آیا میدانید اگر روزی 200 میلیون تومان درآمد داشته باشید 41 سال طول میکشد پولتان به عدد 2993000000000 تومان یعنی کمتر از 3000 میلیارد تومان اختلاس برسد ؟!
دوست عزيزم با سلامآیا میدانید اگر روزی 200 میلیون تومان درآمد داشته باشید 41 سال طول میکشد پولتان به عدد 2993000000000 تومان یعنی کمتر از 3000 میلیارد تومان اختلاس برسد ؟!
ایرانو یادت رفت......هیچ میدونید بهره ی بانکی تو جاهای دیگه چقدره؟
بانکهای
امریکا 0.25درصد
ژاپن 0درصد
ترکیه 2درصد با یکسال تنفس
مرسی...............الان تازه تونستم تصور کنم 3000 میلیارد یعنی چی!!!!سه هزار میلیارد تومان (۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰). که میشود سه هزار، یک میلیارد تومان. اگر تقسیم بر جمعیّت همین لحظهی، همین ثانیهی ایران، هفتاد و پنج میلیون و شصت و چهل و پنج هزار و یک نفر (۷۵۶۴۵۰۰۱) کنیم به هر نفر سه میلیون و نهصد و شصت و پنج تومان (۳۹۶۵۰۰۰) میرسد. تقریبان 4 میلیون تومان حالا اگر شما یه خانواده 5 نفره باشید 20 میلیون به شما تعلق میگیره ایا با این پول به نظر شما نمیشه به تمام مشکلات ایران پایان داد ایا فکرمیکنید با این پول چقدر میشه امار بیکاری خانه طلاق اعتیاد فقر و..... را پایین اورد
نه واسه ما بانک داری اسلامیه 25 درصد بهره بانکیایرانو یادت رفت......
درصد نداره!
فقط یه جوری تنظیم میشه که تا آخر عمرت قسط بدی!!!!
مرسی...............الان تازه تونستم تصور کنم 3000 میلیارد یعنی چی!!!!
ای بابا این یکی لو رفت زیاده از این چیزاولی من هنوز نتونستم تصور کنم توی هنگ هستم
ای بابا این یکی لو رفت زیاده از این چیزا
هنوزم پس ندادنکامیون طلای یک سال پیش که در ترکیه دستگیر شد یادتونه 20 تن طلا!!!!!!!!!!
مشایی سواد نامه نوشتنم داره پسنامه مشایی برای متهم اختلاس بزرگ + سند
خواهر گلم من تو كار جزيره نيستم ولي با فرض پرس غذا 3000 تومان ميشه يك ميليارد نفر را سير كرد حالا چه خواهي توي ايران يا توي شاخ آفريقاکسی میدونه با 3000 میلیارد چند تا جزیره میشه خرید؟!!!!!
یکی بگه شاید تونستم این عدد رو هضم کنم.......
صفرای این عدده 12 تاست دیگه؟!سه هزار میلیارد تومان (۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰). که میشود سه هزار، یک میلیارد تومان. اگر تقسیم بر جمعیّت همین لحظهی، همین ثانیهی ایران، هفتاد و پنج میلیون و شصت و چهل و پنج هزار و یک نفر (۷۵۶۴۵۰۰۱) کنیم به هر نفر سه میلیون و نهصد و شصت و پنج تومان (۳۹۶۵۰۰۰) میرسد. تقریبان 4 میلیون تومان حالا اگر شما یه خانواده 5 نفره باشید 20 میلیون به شما تعلق میگیره ایا با این پول به نظر شما نمیشه به تمام مشکلات ایران پایان داد ایا فکرمیکنید با این پول چقدر میشه امار بیکاری خانه طلاق اعتیاد فقر و..... را پایین اورد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
I | آیا میدانید بک لینک چیست؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
M | آیا میدانید چه مردانی جذاب واقعی هستند؟ | گفتگوی آزاد | 31 | |
ایا میدانید............ | گفتگوی آزاد | 5 | ||
آیا میدانید آرامگاه امیر کبیر کجاست؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 22 | ||
آیا میدانید فلسفه لباس فارغ التحصیلی چیست ؟ | گفتگوی آزاد | 1 |