آیا موافق برابری حقوق اقلیت های دینی و مذهبی باهم در ایران هستید یا خیر؟

آیا موافق برابری حقوق اقلیت های دینی و مذهبی باهم در ایران هستید یا خیر؟

• مجموع رای دهندگان
    60

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز دو سه قلم قوانین از قوانین مدنی رو اوردم که نابرابری اقلیت ها رو در قانون اساسی رو تایید میکرد!

بگذریم که تا همین چند سال پیش (فکر کنم 1382) دیه اقلیت ها نصف مسلمانان بود! در دولت خاتمی این قانون اصلاح شد.

لازم نیست از اقلیت صابئین در ایران صحبت کنم که نماینده ای در مجلس ندارند! اصلاح قانون برابری دیه در سال 82 شامل حال صابئین نشد. گزارش سالانه ازادی مذهب که زیر نظر سازمان حقوق بشر تهیه شده فشار بر این اقلیت برای تعییر مذهب را تایید میکند. گزارش های از ممانعت در سطوح عالی اموزش برای این گروه وجود دارد.

حتماً همه شما میدونید انتصاب در مقامهای ارشد مدیریتی برای همه اقلیتهای مذهبی ممنوع است! همینطور دادگستری و نهاد های اطلاعاتی و امنیتی! و شاید باور نکنید مدیریت مدارس!!!! (به استثنای اهل تسنن با کمی اغماض و هنوز محروم از پستهای ارشد مدیریتی)

غیر مسلمانان هرگز نمیتوانند به استخدام نیروهای مسلح درایند ولی ملزم به گذراندن دوره سربازی هستند.

اموزش اعمال دینی با کنترل و محدودیت شدیدی برای این اقلیت ها مواجه است. متون درسی این افراد باید به تایید مدیران مسلمان برسد!

اقلیت ها از چاپ کتب غیر دینی به زبان خود محرومند. این مساله اموزش زبان و گسترش ادبیات انها را با مشکل مواجه میکند.

اهل تسنن در دانشگاه های ما ملزم به گذراندن واحد های دروس اسلامی هستند که عقاید بنیانی انها در حوزه خلافت و جانشینی پیامبر را به شدت زیر سوال برده و خلفای راشدین را مورد هجوم قرار میدهد.

در تهران با وجود تخمین جمعیت حدود 1 میلیون سنی مسجد مخصوص این اقلیت وجود ندارد.

مسیحیان بشارتی اقلیتی هستند که نسبت به سایر شاخه های مسیحیت با کنترل و محدودیت بیشتری مواجه اند. کلیه اعضای این گروه باید کارت شناسایی ویژه داشته باشند که کپی ان در اختیار مقامات امنیتی قرار دارد و پذیرش اعضای جدید در این فرقه باید با اطلاع نهاد های امنیتی انجام شود.

همچنین این گروه تنها در روزهای یکشنبه و با اطلاع و کنترل این نهاد ها میتوانند گرد هم ایی داشته باشند.

گروه دیگر دراویش و صوفیان هستند . این گروه نیز از سوی حکومت تحت فشار قرار دارند! تخریب حسینیه و بازداشت دراویش گنابادی و نابودی کتابهای انها (1387 اصفهان) از نمونه های فشار علیه اقلیت های مذهبی است.

تغییر دین مسلمانان به سایر ادیان نیز تابو محسوب میشود. بازداشت و مجازات گسترده نو کیشان مسیحی موید این مطالب است.

بحث بهاییان رو هم اگه وسط بکشیم که میشه مثنوی هفتاد من! همین برای برادران و خواهران ولایی کافیه!

اگر این گزارش سالانه که توسط وزارت خارجه امریکا و سازمان حقوق بشر رو قبول دارید انتی فیلتـر تون رو روشن کنید و برید این رو بخونید!

اگه هم که قبول ندارید یک فحش بدید و نخونید! والله!

به ما هم گیر ندهید! ما خودمان شاهد زنده تبعیضیم خواستید میاییم تعریف! (قسمت دیگری از مشکلات این بندگان خدا مشکلات فرهنگی هم هست . اینم محض رعایت عدالت) ولی بار قانونی اش بیشتره!

عالی بود
گوشه کوچکی از بیان واقعیات ( متاسفانه:mad:)

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثل اینکه حالتون خوب نیست!!!!!!!!!!!!!!!!
ما میخایم جمهوری اسلامی باشیم(البته الن نیستیم) پس اسلام اولویت داره

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز

این چه ربطی به ازادی ادیان داره؟!!!
این یک حق طبیعی هر انسانیه که دینش رو به میل خودش انتخاب کنه و این انتخاب مانعی جهت پیشرفت در سایر بخش های زندگی فردی و اجتماعی نباشه.

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز

اونهاییکه برای حقوق اجتماعی مسلمانان در ممالک کفر (همون غرب سابق) به سر وسینه میزنند که وا اسلاما توی فلان مملکت مسلمونا یک مسجد ندارند! یا حق حجاب ندارند ! یا چه میدونم مورد خشونت پلیس و گروه های نژاد پرست هستند و این افاضات، یه نگاهی هم به این ام القرای اسلام بندازند بد نیست!

والله ما بهتر از اونها با هم میهنای خودمون رفتار نمیکنیم! عین همین مشکلات توی مملکت ما بیداد میکنه!

اونم هم میهن هایی که کمترینشون 500 سال سابقه سکونت توی ایران رو دارند!

بد میگم؟

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم موافق هستم ولی اشتباهی گزینه خیر رو زدم
متاسفانه تو کشور ما این چیزا رعایت نمیشه

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
در اسلام همه در مقابل قانون وشرع بر اساس عدالت اسلامي برابرند :gol:

از اونجایی که شما هیچ اطلاعی راجع به ادیان دیگه و قوانین ندارید بهتره کمتر صحبت بفرمایید. شما هیچ وقت داخل یک جمع اقلیت نبودیدو مشکلات اونها رو نمی بینید/ پس بهتره نظر ندید.
ممنون.

صنم.

عضو جدید
من دوستی دارم که به خاطر مسیحی بودن خوابگاه بهش نمیدادن،مسئولین کلی منت سرش گذاشتن تا رضایت دادن تو خوابگاه بمونه،حالا این واقعاً درسته،یه دختر تنها تو یه شهر غریب اینجوری باهاش رفتار بشه،کجای این عادلانه است؟؟

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دوستی دارم که به خاطر مسیحی بودن خوابگاه بهش نمیدادن،مسئولین کلی منت سرش گذاشتن تا رضایت دادن تو خوابگاه بمونه،حالا این واقعاً درسته،یه دختر تنها تو یه شهر غریب اینجوری باهاش رفتار بشه،کجای این عادلانه است؟؟

ابن که خوبه. خیلی زور داره نذارن آدم به خاطر اقلیت بودنش آب بخوره!

yapoo

عضو جدید
من چون خودم یه اقلیت مذهبی تو ایران هستم این نظرسنجیرو راه انداختم متاسفانه حقیقت ازون چیزی که شماهم میدونید تلخ تره.ما طبق همون قانون اساسی که همونشم اجرا نمیشه نمیتونیم وزیر سرتیپ استاندار ریییس جمهور و... بشیم با اینکه مسلمانیم!

من خوشحالم که همه دوستان نظرشون راجع به برابری مثبته ولی کاش تو عملم اینجوری باشه

ولی نظر شخصیه من اینه که دین یه چیز درونیه که تا وقتی که در درون آدم میمونه پاکه ولی وقتی که بروز عینی پیدا میکنه و بیرون میاد از بطن آدم حتما فاسد میشه.

آخرین ویرایش:

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چون خودم یه اقلیت مذهبی تو ایران هستم این نظرسنجیرو راه انداختم متاسفانه حقیقت ازون چیزی که شماهم میدونید تلخ تره.ما طبق همون قانون اساسی که همونشم اجرا نمیشه نمیتونیم وزیر سرتیپ استاندار ریییس جمهور و... بشیم با اینکه مسلمانیم!

من خوشحالم که همه دوستان نظرشون راجع به برابری مثبته ولی کاش تو عملم اینجوری باشه

ولی نظر شخصیه من اینه که دین یه چیز درونیخه که تا وقتی که در درون آدم میمونه پاکه ولی وقتی که بروز عینی پیدا میکنه و بیرون میاد از بطن آدم حتما فاسد میشه.

این حرفتون کاملا درسته.
بعضی وقت ها فقط بحث قانون نیست ( هرچند که خیلی مهمه). یکی از مشکلات اصلی باور های نادرست افراد جامعه است ( که خود منجر به قوانین نادرست میشه).
البته ابن نکته رو هم بگم که گاهی این باور ها فقط از ناحیه یک مذهب یا دین هم نیست. دو طرفه است.

من خودم جرو اقلیت ها نیستم ولی شاید بتونم بگم به خاطر همین باورها یک جورایی مسیر زندگیم تغییر کرد:surprised:;)

ولی امیدوارم انقدر از نظر فرهنگی رشد کنیم که انسان ها رو تنها بر معیار دینشون قضاوت و دسته بندی نکنی.
یک جامعه مدنی کانل داشته باشیم.
بهترین راه هم شروع کردن از خودمونه. نه تنها به حرف که واقعا بپذیریم و باور کنیم.;)
:gol::gol::gol:

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز دو سه قلم قوانین از قوانین مدنی رو اوردم که نابرابری اقلیت ها رو در قانون اساسی رو تایید میکرد!

بگذریم که تا همین چند سال پیش (فکر کنم 1382) دیه اقلیت ها نصف مسلمانان بود! در دولت خاتمی این قانون اصلاح شد.

لازم نیست از اقلیت صابئین در ایران صحبت کنم که نماینده ای در مجلس ندارند! اصلاح قانون برابری دیه در سال 82 شامل حال صابئین نشد. گزارش سالانه ازادی مذهب که زیر نظر سازمان حقوق بشر تهیه شده فشار بر این اقلیت برای تعییر مذهب را تایید میکند. گزارش های از ممانعت در سطوح عالی اموزش برای این گروه وجود دارد.

حتماً همه شما میدونید انتصاب در مقامهای ارشد مدیریتی برای همه اقلیتهای مذهبی ممنوع است! همینطور دادگستری و نهاد های اطلاعاتی و امنیتی! و شاید باور نکنید مدیریت مدارس!!!! (به استثنای اهل تسنن با کمی اغماض و هنوز محروم از پستهای ارشد مدیریتی)

غیر مسلمانان هرگز نمیتوانند به استخدام نیروهای مسلح درایند ولی ملزم به گذراندن دوره سربازی هستند.

اموزش اعمال دینی با کنترل و محدودیت شدیدی برای این اقلیت ها مواجه است. متون درسی این افراد باید به تایید مدیران مسلمان برسد!

اقلیت ها از چاپ کتب غیر دینی به زبان خود محرومند. این مساله اموزش زبان و گسترش ادبیات انها را با مشکل مواجه میکند.

اهل تسنن در دانشگاه های ما ملزم به گذراندن واحد های دروس اسلامی هستند که عقاید بنیانی انها در حوزه خلافت و جانشینی پیامبر را به شدت زیر سوال برده و خلفای راشدین را مورد هجوم قرار میدهد.

در تهران با وجود تخمین جمعیت حدود 1 میلیون سنی مسجد مخصوص این اقلیت وجود ندارد.

مسیحیان بشارتی اقلیتی هستند که نسبت به سایر شاخه های مسیحیت با کنترل و محدودیت بیشتری مواجه اند. کلیه اعضای این گروه باید کارت شناسایی ویژه داشته باشند که کپی ان در اختیار مقامات امنیتی قرار دارد و پذیرش اعضای جدید در این فرقه باید با اطلاع نهاد های امنیتی انجام شود.

همچنین این گروه تنها در روزهای یکشنبه و با اطلاع و کنترل این نهاد ها میتوانند گرد هم ایی داشته باشند.

گروه دیگر دراویش و صوفیان هستند . این گروه نیز از سوی حکومت تحت فشار قرار دارند! تخریب حسینیه و بازداشت دراویش گنابادی و نابودی کتابهای انها (1387 اصفهان) از نمونه های فشار علیه اقلیت های مذهبی است.

تغییر دین مسلمانان به سایر ادیان نیز تابو محسوب میشود. بازداشت و مجازات گسترده نو کیشان مسیحی موید این مطالب است.

بحث بهاییان رو هم اگه وسط بکشیم که میشه مثنوی هفتاد من! همین برای برادران و خواهران ولایی کافیه!

اگر این گزارش سالانه که توسط وزارت خارجه امریکا و سازمان حقوق بشر رو قبول دارید انتی فیلتـر تون رو روشن کنید و برید این رو بخونید!

اگه هم که قبول ندارید یک فحش بدید و نخونید! والله!

به ما هم گیر ندهید! ما خودمان شاهد زنده تبعیضیم خواستید میاییم تعریف! (قسمت دیگری از مشکلات این بندگان خدا مشکلات فرهنگی هم هست . اینم محض رعایت عدالت) ولی بار قانونی اش بیشتره!

مرسي دوست عزيز
خيلي جامع و كامل بود:gol::gol::gol:

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من منظورم تو بحث قوانین بود
این چیزایی که میگین قطعا تو قانون نیومده!
این کارا از روی کوته فکریه

yapoo

عضو جدید
من منظورم تو بحث قوانین بود
این چیزایی که میگین قطعا تو قانون نیومده!
این کارا از روی کوته فکریه

دوست عزیز بجای دفاع کور کورانه قانون رو مطالعه کنید

شخصا مواد تبعیض آمیز رو خواهید دید

به بخش شرایط رییس جمهور و وزرا برید

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
دوست عزیز بجای دفاع کور کورانه قانون رو مطالعه کنید

شخصا مواد تبعیض آمیز رو خواهید دید

به بخش شرایط رییس جمهور و وزرا برید

به نظر شما این عدالته که سرنوشت یک کشور رو به دست اقلیت بدن؟
البته در حقوق مدنی بنده حرف شما رو تایید می کنم که متاسفانه تبعیض وجود داره ولی نمیشه همه جا قوانین برای همه یکسان باشه به اسم عدالت
بعضی وقت ها عدالت دقیقا در تبعیض معنی میشه

آخرین ویرایش:

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
البته در حقوق مدنی بنده حرف شما رو تایید می کنم که متاسفانه تبعیض وجود داره ولی نمیشه همه جا قوانین برای همه یکسان باشه به اسم عدالت

عدالت در تبعیض معنی میشه ؟ :surprised:

بالاخره تبعیض خوبه یا بد ؟ :surprised:

yapoo

عضو جدید

این حرف شما ناقض خیلی چیزاس و بیشتر به ضرر حتی شیعیان اکثریت در ایران تموم میشه چراشم اینه که ما یک میلیاردو نیم مسلمان داریم چقدرشون شیعه هستن؟

نزدیک100میلیون.من میگم 200میلیون.خب حالا چرا در جهان اسلا ایران و شیعیان رو به حساب بیارن؟
این عدالت در تبعیضو میپذیری؟
من نمیپذیرم

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
این حرف شما ناقض خیلی چیزاس و بیشتر به ضرر حتی شیعیان اکثریت در ایران تموم میشه چراشم اینه که ما یک میلیاردو نیم مسلمان داریم چقدرشون شیعه هستن؟

نزدیک100میلیون.من میگم 200میلیون.خب حالا چرا در جهان اسلا ایران و شیعیان رو به حساب بیارن؟
این عدالت در تبعیضو میپذیری؟
من نمیپذیرم

مطمئنن اگر قرار باشه جایی نظر همه امت اسلام پرسیده بشه هم باید به هر گروه به اندازه طرفدارانش حق رای بدن
بحث به حساب آوردن در جهان اسلام چه حقی رو از شیعیان میگیره؟
هر کس به آیین خودش معتقده ولی آیا میشه همه اسلام رو به دست شیعه داد؟
خب این جوری همه میشن شیعه (البته این شاید از نظر من شیعه خوب باشه) ولی آیا این با عدالت منافات نداره؟
آیا شما می پذیری که رییس جمهور ایران از اقلیت ها مثلن کلیمی ها انتخاب بشه؟

.MosTaFa.

کاربر ممتاز

مثلن اینکه شما به هر کارگر به اندازه تعداد محصولات تولیدیش حقوق بدی
این شاید شکلش تبعیض باشه ولی در واقع عین عدالته

yapoo

عضو جدید
مطمئنن اگر قرار باشه جایی نظر همه امت اسلام پرسیده بشه هم باید به هر گروه به اندازه طرفدارانش حق رای بدن
بحث به حساب آوردن در جهان اسلام چه حقی رو از شیعیان میگیره؟
هر کس به آیین خودش معتقده ولی آیا میشه همه اسلام رو به دست شیعه داد؟
خب این جوری همه میشن شیعه (البته این شاید از نظر من شیعه خوب باشه) ولی آیا این با عدالت منافات نداره؟
آیا شما می پذیری که رییس جمهور ایران از اقلیت ها مثلن کلیمی ها انتخاب بشه؟

چرا نباید بپذیرم وقتی ببینم که با اون آینده ی بهتری دارم . تو پستها و مقامات حکومتی صلاحیت رو دین تعیین نمیکنه توان و قدرت مدیریتی و لیاقت اجراییه که شرط کافیه حالا هرکس با هر عقیده ای باشه.شمافکر میکنید که یه انسان کلیمی که تو ایران بدنیا اومده محکومه باینکه تا زندست زیر دست شما باشه حتی اگر از شما لایقتر باشه این عدالت الهیو نقض نمیکنه؟

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مثلن اینکه شما به هر کارگر به اندازه تعداد محصولات تولیدیش حقوق بدی
این شاید شکلش تبعیض باشه ولی در واقع عین عدالته

ببین دوست من
بحث اصلا یه چیز دیگه ست
بحث اینه که همه ما انسانیم و انسانیت حکم میکنه که همه انسان ها حقوق یکسان داشته باشن
کلیمی ها درسته جز اقلیت هستن اما قرار نیست کسی به زور یه نفر کلیمی رو رئیس جمهور کنه
انتخاب رئیس جمهور باید با رای مردم باشه ، همه مردم ، چه مسلمان چه کلیمی و یا هر دین دیگه
چیزی که مهمه اینه که اقلیت ها هم بتونن کاندید رئیس جموری بشن هر چند با دید بسته ای که مردم ما هنوز دارن اقلیت ها رای نمیارن ، اما به هر حال باید این شانس رو داشته باشن که شرکت کنن و رای نیارن تا اینکه کلا به خاطر دینشون اونا رو شهروند درجه 2 به حساب بیارن .

پی نوشت :
فعلا که انتخابات ریاست جمهوری شده انتصابات ریاست جمهوری ...

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
چرا نباید بپذیرم وقتی ببینم که با اون آینده ی بهتری دارم . تو پستها و مقامات حکومتی صلاحیت رو دین تعیین نمیکنه توان و قدرت مدیریتی و لیاقت اجراییه که شرط کافیه حالا هرکس با هر عقیده ای باشه.شمافکر میکنید که یه انسان کلیمی که تو ایران بدنیا اومده محکومه باینکه تا زندست زیر دست شما باشه حتی اگر از شما لایقتر باشه این عدالت الهیو نقض نمیکنه؟

شما از رییس جمهوری و وزارت گفتی منم همونو گفتم و گفتم که در مسائل اجتمایی حق با شماست
رییس جمهور یا وزیر در جایی قرار داره که می تونه سرنوشت یک کشور رو تغییر بده و مسلمن شبیه خیلی شغلای دیگه نیست
فکر میکنم نظر من به نحوه حکومت پیامبر (ص) و رفتارشون با اقلیت ها نردیک تر باشه
با احترام

آخرین ویرایش:

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
ببین دوست من
بحث اصلا یه چیز دیگه ست
بحث اینه که همه ما انسانیم و انسانیت حکم میکنه که همه انسان ها حقوق یکسان داشته باشن
کلیمی ها درسته جز اقلیت هستن اما قرار نیست کسی به زور یه نفر کلیمی رو رئیس جمهور کنه
انتخاب رئیس جمهور باید با رای مردم باشه ، همه مردم ، چه مسلمان چه کلیمی و یا هر دین دیگه
چیزی که مهمه اینه که اقلیت ها هم بتونن کاندید رئیس جموری بشن هر چند با دید بسته ای که مردم ما هنوز دارن اقلیت ها رای نمیارن ، اما به هر حال باید این شانس رو داشته باشن که شرکت کنن و رای نیارن تا اینکه کلا به خاطر دینشون اونا رو شهروند درجه 2 به حساب بیارن .

پی نوشت :

به هر حال من در این مورد با شما موافق نیستم و این رو به معنای شهروند درجه 2 بودن به حساب نمیارم
فکر نمیکنم نظر شما با اسلام هم خوانی داشته باشه
و به احتمال قریب به یقین توی اسراییل هم یک مسلمان حق رییس جمهور شدن نداره و توی ... و این منافاتی با عدالت نداره

در مورد انتصابات هم من با اینکه موافقم تقلب شده ولی فکر میکنم درصد ارای احمدی نژاد بدون تقلب هم بیش از ارای موسوی بود هر چند نه اینقدر

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به هر حال من در این مورد با شما موافق نیستم و این رو به معنای شهروند درجه 2 بودن به حساب نمیارم
فکر نمیکنم نظر شما با اسلام هم خوانی داشته باشه
و به احتمال قریب به یقین توی اسراییل هم یک مسلمان حق رییس جمهور شدن نداره و توی ... و این منافاتی با عدالت نداره

در مورد انتصابات هم من با اینکه موافقم تقلب شده ولی فکر میکنم درصد ارای احمدی نژاد بدون تقلب هم بیش از ارای موسوی بود هر چند نه اینقدر

دوست عزیز
اسرائیل که اسوه حسنه نیست
اونا میخوان حقوق مسلمان هاشون رو رعایت کنن ، میخوان هم رعایت نکنن
ما وظیفه مون رعایت حق انسان هاست و هیچ کس نباید به خاطر طرز تفکر و دینش محدودیت و محرومیت های اجتماعی داشته باشه ...

موفق باشی دوست من و شبت بخیر :gol:

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
عالی بود دوست من :gol:
نتونستم به تشکر اکتفا کنم ... :gol:

ببین دوست من
بحث اصلا یه چیز دیگه ست

پی نوشت :

دوست عزیز
اسرائیل که اسوه حسنه نیست
اونا میخوان حقوق مسلمان هاشون رو رعایت کنن ، میخوان هم رعایت نکنن
ما وظیفه مون رعایت حق انسان هاست و هیچ کس نباید به خاطر طرز تفکر و دینش محدودیت و محرومیت های اجتماعی داشته باشه ...

موفق باشی دوست من و شبت بخیر :gol:
افشییییییییییییییییینننننننننننننننننننننننننننن...........................................:mad:
دیوونم کردییییییییییییییییییییییییییییییییی.........................................:confused::razz:

بالا