من جدیدا خیلی چیزا میبینم که با عدالت خدا جور در نمیاد
چشم زخم که چیزی نیست!!
البته من شنیدم تو قرآن دربارش اومده(فقط شنیدم)
مرسی دوس جونآره عزیزم بش اشاره شده...
سوره فلق در این بابه...
(و من شر حاسد اذا حسد...)
مرسی دوس جون
چون ما مثل شما به خدامون شک نداریم! وجود خداوند برای ما با دلایل علمی ثابت شده و به الهی بودن قرآن هم با دلیل معتقدیم!برای همینه که اگه مطلبی رو بشنویم و دلیلشو از روی کمبود اطلاعات خودمون ندونیم حرف قرآن برای ما سندیه که شکی توش نیست!اپرسیدن این سئوال در تالار اسلام بی معنیه.
چون مسلمونا چه بخوان چه نخوان هرچی تو قرآن گفته باشه رو قبول دارن.
اول قبول دارن بعدا فکر میکنن که بیشتر قبول داشته باشن.
انگار به مسلمونی که تا حالا جن ندیده بگی جن رو قبول داری، سریع میگه آره چون قرآن گفته.
جواب برای مسلمونا مسلما آری هست چون قرآنشون گفته.
اما به نظر خودم یک چرت محض هست که یکی از روی بد طینتی یا حسودی یا هرچی نگاهت کنه بلا سرت بیاد.
همون خرافات های مردم گذشته هست و کاریش نمیشه کرد.
چون اکثریت همه جوامع رو عوام تشکیل میدن.
من هم این روایت رو به شکل دیگری شنیدم:سلام آره اعتقاد دارم. چون واقعا" اثراتش رو زیاد دیدم.
یه روایت از پیامبر(ص) شنیدم آدرس دقیقش رو یادم نیست میگردم اگه پیدا کردم میذارم.
پیامبر (ص) با اصحابشان از کنار قبرستان رد میشدند
که رو میکنند به اصحاب و میفرمایند تعداد بسیاری از این افراد از چشم زخم مردند!!!!
این به نیروهای درونی انسان برمیگرده.
قوانین راز که تازه اثبات شده در قرآن هم اومده.
خیلی مطالب در قرآن هست که هنوز توسط بشر اثبات نشدن. و شاید این یکی از اون مطالب باشه.
درباره صبر کردن پس از عطسه هم یکی توضیح بده.
حیف که آیه و روایت در این مورد نداریم، چون عرب ها عطسه کم میکردن به خاطر اون هوای خشک.
وگرنه الان همه مسلمونا به این هم اعتقاد داشتند !!!!
مثل کارتون ها از چشم اشعه بیرون میاد میره طرف رو بدبخت میکنه.
خیلی بامزه هستین، بازم از این جادو و جمبل ها در اعتقاداتتون تاپیک بزنین.
راستی در هنگام چشم زدن، چی از چشم ساطع میشه که اونیکه چشم خورده بدبخت میشه؟
روح؟ انرژی کوانتومی؟ چی؟
چون ما مثل شما به خدامون شک نداریم! وجود خداوند برای ما با دلایل علمی ثابت شده و به الهی بودن قرآن هم با دلیل معتقدیم!برای همینه که اگه مطلبی رو بشنویم و دلیلشو از روی کمبود اطلاعات خودمون ندونیم حرف قرآن برای ما سندیه که شکی توش نیست!ا
شما قوانین راز رو قبول ندارید؟
فکر میکنم 95% مردم قبول دارن!
اگه به اینکه انسان واقعا" قدرت تفکر قویی داره و ذهنش میتونه خیلی کارا کنید اعتقاد داشته باشید
میشه چشم زخم رو با قوانین خلاقیت ذهن اثبات کرد.
خیلی چیزها هستند که هنوز ثابت نشده اند.
ولی با کمی صبر همشون در آینده ثابت میشن
درباره ی عطسه هم من که قبولش ندارم
فکر هم میکنم تعداد کمی از افراد قبولش داشته باشن نه؟!![]()
قوانین راز چی هستند؟
ببین جناب، تعداد آدم ها مهم نیست، یک زمانی هم 100 درصد مردم زمین بت پرست بودن، ولی زمان تحجر رو نابود میکنه، صبر کن عجول نباش.
من متوجه نشدم، فرض کن انسانی من رو چشم زد.
این چشمش چگونه در روند زندگی من خلل ایجاد میکنه؟
با دستکاری تو روح من؟ با دستکاری تو طبیعت؟ با دستکاری تو تقدیر الله !!!، با دستکاری تو کجا؟
لطفا یک پاسخ منطقی بدین.
خب وقتی شما قدرت ذهن رو قبول ندارید نمیشه پاسخ داد
ولی مطمئن باشید روزی اثبات میشه
همون طوری که تحقیقات ژاپنی ها رو اثرات ذهن نشون داد
فیلم آب رو دیدید؟
خب وقتی مردم ژاپن مثبت به یه آب فکر میکردن شکل مولکول های آب زیبا میشده
این یه تحقیق علمی هست که فکر کنم ژاپنی ها اثباتش کردند
خب وقتی فکر انسان انقدر قویه مطمئن باشید میتونه کارای دیگه ای هم کنه
چطور مرتاض های هندی میتونن بعد تمرین و یه سری سختی ها با چشمشون قطار رو نگه دارن!
حالا امکان نداره ذهن انقدر قوی باشه؟
مطمئن باشید در آینده ثابت میشه
چون ما مثل شما به خدامون شک نداریم! وجود خداوند برای ما با دلایل علمی ثابت شده و به الهی بودن قرآن هم با دلیل معتقدیم!برای همینه که اگه مطلبی رو بشنویم و دلیلشو از روی کمبود اطلاعات خودمون ندونیم حرف قرآن برای ما سندیه که شکی توش نیست!ا
خب وقتی شما قدرت ذهن رو قبول ندارید نمیشه پاسخ داد
ولی مطمئن باشید روزی اثبات میشه
همون طوری که تحقیقات ژاپنی ها رو اثرات ذهن نشون داد
فیلم آب رو دیدید؟
خب وقتی مردم ژاپن مثبت به یه آب فکر میکردن شکل مولکول های آب زیبا میشده
این یه تحقیق علمی هست که فکر کنم ژاپنی ها اثباتش کردند
خب وقتی فکر انسان انقدر قویه مطمئن باشید میتونه کارای دیگه ای هم کنه
چطور مرتاض های هندی میتونن بعد تمرین و یه سری سختی ها با چشمشون قطار رو نگه دارن!
حالا امکان نداره ذهن انقدر قوی باشه؟
مطمئن باشید در آینده ثابت میشه
با این که سوالتون ربطی به تاپیک نداره ولی خلاصه بهتون جواب میدم:دو تا سوال دارم از شما که هم چیز رو با دلیل اثبات میکنید
1 - ذات خدا پاک هست و ذات انسان هم پاک هست ... خدا اگر موجودی رو بیافرینه روح خودش رو در درون اون موجود میدمه و الان هم همه انسانها اون روح خدا رو دارند و اگر کار بدی میکنند فقط به دلیل شیطان هست ... خدا که شیطان رو آفرید مطمئنا از روح خودش تو وجود شیطان دمید ... مگر روج خدا پاک نیست ؟ شیطان رو چه کسی گول زد که این کار هارو انجام بده ؟
2 - فلسفه آفرینش انسان : نیاز ؟ سرگرمی ؟!!
برترين پرفسور جراحي مغز و اعصاب دنيا به شما ميگه تومور مغزي دارين(خداي نكرده) آيا شما بهش ميگين چرت و پرته يا اينكه اين حرف خود شما چرت و پرته؟؟؟ مگه اينكه ثابت كني ايشون پرفسور نبوده و فقط عده اي بزرگش كردند!!پرسیدن این سئوال در تالار اسلام بی معنیه.
چون مسلمونا چه بخوان چه نخوان هرچی تو قرآن گفته باشه رو قبول دارن.
اول قبول دارن بعدا فکر میکنن که بیشتر قبول داشته باشن.
انگار به مسلمونی که تا حالا جن ندیده بگی جن رو قبول داری، سریع میگه آره چون قرآن گفته.
جواب برای مسلمونا مسلما آری هست چون قرآنشون گفته.
اما به نظر خودم یک چرت محض هست که یکی از روی بد طینتی یا حسودی یا هرچی نگاهت کنه بلا سرت بیاد.
همون خرافات های مردم گذشته هست و کاریش نمیشه کرد.
چون اکثریت همه جوامع رو عوام تشکیل میدن.
خيلي باحالي اول ميگي يكي در مورد صبر پس از عطسه توضيح بده بعد ميگي حيف كه آيه و روايت در موردش نداريم بعدم نتيجه ميگيري كه اگه روايت داشتيم مسلمونا باور ميكردند كلا مغز جنابعالي مكانيزم جالبي داره
درباره صبر کردن پس از عطسه هم یکی توضیح بده.
حیف که آیه و روایت در این مورد نداریم، چون عرب ها عطسه کم میکردن به خاطر اون هوای خشک.
وگرنه الان همه مسلمونا به این هم اعتقاد داشتند !!!!
مطمئنا فرامادست حالا شما فراماده رو قبول نداري بسم الله بگو تا ببينيم درست ميگي يا نه؟؟؟****
راستی در هنگام چشم زدن، چی از چشم ساطع میشه که اونیکه چشم خورده بدبخت میشه؟
روح؟ انرژی کوانتومی؟ چی؟
ميخوام به خدام شك كنم ولي اگه يكي پيدا بشه با منطق كمكم كنه كه مطمئنم شما ميتوني ولي خب افتخار نميدينبهتره به جای شک نداریم بفرمایید جرات نداریم درباره اش فکر بکنیم.
بله من قبول دارم هرچی بهتون گفتن رو پذیرفتین.
چاره ای هم جز پذیرفتنش نداشتین.
شک در امور انسانی، اسباب پیشرفته که شما عزیزان اونرو یک عیب میدونین !!!
فلسفه آفرینش هم نه نیازه نه سرگرمی !از زبان قرآن بهتون جواب میدم و ما خلقت الجن والانس الا لیعبدون!لابد میپرسید این عبادت چه دلیلی داره؟!
این عبادت برای برای به کمال رسیدن ماست!چون خداوند کمال مطلق است و با عبادت میتونیم به این کمال برسیم و چون او ارحم الراحمینه ما رو آفرید تا به این کمال برسیم!