اثبات 5 = 2 * 2

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونایی که هنوز معتقدن دو دو تا نمیشه 5 تا بهتره به مطلب زیر توجه کنن

در قدم اول بايد گفت که صفر و صفر مساوي هم هستند:

0=0

بنا بر اين مي توان نتيجه گرفت:

15-15=12-12

و حالا از آنها فاکتور ميگيرم:

(3-3)5=(3-3)4

مشترکات را خط ميزنيم:

(3-3)5=(3-3)4

5=4

بعد 4 را به صورت 2در2 مي نويسيم:

5=2×2

پس دودو تا پنج تا

فکر میکنم کاملا توجیه شدین دیگه

فاطمه وجدانی

عضو جدید
بسم الله النور علی نور...
سلااااام علیکم...
عجب چیییزییییی....فکر اینجاشو دیگه نمیکردم...
خیلی جالب بود برام...
دستتون درد نکنه...

موفق باشین و إن شاءالله حساب کتابای زندگیتون با یه محاسبه ساده ولی مجدد به هم نخوره...
یا علی..

fereshte.m

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن,
کاربر ممتاز
این اصلا درست نیست و یه اثبات کاملا اشتباس شاید این مثال هایی که زدی و راهی که رفتی در ظاهر درست باشه ولی در واقع اشتباس.

بهتر بود این تاپیک رو توی تالار ریاضی میزدی تا اونایی که اهل ریاضین در مورد درست بودن این اثبات نظر بدن.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این اصلا درست نیست و یه اثبات کاملا اشتباس شاید این مثال هایی که زدی و راهی که رفتی در ظاهر درست باشه ولی در واقع اشتباس.

بهتر بود این تاپیک رو توی تالار ریاضی میزدی تا اونایی که اهل ریاضین در مورد درست بودن این اثبات نظر بدن.

خوب ميشه دعوتشون كني بيان ببينن

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز

0=0

15-15=12-12

(3-3)5=(3-3)4

مشترکات را خط ميزنيم:

(3-3)5=(3-3)4

5=4

5=2×2

پس دودو تا پنج تا

ایراد در گامیه که بلد کردم، عدد صفر رو نمی شه از طرفین حذف کرد. این کار فقط برای اعداد غیر صفر تعریف شده.

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
0=0 رو از نظر منطقی گفتی دیگه؟/
از دید منطقی 15-15 =12-12ئه ولی از دید همون منطقی دو تا رابطه ی مساویو نمیشه از طرفین حذف کرد....

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
0=0 رو از نظر منطقی گفتی دیگه؟/
از دید منطقی 15-15 =12-12ئه ولی از دید همون منطقی دو تا رابطه ی مساویو نمیشه از طرفین حذف کرد....

نه ديگه طرفين تساوي را ميشه اگه يك وجه اشتراك داشته باشن حذف كرد

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
صفر نداريم كه؟؟
(3-3)را حذف ميكنيم

3-3 با 1000-1000 با 0-0 یکیه همش صفره، اصلاً به خاطر همین موضوعه که ما هر وقت معادله ای رو حل می کنیم در صورت مساله باید جایگزین کنیم تا مطمئن بشیم که صفر رو اتفاقی از طرفین حذف نکردیم از انجا است که منطق جواب قابل قبول و غیر قابل قبول در حل معادلات پیدا شد.

نه ديگه طرفين تساوي را ميشه اگه يك وجه اشتراك داشته باشن حذف كرد

:surprised:
اصلاً این چیزی که گفتین فلسفه بود یا ریاضی، اگر فلسفه بود که منطقی پشتش نیست اگر ریاضی بود که خوب فکر نکنم این طور چیزی وجود داشته باشه.
راستی این آواتارتون رو عوض نمی کنین.

2*2=2/2*4
حالا 2 اينور را با 2 اونور برميداريم ميشه
2=4/2
و اينم درسته
پس ميشه برداشت

این سوال اولتون داشت مساله رو خطی سازی می کرد و این دومی که درست هم هست خطی نیست و درسته ولی اصلاً ارتباطی به اولی نداره.

midas.h

عضو جدید

0=0

15-15=12-12

(3-3)5=(3-3)4

مشترکات را خط ميزنيم:

(3-3)5=(3-3)4

5=4

5=2×2

پس دودو تا پنج تا

من ریاضی نخوندمو چیز زیادی بارم نیست ولی با این قسمتی که معلوم کردم مشکل دارم
همچین چیزی ندیدم

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
3-3 با 1000-1000 با 0-0 یکیه همش صفره، اصلاً به خاطر همین موضوعه که ما هر وقت معادله ای رو حل می کنیم در صورت مساله باید جایگزین کنیم تا مطمئن بشیم که صفر رو اتفاقی از طرفین حذف نکردیم از انجا است که منطق جواب قابل قبول و غیر قابل قبول در حل معادلات پیدا شد.

:surprised:
اصلاً این چیزی که گفتین فلسفه بود یا ریاضی، اگر فلسفه بود که منطقی پشتش نیست اگر ریاضی بود که خوب فکر نکنم این طور چیزی وجود داشته باشه.
راستی این آواتارتون رو عوض نمی کنین.

مثلا عدد 2 را از طرفين فاكتور بگيريم ميشه زد

چرا عوض كنم؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من ریاضی نخوندمو چیز زیادی بارم نیست ولی با این قسمتی که معلوم کردم مشکل دارم
همچین چیزی ندیدم

فرض كن 2*4=2*4 اگه عدد2 را حذف كنيم ميشه 4=4 كه درسته
حالا در اونجا هم (3-3)را از طرفين ميزنيم ميشه 4=5

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا عدد 2 را از طرفين فاكتور بگيريم ميشه زد

چرا عوض كنم؟

عمل حذف طرفین برای اعداد غیر صفر تعریف شده
. کتاب منطق ریاضی سال اول دبیرستان که اکثر مدارس خاص می خوندن و همچنین اول فصل از حسابان سال سوم به همین مسائل تعریف و اشتباهات پر تکرار مثل این اختصاص داشت.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عمل حذف طرفین برای اعداد غیر صفر تعریف شده
. کتاب منطق ریاضی سال اول دبیرستان که اکثر مدارس خاص می خوندن و همچنین اول فصل از حسابان سال سوم به همین مسائل تعریف و اشتباهات پر تکرار مثل این اختصاص داشت.

ما اينجا صفر نداريم

اصلا بيا (3-3)را برابر x فرض كن پس:
x*4=5*x
حالا طرفين را تقسيم بر x كن
ميشه:
5=4

fatima1996

عضو جدید
کاربر ممتاز

0=0

15-15=12-12

(3-3)5=(3-3)4

مشترکات را خط ميزنيم:

(3-3)5=(3-3)4

5=4

5=2×2

پس دودو تا پنج تا

حالت خوش نیستاااااااااااااا.....:razz:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما اينجا صفر نداريم

اصلا بيا (3-3)را برابر x فرض كن پس:
x*4=5*x
حالا طرفين را تقسيم بر x كن
ميشه:
5=4

وقتی که یک معادله صریح یا ضمنی یا حتی معادله دیفرانسیل با هر درجه ای رو حل می کنیم بعد از پایان حل و به دست آوردن جواب، جواب ها رو در معادله اصلی می زاریم یه سری رو می گیم قابل قبول و یه سری رو می گیم غیر قابل قبول ( شاید هیچ وقت از خودتون نپرسیدین وقتی معادله رو حل کردیم چرا بعضی ها غیر قابل قبول شدن! ).
خوب، دلیلش دقیقاً همین موضوع x، اینکه ما نمی دونیم آیا پارامتر نامشخصی مثل x، صفر هست یا یک عدد غیر صفر دیگه. در واقع شاید هزار ها بار این کار رو کردین و متوجه نبودین به خصوص در روابط مثلثاتی که روابط به طرز قابل توجهی زیاد و گیج کننده میشن و دیگه امکان تشخیص x برابر صفر مثل معادلات خطی فراهم نیست. 4=5 یک جواب غیر قابل قبول به خاطر x است که اینجا بدون اینکه مطلع باشیم صفر بوده! . این موضوع در مسائل معادلات با مشتقات جزیی به یک مشکل اساسی تبدیل می شود.

آخرین ویرایش:

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی که یک معادله صریح یا ضمنی یا حتی معادله دیفرانسیل با هر درجه ای رو حل می کنیم بعد از پایان حل و به دست آوردن جواب، جواب ها رو در معادله اصلی می زاریم یه سری رو می گیم قابل قبول و یه سری رو می گیم غیر قابل قبول ( شاید هیچ وقت از خودتون نپرسیدین وقتی معادله رو حل کردیم چرا بعضی ها غیر قابل قبول شدن! ).
خوب، دلیلش دقیقاً همین موضوع x، اینکه ما نمی دونیم آیا پارامتر نامشخصی مثل x، صفر هست یا یک عدد غیر صفر دیگه. در واقع شاید هزار ها بار این کار رو کردین و متوجه نبودین به خصوص در روابط مثلثاتی که روابط به طرز قابل توجهی زیاد و گیج کننده میشن و دیگه امکان تشخیص x برابر صفر مثل معادلات خطی فراهم نیست. 4=5 یک جواب غیر قابل قبول به خاطر x است که اینجا بدون اینکه مطلع باشیم صفر بوده! . این موضوع در مسائل معادلات با مشتقات جزیی به یک مشکل اساسی تبدیل می شود.

دقیقا....
خواستم یه پست بذارم با دلیل بگم که این اثبات اشتباهه که پستای شما رو دیدم کامل توضیح داده بودید...;)

floe

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
0/0 lمبهم میشه. برای اینکه صفر رو بتونی از طرفین حذف کنی باید طرفین معادله رو بر صفر تقسیم کنی که تو ریاضی عدد تقسیم بر صفر تعریف نشده است و اشکال کار هم همینه! پس 2*2 فقط میشه 4 نه 5 یا هر عدد دیگه ایی!

floe

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

بازم دم مهندسای مکانیک گرم ;-)
کاملا درست میگی عزیز

نازنین فاطیما

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام علیرضا .من هم عید گذشته رو تبریک میگم.مرسی از عکسها ومطالب زیبایی که برام میفرستی.

اما درسته که 2*2همیشه 4 نیست بعضی وقتها کمتر از 4وبعضی وقتها5یا حتی 6 میشه که حالا بخوای برات اثبات می کنم.اما اثبات از جایی به بعد ایراد داره .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درتساوی 4(3-3)=5(3-3)که به تعبیر خودت داری عامل مشترک (3-3)رو خط می زنی یعنی داری در ریاضی طرفین تساوی رو به 3-3 تقسیم می کنی یعنی طرفین رو به صفر تقسیم کردی واین میشه (بی نهایت =بی نهایت)نه 4=5 !!!!!!!