این اصلا درست نیست و یه اثبات کاملا اشتباس شاید این مثال هایی که زدی و راهی که رفتی در ظاهر درست باشه ولی در واقع اشتباس.
بهتر بود این تاپیک رو توی تالار ریاضی میزدی تا اونایی که اهل ریاضین در مورد درست بودن این اثبات نظر بدن.
بسم الله النور علی نور...
سلااااام علیکم...
عجب چیییزییییی....فکر اینجاشو دیگه نمیکردم...
خیلی جالب بود برام...
دستتون درد نکنه...
موفق باشین و إن شاءالله حساب کتابای زندگیتون با یه محاسبه ساده ولی مجدد به هم نخوره...
یا علی..
من توجیه نشدم گیج شدم
وقتی که یک معادله صریح یا ضمنی یا حتی معادله دیفرانسیل با هر درجه ای رو حل می کنیم بعد از پایان حل و به دست آوردن جواب، جواب ها رو در معادله اصلی می زاریم یه سری رو می گیم قابل قبول و یه سری رو می گیم غیر قابل قبول ( شاید هیچ وقت از خودتون نپرسیدین وقتی معادله رو حل کردیم چرا بعضی ها غیر قابل قبول شدن! ).
خوب، دلیلش دقیقاً همین موضوع x، اینکه ما نمی دونیم آیا پارامتر نامشخصی مثل x، صفر هست یا یک عدد غیر صفر دیگه. در واقع شاید هزار ها بار این کار رو کردین و متوجه نبودین به خصوص در روابط مثلثاتی که روابط به طرز قابل توجهی زیاد و گیج کننده میشن و دیگه امکان تشخیص x برابر صفر مثل معادلات خطی فراهم نیست. 4=5 یک جواب غیر قابل قبول به خاطر x است که اینجا بدون اینکه مطلع باشیم صفر بوده! . این موضوع در مسائل معادلات با مشتقات جزیی به یک مشکل اساسی تبدیل می شود.
وقتي ٢ جفت خرگوش را در يك
قفس نگه مي داريم بعد از
مدتي تعداد آنها به ٦ مي رسد .پس می بینید 2*2=6
![]()
وحلا اثبات اینکه 2+2=5 یا 2*2=5
روی یک تکه طناب دو تا گره بزنید وروی تکه ای طناب دیگر هم دو گره بزنید . حالا اگر بخواهیم گره ها را باهم جمع کنیم باید این دو تکه طناب را با گره دیگری بهم وصل کنیم که روی هم 5 گره در طول طناب داریم.
امیدوارم مفید بوده باشه...
فايده نداره من هرچي ميگم تو يه چيز ديگه ميگي
تو چطوري ميخواي زن بگيري؟؟؟
راست میگی ها، 2x2=صلاً هر چی خانم ها بگن.
عجب
حرف از زن كه شد درست شد؟؟
اي كلك
راستی یه سوال چی باعث شده این آواتار رو انتخاب کنی؟؟
قشنگه به نظر من
سلام خوبین؟؟
ببخشیدا من یه چیز بگم اول اینکه هیچ مشکلی این اثباته نداره صفرم از دو طرف حذف نشده و صحیحه!!!
مشکل اینجاست که شما داری مغلطه میکنی برادر من مثل اینه که بگی:
در باز است .
باز پرنده است.
نتیجه : در پرنده است!!!! ( که عمرا قابل قبول نیست)
این اثبات از لحاظ ریاضی درسته فلسفی نه![]()
به نظرم اثبات اگه فلسفه درستی پشتش نباشه که دیگه اثبات نیست.. این کارو میشه واسه عددای دیگه انجام داد اونوقت آمار این تساویا میره بالاترخوب ماهم داريم رياضي كار ميكنيم نه فلسفه
شما آقایی یا خانمی؟
به نظرم اثبات اگه فلسفه درستی پشتش نباشه که دیگه اثبات نیست.. این کارو میشه واسه عددای دیگه انجام داد اونوقت آمار این تساویا میره بالاتر
نه نميشه
اگه اينطوريه بايد بگيم :
چيزي كه ديده نميشه وجود نداره
خدا ديده نميشه
پس خدا وجود نداره
در صورتي كه خدا هست
یه نکته : امیدوارم ناراحت نشین از من قصدم دعوا کردن نیستا داریم دوستانه بحث میکنیم
یه چیزی اینو ببینین :
0=0
18-18=15-15
6(3-3)=5(3-3)
6=5
2*3=5
اینم عین همونه نیست؟؟!
اگه بخوایم راجع به خدا بحث کنیم باز بحث میکشه به فلسفه خدا دیده نمیشه ولی نشونه هایی برای اثبات وجودش هست که نمیشه انکار کرد این از عقل و انصاف به دوره که بگیم خدا نیست![]()
روم به دیوار تقریبا!!!خواهش ميكنم
الان مفهوم شد ديگه
![]()
موافقم با نظرتونخب اگه اینجوری باشه که همه اعداد با هم مساوی میشن
شما میتونید این عبارت رو برای همه اعداد بنویسید:
(3-3) 1 = (3-3) 2
(3-3) 2 = (3-3) 3
(3-3) 3 = (3-3) 4
(3-3) 4 = (3-3) 5
چون جواب داخل پرانتز صفره و صفر در هر عددی ضرب بشه حاصلش صفره
شما نمیتونید دو تا صفر رو از دو طرف معادله خط بزنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |