آیا من اشتباه کردم؟

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان.
من امسال توی آزمون سراسری کارشناسی ارشد رتبه ام 186 شد ولی فقط رشته های برق-الکترونیک و مهندسی پزشکی دانشگاه های شهر تهران رو انتخاب کردم و قبول هم نشدم
همون موقع هم میدونستم که احتمال قبولیم کمه ولی هر چی فکر کردم دیدم نه به سایر رشته های مهندسی برق علاقه ای دارم نه حاضرم برای ادامه تحصیل برم یه شهر دیگه
دلیلم برای خودم هم کاملا واضح بود نه آنقدر عشق علمم که بخوام بعدا استاد دانشگاه بشم نه از اون دسته آدمهایی که برای پیشرفت توی زندگی هیچ راهی برای ادامه تحصیل ندارن که از این مورد خودم دوستای زیادی داشتم
راستش هنوز هم از انتخابی که کردم پشیمان نیستم ولی خوب اینقدر آدمهای نزدیک به ما اظهار نظر منفی کردن یه کم شک کردم.
با این اوصاف به نظرتون کار من درست بوده یا اشتباه؟؟
از ابراز نظر همتون خوشحال خواهم شد.:heart:

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید خیلی ها نظر من را تایید نکنن اما اگه الان تصمیم گرفتید کاری را بکنید بهش اعتقاد دارید درسته شاید تا چند وقت مشکلات داشته باشه اما وقتی 2 سال درسی را که هیچ علا قه ای بهش نداغرید لاجرم باید در کاری وارد میشدید که متعاقبا به ان علا قه ای نداشتید وتا اخر عمر حسرت این را می کشیدید که چرا تصمیم درست را نگرفتید اما باید رغیر از تهران شهر های دیگه را انتخاب میکردن چون سختیش فقط 2 سال بود به هر حال هر چی بوده گذشته امیدوارم امسال رشته ای را که دوست دارید تو شهری که دوستش دارید قبول بشید

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید خیلی ها نظر من را تایید نکنن اما اگه الان تصمیم گرفتید کاری را بکنید بهش اعتقاد دارید درسته شاید تا چند وقت مشکلات داشته باشه اما وقتی 2 سال درسی را که هیچ علا قه ای بهش نداغرید لاجرم باید در کاری وارد میشدید که متعاقبا به ان علا قه ای نداشتید وتا اخر عمر حسرت این را می کشیدید که چرا تصمیم درست را نگرفتید اما باید رغیر از تهران شهر های دیگه را انتخاب میکردن چون سختیش فقط 2 سال بود به هر حال هر چی بوده گذشته امیدوارم امسال رشته ای را که دوست دارید تو شهری که دوستش دارید قبول بشید
خیلی ممنون از نظرتون راستش شهرهای دیگه رو انتخاب نکردم چون ادامه تحصیل لااقل الان برام خیلی مهم نیست ولی بازهم از نظر خوبتون ممنون.:gol:

pishoo

عضو جدید
نه. شما بهترین کارو کردین.
دیگران شما نیستن ، تا بتونن جا شما درس بخونن و 2 سال با رشته ای که دوست ندارن زندگی کنن. درس خوندن برای بهتر شدن زندگیه و لذت بردن از زندگی. پس باید اول از زندگی لذت برد وقتی که شما رشته های دیگر و دوست نداشتین 2 سال از زندگیتون حروم میشد حتی اگه فوقم میگرفتید;)
بهترین کارو کردین;):D;)

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهترین تصمیم گیرنده خود شمایید
چون شما تصمیم گرفتین، پس پاش واسین و هدفتون رو واسه آینده مستحکمتر کنین تا دلیل انتخابتون رو برای همه مشخص کنین

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
هیچ وقت بعد از انتخاب یه مسیر توی زندگیتون، پشیمون نشین. چون شاید راه برگشتی وجود نداشته باشه ولی با فکر به گذشته، فرصت حال و اینده رو از دست می دین. من مطمئنم که شما موفق می شین

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه. شما بهترین کارو کردین.
دیگران شما نیستن ، تا بتونن جا شما درس بخونن و 2 سال با رشته ای که دوست ندارن زندگی کنن. درس خوندن برای بهتر شدن زندگیه و لذت بردن از زندگی. پس باید اول از زندگی لذت برد وقتی که شما رشته های دیگر و دوست نداشتین 2 سال از زندگیتون حروم میشد حتی اگه فوقم میگرفتید;)
بهترین کارو کردین;):D;)
خوشم اومد
خیلی ممنون از اظهار نظرتون برام جالب بود.

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین تصمیم گیرنده خود شمایید
چون شما تصمیم گرفتین، پس پاش واسین و هدفتون رو واسه آینده مستحکمتر کنین تا دلیل انتخابتون رو برای همه مشخص کنین
خیلی ممنون و مرسی از نظرتون
البته میتوانم بگم که هنوز هم از تصمیمی که گرفتم اصلا پشیمان نیستم.

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ وقت بعد از انتخاب یه مسیر توی زندگیتون، پشیمون نشین. چون شاید راه برگشتی وجود نداشته باشه ولی با فکر به گذشته، فرصت حال و اینده رو از دست می دین. من مطمئنم که شما موفق می شین
خیلی ممنون از نظر خوبتون برام جالب بود.:gol:

Duchess

عضو جدید
فكر مي كنم كه آدم هيچ وقت از دزس خوندن و ادامه تحصيل دادن پشيمون نشه ولي به هر حال چيزي كه گذشته ديگه گذشته و نبايد حسرتشو خورد. اميدوارم سال ديگه در رشته و شهري كه دوست داري قبول شي.... ;)

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما بهترین کار را انجام دادید
بخاطر اینکه رشته های مهندسی فوق لیسانس اش با لیسانس اش بخاطر نبود امکانات دانشگاه ها خیلی فرقی نداره یک مشت تئوری قراره بخوانید که توی لیسانس هم خواندید

اگر کشور دیگری را انتخاب کردید حتما برید حتی اگر دوری از خانواده سخت بود چون واقعا ارزش داره

ولی اینکه شهر دیگری بغیر از تهران من پیشنهاد نمی کنم

موفق باشید
:gol:

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
فكر مي كنم كه آدم هيچ وقت از دزس خوندن و ادامه تحصيل دادن پشيمون نشه ولي به هر حال چيزي كه گذشته ديگه گذشته و نبايد حسرتشو خورد. اميدوارم سال ديگه در رشته و شهري كه دوست داري قبول شي.... ;)
خیلی ممنون از نظرتون.:gol:

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما بهترین کار را انجام دادید
بخاطر اینکه رشته های مهندسی فوق لیسانس اش با لیسانس اش بخاطر نبود امکانات دانشگاه ها خیلی فرقی نداره یک مشت تئوری قراره بخوانید که توی لیسانس هم خواندید

اگر کشور دیگری را انتخاب کردید حتما برید حتی اگر دوری از خانواده سخت بود چون واقعا ارزش داره

ولی اینکه شهر دیگری بغیر از تهران من پیشنهاد نمی کنم

موفق باشید
:gol:
مرسی خوشم اومد!:gol:

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از همه دوستانی که نظر دادن و اونهایی که ما را از نظرات خوبشون بی بهره ساختن!!!!;):biggrin::gol:

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم توي يه وضعيت مشابه شما قرار گرفته بودم منم خيلي انتخاباي ديگه داشتم اما حتما مي خواستم فقط به يك چيز برسم

اگرچه مورد انتقاد خيلي ها حتي پدر و مادرم قرار گرفتم اما خوب به هر حال هدف من با هدف اونا مسلما مشترك نيست

چون آدم بايد براي بهترين ها بهترين تلاششو بكنه و من خودم به كاري كه مي كردم ايمان داشتم ( شما رو نمي دونم ) به همين خاطر الان از انتخابم راضيم و باز براي دور بعد تلاشمو مي كنم

خلاصه مي خواستم بگم بهترين كار ممكنو كردين
اگر به كارتون ايمان داشته باشيد اشتباهي توش نبوده
چون در صورت ايمان داشتن مي تونيد قله ها رو فتح كنيد

چون هدف شما با بقيه مشترك نيست ( اجازه نديد حرفا روتون تاثير بزاره به هدفهاي خودتون بيانديشيد )

اميدوارم هميشه موفق و سربلند باشي

با احترام
ره 68 ( N )
:(

h.a.az

عضو جدید
نظر خودتون مهمه.اگه پشيمون نيستيد اين نشانه ي اعتماد به نفش خودتون كه از هدفتون نااميد نشديد!!
موفق باشيد;)

rosemehr87

عضو جدید
سلام به همه دوستان.
من امسال توی آزمون سراسری کارشناسی ارشد رتبه ام 186 شد ولی فقط رشته های برق-الکترونیک و مهندسی پزشکی دانشگاه های شهر تهران رو انتخاب کردم و قبول هم نشدم
همون موقع هم میدونستم که احتمال قبولیم کمه ولی هر چی فکر کردم دیدم نه به سایر رشته های مهندسی برق علاقه ای دارم نه حاضرم برای ادامه تحصیل برم یه شهر دیگه
دلیلم برای خودم هم کاملا واضح بود نه آنقدر عشق علمم که بخوام بعدا استاد دانشگاه بشم نه از اون دسته آدمهایی که برای پیشرفت توی زندگی هیچ راهی برای ادامه تحصیل ندارن که از این مورد خودم دوستای زیادی داشتم
راستش هنوز هم از انتخابی که کردم پشیمان نیستم ولی خوب اینقدر آدمهای نزدیک به ما اظهار نظر منفی کردن یه کم شک کردم.
با این اوصاف به نظرتون کار من درست بوده یا اشتباه؟؟
از ابراز نظر همتون خوشحال خواهم شد.:heart:
من هم با کارتون موافقم آدم بعضی موقع درس می خونه فقط و فقط برای این که به درس علاقه داره نه برای کار و درآمد و ....
با این کار نشون دادی فقط دلت میخاد درس بخونی چون درس خوندن برات لذت بخشه
اگه این جوری باشه کاره خوبی کردی
موفق باشی:gol:

پرندیس

کاربر بیش فعال
نظر همه دوستان محترم....چون نظرها متفاوت و مختص خودشون....در هر صورت تو هر مقطعی که باشین و هر جا که ازش راضی هستین و هدف اصلیتونه پایدار و موید باشین....:)

نیناز

عضو جدید
هیچ وقت نذارین دیگران با افکار منفیشون مسیر راه زندگی شما رو عوض کنن .مطمئن باشید که تصمیم درستی گرفتید شاید یه کم دیرتر به هدفتون برسید اما مهم اینه که حتما خواهید رسید

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم توي يه وضعيت مشابه شما قرار گرفته بودم منم خيلي انتخاباي ديگه داشتم اما حتما مي خواستم فقط به يك چيز برسم

اگرچه مورد انتقاد خيلي ها حتي پدر و مادرم قرار گرفتم اما خوب به هر حال هدف من با هدف اونا مسلما مشترك نيست

چون آدم بايد براي بهترين ها بهترين تلاششو بكنه و من خودم به كاري كه مي كردم ايمان داشتم ( شما رو نمي دونم ) به همين خاطر الان از انتخابم راضيم و باز براي دور بعد تلاشمو مي كنم

خلاصه مي خواستم بگم بهترين كار ممكنو كردين
اگر به كارتون ايمان داشته باشيد اشتباهي توش نبوده
چون در صورت ايمان داشتن مي تونيد قله ها رو فتح كنيد

چون هدف شما با بقيه مشترك نيست ( اجازه نديد حرفا روتون تاثير بزاره به هدفهاي خودتون بيانديشيد )

اميدوارم هميشه موفق و سربلند باشي

با احترام
ره 68 ( N )
:(
ممنون درک میکنم چی میگین!!
شاد باشین.:gol:

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
م
من هم با کارتون موافقم آدم بعضی موقع درس می خونه فقط و فقط برای این که به درس علاقه داره نه برای کار و درآمد و ....
با این کار نشون دادی فقط دلت میخاد درس بخونی چون درس خوندن برات لذت بخشه
اگه این جوری باشه کاره خوبی کردی
موفق باشی:gol:
ممنون به جمله جالبی اشاره کردین.
پایدار باشین.:gol:

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
م
نظر همه دوستان محترم....چون نظرها متفاوت و مختص خودشون....در هر صورت تو هر مقطعی که باشین و هر جا که ازش راضی هستین و هدف اصلیتونه پایدار و موید باشین....:)
ممنون برای جملات زیبایی که برام ارسال کردین.
شاد باشین.:gol:

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ وقت نذارین دیگران با افکار منفیشون مسیر راه زندگی شما رو عوض کنن .مطمئن باشید که تصمیم درستی گرفتید شاید یه کم دیرتر به هدفتون برسید اما مهم اینه که حتما خواهید رسید
ممنون خیلی جمله عالی ای نوشتین.:gol:
شاد باشین.

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خیلی ممنون از نظرتون راستش شهرهای دیگه رو انتخاب نکردم چون ادامه تحصیل لااقل الان برام خیلی مهم نیست ولی بازهم از نظر خوبتون ممنون.:gol:

سلام به شما
آقا حمید آقا اگه تحصیل و ادامه دادن درس براتون مهم نیست چرا اینقدر درس خوندیدن که رتبتون 3 رقمی بشه؟
شایدم نابغه هستید و بدون درس خوندن این رتبه رو آوردید.با توجه به حرفی که زدید (ادامه تحصیل برام مهم نیست) فقط این حالت براش صدق می کنه

من که شخصا اعتقاد خاصی دارم مبنی بر اینکه هر کس باید کسب علم و تحصیل رو ادامه بده.

من شخصا اگر بودم شهرهای دیگه رو هم انتخاب می کردم.ولی اگه واقعا به کاری که کردید ایمان دارید ...
حالا برنامتون چیه می خواین سال دیگه هم امتحان بدین؟
در ضمن توی کشوری که هیچ چیزش معلوم نیست یک سال یک عمره حمید آقا. :gol:

موفق باشید