اجاره ي مدارک تحصيلي!!

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر فقط فارغ‌التحصيل بعضي رشته‌هاي فني مهندسي باشيد، آنوقت مي‌توانيد بدون هيچ زحمتي و تنها با اجاره دادن مدركتان، چند ميليوني به جيب بزنيد!
هميشه هر حكم يا قانوني، استثناهايي هم دارد و ملت مي‌گردند ببينند چطور مي‌شود قضيه را پيچاند؛ چطور مي‌شود نقضش كرد. مثلا هميشه گفته‌اند مدركت را بگذار در كوزه آبش را بخور.
اين جمله قصار، ‌حكايت از اين نكته اساسي دارد كه چيزي كه به وفور در اين مملكت يافت مي‌شود، فارغ‌التحصيل بيكار است و شما هم دلت را به مدرك ليسانست خوش نكن عزيز! يعني اينكه با اين مدرك دو زار هم كف دستت نمي‌گذارند.
اما همين قضيه هم استثنا دارد؛ اگر فقط فارغ‌التحصيل بعضي رشته‌هاي فني مهندسي باشيد، آن وقت مي‌توانيد بدون هيچ زحمتي و تنها با اجاره دادن مدركتان، چند ميليوني به جيب بزنيد! اين گزارش درباره يكي از عجيب‌ترين راه‌هاي گرفتن كره از آب مدرك‌هاي سابقا بي‌بخار دانشگاهي است.
كافي است فارغ‌التحصيل يكي از رشته‌هاي مكانيك، برق، زمين‌شناسي و خصوصا فارغ‌التحصيل رشته عمران باشيد تا با يك تلفن ناقابل و قدم‌رنجه‌اي كوچك به يكي از هزاران شركت پيمانكاري، در كمال عزت و احترام به استخدام شركت مذكور دربياييد!
تعجب هم دارد! بالاخره در روزگار قحطي كار، اينكه بدون عجز و التماس و پارتي‌بازي و در به دري و به راحتي آب خوردن به استخدام يك شركت عمراني در بيايي و اسمت را به عنوان يكي از مهندسين شركت ثبت كنند بيشتر شبيه يك لطيفه يا خواب است. اما در اين گزارش، نه قرار است براي شما جوك تعريف كنيم و نه خوابتان را تعبير!
تلفنتان را برداريد و قسمت استخدام يكي از نيازمندي‌هاي روزنامه‌ها را جلويتان باز كنيد تا ببينيد چه گوهري را گذاشته‌ايد روي تاقچه خاك بخورد. «دعوت از مهندسين عمران، مكانيك، برق و... جهت رتبه‌بندي شركت، با بهترين شرايط»، «مهندس عمران يك ميليون و دويست هزار تومان» بشتابيد!

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس اجاره‌اي
اگر فارغ‌التحصيل زمين‌شناسي باشيد، مي‌توانيد بين 300 تا 500 هزار تومان روي مدركتان حساب كنيد. مهندس برق بين 200 تا 400 و مكانيك بين 500 تا 700 هزار تومان. مهندسين عمران هم از 800 هزار تا يك ميليون و 200 هزار تومان را نقدا جزو دارايي‌هاي خود حساب كنند. اين حداقل‌هاي ماجراست و البته براي كساني كه 3 سال سابقه كار و بيمه هم داشته باشند. بدون بيمه و سابقه، اين مقادير كمتر مي‌شود!
« اگر شركت‌هاي پيمانكاري مثلا مي‌خواهند قراردادي بالاي 400 ميليون تومان ببندند. براي اين كار نياز به رتبه دارند. در چنين وضعيتي اگر خودمان مهندس داشته باشيم كه هيچ وگر نه با دوستاني مثل شما قرارداد مي‌بنديم و شما به صورت صوري مي‌شويد جزو مهندسين شركت ما. مدركتان را در اختيار ما قرار مي‌دهيد و ما هم با شما قراردادي مي‌بنديم و برحسب مدرك تحصيلي‌تان، مبلغ موردنظر را تقديمتان مي‌كنيم. مدت قراردادها در تهران يك ساله است و طي اين مدت نمي‌توانيد جاي ديگري از مدركتان استفاده كنيد. ان‌شاءالله پس از اتمام قراردادتان با شركت‌ ما، مي‌توانيد برويد با شركت‌هاي ديگر هم قرارداد ببنديد!»
اينها توضيحات منشي مودب يكي از شركت‌هاي پيمانكاري است.
خانم منشي در كمال احترام و خونسردي توضيحات مفصل‌تري درخصوص اين «معامله پرسود دو طرفه» مي‌دهد و بعد هم مدارك مورد نياز را رديف مي‌كند؛ «اصل مدرك، كپي آن، كپي شناسنامه، سوابق بيمه‌اي و كارت ملي».
و البته يك توضيح ضروري: «سابقه بيمه هم نداشته باشي مشكلي نيست. فايل مربوط به مهندسين بي‌سابقه‌مان هم باز است. شما تشريف بياوريد اينجا. توضيحات بيشتر را خدمتتان عرض مي‌كنم».
بزخرها
بد نيست آدم قبل از مراجعه به اين شركت‌ها مظنه بازار را در بياورد. اختلاف قيمت‌ها مشكوك مي‌زند و به نظر مي‌رسد مي‌شود پول بيشتري هم به جيب زد. كافي است بفهمند توي باغ نيستي. مدركت را بزخر مي‌كنند مي‌رود پي كارش!
- مدرك شما را 300 هزار تومان مي‌خريم.
- اختيار داريد! الان با جاي ديگري تماس گرفته بودم. مي‌گفتند براي مهندسي مكانيك 700-750 هزار تومان مي‌دهند.
وقتي خانم منشي مي‌بيند رنج بازار دستت است ديالوگش را عوض مي‌كند: «چند لحظه گوشي» و بعد تلفن را حواله مي‌كند به «آقاي مهندس». «عذر مي‌خواهم، گويا اشتباهي پيش آمده، ما براي مدرك شما 800 هزار تومان پرداخت مي‌كنيم. خانم منشي فكر كرده بودند سابقه كار نداريد...»
بازار اجاره مدرك‌ها آن قدر پرمايه (فقط از لحاظ مادي البته) است كه هر مهندسي را وسوسه مي‌كند.
آخرين اطلاعات حاكي از اين است كه راه‌هايي هم وجود دارد كه دارندگان مدارك تحصيلي مذكور بتوانند همزمان با 2 شركت پيمانكاري وارد معامله شوند؛ يك شركت در تهران، يك شركت هم در شهرستان: «ما مدرك شما را به مدت يك سال در اختيار مي‌گيريم. البته كپي برابر با اصل مدركتان را. وقتي مدركتان را گرفتيم و رتبه‌مان را به دست آورديم ظرف 3-2 ماه قراردادهايمان را مي‌بنديم.
اما به هر حال تا يك سال نمي‌توانيد در تهران از مدركتان استفاده كنيد. ولي در همين مدت، ‌مي‌توانيد برويد با يك شركت پيمانكاري در شهرستان هم قرارداد ببنديد و مدركتان را هم در اختيار آنها بگذاريد».
حالش را برديد؟ قيمت شهرستان‌ها هم قيمت‌هاي بدي نيست. فقط در شهرهاي كوچك كه كلا بازار اين شركت‌ها رونق چنداني ندارد، قيمت‌ها پايين مي‌آيد. در شهرهايي مثل اهواز و شهركرد كه بازارشان در حد تهران داغ است، قيمت‌ها بالاي 600-500 هزار تومان است و در شهرهايي مثل اروميه و زنجان اجاره مدرك‌ها مي‌آيد زير 450 هزار تومان.
در هر صورت، با يك حساب سرانگشتي، دارندگان مدارك كارشناسي مكانيك يا عمران، با اجاره همزمان مدركشان در تهران و شهرستان‌، مي‌توانند روي درآمد ماهانه 150 تا 200 هزار تومان حساب كنند! يك ميليون و 200 هزار تومان در تهران و حدود 600 هزار تومان در شهرستان. سرجمع مي‌افتد سالانه يك ميليون و 800 هزار تومان در سال. به عبارتي، ماهيانه 180 هزار تومان درآمد خالص بي‌زحمت هلو برو تو گلو. http://www.bia2javan.com/Elmi-Farhangi/view14459.asp

آخرین ویرایش:

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
آيا ما را مي‌گيرند؟
اينجا حوالي ميدان فاطمي است. سازمان آب كجاست؟ حوالي همان‌جا! بايد از نزديك رفت يكي از اين شركت‌ها را ديد و مستقيم وارد مذاكره شد. مگر مي‌شود كاسه‌اي زير نيم‌كاسه نباشد و همين جوري به خلق‌الله حال بدهند؟ وارد شركت كه مي‌شوي برق از كله‌ات مي‌پرد. بعيد است اينجا يك شركت پيمانكاري- عمراني باشد. يك ميز تحرير كه رويش يك كامپيوتر گذاشته‌اند و يك فايل 5 طبقه و چند تا صندلي فلزي، تمام دارايي اين شركت است! به اضافه يك آشپزخانه كوچك و اتاق كوچك ديگري كه گويا آقاي مدير گهگاه آنجا مي‌نشيند.
با قيمت‌هايي كه دستت آمده وسوسه مي‌شوي كه به جاي مهندس مكانيك، خودت را مهندس عمران جا بزني. قيمت: يك ميليون. «مداركتان همراهتان هست؟» «مشكلي نيست. فقط مي‌خواستم سؤال كنم اگر خداي نكرده شركت شما ورشكست شد، اگر به هر ترتيبي هر مشكل ديگري پيش آمد (قبول كنيد كه نمي‌شود مستقيم بهشان گفت اگر كلاهبردار از آب درآمديد!) تكليف من چه مي‌شود؟ بالاخره شما با مدارك ما رفته‌ايد سازمان مديريت، رتبه‌تان را گرفته‌ايد. نمي‌آيند ما را بگيرند؟»
«به هيچ وجه مشكلي براي شما پيش نمي‌آيد. شما جزو سهامداران شركت محسوب نمي‌شويد. پس در سود و زيان شركت سهيم نيستيد. خيالتان راحت».
اما خيالتان اصلا راحت نباشد، چون پايتان حسابي گير است. (براي توضيح بيشتر به همين گفت‌وگوي بغلي با معاون وزير مسكن مراجعه كنيد.)
اما شمايي كه تا اينجاي گزارش را خوانده‌ايد، شد يك بار از خودتان سؤال كنيد اينها چه شركت‌هاي عمراني و پيمانكاري هستند كه 2 تا مهندس در شركتشان ندارند؟ گيريم كه با مدارك ديگران، رتبه‌شان را هم گرفتند و توانستند براساس اين رتبه‌ها قراردادهاي ميليوني و ميلياردي هم ببندند.
با كدام نيروي متخصص و مهندس و دفتر و دستك و تجهيزات مي‌خواهند زمين مردم را آباد كنند؟ اينجاست كه تق قضيه درمي‌آيد: «اينها اكثرا دلال هستند نه شركت‌هاي پيمانكاري حقيقي. قراردادها را هم دست دوم مي‌كنند؛ يعني مي‌آيند با مدارك تحصيلي ديگران رتبه‌هاي لازم را براي اخذ قراردادهاي پيمانكاري به دست مي‌آورند. بعد براي پروژه‌هاي 400 ميليون به بالا قرارداد مي‌بندند و قرارداد مذكور را مي‌فروشند به شركت‌هاي پيمانكاري حقيقي! خيلي از اينها اسمشان شركت‌هاي پيمانكاري است ولي جز دلالي، كاري بلد نيستند. البته همين كار هم كم برايشان سودآور نيست».
اينها را يك مهندس جوان مي‌گويد كه قصد دارد به همراه دوستانش براي رتبه 5 شركتش اقدام كند. (قضيه اينكه اين رتبه‌بندي‌ها اصلا به چه درد مي‌خورد را هم در باكس همين صفحه بخوانيد.)
به هر حال، هميشه هر حكم قانوني استثنا هم دارد. تا اطلاع ثانوي هم براي فارغ‌التحصيلان برخي رشته‌هاي فني- مهندسي، مثل «مدركت را بگذار در كوزه آبش را بخور»، مرد. نامبردگان مي‌توانند گرد و خاك مدركشان را بگيرند و بروند باهاش آب هلو نوش جان كنند.

http://www.bia2javan.com/Elmi-Farhangi/view14459.asp

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
قضيه رتبه‌بندي شركت‌ها چي هست؟
معيارها و قوانيني وجود دارد كه طبق آن مي‌آيند و شركت‌هاي پيمانكاري را رتبه‌بندي مي‌كنند. برخلاف بوندسليگا هم كه بيشترين امتياز براي بازيكنان، 5 است، شركت‌ها پايين‌ترين رتبه و گريدشان 5 و بيشترين و بالاترين رتبه‌شان يك است.
به اين ترتيب كه سازمان مديريت و برنامه‌ريزي توان انساني (تعداد مهندسين)، فني، مالي، سابقة اجرايي و قراردادها و... شركت‌ها را بررسي مي‌كند و سرجمع امتيازي برايشان منظور مي‌كند كه مي‌شود رتبه آنها. تفاوت رتبه5 و يك هم در سقف قراردادهايي است كه اين شركت‌ها مي‌توانند ببندند.
براي مثال، شركت‌ها با گريد5 نهايتا مي‌توانند تا سقف 750 ميليون تومان قرارداد منعقد كنند. از اين به بعد و براي رتبه‌هاي 4، 3، 2 و 1 ديگر بيشتر به فعاليت‌هاي شركت‌ها بستگي دارد و سقف قراردادها به 20ميليارد به بالا هم مي‌رسد.
فقط اينكه همه صحبت‌ها براي شركت‌ها مثل كارت پايان خدمت است؛ يعني شركت‌ها تا زماني كه نخواهند وارد مناقصه‌هاي دولتي شوند، اساسا نيازي به اين رتبه‌ها و اين جنگولك‌بازي‌ها ندارند. اما همين‌كه بخواهند قرارداد دولتي ببندند، كارشان گير رتبه‌بندي مي‌افتد. ملاحظه مي‌كنيد كه صحبت، صحبت قراردادهاي ميلياردي است. پس پرداخت يك ميليون بابت مدرك شما هم چندان برايشان سنگين نيست.
مسئوليت پاي خودتان است
مهندس خواجه‌دلويي، معاون مسكن و ساختمان وزارت مسكن به اين مهندسان جوان اطمينان‌خاطر مي‌دهد اگر شركتي كه از مدركشان استفاده مي‌كند تخلف داشته باشد، پاي آنها هم گير است!
آقاي مهندس! شركت‌ها و آدم‌هاي فعال در بخش ساختمان اگر تخلف داشته باشند، با چه جريمه‌اي مواجه مي‌شوند؟
در نظام مهندسي هركس كه از وزارت مسكن پروانه اشتغال گرفته باشد، در برابر كار و پروژه‌هايي كه انجام مي‌دهد، مسئول است؛ چه شخصيت حقيقي و چه حقوقي باشد و تخلف ممكن است موجب لغو پروانه اشتغال يا فعاليت شركت، عدم تمديد آن و دريافت تذكر شود.
درمورد شركت‌ها يا همان شخصيت‌هاي حقوقي، بالاخره پاي كي گير است؟
مديرعامل يك شركت مهندسي خودش بايد مهندس و داراي پروانه اشتغال باشد. او اولين نفر مسئول در شركت است. اما هنگام بروز تخلف مهندسان مرتبط با آن و مديرعامل به شوراي انتظامي سازمان نظام مهندسي فراخوانده مي‌شوند. مثلا اگر تخلف در بخش سازه ساختمان صورت گرفته باشد، فقط مهندسان سازه‌اي كه مدارك مرتبط را امضا كرده‌اند، به همراه مديرعامل بايد پاسخگو باشند.
اين جرائم جنبه كاري دارد يا قضايي هم هست؟
فعلا جرائم مهندسي حالت قضايي پيدا نكرده مگر در مواردي كه منجر به خسارت مالي يا جاني شود و شاكي پيدا كند. اما در تدوين سياست‌هاي كلي نظام مربوط به پيشگيري از سوانح ساختماني، پيش‌بيني شده است كه تخلف ساختماني جرم محسوب شود.
چقدر نظارت ضمني براي جلوگيري از اين‌طور تخلف‌ها وجود دارد؟
آيين‌نامه اجرايي ماده 33 نظام مهندسي در سال 84، به دنبال مشاهده تخلفات مهندسي و عدم نظارت صحيح يا صوري، در هيات دولت تصويب شده كه جلوي تخلفات را خواهد گرفت.
زمينه‌هاي تخلف كه با اين آيين‌نامه جلويش گرفته مي‌شود چه بود؟
قبلا خود صاحب كار، مهندس ناظر را مشخص مي‌كرد و بالطبع مهندس ناظر به حرفش گوش مي‌داد. اما حالا مهندس ناظر از طريق شهرداري معرفي مي‌شود.
هركسي هم اجازه اجرا ندارد؛ يعني كسي كه كار را طراحي كرده نمي‌تواند بدون داشتن شرايط، كار ساخت آن را هم انجام بدهد. نكته ديگر الزام به تهيه شناسنامه ساختمان است كه در آن تمام جزئيات ساختمان و كساني كه مسئوليت قسمت‌هاي مختلف برعهده‌شان است، مشخص مي‌شوند.
اينها شايد آن‌طور كه بايد نظارت ضمني ايجاد نكند.
البته مكانيزم جديدي كه خودكنترل است به زودي فعال خواهد شد. لايحه بيمه عوامل موثر در كيفيت ساختمان، هم‌اكنون در مجلس در دست بررسي است. براساس اين دستورالعمل، ساختمان هنگام شروع به ساخت بايد بيمه شود و طبيعي است كه شركت بيمه‌گر، از طريق شركت‌هاي كنترل و بازرسي بر عملكرد مهندس و شركت‌هاي فعال در پروژه نظارت خواهند كرد.
با همه اين تفاسير، چه اشكالي دارد كه يك مهندس جوان مدركش را وارد بازي شركت‌هاي فني‌اي كند كه اعتمادي به كيفيت كارشان نيست؟
به هرحال اگر شركت‌هايي كه در خواست همكاري به اين شكل مي‌دهند، تخلفشان محرز شود، همان‌طور كه گفتم پاي مهندساني كه اسمشان در رزومه شركت است هم گير است. اين نكته تكميلي را هم بگويم كه براساس دستورالعمل جديد سازمان نظام مهندسي، سابقه حرفه‌اي مهندسان به‌طور دقيق ثبت مي‌شود و يكي از مهم‌ترين ملاك‌ها براي ارتقاي درجه نظام مهندسي، تمديد پروانه اشتغال و گرفتن مجوز تاسيس شركت و همين سوابق خواهد بود.
منبع:http://www.bia2javan.com/Elmi-Farhangi/view14459.asp

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
كسي نمي خواد مدركش را اجاره بده؟؟؟
اولش که شروع کردم به خوندن مطلب، یک میلیون و هشتصد هزار تومن داشت وسوسم میکرد برم از اول کنکور امتحان بدم عمران بخونم :cry:
دل خوش سیری چند؟! نگو منظور سالانه است نه ماهانه!
همون مدرک کامپیوتر خودمونو بزاریم در کوزه بهتره که :)

paeeizan

اخراجی موقت
ارزش 16 سال درس خوندن من بیشتر از اینهاست
.
.
کسی که شایسته باشه بیکار نمیمونه .... و رو هوا میبرنش ....

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمت گرم!
پس قضیه رتبه بندی این بود!
برای مهندسی متالورژی >> 350 تومن

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارزش 16 سال درس خوندن من بیشتر از اینهاست
.
.
کسی که شایسته باشه بیکار نمیمونه .... و رو هوا میبرنش ....

منم با شما هم عقیده هستم ! منتهی با به فرق کوچولو در تعریف فرد شایسته در این مملکت ! :surprised:

اگر پارتی داشته باشی اگه مدیر فلان اداره و سازمان فامیلتون باشه اونوقت رو هوا میبرنتون و کار راحت براتون هست !

در غیر اینصورت شرمنده ! :razz: باید مدتها دنبال کار بگردی و اخرش پیدا کنی یا نکنی معلوم نیست !

paeeizan

اخراجی موقت
منم با شما هم عقیده هستم ! منتهی با به فرق کوچولو در تعریف فرد شایسته در این مملکت ! :surprised:

اگر پارتی داشته باشی اگه مدیر فلان اداره و سازمان فامیلتون باشه اونوقت رو هوا میبرنتون و کار راحت براتون هست !

در غیر اینصورت شرمنده ! :razz: باید مدتها دنبال کار بگردی و اخرش پیدا کنی یا نکنی معلوم نیست !
.
.
.
من خیلی از دوستام رو سراغ دارم که تو دانشگاه درسخون بودن الان همه سرکارن ....اونم دولتی. بدون هیچ سفارش یا سهمیه شهیدی.....
.
.
.
.
فقط کافیه تو رشته خودت حرف اول رو بزنی ...کسانی که بهت احتیاج دارن میان سراغت ....

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.
من خیلی از دوستام رو سراغ دارم که تو دانشگاه درسخون بودن الان همه سرکارن ....اونم دولتی. بدون هیچ سفارش یا سهمیه شهیدی.....
.
.
.
.
فقط کافیه تو رشته خودت حرف اول رو بزنی ...کسانی که بهت احتیاج دارن میان سراغت ....

دوست عزیز - سرکار داریم با سر کار:biggrin:
اون بعضی ها بدون تلاش زیاد و با رابطه استفاده از امکانات به راحتی می رند بالا - توی بخش دولتی یا وابسته باساعت کار تا 2 بعد از ظهر - هزاران هزار مزایا و امکانات - راه ورود زدن link با بقیه بخش ها - امکان ارتقا - تحصیل سهمیه ای و ..........
از اون طرف سر کار دومی - کار زیاد - مزایا کم - قرار دادهای موقتی یا ساعتی - مزایا محدود - و رقابت کاری خیلی بالا - تازه روز به روز هم کار بخش های خصوصی کمتر می شه
بعد هم کی تعیین می کنه تو رشته ات حرف اول رو می زنی - اون که گزینش می کنه که چیزی در این رابطه نمی دونه - اولویت آخر دانش ات - به و قول یه جمله ای : " کسانی که با تو آشنایی دارندخیلی مهمتر از آن چیزی است که تو با آشنایی داری "

آخرین ویرایش:

paeeizan

اخراجی موقت
من منظور از سرکار ...شاغل بودن بود.
.
.
.
میدونم شرایط چطوریه .... اما به این ایمان دارم که همیشه کسانی که شایسته هستند جای خودشون رو باز میکنند.
.
.
فقط کسایی که ضعیف و کم سوادن باید فکر رابطه و پارتی باشند
.
.
.
البته تو پرانتز بعضیا هم واقعا" کم شانس هستند

• Like
واکنش ها: Sarp

Sarp

مدیر بازنشسته
دوستان نشستند کنار گود هی از خودشون نظریه در میکنند !

تو همین پست اعلام میکنم
سه نفر مهندس کامپیوتر
دو تا هم مهندس نساجی
جنسیت هم مهم نیست

با عنوان نیروی متخصص (نه ساده) استخدامشون رو قول میدم (که مسلما حقوق و مزایا هم طبق عنوان تعلق میگیره)

فقط با یه شرط :
اول از مهارتشون امتحان گرفته میشه
بعد اون مدرک
و سپس بقیه موارد

تست مهارت هم که میگم زیرنظر بهترینهای هر رشته برگزار میشه و عملی

حالا هرکی داوطلبه خصوصی بزنه بهم
شهرش هم تبریز

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان نشستند کنار گود هی از خودشون نظریه در میکنند !

تو همین پست اعلام میکنم
سه نفر مهندس کامپیوتر
دو تا هم مهندس نساجی
جنسیت هم مهم نیست

با عنوان نیروی متخصص (نه ساده) استخدامشون رو قول میدم (که مسلما حقوق و مزایا هم طبق عنوان تعلق میگیره)

فقط با یه شرط :
اول از مهارتشون امتحان گرفته میشه
بعد اون مدرک
و سپس بقیه موارد

تست مهارت هم که میگم زیرنظر بهترینهای هر رشته برگزار میشه و عملی

حالا هرکی داوطلبه خصوصی بزنه بهم
شهرش هم تبریز
کار یاب شدی بابک :)
بابک مهندس برق نیاز ندارن؟؟؟
من حاضرم حتی ادیسون را بیاری از من تست مهارت بگیره.:redface:
می خوای آزمون های استخدامی که در آنها جز نفرات با امتیاز بالا بودم در مصاحبه هم همه سوالات را جواب دادم اما آخرش منو استخدام نکردن را بگم؟؟؟
تجربه من اینه سواد علمی-مهارت فنی و ... هیچکدام در استخدام در سازمان های دولتی کاربرد ندارن.
البته مهارت فقط به درد شرکت های خصوصی می خوره.یعنی از صبح تا شب کار کنی اما نفعش را یکی دیگه ببره.

آخرین ویرایش:

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
سامی خان چرا پس رشته ی ما نیست:mad:یعنی من مدرکمو بذارم در کوزه:w06:

Sarp

مدیر بازنشسته
کار یاب شدی بابک :)
بابک مهندس برق نیاز ندارن؟؟؟
من حاضرم حتی ادیسون را بیاری از من تست مهارت بگیره.:redface:
می خوای آزمون های استخدامی که در آنها جز نفرات با امتیاز بالا بودم در مصاحبه هم همه سوالات را جواب دادم اما آخرش منو استخدام نکردن را بگم؟؟؟
تجربه من اینه سواد علمی-مهارت فنی و ... هیچکدام در استخدام در سازمان های دولتی کاربرد ندارن.
البته مهارت فقط به درد شرکت های خصوصی می خوره.یعنی از صبح تا شب کار کنی اما نفعش را یکی دیگه ببره.
چیکار کنیم دیگه
زن و بچه ها دون و آب میخوان :D

اون سه تا مهندس کام رو که یه نهاد دولتی میخواد
کسی که انتخاب مهندسا رو گذاشتند به عهده ش از دوستان هست
فقط هم واسه مهارت ارزش قائله

اون دو تا نساج هم واسه خودمونه
که میشه خصوصی

نه
دیدم کجاها قبول شدی :دی

اینکه میگی مهارت به درد خصوصیها میخوره و نفع و . . . .اشتباهه !
چن نمیشه همه و با یه چوب زد !
سامی خان چرا پس رشته ی ما نیست:mad:یعنی من مدرکمو بذارم در کوزه:w06:
من هم کارشناسی مهندسی شیمی گرفتم
رئیس دانشگاه ما هم مهندسی شیمی داشت
دکتراشو

تو کلاس هی بهمون تضمین میداد که اگه با معدل خوب کارشناسی رو تموم کنید کارتون با من
دیگه نمیدونم ادعاش چقد صحت داشت

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر هم بود مگه مدرکتو می خواستی بدی دست این دلال ها..........
خسته شدم از بیکاری و سربار جامعه بودن.تا کی بابام خرجمو بده...
چیکار کنیم دیگه
زن و بچه ها دون و آب میخوان :D

اون سه تا مهندس کام رو که یه نهاد دولتی میخواد
کسی که انتخاب مهندسا رو گذاشتند به عهده ش از دوستان هست
فقط هم واسه مهارت ارزش قائله

اون دو تا نساج هم واسه خودمونه
که میشه خصوصی

نه
دیدم کجاها قبول شدی :دی

دکتراشو

تو کلاس هی بهمون تضمین میداد که اگه با معدل خوب کارشناسی رو تموم کنید کارتون با من
دیگه نمیدونم ادعاش چقد صحت داشت
یعنی شما دو تا لیسانس دارین؟ای ول .....مشکل من اینه که تو رشته ی ما همش مرد میگیرن...و اکثرا بازار کار خوبی تو جنوب کشور داره

Sarp

مدیر بازنشسته

یعنی شما دو تا لیسانس دارین؟ای ول .....مشکل من اینه که تو رشته ی ما همش مرد میگیرن...و اکثرا بازار کار خوبی تو جنوب کشور داره

آهان
به این دقت نکرده بودم
خانومید

:دی

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشتر خصوصی ها دارن از کار و تجربه نیروها سوء استفاده می کنن.
من وقتی در پالایشگاه کار می کردم پیمانکار برای من ماهانه 2 میلیون تومن از پالایشگاه پول می گرفت اما فکر می کنی چقدر به من حقوق می داد؟
اگه قراره کسی دیگه از کار من سود ببره خب خودم یه شرکت می زنم و اون سود را خودم می برم.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز

پس من که پسرم چی بگم.دیگه شما دغدغه خیلی چیزها را نداری.میگیری که.........
در جنوب هم من کار کردم.اتفاقا خانم هم انجا زیاده.دوست عزیز مهم پارتیه.پارتی داشته باش زن و مرد و ... نداره.
اگه من به جای این همه درس خوندن دنبال یه پارتی می گشتم الان وضعم خیلی بهتر بود.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
گاف دادی بابک جوووووووووووون
آخرش رشته شما چیه؟
یادت میاد قبل از اینکه مدیر تالار بشی یکی از بچه ها که بعدها اخراجش کردی گفته بود معلوم نیست رشته این چیه؟این آدم بالایی ها و ....
حالا می بینم کم بی راه نگفته

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرش رشته شما چیه؟
یادت میاد قبل از اینکه مدیر تالار بشی یکی از بچه ها که بعدها اخراجش کردی گفته بود معلوم نیست رشته این چیه؟این آدم بالایی ها و ....
:w20:اره سوال منم جواب نداد:redface:
پس من که پسرم چی بگم.دیگه شما دغدغه خیلی چیزها را نداری.میگیری که.........
در جنوب هم من کار کردم.اتفاقا خانم هم انجا زیاده.دوست عزیز مهم پارتیه.پارتی داشته باش زن و مرد و ... نداره.
اگه من به جای این همه درس خوندن دنبال یه پارتی می گشتم الان وضعم خیلی بهتر بود.
کاملا حرفتون تایید میشه البته یه نکته:پارتی+مرد بودن=کار
من خیلی تو جنوب موقعیت واسم پیش اومده.....چون پدر هم اونجا مشغوله....ولی چون دخترم حتی با پارتی هم قبول نمی کنن

Sarp

مدیر بازنشسته
شما بعد م.شیمی کامپیوتر خوندین؟برام جالبه...اخه دو رشته با دو جو مختلفه
یکیش قبولی تو کنکور سراسری
یکیش برای علاقه تو ازاد
بیشتر خصوصی ها دارن از کار و تجربه نیروها سوء استفاده می کنن.
من وقتی در پالایشگاه کار می کردم پیمانکار برای من ماهانه 2 میلیون تومن از پالایشگاه پول می گرفت اما فکر می کنی چقدر به من حقوق می داد؟
اگه قراره کسی دیگه از کار من سود ببره خب خودم یه شرکت می زنم و اون سود را خودم می برم.
میتونی شرکت بزنی ؟ :surprised:

این شد
آخرش رشته شما چیه؟
:biggrin:
طرف دو تا دکترا داره گاف نمیشه
حالا ما دو تا رشته کارشناسی خوندیم شد گاف ؟

اینو هم متوجه نشدم

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها از یه حیله دیگه هم استفاده میکنن ....
میگن شما اومدی باشرکت ما بیا حق امضا تو رسما" توی محضر به یکی از بچه های ما واگذار کن هیچ مسئو. لیتی برات نداره ....این حرفا کشکه و دروغ فریب نخورید مسئولیت داره بد جوری هم داره ...

malihe68

عضو جدید
ما که خیالمون راحته ولی
چرا بچه ها رو می ترسونی؟(که کار نیست)
این همه کار

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
میتونی شرکت بزنی ؟
طرف دو تا دکترا داره گاف نمیشه
حالا ما دو تا رشته کارشناسی خوندیم شد گاف ؟
دنبالش هستم که شرکت بزنم.
اون تاپیک را اگه پیدا کردم خصوصی برایت می فرستم. :)

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته در صورت داشتن سابقه کار بالا که ملاک آن بیمه است مبلغ رتبه بندی خیلی باباتر هم میرود.
اگر دارای پروانه اشتغال به کار سازمان نظام مهندسی هم باشی پروانه ات رو به صورت حقوقی در شرکتهای ساختمانی وارد میکنن. حد اقل اون سالانه 2 میلیون تومانه. با بالا بودن رتبه بیشتر هم میدن.
فکر کنم کار درستی نباشه.