیارتی خصوصا سوریه به صورت چشمگیری افزایش داشته است. خروج چند برابری ارز به دلیل انجام این مسافرتها بانکها را بر آن داشت تا تحویل ارز به مسافران را از 200 دلار به 100 دلار و در سفرهای زیارتی گاه به 500 دلار کاهش دهند.
خروج ارز در ایام عید امسال نسبت به سالهای گذشته بی سابقه بوده.

esmikhani.m

عضو جدید
آقا ما که امسال رفتیم بیشتر کاهش دیدیم تا افزایش اونم25%خالا اگر دوستان اصرار بر افزایش حجم سفرهای نوروزی دارن ما طبق معمول باید قبول کنیم.....
من هم اصفهان رفتم البت 2 سال اونجا زندگی کردم و با اون سالها مقایسه کردم...
یزد شیراز و کرمان هم همینطور بود....

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
امسال در شهر ما تعداد مسافران عبوری کاهش داشت . هر سال در روزای عید در میادین و پارکها تعداد زیادی چادر مسافرتی بتوسط مسافرین عبوری زده میشد ولی امسال تعداد مسافرین کمتر از سالهای گذشته بود و پمپ بنزینها و پمپ گازها هم شلوغ نبودند و از اون صفهای طولانی سالهای قبل خبری نبود و جاده های اطراف شهر هم اصلا بشلوغی سالهای قبل نبود .

حالا این امار از کجا اومده معلوم نیست ! احتمالا از اون امارهای پامنقلیه ! :smile:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا