آیا شما به چشم زخم اعتقاد دارید؟

zeinab70

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
چه لطف بزرگی.
آفرید تا جلوش دولا راست بشیم و به کمال برسیم !!!

اگر دولا راست نشیم و پرستش نکنیم، به کمال نمیرسیم.
خیلی هدف قشنگی بود.

فقط معلوم نیست اینهمه کهکشان دیگه رو واسه چی خلق کرده، البته اگر خلقتی در کار باشه.
البته از خدایی که منطق نداره و همه چیش زوریه و واسه اختیارات پشیزی ارزش قائل نیست، بیشتر از این هم انتظار نمیره.

به شیطان اختیار میده، بعدا که شیطان میگه به این دلیل سجده نمیکنم، براش دلیل نمیاره میگه اخراجی.
عجب موجود دموکراتی هم هست این خالق شما.

واقعا که هر بنده ای خدایی در حد فهم خودش دارد.
تا شما کمالو چی بدونی؟!!فکر کنم اصلا نفهمیدی که من چی گفتم!واسه امثال شما بعضی جمله ها سنگینه!انتظاری هم نمیره!صم بکم عمی فهم لا یعقلون
این یه جملت درست بود واقعا که هر بنده ای خدایی در حد فهم خودش دارد!!!

علی قوامی

عضو جدید
تا شما کمالو چی بدونی؟!!فکر کنم اصلا نفهمیدی که من چی گفتم!واسه امثال شما بعضی جمله ها سنگینه!انتظاری هم نمیره!صم بکم عمی فهم لا یعقلون

والا منم نوشته شمارو خوندم در مورد هدف خلقت نفهمیدم چی گفتی، که هدف از خلقت بندگی هست !!!
جالبه سریعا هم آیه هایی که توهین میکنه رو میارین که مثلا بگین، خدای ما میدونسته جوابتون رو داده !!!

اون زمان هم عرب ها تعجب میکردن این چی میگه، سریع میگفته شماها کر و کورین، که دیگه باهاشون بحث نکنه، چون منطقی در کار نبوده.
از اول همه چیز زوری بوده با اختیاری دروغین و بسیار مسخره که اگر اختیارت در جهتی غیر از اطاعت و نوکری الله باشه، مواخذه میشی.

دادن این اختیار چه مرضی هست هم در نوع خودش جالب توجهه.
مثل این میمونه یک استاد چندتا کتاب واسه آزمون معرفی کنه، بعدا یک صفحه جزوه هم بده فقط از همون سئوال بده.
خوب کسی نیست بگه استاد بیماری منبع معرفی میکنی !!!

Sahara.

عضو جدید

و سریعا نتیجه گرفتی که فهم خودت بالاتره، درسته؟
عزیزم، اینکه هرچیزی به ایشون میگفتن، سریع میفرمودن معجزه هم بیارم ایمان نمیارین، شماها خوابین، شماها کورین و...
ثابت میکنه ایشون زیاد بحث و جدل نمیکرده.

با زدن این حرفا، به طرفدارانش القا میکرده مخالفانم اینجور آدمایی هستن باهاشون بحث نکنین.

این سیاست فرار، تهمت و در نهایت شمشیر از اول منطق اسلام بوده.