[اخبار عمراني]

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
عنوان: پروژه‌های عمرانی نیمه تعطیل شد


بودجه 89 در بین بودجه‌های برنامه چهارم توسعه بیشترین منابع عمرانی پیش‌بینی شده را دارد، درحالی كه كمترین میزان در سال جاری به پروژه‌های عمرانی اختصاص یافته است.
به گزارش ایلنا، درحالی كه قرار بود با اصلاحیه بودجه منابع 8500 میلیارد تومانی از ردیف‌های اعتبارات جاری دستگاه‌ها 4/3 درصد و از اعتبارات عمرانی 9/22 درصد كاسته شود تا كسری بودجه دولت تامین شود، عملا به افزایش بودجه جاری انجامید. مطابق اعلام معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی، اعتبار وزارتخانه‌های دفاع و دادگستری، کمیته امداد، مجلس، بسیج و ارتش20میلیونی افزایش یافت و در مقابل بودجه وزارتخانه‌های رفاه، آموزش و پرورش، سازمان تامین اجتماعی و بنیاد شهید کم شد. نتیجه این كاهش اعتبار موجب شده تا پروژه های عمرانی دولت در سال جاری بدون اعتبار مانده و بسیاری از پروژه‌ها به حالت نیمه تعطیل درآید.
ادامه مطلب در وبلاگ جديدترين خبرهاي عمران و معماريwww.seebuy.mihanblog.com

http://seebuy.mihanblog.com/post/70
 

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
با کسب اجازه از فاطمه خانم ::D

سپهر خسروداد مدیر بازنشسته باشگاه مهندسان ایران:cry:
سرپرست مهندسی عمران انجمن فرهیختگان ایران شد.:w17::w17::w42::w17::w17:


انجمن فرهیختگان ایران

بخش عمران انجمن فرهیختگان ایران

تبریک به سپهر خسروداد

خواهش ميكنم!
اجازه ما هم دست شماست!
ممنون امیر جان!
این نوع تبلیغات در باشگاه ممنوع است!
اما از حسن نیتت متشکرم.
تبريك ميگم.:victory:


 

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاريخ : چهارشنبه 23 دي 1388

اگر بتن دستی حذف شود

در گزارش رسمی مرکز پایش آلودگی هوای تهران خسارات ناشی از آلودگی هوا سالانه 7 میلیارد دلار برآورد شده است.

در همین گزارش آمده است که سالانه یک میلیون و 645 هزار تن گاز آلاینده از طریق منابع متحرک وارد هوای شهر تهران می شود.
موضوعی که همواره از سوی مردم، مسوولان و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و با نصب تابلوهای دیجیتالی در مرکز شهر تهران، هشدارهای لازم برای ورود افراد مسن یا کسانی که ناراحتی تنفسی و قلبی دارند داده می شود. چند سال پیش به خاطر توسعه یک بزرگراه در شرق تهران، شهرداری ناچار شد تعدادی از درختان سوزنی برگ جنگل های لویزان را شبانه قطع کند. موضوعی که تا چند ماه سوژه صفحات نخست روزنامه ها بود و در نهایت شهرداری تهران با اعلام اینکه دو برابر تعداد درختان قطع شده را در نقطه دیگری از شهر غرس می کند؛ مساله را به صورت یک طرفه خاتمه داد. حتی در حاشیه بزرگ ترین تونل شهری ایران که تا آخر فوریه در مرکز شهر تهران به طول 3 کیلومتر افتتاح می شود؛ تابلویی بزرگ نصب کرده و از صرفه جویی 400هزار لیتر بنزین در روز و همزمان کاهش آلودگی هوای مناطق مرکزی شهر پس از افتتاح تونل خبر داده اند.
همه اینها به معنی توجه به اهمیت حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی هوا دارد. بحث حفظ محیط زیست البته در توصیه های رهبران دینی اسلام نیز جایگاه ویژه ای دارد. از امام علی (ع) ـ نخستین رهبر شیعیان ـ نقل شده است که «از قطع درختان سرسبز جلوگیری کنید تا عمرتان افزایش یابد» و پیامبر اسلام (ص) نیز بارها به مسلمانان تذکر می داد که حتی «در زمان جنگ نیز، درختان را قطع نکنید و مسیر آبیاری آنها را خراب نکنید». از پیامبر اسلام (ص) نقل شده است که «شکستن شاخه درختان، مانند شکستن بال فرشتگان است».
شاید مجموعه این توصیه ها برای حفظ محیط زیست در دنیای قدیم کفایت می کرد و دامنه زندگی انسان های قرن هفت میلادی در این محدوده ها خلاصه می شد، اما امروز که با ورود صنایع مختلف و ماشین آلات صنعتی و با مصرف سوخت های فسیلی؛ دامنه آلودگی های محیط زیست متنوع تر و وسیع تر شده است، این جملات و توصیه ها نیازمند تفسیر جدید هستند. در بین آلودگی های صنعتی نیز، اگر دقت بیشتری کنیم نتایج جالبی به دست می آید.
در بخش خودرو، همه روزه شاهدیم که کارخانجات خودروسازی دستاوردهای جدید خود را در زمینه کاهش آلایندگی خودروها منتشر می کنند. رقابت بسیار فشرده ای که همه روزه در حال به دست آوردن موفقیت های تازه است، اما در برخی دیگر از بخش ها، به رغم اینکه آلایندگی بسیار وسیع تری از بخش خودرو دارند، موضوع به طور کلی فراموش شده است. صنعت سیمان در این گروه قرار می گیرد.
در کشور ما روزانه به طور متوسط 58 میلیون لیتر بنزین مصرف می شود که بر اثر آن روزانه 80 هزار تن و سالانه 31 میلیون تن انواع گازهای سمی و گلخانه ای وارد محیط زیست می شود. همزمان در تولید هر تن سیمان به طور متوسط 125 لیتر سوخت فسیلی به مصرف می رسد، در فرآیند تولید هر تن سیمان 630 کیلوگرم گاز CO2 ناشی از کلسیناسیون آهک آزاد می شود و همزمان 310 کیلوگرم انواع گازهای آلاینده ناشی از سوخت کوره و سوخت مصرفی برای تولید برق نیز به 630 کیلوگرم CO2 ناشی از واکنش کلسیناسیون افزوده می شود تا در مجموع به ازای تولید هر تن سیمان 94/0 تن انواع گاز آلاینده وارد محیط زیست شود. با تولید 45 میلیون تن سیمان در سال، 42 میلیون تن انواع گاز گلخانه ای فقط در فرآیند تولید سیمان وارد محیط زیست شده است. حمل و نقل و جابه جایی مواد اولیه و سیمان تولید شده تا محل مصرف نیز که بیش از 11 درصد از کل حجم بار جابه جایی جاده ای را تشکیل می دهد، 3 میلیون تن انواع گاز آلاینده به همراه دارد. به عبارت دیگر تولید 45 میلیون تن سیمان به تنهایی 45 میلیون تن انواع گاز گلخانه ای وارد محیط زیست می کند. چیزی حدود 5/1 برابر کل گاز تولید شده توسط سوخت وسائط نقلیه، اما توجهی که به آلایندگی های این صنعت می شود هیچ تناسبی با میزان توجه به آلایندگی های وسائط نقلیه ندارد.




منبع : دنیای اقتصاد
 

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه اوه ديدين چي شد؟؟؟
تاپيك رفت صفحه دوم!!!!!
شرمنده ام اساسي!!!!:redface:


قیمت مسکن 30 تا 35 درصد کاهش يافته است!


مدیر پروژه ساماندهی املاک و مستغلات گفت: «کنترل نقدینگی، اجرای طرح مسکن مهر و تجهیز مشاوران املاک به سامانه ثبت اطلاعات مسکن و مستغلات املاک و کد رهگیری در کنترل بازار و قیمت مسکن موثر بوده است.»

به گزارش واحد مرکزی خب،ر «محمدرضا اعوانی» در این باره افزود: «با این تلاش‌ها از سال پیش تاکنون قیمت مسکن 30 تا 35 درصد کاهش یافته است.»

وی با بیان اینکه بیش از 77 هزار مشاور املاک به سامانه ثبت اطلاعات مسکن کد رهگیری مجهز شده‌اند،‌ افزود: «با توجه به استقبال مشاوران املاک، بستر لازم برای پیوستن بقیه واحدهای مشاور املاک نیز فراهم است.»

مدیر پروژه ساماندهی املاک و مستغلات کشور تاکید کرد: «سامانه ثبت اطلاعات مسکن و مستغلات باعث افزایش رضایت مردم در خرید و فروش و معاملات شده است.»

وی ‌افزود: «این سامانه حاصل تلاش‌‌های فشرده متخصصان و مسئولان است که با پشتیبانی جدی دولت و هماهنگی وزارتخانه‌ها در حال اجراست.»

اعوانی گفت: «جلوگیری از اینکه یک نفر نتواند ملک را به چند نفر بفروشد، جلوگیری از کلاهبرداری و اصلاح سیستم مالیاتی از مزایای این طرح است.»

وی با اشاره به اینکه برای تمام قراردادها و معاملات ثبت شده‌ مشاوران املاک مجاز، کد رهگیری صادر می‌شود گفت: «قراردادهایی در دفاتر ثبت اسناد قابل تنظیم است که در این سامانه ثبت شود و کد رهگیری دریافت کند.»

مدیر پروژه ساماندهی املاک و مستغلات کشور تصریح کرد: «بر اساس مصوبه کارگروه مسکن (با حضور رئیس جمهور و 15 وزیر) تمامی مشاوران املاک و ساختمان برای خرید و فروش املاک و زمین بایستی از کد رهگیری استفاده کنند؛ در غیر اینصورت خرید و فروش، غیر مجاز و فاقد ارزش قانونی است.

وی گفت: «در مرحله اول تمامی مشاوران املاک، امضای دیجیتالی دریافت می‌کنند و خرید و فروش، نوع زمین، پلاک ثبتی، کاربری‌ها، زمان ثبت و فروشنده و خریدار در یک سامانه هوشمند به ثبت خواهد رسید.»



منبع: مرکز عمران ایران (به نقل از واحد مرکزی خبر)
 

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
میزان خسارت و تلفات زلزله تهران 10 برابر هائیتی خواهد بود



پدر زلزله‌شناسی ایران گفت: اگر زلزله‌ای به وسعت و شدت زلزله هائیتی در تهران رخ دهد میزان خسارات و تلفات انسانی آن 10 برابر بیشتر خواهد بود.

«بهرام عکاشه» به بررسی و مقایسه وضعیت زلزله‌خیزی شهر تهران و پایتخت کشور هائیتی پرداخت و افزود: اگر زلزله‌ای که در هائیتی رخ داد در تهران به وقوع بپیوندد ابعاد آن به مراتب سنگین‌تر و بزرگتر خواهد بود و معتقدم بزرگترین فاجعه تاریخ در تهران رقم خواهد خورد.

رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد تهران شمال با عنوان این مطلب که هرچند بافت شهری هائیتی با تهران فرق می‌کند گفت: فراموش نکنیم که پایتخت ایران هم مخروط افکنه آبهایی است که از کوههای البرز جاری می‌شود و متاسفانه یک رسوب نرم با ضخامت نسبتا زیاد به جا می‌گذارد.

وی معتقد است که شهر تهران روی این رسوب نرم بنا شده و همین مسائل در مورد هائیتی نیز وجود دارد.

پدر زلزله‌شناسی ایران افزود: هائیتی یک سرزمین کوهستانی است که بر روی گسلهای زلزله‌خیز بنا شده و تهران نیز چنین شرایطی دارد.

به گفته «عکاشه»، زلزله‌خیز بودن هائیتی به صورت میان صفحه‌ای است ولی تهران که بر روی البرز قرار دارد درون صفحه‌ای است که البته در صورت بروز فاجعه زلزله در اصل مسئله فرقی نخواهد کرد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: گسلهای هائیتی پتانسیل 9 درجه ریشتر زلزله را دارند و گسلهای تهران تا 8 درجه ریشتر پتانسیل دارند. ضمن اینکه باید بدانیم که تهران عمر 220 ساله دارد و به اشتباه به عنوان پایتخت تعیین شده است زیرا همه می‌دانیم که شهر تهران از تجمع چندین روستا شکل گرفته که دلیل اصلی این انتخاب به خاطر خوش و آب و هوا بودن این منطقه بوده است.

«عکاشه» با بحرانی خواندن وضعیت شهر تهران در هنگام وقوع زلزله مشابه هائیتی در پایتخت ایران افزود: مسئله فوق‌العاده جدی است و این واقعیت را نمی‌توان کتمان کرد که این واقعه به احتمال زیاد در تهران هم رخ خواهد داد ولی علم بشر نمی‌تواند زمان دقیق و حتی سال و دهه وقوع آن را بیان کند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: هرچند نمی‌توان زمان دقیق زلزله را تعیین کرد اما نباید خودمان را گول بزنیم و به فکر راهکار نباشیم. زیرا بافت تهران آسیب‌پذیر است و چنین شهری با این شرایط نباید کوچه و پس کوچه داشته باشد. به طوری که در روزهای معمولی شاهد بسته شدن خیابانها و ترافیک سنگین هستیم که این مسئله به تشدید بحران دامن می‌زند.

«عکاشه» با اعلام اینکه خیابانهای تهران ظرفیت 500 هزار دستگاه خودرو را دارد اما در حال حاضر بیش از 5/3 میلیون دستگاه وسیله نقلیه در معابر پایتخت وجود دارد، افزود: جمعیت تهران باید بین یک تا یک و نیم میلیون نفر باشد اما می‌بینیم که حدود 12 میلیون نفر در این شهر ساکن هستند و این مسئله هر ساعت حادتر می‌شود.

پدر زلزله‌شناسی ایران با عنوان این مطلب که گره این کار آنچنان پیچیده است که هیچ مقام و مسئولی قادر به باز کردن آن نیست، گفت: باید با تدبیر سیاستها و راهکارهایی در دراز مدت به فکر خروج از بحران زلزله در تهران باشند. چون با این شرایط هیچ شهردار و رئیس‌جمهوری نمی‌تواند تهران را از آسیب‌پذیری نجات دهد.



منبع: مرکز عمران ایران (به نقل از خبرگزاری مهر)
 

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
اريخ : سه شنبه 29 دي 1388

معاون شهردار تهران خبر داد : فروش اوراق مشارکت بافت های فرسوده از 10 بهمن

مجوز فروش اوراق مشارکت شهرداری تهران به مبلغ هزار میلیارد ریال توسط بانک مرکزی صادر شده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت مالی و اداری، حسین محمد پورزرندی معاون مالی و اداری شهرداری تهران ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: مدت مشارکت این اوراق 3 ساله با نرخ سود علی الحساب سالانه 16 درصد و معاف از مالیات است.وی در ادامه افزود: نرخ بازخرید اوراق قبل از سر رسید معادل 16 درصد سالانه به صورت روزشمار خواهد بود. پورزرندی در خصوص پرداخت سود این اوراق گفت: مقاطع پرداخت سود علی الحساب هر سه ماه یک بار است.
وی همچنین یادآور شد: انتشار اوراق از تاریخ 10 بهمن ماه سال جاری شروع می شود که در صورت عدم فروش به موقع این اوراق زمان فروش، بر اساس ضوابط قانونی تمدید خواهد شد.معاون مالی اداری شهرداری تهران خاطرنشان ساخت: بانک پارسیان به عنوان بانک عامل فروش اوراق مشارکت شهرداری تهران انتخاب شده است.



منبع : دنیای اقتصاد
 

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاريخ : دوشنبه 28 دي 1388

رییس جدید سازمان نظام مهندسی

شنبه گذشته، برندگان انتخابات نظام مهندسی تهران برای ترکیب جدید هیات رییسه سازمان و همچنین انتخاب رییس سازمان نظام مهندسی، با یکدیگر به رقابت پرداختند و سرانجام پست ریاست، به فردی که در ماجرای حاشیه های انتخابات نقشی نداشت، واگذار شد.

مهدی هاشمی عضو هیات مدیره جدید سازمان نظام مهندسی تهران در این باره گفت: علی ترکاشوند به عنوان رییس سازمان نظام مهندسی تهران انتخاب شد. هاشمی با بیان اینکه ترکاشوند در حال حاضر مدیرعامل برج میلاد است، افزود: وی باید به صورت تمام وقت در سازمان نظام مهندسی مشغول به کار شود و از پست شهرداری خارج شود.
وی درباره اینکه چرا خودش به عنوان رییس برگزیده نشد، گفت: من تمایلی به این پست نداشتم.
پیش از این بهرام غفاری به عنوان رییس سازمان نظام مهندسی در این سمت فعال بود، اما در هیات رییسه جدید برای پست ریاست رای نیاورد. غفاری همچنان به عنوان عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی تهران به فعالیت خود ادامه می دهد.




منبع : دنیای اقتصاد
 

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز



آجر گوگردي ساخته شد



يك مبتكر ايراني آجر گوگردي ساخته كه باعث آب بندي در حوضچه ها مي شود.
ساسان محمدي مخترع در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: امروزه آجرهايي كه به صورت معمولي ساخته مي شود در زمان مصرف در حوضچه ها بعد از مدتي با برخورد با آب نم پس داده و از بين مي رود ولي اين آجر گوگردي بهترين كاربرد را در ابنيه هاي ضد اسيد دارد.
اين مبتكر ادامه داد: اين آجر گوگردي باعث آب بندي و در ساخت حوضچه ها بسيار مفيد است.
محمدي خاطرنشان كرد: اين وسيله در مدت يك سال و با هزينه اي بالغ بر پنج ميليون تومان طراحي و با شماره 29353 در اداره ثبت اختراعات ثبت شده است.


منبع:sheshmim.com
 

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز

نخستين كارخانه توليد و مونتاژ ماشين‌آلات راهسازي احداث مي‌شود



نخستين كارخانه توليد و مونتاژ ماشين‌آلات راه‌سازي در استان خوزستان در مساحت 5/4 هكتار احداث مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز به نقل از روابط عمومي شركت شهرك‌هاي صنعتي استان خوزستان، اين كارخانه با سرمايه‌گذاري بخش خصوصي و در زميني به مساحت 5/4 هكتار احداث مي‌شود و اعتبار لازم براي احداث آن 120 ميليارد ريال برآورد شده است.
با اتمام احداث اين كارخانه سالانه 100 دستگاه ماشين‌آلات راه‌سازي، مونتاژ و توليد خواهد شد.
با توجه به اهميت واحد صنعتي توليد ماشين‌آلات راهسازي براي صنعت نفت، در حال حاضر قرارداد واگذاري زمين براي احداث آن در شهرك صنعتي ايذه منعقد و طبق قرارداد موجود بايد ظرف دو سال توسط بخش خصوصي احداث شود.
اين واحد صنعتي علاوه بر تأمين نياز داخلي، توليدات خود را به كشورهاي خاورميانه و آسياي ميانه صادر خواهد كرد.
ميزان ايجاد اشتغال نخستين واحد صنعتي توليد و مونتاژ ماشين‌آلات راه‌سازي خوزستان در ايذه 200 نفر به صورت مستقيم و به همين ميزان به طور غير مستقيم خواهد بود.



منبع:sheshmim.com
 

mohamad0028

عضو جدید
انجام اولین نمونه های آزمایش لرزه ای بر روی مدل ساختمان های تونلی در پژوهشگاه
سه شنبه ، 6 بهمن 1388 ، 14:50


اولین نمونه های آزمایشات لرزه ای بر روی مدل ساختمان های تونلی، ششم بهمن ماه، در آزمایشگاه سازه پژوهشگاه انجام شد.

این آزمایشات به دنبال انجام مطالعات تئوریک و برنامه ای تحقیقاتی که از دو سال پیش به مدیریت دکتر " ساسان عشقی" و همکاری مهندس" علیرضا توافقی" آغاز گشته؛ بر روی نمونه های ساخته شده در سه طبقه و با مقیاس یک به پنج انجام می گیرد.
کمبود تحقیقات انجام شده بر رفتار لرزه ای ساختمان های تونلی در مقایسه با سایر سیستم های سازه ای، بکارگیری ضوابط سیستم دیوار باربر بتنی در مورد این ساختمان ها و فقدان پیش بینی تمهیدات خاص و صریح برای طراحی سازه های بتنی در آیین نامه های موجود و جبران خلاء موجود در این زمینه؛ علت اصلی این برنامه تحقیقاتی می باشد.
گفتنی است این نمونه ها اولین نمونه‌ هایی خواهد بود که در ایران برای بررسی رفتار لرزه‌ای ساختمانهای تونلی ساخته شده است و مجمو عه ای از آزمایشات بر روی آنها انجام خواهد شد. در مرحله اول، آزمایشات ارتعاشات اجباری جهت شناسایی رفتار دینامیکی سیستم در محدوده خطی ، بارگذاری رفت و برگشتی جهت بررسی مکانسیم‌های خرابی، شناسائی سیستم سازه آسیب دیده و محاسبه ضریب رفتار انجام گردید. در مرحله دوم بعد از ترمیم و تقویت نمونه سازه های آسیب دیده مجددا آنها را تحت اثر بارگذاری قرار گرفت.
با توجه به نیاز کشور برای استفاده از روشهای صنعتی در تولید مسکن، ساختمانهای پانلی بتنی با سیستم تونلی که در آنها سیستم انتقال بار تنها از دیوارها و دالهای بتنی تشکیل شده است، می تواند گزینه مناسبی برای این کار محسوب گردد. مزیت نسبی این ساختمانها نسبت به سایر سیستمهای سازه‌ای مرسوم مانند سیستمهای قابی یا سیستمهای دوگانه(قاب-دیوار)، را می توان سرعت اجرا و مقرون به صرفه بودن آنها بخصوص در انبوه سازیها دانست.
شایان ذکر است سیستم تونلی به عنوان یکی از فن آوریهای مورد تایید وزارت مسکن . شهرسازی، امروزه مورد توجه بسیاری از انبوه سازان داخلی کشور قرار گرفته است و در حال حاضر تعداد پروژه‌های در حال احداث با این روش رو به افزایش می‌باشد. بعلاوه در سالیان گذشته نیز در ایران بسیاری از ساختمانها با این روش ساخته شده و هم اکنون مورد بهره‌برداری است.
 

mohamad0028

عضو جدید
بنیاد مسکن در مقاوم سازی منازل روستایی جلوتر از برنامه



75202
- ۱۶ بهمن ۱۳۸۸ ۱۴:۱۰ - ایرنا​
معاون بازسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تشریح برنامه های بنیاد مسکن برای مقاوم سازی روستاهای کشور گفت:در مقاوم سازی منازل روستایی از برنامه جلوتر هستیم.

عزیزالله مهدیان در اهواز افزود: طبق برنامه از سال 84تا 88 می بایست هرسال 200هزار واحد مسکونی یعنی در پنج سال یک میلیون واحد در مناطق روستایی کشور مقاوم سازی شود ولی این رقم هم اکنون به یک میلیون و 33هزار واحد رسیده است.
به گفته این مقام مسوول برای ساخت این تعداد منازل روستایی تاکنون چهار هزار و 856میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است. وی افزود:در طول برنامه پنجم توسعه اقتصادی اجتماعی کشور که از سال 1389شروع می شود یک میلیون واحد مسکونی در مناطق روستایی کشور مقاوم سازی خواهد شد.
معاون بازسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور در ادامه سقف وام پرداختی برای مقاوم سازی هر واحد مسکونی روستایی را 75میلیون ریال با کارمزد پنج درصد عنوان کرد و افوزد: این تسهیلات از سال آینده از طریق بانکهای عامل بویژه بانک مسکن پرداخت می شود.
مهدیان سقف پرداختی به مقاوم سازی هر واحد مسکونی روستایی با توجه به عدم افزایش مصالح ساختمانی و آهن آلات کافی خواند. به گفته وی مقاوم سازی منازل روستایی کشور با رعایت مقررات ملی ساختمان که به تصویب وزارت مسکن و شهرسازی رسیده است صورت می گیرد و تاکنون مواردی از خسارت وارده به منازل مقاوم سازی شده بر اثر زمین لرزه و زلزله دریافت شده است که این از افتخارات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی می باشد.
مهدیان استقبال روستاییان از طرح مقاوم سازی منازل را مطلوب خواند و گفت:این طرح در تثیبت جمعیت روستایی ، جلوگیری از مهاجرت روستاییان و افزایش تولیدات کشاورزی بسیار موثر بوده است. وی در ادامه گفت: بنیاد مسکن از بهره گیری از فناوری نوین ساخت مسکن در مناطق روستایی و استفاده از مصالح بومی هر منطقه حمایت لازم را به عمل می آورد.
مهدیان از نوسازی 50هزار واحد روستایی در مناطق آسیب دیده علاوه بر سهمیه مقاوم سازی منازل روستایی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خبر داد.ک/3


منبع:بنیاد مسکن
 

mohamad0028

عضو جدید
با وجود وعده‌هاي مكرر مسوولان مبني بر تصويب و رونمايي «به زودي» نقشه جامع علمي كشور در چند ماه‌ اخير، عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي از ادامه روند تدوين و اصلاح نقشه تا پايان سال خبر داد.

دكتر منصور كبگانيان در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در خصوص آخرين وضعيت تصويب نقشه جامع علمي كشور گفت: نقشه جامع علمي به تعداد معدود بين اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي و مسوولين جهت رفع برخي معايب و نواقص آن ارائه شده و اكنون در مرحله رفع نواقص آن به سر مي‌بريم و با توجه به تشكيل كميته‌اي هشت نفره در شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي رسيدگي به اين امر، اين نقشه تا پايان سال از سوي شورا نهايي مي‌شود.

وي در خصوص علت طولاني شدن روند تدوين و تصويب نقشه جامع علمي گفت: با توجه به ملي بودن نقشه جامع علمي و سنگين بودن آن، روند بسيار خوبي طي شد و من فكر مي‌كنم با وجود انتقادها مبني بر كند بودن اين روند، روند تدوين نقشه جامع علمي خوب بوده است؛ اما با اين حال امكان تدوين سريعتر آن هم بود.

كبگانيان افزود: در ابتداي عضويت ما در شوراي عالي انقلاب فرهنگي در احكام صادره سه ماموريت از سوي مقام معظم رهبري براي شورا قرار داده شد كه شامل مهندسي فرهنگي، تحول نظام آموزشي و تدوين نقشه جامع علمي بود كه ما اين نقشه را تا پايان سال نهايي خواهيم كرد؛ اما لازم‌الاجرا شدن آن منوط به امضا و ابلاغ رييس جمهور است.

دكترمحمدرضا مخبر دزفولي، دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي هم اواخر بهمن ماه در آخرين اظهار نظر خود در خصوص روند تصويب و ابلاغ نقشه جامع علمي كشور گفت: تدوين نقشه از نظر كميته نهايي سازي نقشه به اتمام رسيده و در اختيار اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي و روساي سه قوه قرار گرفته است و به زودي آخرين نقطه نظرات به خصوص نظر روساي قوا را دريافت كرده و سير ابلاغ نقشه طي خواهد شد.

وي درباره علت طولاني شدن روند تدوين نقشه هم گفت: اولين بار است كه چنين سندي با اين وسعت در كشور تهيه مي‌شود و هرچه دقيق‌تر بوده و اشكال كمتري به آن وارد باشد به صواب نزديك‌تر است؛ البته قرار بود رونمايي در يك ماه گذشته صورت گيرد اما به دليل همين نكات به تاخير افتاده است.

منبع:ایسنا
 

mohamad0028

عضو جدید
مديرعامل شركت عمران شهر جديد پرند از بهره‌برداري 1000 واحد مسكوني ساخته شده در قالب اجاره‌اي، مشاركتي و مسكن مهر در روز سه شنبه خبر داد.

به گزارش خبرنگار تعاون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) سعيد صابوني در مراسم افتتاح همزمان 15 طرح تعاوني در شهرستان رباط كريم اظهار كرد: روز سه شنبه هزار واحد مسكوني ساخته شده در شهر جديد پرند بهره برداري مي شود و در كنار آن كلنگ زني 50 هزار واحد مسكوني را شاهد خواهيم بود.

وي از تمام وزارتخانه‌هاي ذيربط به ويژه نفت، ‌نيرو و صنايع خواست تا در عملياتي كردن اين هدف به طور گسترده مشاركت كنند.

صابوني به پتانسيل‌ها و مزاياي شهر جديد پرند اشاره و اظهار كرد: موقعيت ويژه پرند در نزديكي فرودگاه امام خميني (ره) و وجود شهرك‌هاي صنعتي از ويژگي‌هاي بارز شهر جديد پرند است.

او افزود: شهر جديد پرند با داشتن ناحيه صنعتي و تا 100 كارگاه و كارخانه فعال به عنوان يك شهر مولد با اقتصاد پويا مطرح است و در افق طرح مقرر شده تا نزديك به 700 هزار نفر را در اين شهر پذيرا باشيم.

مديرعامل شركت عمران شهر جديد پرند تصريح كرد: فاز دو توسعه فرودگاه امام در افق طرح نزديك به 90 ميليون مسافر را پذيرا خواهد بود.

صابوني از ساخت 110 هزار واحد مسكوني در قالب مسكن مهر در شهر جديد پرند خبر داد و گفت: همزمان باساخت واحدهاي مسكوني بايد زيربناها و زير ساخت‌هاي شهري نيز پيش بيني كنيم. و جاذبه‌هاي متعددي را براي ترقيب مردم جهت آمدن به پرند فراهم كنيم.

وي همچنين از كلنگ زني مترو پرند در روز سه شنبه خبر داد و گفت: مترو پرند به طول 52 كيلومتر از ديگر پروژه‌هاي ماست كه در ايام دهه فجر بهره برداري مي‌شود اين طرح از حرم مطهر حضرت امام تا شهر جديد پرند است و روز سه شنبه كلنگ زني مي‌شود .

صابوني ادامه داد: اين طرح در سه فاز پيش بيني شده كه فاز اول از حرم مطهر امام تا شهر واوان است كه توسط شهرداري تهران ساخته مي شود. فاز دو كه مربوط به برج مراقبت امام است توسط وزارت راه و ترابري و فاز سوم از كيلومتر 30 تا 50 كه توسط شركت عمران شهر جديد پرند احداث خواهد شد.

منبع:ایسنا]
 

mohamad0028

عضو جدید
رييس كميسيون توسعه و عمران شوراي شهر تهران با اشاره به جلسات مشترك با كارشناسان، اساتيد دانشگاه و نمايندگان معاونت ترافيك شهرداري تهران، گفت: منتظر نتايج بررسي‌ گزينه‌هاي جديد در مورد BRT خيابان وليعصر (عج) هستيم.

حمزه شكيب در گفت‌وگو با خبرنگار «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: بر اساس پيشنهادي كه معاونت ترافيك شهرداري دو ماه پيش به شورا ارائه داد، خط BRT خيابان ولي‌عصر (عج) همانند خط يك از وسط خيابان وليعصر (عج) عبور مي‌كند كه در اين صورت نيز با انجام اصلاحات هندسي اين خيابان دوطرفه مي‌شود.

وي افزود: اين پيشنهاد در كميسيون عمران مطرح بررسي شد و براي بررسي بيشتر، اين پيشنهاد مجددا به معاونت ترافيك ارجاع شد كه شورا منتظر اعلام نتايج اين بررسي‌هاست.

شكيب خاطر نشان كرد: چنانچه اين پيشنهاد مورد قبول شوراي شهر واقع شود، با رفع موانع و اصلاحات هندسي خيابان وليعصر (عج) به صورت دوطرفه مورد بهره‌برداري قرار مي‌گيرد و بسياري از مشكلات برطرف مي‌شود.

وي همچنين خاطر نشان كرد: بررسي‌هاي يك طرفه شدن خيابان وليعصر (عج) از «پارك وي» تا ميدان «تجريش» نيز هنوز كامل نشده است و قرار است معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران آخرين بررسي‌ها و نتايج خود را به شوراي شهر تهران ارائه دهد.

رييس كميسيون توسعه و عمران شوراي شهر تهران اضافه كرد: تاكنون معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران گزارش خود را از نتايج طرح يك طرفه كردن خيابان وليعصر (عج) در مدت اجراي آن به شوراي شهر تهران ارائه نكرده است.

وي همچنين در پاسخ به سوالي در مورد ايجاد خط BRT در مسير اتوبان بعثت تا اتوبان چمران نيز تصريح كرد: اين پيشنهاد در معاونت ترافيك در حال بررسي‌ است، اما هنوز گزارشي به ما ارائه نشده است و اطلاعي در مورد آن ندارم.

به گزارش ايسنا، هاشمي تشكري ـ معاون ترافيك شهردار تهران ـ مرداد ماه امسال از ايجاد دو خط جديد BRT خبر داده و گفته بود كه مطالعات دو خط چهار و پنج اتوبوس‌هاي تندرو تكميل شده است و قطعا تا پايان سال اين دو خط راه‌اندازي مي‌شوند.

گفتني است، بر اساس طرح اوليه خط چهارBRT از ميدان راه‌آهن تا ميدان تجريش و خط پنج نيز در مسير ترمينال «بعثت» (جنوب) تا اتوبان چمران پيش‌بيني شده بود.


منبع:ایسنا
 

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
2 مهندس در تهران زنده به گور شدند!

گودبرداری غیر اصولی و ریزش دیوار ، بار دیگر رخداد جبران ناپذیری در پایتخت رقم زد و دو مهندس جوان را به کام مرگ کشاند.

به گزارش ایسکانیوز ساعت 20:43 دوشنبه ، گودبرداری غیر اصولی در جاده «خاوران» تهران - شهرک صنعتی ایوانکی ، خیابان تلاش - کمک رسانان ایستگاه 63 آتش نشانی را با تمامی تجهیزات لازم به آنجا کشاند و «عملیات 125» آغاز شد.

به دنبال این تلاش نفسگیر ، پیکرهای «سعید - خ» 30 ساله و «پرویز - ع» 27 ساله که هر دو مهندس بودند

از زیر خروارها خاک بیرون کشیده و تحویل پزشکی قانونی شد.

در همین رابطه فرمانده گروه نجات ایستگاه 63 آتش نشانی اظهار داشت : بررسی های مقدماتی نشان می دهد گودبرداری غیر اصولی به عمیق هفت متر در مجاورت سوله یک شرکت صنعتی ، ریزش دیوار30 متری به روی مهندسان نگون بخت را به همراه داشت.«حسین علی اصغری» به ایسکانیوز گفت : تا وقتی توصیه های ایمنی در جریان گودبرداری و ساخت و ساز ، رعایت نشود متاسفانه باید شاهد چنین رخدادهای مرگباری بود.


http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=89575
 

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاربرد فناوری نانو در صنعت فولاد

گزارش حاضر، به بررسی پژوهش‌های انجام شده و پتنت‌های ثبت شده در مورد كاربرد فناروی‌نانو در فولاد و محصولاتی كه بر پایه این پژوهش‌ها تولید شده است، می‌پردازد. این گزارش در چارچوب گزارش‌های ستاد ویژه توسعه فناوری‌نانو، در مورد كاربرد فناوری‌نانو در حوزه‌های مهم صنعتی كشور تهیه شده است. فصل اول این گزارش شرحی جامع و مختصر از صنعت فولاد و محصولات آن است. در این فصل، برای مقدمه ابتدا تعریف و دسته‌بندی انواع فولاد و موارد مصرف آن ارایه شده است؛ در ادامه با بیان ابعاد اقتصادی و حجم تولید و مصرف فولاد، اهمیت صنعت فولاد تبیین شده است. در ادامه خلاصه‌ای از برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای توسعه صنعت فولاد كشور ارایه شده است. شرح مختصری در مورد مواد اولیه مصرفی در صنعت فولاد و روش‌های تولید فولاد،‌ بخش پایانی این فصل است،‌ كه برای آشنایی هر چه بیشتر با صنعت فولاد ارایه شده است. در فصل دوم این گزارش توضیح مختصری در مورد فناوری‌نانو ارایه می‌گردد. در این فصل ابتدا بحثی علمی و تاریخی پیرامون چیستی فناوری‌نانو ارایه می‌گردد. در ادامه، دسته‌بندی كاربردهای این فناوری ارایه می‌شود. به علاوه مطالبی كلی نیز در مورد بعضی محصولات بنیادی فناوری‌نانو (نانولوله، فولرین و نانوذرات) عنوان می‌گردد. این فصل با ارایه سیاست‌گذاری‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده برای توسعه فناوری‌نانو پایان می‌یابد. فصل سوم گزارش، نشان دهنده تلاش‌های انجام شده برای بكارگیری فناوری‌نانو در ارائه خواص جدید یا بهبود خواص محصولات فولادی است. در این فصل محصولات تولیدشده و عرضه شده فولادی با بكارگیری فناوری‌نانو،‌ پژوهش‌هایی كه محققان در سراسر دنیا در موضوع ذكر شده انجام داده‌اند و نیز پتنت‌های ثبت شده در مورد این موضوع آورده شده‌اند.
 

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاريخ : پنج شنبه 20 اسفند 1388

رییس کانون کاردان های فنی ساختمان: فقط یک درصد از ساختمان های تهران با کیفیت ساخته می شوند

با گذشت حدود دو سال از انعقاد تفاهم نامه شناسنامه فنی ساختمان این تفاهم نامه فقط در مورد یک درصد از ساختمان های تهران اجرا می شود.

مهدی موذن – رییس کانون کاردان های فنی ساختمان استان تهران - با بیان این مطلب گفت: در حالی که مرحله اول صدور شناسنامه فنی ساختمان از اول دی ماه سال گذشته برای ساختمان های با متراژ بالای ۳۰۰۰ مترمربع آغاز و مقرر شد که ۶ ماه بعد برای ساختمان های با متراژ ۲۵۰۰ متر صادر شود و پس از آن هر سه ماه ۵۰۰ متر کاسته شود تا در نهایت از سال ۸۸ برای هر ساختمانی که در تهران قرار است ساخته شود، ابتدا شناسنامه فنی صادر شود اما در حال حاضر اجرای آن فقط برای ساختمان های با متراژ 3 هزار مترمربع مصداق پیدا کرده است.
موذن تاکید کرد: با توجه به اینکه صدور شناسنامه فنی ساختمان ضامن کیفی سازی است و با توجه به اینکه فقط یک درصد از ساختمان های تهران از متراژ 3 هزار مترمربع برخوردار هستند از این رو می توان گفت در حال حاضر کیفی سازی در 99 درصد از ساختمان های تهران محقق نمی شود.
به گفته وی این مهم حاکی از آن است که روش های معمول ساخت وساز که نتیجه آن کاهش عمر مفید ساختمان، اتلاف سرمایه، پرت مصالح ساختمانی و در یک کلام هدر رفت سرمایه ملی است کماکان به قوت خویش باقی است.



منبع : دنیای اقتصاد
 

rezaafsharpoor

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران با بیان اینکه اجباری شدن مصالح ساختمانی استاندارد تخلفات را کاهش داده است، گفت: بزودی بانک اطلاعات تولید‌کنندگان مصالح ساختمانی در اختیار سازندگان مسکن و مهندسان ناظر قرار می‌گیرد تا از این پس از این واحدها مصالح ساختمانی خود را از آنان خریداری کنند.

«مهدی پورهاشم» در بازدید از کارخانه‌ پارس لانه در مهرشهر کرج (بتن آماده) درجمع خبرنگاران افزود: با همکاری و هماهنگی تمام سازمان‌های ذیربط در استان تهران شامل استانداری، مسکن و شهرسازی، بازرگانی و شهرداری و شورای شهر امسال به طور جدی از تولید، عرضه و بکارگیری مصالح ساختمانی غیراستاندارد جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه امسال تولید، مصرف و عرضه مصالح ساختمانی استاندارد اجباری است راه‌اندازی بانک اطلاعات تولید‌کنندگان مصالح ساختمانی استاندارد که بزودی در اختیار شهرداری، سازنده‌ها و مهندسان ناظر قرار می‌گیرد، حجت را بر تمامی افراد برای استفاده نکردن از مصالح ساختمانی غیر استاندارد تمام خواهد کرد.

«پورهاشم» تاکید کرد: در این بانک اطلاعات که به صورت کتابچه نیز در اختیار سازنده‌ها و مهندسان ناظر قرار می‌گیرد در اصل اسامی تولید‌کننده‌های مصالح ساختمانی استاندارد را در خود جای داده است تا دیگر اگر اتفاقی برای یک واحد مسکونی از بابت عدم استفاده از مصالح استاندارد رخ داد مهندس ناظر جوابگو باشد.

مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران ادامه داد: علاوه بر اینکه مهندس ناظر ساختمان، مسوول مستقیم عدم استفاده از مصالح ساختمانی اجباری خواهد بود، بازرسان اداره استاندارد نیز با بازرسی‌های خود از هرگونه ساخت و ساز با مصالح ساختمانی غیر استاندارد جلوگیری خواهند کرد.

به گفته وی، به تازگی نیز چهار تولید‌کننده فرآورده‌های بتنی به نام‌های شرکت پلانج، پایابتن، ذوالقدربتن و فیداربتن پلمپ شد.

«پورهاشم» گفت: در بخش بتن آماده و تیرچه بلوک خوشبختانه تولید غیر استاندارد بسیار پایین است بطوریکه در 4 سال گذشته که عدد استاندارد برای این واحدهای تولیدی 10 درصد بود در حال حاضر به 95 درصد رسیده است.

وی افزود: مطمئنا استفاده از مصالح ساختمانی استاندارد علاوه بر کاهش هزینه استهلاک ساختمان عمر مفید ساختمان را که در حال حاضر زیر 40 سال است 3 برابر افزایش خواهد داد.

وی تاکید کرد: در سال های اخیر صنعت بتن آماده پیشرفت های چشمگیری داشته به طوریکه استفاده از این محصول در پروژه های ساختمانی شدت گرفته و باعث افزایش عمر سازه‌ها شده است.

به گفته وی، خاصیت منحصر بفردی که بتن آماده در مقایسه با سایر مصالح ساختمانی دارد، کنترل راحت کیفیت آن است چرا که در کاخانه های‌تولید این محصول آزمایشگاه‌های مجهز ویژگی فنی محصول را تست می‌کند و بعد از تایید آن از طریق ماشین‌های حمل بتن به راحتی در محل پروژه می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.



منبع:مرکز عمران ایران به نقل از خبرگذاری فارس
 

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک درصد از ساختمان‌های تهران با کیفیت ساخته می‌شوند

77388 - ۲۰ اسفند ۱۳۸۸ ۱۴:۲۴ - دنیای اقتصاد
مهدی موذن رییس کانون کاردان‌های فنی ساختمان استان تهران معتقد است، با گذشت حدود دو سال از انعقاد تفاهم‌نامه شناسنامه فنی ساختمان این تفاهم‌نامه فقط در...

مهدی موذن رییس کانون کاردان‌های فنی ساختمان استان تهران با بیان این مطلب گفت: در حالی که مرحله اول صدور شناسنامه فنی ساختمان از اول دی ماه سال گذشته برای ساختمان‌های با متراژ بالای ۳۰۰۰ مترمربع آغاز و مقرر شد که ۶ ماه بعد برای ساختمان‌های با متراژ ۲۵۰۰ متر صادر شود و پس از آن هر سه ماه ۵۰۰ متر کاسته شود تا در نهایت از سال ۸۸ برای هر ساختمانی که در تهران قرار است ساخته شود، ابتدا شناسنامه فنی صادر شود اما در حال حاضر اجرای آن فقط برای ساختمان های با متراژ 3 هزار مترمربع مصداق پیدا کرده است.
موذن تاکید کرد: با توجه به اینکه صدور شناسنامه فنی ساختمان ضامن کیفی‌سازی است و با توجه به اینکه فقط یک درصد از ساختمان‌های تهران از متراژ 3 هزار مترمربع برخوردار هستند از این رو می‌توان گفت در حال حاضر کیفی‌سازی در 99 درصد از ساختمان‌های تهران محقق نمی‌شود.
به گفته وی این مهم حاکی از آن است که روش‌های معمول ساخت‌وساز که نتیجه آن کاهش عمر مفید ساختمان، اتلاف سرمایه، اتلاف مصالح ساختمانی و در یک کلام هدر رفت سرمایه ملی است کماکان به قوت خویش باقی است.





http://www.shasa.ir/newsdetail-77388-fa.html
 

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
افتتاح اولین بزرگراه دو طبقه کشور

افتتاح اولین بزرگراه دو طبقه کشور

به گزارش خبرنگار اعزامي ايرنا، آقاي "محمود احمدي نژاد" که امروز براي حضور در همايش چهره هاي ماندگار استان اصفهان به اين استان سفر کرده است، دقايقي پيش با حضور در بزرگراه امام خميني (ره) شهر اصفهان واقع در شمال غرب اين شهر، بزرگراه دو طبقه حضرت امام خميني را که از آن به عنوان اولين بزرگراه دو طبقه کشور ياد مي شود، افتتاح کرد.

طول روگذر بتنی این بزرگراه دو طبقه 5کیلومتر است و اولین خط قطار سبک شهری هم‌سطح در کشور با استفاده از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا و با بهر‌ه‌گیری از زیرساخت مناسب در زیر پل روگذر پیش بینی شده است.
عملیات اجرایی این پروژه از سال 86 در سه فاز آغاز و بالغ بر 600 میلیارد ریال هزینه داشته است. این پروژه با مدیریت صحیح زمان و در سه شیفت کاری در مدت 28 ماه احداث شده است و تاثیر به سزایی در حل مشکلات ترافیکی شهر اصفهان و کاهش آلاینده های زیست محیطی و حوادث رانندگی دارد.
بزرگراه دو طبقه حضرت امام خميني (ره) پنج کيلومتر طول دارد و افتتاح اين بزرگراه نقش مهم و موثري در تسهيل رفت و آمد خودرو ها و شهروندان در اصفهان خواهد داشت.
همزمان با سفر رييس جمهوري به اصفهان تقاطع غير هم سطح شهيدان اميني شهر اصفهان نيز به بهره برداري رسيد.
اين تقاطع نيز با بيش از 58 ميليارد ريال هزينه، در مدت هشت ماه اجرا شده است.
منبع: www.mehrce.blogfa.com
 

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
آزادراه قزوین رشت افتتاح شد

آزادراه قزوین رشت افتتاح شد

آزادراه قزوين رشت اولين آزادراهي است كه از كوه‌هاي البرز مي‌گذرد و با هدف تقويت محور تهران-رشت-انزلي كه جزيي از مسير كريدور بين‌المللي شمال‌–‌جنوب بوده و يكي از مهمترين محورهاي ارتباطي كشور محسوب مي‌شود،‌ احداث شده است.

اين آزاد‌راه 10 تونل به طول 5/5 كيلومتر‌، 30 پل بزرگ و 440 پل كوچك دارد و طول آن 127 كيلومتر است.

با افتتاح اين آزاد‌راه كه 400 ميليارد تومان هزينه در بر داشته حدود 45 دقيقه در زمان مسافران صرفه‌جويي مي‌شود.
به دنبال سفر مقام معظم رهبري در سال 1380 به استان گيلان و به دستور ايشان عمليات اجرايي اين پروژه آغاز شده بود.محمود احمدي‌نژاد رئيس جمهور بعد‌از‌ظهر امروز دوشنبه با حضور در محل احداث پروژه آزادراه قزوين‌-رشت اين آزادراه را افتتاح كرد.
منبع: www.mehrce.blogfa.com
 

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
كار آبگيري بزرگترین سد دوقوسی کشور آغاز شد

كار آبگيري بزرگترین سد دوقوسی کشور آغاز شد

كار آبگيري سد كارون 4 با حضور رييس‌جمهوری و فرمان امام جمعه شهركرد آغاز شد.
براي ساخت كارون 4 كه در 180 كيلومتري جنوب غربي شهركرد واقع شده، بيش از 1200 ميليارد تومان سرمايه‌گذاري شده است.

«كارون 4» بلند‌ترين سد بتوني دوقوسي كشور است كه با ارتفاع 230 متر و طول تاج 440 متر ساخته و آماده آبگيري شده است.

با ساخت اين سد زنجيره سد‌هاي ساخته‌شده
با بهره‌برداري از اين 4 واحد نيروگاهي برق‌آبي 1000 مگاوات به ظرفيت توليد برق كشور اضافه مي‌شود.


بر روي رود كارون، تكميل و آرزوي ديرينه مردم اين منطقه براي كنترل سيلاب‌هاي اين رودخانه برآورده مي‌شود.

براي توليد انرژي برق‌آبي هم در اين طرح 4 واحد نيروگاهي در دست ساخت است كه تا پايان سال 89 اين 4 واحد به اتمام مي‌رسند.

با بهره‌برداري از اين 4 واحد نيروگاهي برق‌آبي 1000 مگاوات به ظرفيت توليد برق كشور اضافه مي‌شود.

هم‌چنين با آبگيري كارون 4 حدود 2 ميليارد و 200 ميليون متر مكعب آب ذخيره مي‌شود.

هم‌چنين اين سد علاوه بر كنترل طغيان‌هاي ويرانگر كارون، برق هم توليد مي‌كند و به مناطق اطراف خود رونق مي‌دهد.

در مراسم بهربرداري از سد كارون 4 و آبگيري آن، وزير نيرو و تعدادي از مقامات محلي دكتر احمدي‌نژاد را همراهي مي‌كنند.

منبع : www.mehrce.blogfa.com
 

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
آزاد راه تبریز - زنجان به زودی تکمیل می شود

آزاد راه تبریز - زنجان به زودی تکمیل می شود

در پی سفر معاون وزیر راه و ترابری و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور به استان آذربایجان شرقی، تونل شبلی واقع در آزادراه پیامبر اعظم (ص) به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی وزارت راه و ترابری،احمد صادقی که به منظور بررسی وضعیت پروژه های حوزه حمل ونقل استان آذربایجان شرقی به این استان سفر کرده بود، در نشست مشترک با استاندار مقرر کرد قطعه آخر آزادراه پیامبر اعظم (ره) با اقدامات اولیه برای نصب تجهیزات ایمنی و روشنایی به زودی آماده عبور و مرور شود.
وی با بیان اینکه تکمیل بیش از 70 درصد پروژه آزاد راه پیامبر اعظم (ص) در دولت نهم و دهم انجام شده است، اظهار داشت: 198کیلومتر از این پروژه در دولت نهم و 80 کیلومتر دیگر در دولت دهم احداث شده است.
معاون وزیر راه و ترابری در این سفر همچنین از مساعدت وزارت راه برای تسریع در عملیات اجرایی کنارگذر غربی تبریز خبر داد و اظهار امیدواری کرد :پروژه‌های در حال اجرای آذربایجان شرقی هر چه زودتر به بهره‌برداری برسد.
وی بیان داشت: تسریع در اجرای کنارگذر غربی تبریز ، جاده جلفا - اواوغلی و میانه - میاندواب را از موضوعات مطرح شده در نشست مشترک با استاندار آذربایجان غربی بود.
مدیر عامل شرکت ساخت و تو سعه زیربناهای حمل ونقل کشور یادآور شد: تا چند سال پیش عبور از گردنه «شبلی» برای رانندگان یک خطر بالقوه به شمار می‌آمد که افتتاح این پروژه تسریع در امور ترافیکی و کاهش سوانح رانندگی را به همراه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه 2 هزار میلیارد ریال برای احداث این قطعه هزینه شده، گفت: طول این قطعه 16 کیلومتر بوده که پنج کیلومتر آن را دو تونل دوقلو تشکیل می‌دهد.
صادقی بیان داشت: هزینه احداث هرکدام از تونل‌ها 500 میلیارد ریال بوده و با وجود اینکه وسعت آن بیشتر از تونل توحید تهران است در بازه زمانی کمتر از آن احداث شده است.
وی با اعلام این که جاده جلفا ـ ایواوغلی به زودی آماده بهره‌برداری خواهد شد، گفت: افتتاح مسیر میانه ـ میاندوآب نیز به خاطر برخی مسائل جزئی با تاخیر مواجه شده است که امیدواریم به زودی شاهد حل این مسائل باشیم.
معاون وزیر راه و ترابری همچنین از اختصاص 159 میلیارد تومان اعتبار برای راه‌آهن تبریز ـ میانه در بودجه سال آینده خبر داد و گفت: زمان افتتاح این طرح سال 92 پیش‌بینی شده که البته امیدواریم زودتر از این زمان نیز شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.
صادقی ابراز امیدواری کرد: با اتمام طرح‌های در دست اجرای راه و ترابری، مردم برای تردد در مسیرهای استان با مشکل مواجه نباشند.
آزاد راه زنجان ـ تبریز که با عنوان آزاد راه پیامبر اعظم نامگذاری شده، قسمتی از آزاد راه تهران ـ قزوین ـ زنجان ـ تبریز ـ بازرگان همچنین بخشی از راه ابریشم محسوب می‏شود که عملیات احداث آن از سال 1375 آغاز شده است.
این آزاد راه به طول 285 کیلومتر نخستین آزاد راه کوهستانی و یکی از عظیم‌ترین طرح‏های راهسازی کشور است و بخشی از راه ابریشم محسوب می شود.
تونل‏‌های دوقلوی شیبلی در انتهای این آزادراه و در 25 کیلومتری تبریز احداث و هریک از آنها 5.2 کیلومتر طول و 11متر عرض دارد.
با اتمام ساخت این تونل‏‌ها آزادراه پیامبر اعظم به بهره‌برداری کامل می‌رسد.


تاریخ انتشار :22/12/1389 - 11:49:0
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت
 

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
جلسه شورای عالی مسکن به ریاست محمود احمدی‌نژاد تشکیل شد

جلسه شورای عالی مسکن به ریاست محمود احمدی‌نژاد تشکیل شد

جلسه شورای عالی مسکن به ریاست محمود احمدی نژاد؛ رئیس جمهور برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در این جلسه موضوعات مربوط به مسکن مهر، بافت‌های فرسوده، مسکن روستایی و همچنین شهرسازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با تقدیر از اقدامات انجام شده بر تداوم پیگیری‌ها و توجه هر چه بیشتر به بخش مسکن و تقویت اقدامات صورت گرفته در راستای رفع دغدغه مردم تاکید شد.
در این جلسه همچنین علی نیکزاد؛ وزیر مسکن و شهرسازی و محمود بهمنی؛ رئیس بانک مرکزی گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در خصوص مسکن مهر و بافت‌های فرسوده ارائه کردند.
تاریخ انتشار :22/12/1389 - 10:11:0
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت
 

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
پل خلیج فارس وتغییر جایگاه شاکی ومتهم

پل خلیج فارس وتغییر جایگاه شاکی ومتهم

به دنبال انتشار گزارشی درسایت بورس نیوز مورخ 9/12/89 با عنوان "اعلام برنده مناقصه پل خلیج فارس در حضور خبرنگاران+تصاویر تاسف بار!!!"روابط عمومی مرکز امور مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به این شبهات پاسخ داده است .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، در متن این جوابیه آمده است: از زمان اعلام برنده مناقصه پروژه عظیم و ملی خلیج فارس، کام اقلیت کوچکی تلخ و کام یک ملت به عظمت ایرانیان شیرین شد. در ارتباط با اهمیت اجرای این طرح ملی باید گفت، در حال حاضر بسیاری از سواحل جنوبی ایران نه تنها توانایی پذیرش کشتی‏های بالای 100 هزار تنی را ندارند بلکه در آینده نیز به دلیل مشکلات فنی، محدودیت‏های محیطی (مانند عمق آب در بنادر) و برخی مسائل مالی، این امکان را نخواهند داشت. در نتیجه چنین وضعیتی سود هنگفتی نصیب شیخ‏نشین‏‏های کوچک حاشیه خلیج فارس می‏شود.
از سوی دیگر احداث این پل موجب می‏شود پولی که شیخ‏نشین‏های حاشیه خلیج فارس از بابت پذیرش کشتی‏ها و انبارداری و دیگر امور از ایرانی‏ها می‏گیرند از پروسه تجارت خارجی ایران حذف شود به گونه‏ای که برخی برآوردها حتی از صرفه‏جویی 30 درصدی در هزینه ورود کالا به ایران خبر می‏دهند؛ معنای دیگر این سخن ارزان‏تر شدن قیمت کالاها در بازار ایران است.
در نهایت این که سوخت‏گیری کشتی‏های گذری، افزایش 40 درصدی سرعت نقل و انتقال کالا به کشور، رونق کسب و کار، ایجاد اشتغال، جذب سرمایه‏گذار، توسعه گردشگری، ارتقای امنیت و... بخش کوچکی از دستاوردهای اجرای این طرح عظیم ملی به شمار می‏رود که از هم اکنون اثرات مثبت روانی طرح مذکور در حال نمایان شدن است.
اما همزمان با فرود آمدن کلنگ اجرای این طرح عظیم بر زمین، گویی جای شاکی و متهم عوض شده است! از جمله سایت بی‏نام و نشان "بورس نیوز" و افراد مشکوکی در رسانه ملی که در زمره اقلیت معترض به رونق کسب و کار در جنوب ایران به شمار می‏روند. از این رو جا دارد تا مواردی را خطاب به این دو بخش متذکر شد:
1-آقایان! شما متهم به همکاری با بیگانه و تامین منافع شیخ‏نشین‏های جنوب ایران هستید، چرا که زیان‏کنندگان اصلی از این ماجرا ایشان و عوامل ایشان در داخل کشور هستند.
2-آقایان! شما متهم به ایستادن در برابر خواست و اراده ملی و رونق کسب و کار در بخش محرومی از کشور هستید، چراکه بخش اصلی بهره‏برداران این ماجرا مردم سربلند جنوب ایران هستند.
3-آقایان! شما متهم به زیر سوال بردن و تهمت به تمامی ارکان قانونی و نظارتی کشور هستید، چراکه برگزاری مناقصه‏ای در این حجم و ابعاد، صرفاً با حضور نمایندگان دستگاه‏های قضایی و قانونی کشور میسر است. این که شما چگونه و بر اساس کدام عقل و منطقی تمام ارکان قانونی مملکت را متهم می‏کنید، موضوعیست که پاسخی برای آن نداریم.
4-آقایان! شما متهم به سکوت چهل ساله در برابر علل عدم اجرای این طرح ملی هستید، آیا جرأت، منطق و استدلالی در رد این طرح پرسود برای کشور هم دارید؟ (چه اگر در مخالفت با این طرح که مورد تایید تمام کشور نیز هست، بنویسید جای تعجب نبوده و با آنچه در پی‏آمد حرجی به شما وارد نیست.)
5-در نهایت پاسخ به تمام یاوه‏گویی‏ها و سنگ‏اندازی‏های گردانندگان سایت بی‏نام و نشان "بورس نیوز" و افراد مشکوک در رسانه ملی در خصوص شکل و چگونگی واگذاری پروژه عظیم پل خلیج همیشه فارس را واگذار می‏کنیم به مهر تایید مسوولان و دلسوزان نظام به پای این طرح.

تاریخ انتشار :22/12/1389 - 11:41:0
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت
 

tm-civil

عضو جدید
کاربر ممتاز
زلزله ژاپن و لرزش تن ما ایرانی ها

زلزله ژاپن و لرزش تن ما ایرانی ها

"پس لرزه" های این زلزله نیز همچنان می آیند و می روند و جالب اینجاست که قدرت این پس لرزه ها عمدتاً حول و حوش 6 ریشتر است ، یعنی تقریباً برابر با زلزله 1382 بم که 6.3 ریشتر بود.

زلزله مهیب اخیر ژاپن ، بی گمان از بزرگ ترین زمین لرزه های تاریخ بشر است ؛ زلزله ای به قدرت نزدیک به 9 ریشتر و اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم هشت و نه دهم ریشتر! شدت زلزله به حدی بود که ژاپنی ها که به زمین لرزه عادت دارند و حتی به آن خو گرفته اند ، از آنچه رخ داده ، وحشت زده شدند به ویژه آن که همزمان با این زلزله ، سونامی سهمگینی با امواجی به ارتفاع 10 متر ، بنادر این کشور را در هم کوبید و تا لحظه نگارش این مطلب ، حدود 400 نفر را به کشتن داد.

"پس لرزه" های این زلزله نیز همچنان می آیند و می روند و جالب اینجاست که قدرت این پس لرزه ها عمدتاً حول و حوش 6 ریشتر است ، یعنی تقریباً برابر با زلزله 1382 بم که 6.3 ریشتر بود.

هر چند که زلزله و سونامی ژاپن به عنوان یک فاجعه انسانی مورد توجه است و از این بابت نیز تاسف خود را ابراز می داریم ، اما این زلزله ، تن ما ایرانی ها را هم می لرزاند چه آن که ایران نیز همانند ژاپن بر روی کمر بند زلزله قرار دارد و کشوری زلزله خیز است اما بر خلاف ژاپنی ها که ایمن سازی را به عنوان یک "خط قرمز" حیاتی در ساخت و سازهایشان قرار داده و بدان پایبندند ، در ایران ، هنوز که هنوز است ساختمان های غیر استاندارد ساخته می شود تا بسیاری از ما ، شب ها در خانه هایی بخوابیم که معلوم نیست کی بر سرمان فروخواهند ریخت و گورمان خواهند شد.

زلزله ای که در ژاپن آمد ، تقریباً دو و نیم ریشتر بیشتر از زلزله بم بود و این در حالی است که آمار تلفات ، اصلا قابل مقایسه نیست(بم:25000 کشته و 50000 مجروح) و بخش قابل توجهی از قربانیان ژاپنی هم نه بر اثر زلزله که به دلیل سونامی و غرق شدن در آب جان باخته اند. دو و نیم ریشتر بیشتر یعنی این که زلزله ژاپن 2500 برابر بزرگتر از زلزله بم بوده است.
حال تصور کنید که چنین زلزله سهمگینی در تهران بیاید ؛ در آن صورت آیا چیزی از تهران باقی خواهد ماند؟

زلزله و سونامی در ژاپن
تعارف را کنار بگذاریم ؛ علم با هیچ کس سر شوخی ندارد ؛ وقتی بررسی های علمی نشان می دهد که زلزله تهران دیر و زود دارد و سوخت و سوز ندارد ، یعنی زمین لرزه در کمین است ، ویرانی و مرگ به سوی ما در حرکت هستند و ما همچنان به خاطر سود بیشتر ، خانه ها را کم توان می سازیم و به جای آن که ابتدا حیات خود و فرزندانمان را تضمین کنیم ، بر سر مسائل دست چندم بر سر و روی همدیگر می کوبیم. به عنوان مثال مجلس مان را بنگرید که نمایندگانش تا کنون چقدر درباره مسائل جناحی جار و جنجال به راه انداخته اند و چقدر برای ایمن سازی شهرها و روستاها در برابر خطر حتمی و گریز ناپذیر زلزله خود را به آب و آتش زده اند؟!

البته ژاپن از همان ابتدا و خود به خود در برابر زلزله ایمن نبود ؛ در سال 1923 زلزله ای به بزرگی 8.3 ریشتری در ژاپن رخ داد که علیغم جمعیت اندک ژاپن نسبت به امروز 143 هزار نفر کشته شدند ولی با تعهد عمومی ژاپنی ها مبنی بر ایمن سازی ساختمان ها بعد از آن حادثه ، امروز زلزله های قوی تر ، تلفات کمتری می گیرند و اساساً خیلی اوقات حتی یک نفر هم بر اثر زلزله های بالاتر از 6 ریشتر و 7 ریشتر هم کشته نمی شود.

ژاپنی ها از زلزله مهیب 1923 خود درس عبرت گرفتند و اینک آسوده خاطرند اما ما ایرانی ها ، جلوی چشم مان دیدیم که چگونه بم زیر و رو شد و رودبار و منجیل با خاک یکسان شدند ، طبس به خون نشست ، اما انگار نه انگار!

فقط بلدیم شعار دهیم و تنها دولتمردانمان این گونه نیستند ، بلکه این آفت و مرضی است که به کل جامعه مان افتاده است.از آن مهندسی که در ساخت خانه و نظارت بر آن با بساز و بفروش تبانی می کند تا آن کارگری که خوب جوشکاری نمی کند و آن مامور شهرداری که خود را به ندیدن می زند تا ... همه و همه مقصرند و آیا سرنوشت محتوم چنین جامعه ای مرگ گروهی در شب یا روزی نیست که آن اتفاق بزرگ بیفتد؟!
به راستی اگر ژاپنی ها هم مثل ما بودند امروز در زلزله 9 ریشتری شان چند میلیون نفر زیر خاک مدفون می شدند؟





منبع: عصر ایران
 

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
ساختمانی مقاوم در برابر سونامی

ساختمانی مقاوم در برابر سونامی

معماری نیوز در گزارشی نوشت:

پیامدهای سهمگین و دلخراش سونامی، محققان و پژوهشگران را بر آن داشته است تا سازه هایی سازگار با این رخداد عظیم طراحی کنند.

زیرا هیچگاه نمیتوان از وقایعی مانند زلزله و یا سونامی جلوگیری کرد، اما می‌توان با رفتارشناسی این حوادث، بخوبی در مقابل آنها ایستادگی کرد و حداقل خسارات جانی و مالی را متحمل شد.

تحقیقات و پژوهش ها در این زمینه، پس از سونامی ویرانگر سال 2004 که در اقیانوس هند رخ داد، افزایش یافت و به نتایجی دست یافت. یکی از نتایج، حاصل تحقیق گروهی اندونزیایی به نام Solus 4 بود که یک ساختمان شناور را طراحی کردند.





 

maryam28

عضو جدید
گودبرداری غیراصولی در منطقه بلوار فردوس

گودبرداری غیراصولی در منطقه بلوار فردوس

گودبرداری غیراصولی در منطقه بلوار فردوس خیابان برنامه و بودجه شب گذشته سه کشته بر جای گذاشت. دو کودک حدودا هشت ساله و یک سالمند از قربانیان این حادثه بودند.

حتما این خبر به گوشتون رسیده

برای چندمین بار متوالی این اتفاق داره میافته

و همیشه مهندس ناظر مقصر اعلام میشه









 

maryam28

عضو جدید
توضیح بیشتری راجع به ساختمون میدم:

کنار یک ساختمون 3 طبقه ساختمونی در حال ساخت بود
که -2 و یک پیلوت داشت

یعنی 2 طبقه زیر زمین،
کجای کار ایراد داره
مهندسین ناظر چه کوتاهی ای میکنن که این مشکلات به وجود میان؟؟؟؟/
 

Similar threads

بالا